Gość: Beta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 12:14 gdzie są w Czewie jakieś sex-shopy?? poszukuje fajnego prezentu na wieczór panieński.w Centrum widziałam tylko "kilka" zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Sex-shop IP: *.realestate.net.pl 08.08.07, 12:17 Po obu stronach pl. Daszyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegrzolek Re: Sex-shop 08.08.07, 13:10 nie ma sex shopów, to co jest to jakieś piwnice z jedną dmuchaną lalką, dwoma wibratorami i parę gazetek.. jakie miasto takie sexshopy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Sex-shop IP: *.icm.edu.pl 08.08.07, 14:16 o ile częstochowa można nazwać miastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Czestochowy Re: Sex-shop IP: 195.116.81.* 08.08.07, 21:20 do "q " wyjedz i nie mecz uszu ,a glos zabieraj na temat bo twoje "madrosci "nikogo w Czestochowie nie interesuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Sex-shop IP: *.icm.edu.pl 08.08.07, 22:13 do "z Czestochowy". Nikogo w czewie nie interesują? ja jestem z częstochowy ćwoku. I naucz sie pisać posty bez powtarzania ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem z miasta Re: Sex-shop IP: 195.116.81.* 09.08.07, 13:24 do "q" nie nadajesz sie do mieszkania w Czestochowie wyjedz, takie slowa jak np "cwoku " swiadcza ze pochodzisz z jakies zapadlej wioski.dlatego masz kompleksy zwiazane z naszym miastem . szerokiej drogi. ps {to znaczy post skriptum ZAPAMIETAJ} powtarzanie posta wyniklo z tego ze to nowe forum chodzi beznadziejnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Czestochowy Re: Sex-shop IP: 195.116.81.* 08.08.07, 21:24 do "Q" wyjedz i nie mecz uszu ,twoje "madrosci" nikogo w Czestochowie nie interesuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem z miasta Re: Sex-shop IP: 195.116.81.* 09.08.07, 09:57 do "q" jesli to nie miasto to wyjedz , nie dosc ze nie piszesz na temat to musimy czytac twoje "madrosci ". Uwolnij mieszkancow miasta od twojej nudnej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Sex-shop 08.08.07, 15:13 wejdź tutaj www.partybox.pl/ , napewno znajdziesz coś interesującego , dostawa w ciągu 24 h ... miłej zabawy .... my się dobrze bawiłyśmy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Sex-shop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 17:04 mogę przyjść i dać wam jaja do possania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola76 Re: Sex-shop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:56 Ja polecam natomiast nie w Częstochowie ale we Wręczycy (10 km w kierunku na Olesno). Ma tam siedzibę jeden z większych sexshopów intertenowych co prawda ale można wybrac sobie cos na ich stronie: www.dom-wysylkowy.pl i zadzwonić i umwić sie na odbiór osobisty (ja tak robie:) w sumie 15 minut a mozna zaoszczędzić sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
jedza40 Re: Sex-shop 05.08.16, 13:55 Fajny sklep z porządnymi i ciekawymi akcesoriami znajduje sie przy al.Jana Pawła II 64. Nazywa się Emma Lars. To nie sex shop, ale sklep z wyższej półki. Byłam i wrócę, bo fajne rzeczy i miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Sex-shop 05.08.16, 14:54 O! Ja cię kręcę.........sex shop na Jana Pawła II.........interesujący zestaw. Chociaż........największym producentem prezerwatyw jest Watykan więc w zasadzie...... A tym czasem kościół jest przeciw antykoncepcji, in vitro......etc,etc. Zastanawiam się, czy gdyby mogli przeprowadzać aborcję, tez by byli przeciw ?! Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyhim Re: Sex-shop 01.03.17, 15:01 www.kochajsiebie.pl/pl/p/Slubny-zestaw-Lelo-/273 patrz tu*) Odpowiedz Link Zgłoś