Gość: angrusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:40 Niepowodzenie rządów Kaczyńskiego jest oznaką skorumpowania w Polsce . Tyle i tak liczne środowiska wystąpiły , że aż Kaczor nie dał rady . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:42 Chłopie, co chcesz kandydować? Odpowiedz Link Zgłoś
carlito13 Re: korupcja 21.08.07, 22:49 moze jest tak,ze to wiekszosc ma racje a nie mniejszosc?tak tylko mowie,ku przypomnieniu,ze dyktatury u nas jeszcze nie ma (ku niezadowoleniu niektorych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midori Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 23:11 A może Kaczor nie dał rady, bo sam tkwi w układach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: korupcja IP: *.vf.shawcable.net 22.08.07, 05:01 Angruszu!!! Znowu KLAMIESZ. Masz dowody, czy tylko zrzedzisz jak stara baba w berecie? Kaczor niczego nie znalazl, bo jest sierota z innego ukladu. On moze cokolwiek znalezc tak samo jak zbudowac autostrady, stadiony i mieszkania:))) On porzadnej ustawy nie potrafi napisac i uchwalic. Zwykla mameja co to jedynie jezorem potrafi mlec tak jak i ty. Byle duzo i glupio. Duzo z tego wiatru, a pozytek jak z zeszlorocznej slomy w oborze u Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 12:24 aby z nią, KORUPCJĄ- walczyć, trzeba likwidiwać jej ŹRÓDŁA a nie LUDZI. Podajcie przykład zlikwidowania jakiegokolwiek korupcjogennego przepisu? Nie znam takiego przykładu. Więc po co te jaja i cyrk ze się z nią walczy- chyba dla samej walki. Żeby ludzi mamić -ja to robie dla waszego dobra!!!!!! Moher i ciemnota to "łyknie"- to są beneficjenci sp nieboszczki komuny - która "dała im mieszkanie, etc" tylko że ilu innych trzeba było okraść, czyli że nie dostali nic, żadnych dopłat do mieszkania, bo mieli np. spadkowy domek po babci czy rodzicach- więc im sie "nie należało"-tom jest własnie ta kacza obłuda. Popatrzcie na te troski o Was, tych obecnych kandydatów- obiecujacych Wam wszystko - czego tylko sobie życzycie- przecież to jest obrażanie ludzi myślacych, to takie pogierkowskie jaja,że w czterobrygadówce lepiej było chorować a nie pracować- bo "więcej się zarobiło", wuię c tamto i obecne , oparte na głupocie obietnice zapewnią to samo - czyli ruinę - nie dziwcie się że młodzi ludzie mają ten kraj w d...ie- przecież nie będą zapier...ć na zusy i inne pijawki , po to by obecni pseudokomuniści typu pisuary i nne bandy miały z czego kraśc i przetrwonić. Starzy musza to zrozumieć że rózni ludzie pokroju rydzyka etc mamiąc ich i wykorzystując ich ciemnote oraz wyłudzając OD NICH OSTATNIE GROSZE, mają ich w DU..e, byle tylko można wyrwać KASIRĘ na różne Bzdety typu SW. O.B- czyli obiecankę dla Pana B- przez niejsakiego Jana Kazimierza za ocalenie jego skóry przed szwedamu. Niestety czas jest bezlitosny i stare MUSI USTAPIĆ MIEJSCA NOWEMU- a nie DOIĆ ile sie da z pieniędzy płaconych przez MŁODYCH. Te rózne dopłaty dla ofiar stalinizmu TO JEST PŁACONE Z pieniędzy , podatków MŁODYCH LUDZI zamiast być zainwestowane w rozwój KRAJU, jest przejadane, marnowane przez STARYCH. Niestety- TYCH ludzi wykorzystuja zwłaszcza pisuary, stąd ten ich strach przed akcami typu "schowaj Babci dowód ..." Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: korupcja 14.10.07, 13:36 Witam. Moze i masz racje, ale zrozum, ze dwa lata to zamalo, aby wprowadzic system prawny, antykorupcyjny. Musimy wiec byc konkretni i przejrzysci dla naszych wyborcow. Czy nasz wyborca, pan Nowak zrozumie cos z wprowadzenia jakiejs ustawy? Nie. Pan Nowak i jego wspolmieszkanka Kowalska czekaja na konkrety. My mowimy ten czlowiek to UKLAD. Wsadzamy go do wiezienia. I tak przez kilka lat. Mamy 500 z nich za kratami. Teraz mozemy tworzyc prawo, bo juz nam nikt nie przeszkadza. I wiesz co sie wowczas rowniez dzieje? Pani Kowalska, przestaje zyc na kocia lape (moze to zle okreslenie, nie jest moja intencja obrazanie Kota Kaczynskiego), ale pani Kowalska, nie jest juz Kowalska, lecz pania Nowak! Prosze, dzieki wlace z korupcja wprowadza sie w zycie wartosci moralne. Ale takie efekty sa dopiero widoczne po latach walki. Swoja droga to ciekawe dlaczego pan Nowak zodzil sie tak latami zyc na psia lape. To tez nalezaloby przesledzic, aby ostrzec innych chetnych prowadzenia zycia na opak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: korupcja IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.07, 13:12 Wystarczy spojrzeć w historie, kto z kim był, kto-co popierał, kto siedział cicho, a wszystko się wyjaśni, widać to bardzo ładnie na przykładzie poprzednich obozów rządowych, kiedyś razem (LiD{SLD+UP} UW[PO}, PSL) i było dobrze teraz oni (opozycja) wszyscy przeciwko jednemu, który jeszcze nie rządził, tak nie rządził, bo chodzi mi o większość sejmową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 22:19 Skąd tyle korupcji w służbie zdrowia ?? Jak to moralność lekarzy ?? Czy tylko kasa w tym środowisku się liczy ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.sti.net.pl 11.12.07, 15:07 Wg informacji na necie - interia - najbardziej korupcjogenne środowiska na świecie to polityka , ochrona zdrowia . Teraz wiem , dlaczego nie miałem powodzenia w polityce . Nie daję nie biorę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fe-angr... Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 20:15 Rydzyk go oplul i jego zone, a ten wojownik antykorupcyjny spuscil glowe, zatrzasl portkami i powiedzial, ze to deszcz pada. WSTYD!!! Taki to twoj ideal - angruszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: korupcja IP: *.iplus.com.pl 24.08.07, 10:29 CEL NIE UŚWIĘCA ŚRODKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:59 Przy staraniu się o pracę też ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: korupcja IP: *.vf.shawcable.net 24.08.07, 19:36 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Przy staraniu się o pracę też ?? Zglos sie do szefa partyjnego moze cus* w koncu ci zalatwi. Przed zakonczeniem "misji" :)))) W koncu "SENATOR" z PiSu. Popatrz ile straciles przez upadek komuny. Dawniej jakbys sie poskarzyl do sekretorza pzpr-u, to by ci zalatwil, bo oni lubili wiernych, a niedouczonych. A tera klops! Ci wierni i niedouczeni z PiSu nie chca konkurencji:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:55 Do W ; Ty może i tęsknisz do komuny , bo ja nie . I nigdy nie byłem członkiem PZPR. Więc nie chodziłem się poskarżyc . A teraz o prace póki co zadbam sam. Ale łatwo nie jest i jak mnie przyciśnie to kto wie . A ty jak jesteś douczony : ile uczelni ile fakultetów ile języków ile lat pracy i doświadczenie , ile kursów i szkoleń ?/ Słucham , konkrety sprawdzalne !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: korupcja IP: *.vf.shawcable.net 26.08.07, 02:12 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Do W ; > Ty może i tęsknisz do komuny A z czego to wywnioskowales??? , bo ja nie . Nie wynika to z twoich postow jednoznacznie. A nawet mozna odniesc wrazenie, ze ...przeciwnie. I nigdy nie byłem członkiem PZPR. - To nie argumnet. Urban - klapouch tez nie byl. Wszak istniala instytucja bezpartyjnych bolszewikow. I taki z ciebie wylazi. Ale beneficjentem byles. Widac wiernym, skoro wysylano cie na studenckie[?} roboty do zaprzyjaznionych KDL-ow. Wrogow ludu tam nie wysylali. Jakas rekomendacja organizacji mlodziezowej byc musiala:)))) Więc nie chodziłem się poskarżyc . - A kto pisal skargi do ryszki? I to w stylu zalow do sekretorze, a powinienes pamietac, ze czasem takie teksty dawali w tv. z troska w glosie lektor dawal znac spoleczenstwu, ze partia dopuszcza skargi na wladze i troszczy sie prostego obywatela:)))) > A teraz o prace póki co zadbam sam. - Twoje publiczne jeki slychac chyba od Giewontu po Rozewie:))) > Ale łatwo nie jest i jak mnie przyciśnie to kto wie . Wiemy! Wiemy! Zawsze jest pisuar :))) Zycze zebys ...zdazyl! > A ty jak jesteś douczony : - staram sie jakos..mam ze dwie ksiazki i telewizor pod strzecha. ile uczelni - dwie do sprzatania, ale i korytarzu tez sie mozna czegos dowiedziec od ludziow z wiedza. ile fakultetów - 18 plus 2 w polowie, ale same smiszne. ile języków -Ach! Najgorzej mi szlo w swahili, ale z mandarin, to juz latwiej, a punjabi, to sama przyjemnosc. > ile lat pracy - Za duzo. Stanowczo. Od kiedy lenistwo przestalo byc grzechem staram sie zyc bezgrzesznie. Tylko - cholera!!! zawsze ktos musi przeszkodzic. i doświadczenie , - rozniste. Jak to w zyciu. ile kursów i szkoleń ?/ - A wiesz, ze tu mnie zastrzeliles. Prawie. Ale juz wiem! I pomocy, obrony przed skazeniami, a najlepszy byl taki z 86 roku chyba jak jeden kursowy spec od obrony przeciwlotniczej cywilnej opowiedzial nam, ze dostal telefon i "Tow. Berezniew niezyje" tak powiedzial. I wszyscy gruchneli smiechem. Ale pewnie mi tego nie zaliczysz do wyczynow edukacyjnych. > Słucham , konkrety sprawdzalne !! Az mi glupio. Ale za to umiem pisac i czytac. Troche. Co chyba potrafisz docenic. Sam sie nauczylem, troche pamietam, bo skleroza jeszcze nie taka jak twoja, choc mlodszy jestes. Robote jakas mam. Na piwo i kielicha starczy. Nie skamle jak jeden z duplomamy, nie wypisuje skarg do sekretarza Ryszki, nie popluwam na podwladnych [czyt uczniow] i nie jecze za emerytura, nie bredze o korupcji i bog wie jeszcze o czym. I dla ciebie dosc nieprzyjemna wiadomosc. Lubie pajacow sprowadzac do parteru. Czasem dosc brutalnie. Takie mam hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:34 Jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samouk Re: korupcja IP: 212.87.241.* 01.09.07, 22:42 Angrusz, co to za zdanie;jak mnie przyciśnie to kto wie; co Cię przyciśnie? Można napisać tak "Jeżeli bede naprawde zmuszony,to znajde prace" Angrusz! nawet nie wiesz, że nie wiesz.Przepraszam Cie, ja niemam zadnego wykształcenia,zdobywam wiedze tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał K Re: korupcja IP: *.149.dsl.mel.iprimus.net.au 22.09.07, 03:10 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Przy staraniu się o pracę też ?? Obrażasz tych wszystkich którzy zdobyli pracę bez protekcji i łapówek, jak myślę zdecydowana większość, zmieniałem pracę już kilka razy, zawsze z powodzeniem. Jeszcze nigdy nie uciekałem się do szukania protekcji czy dawania łapówek. Ale zawsze wymagało to dużo wysiłku i poświęceń. Nie zawsze praca dawała mi lepsze zarobki, czasami doświadczenie zawodowe. Wybrałem drogę którą staram się konsekwentnie podążać. Czasami wychodzi to lepiej czasami gorzej. Teraz firma wysłała mnie na drugi koniec świata pomimo, ze mam małe dziecko i wolałbym siedzieć w domu. Więc proszę nie płacz tylko weź się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 19:45 Do Michała K ; Do roboty to biorę się od 27 lat . Jeśli zdecydowana większość nie dostaje pracy po protekcji i bez łapówki to jeszcze nie oznacza , że wszystko w porządku . Bo jest pewien i to niemały procent , który pracę dostaje tylko po protekcji a niektórzy jeszcze muszą płacić . Dlatego wątek nazywa sie korupcja . Gdy bezrobocie jest niskie - a w Polsce nie jest - to żadna łaska dostac pracę a też nie jest dobrze gdy jak mówisz wiele wysiłku cię kosztowało dostanie pracy - chyba , że tej szczególnej na której ci bardzo zależało . Człowiek powinien móc pracować bez szczególnych zabiegów i trudów . Owszem wyjatkowe stanowiska powinny wymagać szczególnej selekcji . Ale uczciwej . Niestety mam wrażenie , że do tej pory nie było tak . Na początku lat 90 miałem takie wykształcenie jakie ułamek procenta Polaków miał a mimo to nie mogłem znaleźć pracy tej wyjątkowej , tej szczególnej no i dobrze płatnej - była dla innych - zawsze mówiono mi , że są lepsi ( na pewno są ) ale tylu ?? Dlatego bardziej przychylam się tezie, że rządzą układy - nie tylko w Polsce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: korupcja IP: *.iplus.com.pl 29.09.07, 09:42 Do roboty to biorę się od 27 lat A kiedy wziołes już sie do roboty bo dotychcas tylko pracowałes . I mam dla ciebie dobrą radę .Przy takich kwalifikacjach nie czepiaj się etetu .Idz na swoje .chesz być nauczycielem .Założ nawet malutką prywatną szkołe .fundusze na to mozna uzyskać UE albo kredyt .albo namów grupę nauczyciele ,aby byli twoimi współnikami ,albo poproś o wsparcie ojca Rydzyka on wie jak napisać wniosek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 18:43 Do jo : Zastanowię się ale na razie niż demograficzny i wszystkie ( prawie ) szkoły prywatne gonią w piętkę . Publicznie też mają problemy . Rząd nie godzi się na mniej liczne klasy i każe zwalniać nauczycieli . Będzie jak teraz ze żłobkami - brak . Krótkowzroczność zabójcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 22:39 Do tak : Ot bardzo konkretnie : sporo . Jaka uczelnia : taka , Jaki kierunek : ten i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: do angrusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 23:35 Nie jedna osoba po zawodowce ma wiecej inteligencji co niektorzy z mgr przed nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: do angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 13:31 Do marty : Nie można zaprzeczyć . Ale nie liczyłbym na inteligencję osób po zawodówce . Od bardzo dawna , hen dawno za komuny jeszcze , jak ktoś chciał się uczyć to i technikum i studia skończył . No ale musiał chcieć i tęże inteligencje mieć . Niestety statystycznie wychodzi , że jej nie ma dużo . No ale trudno zaprzeczyć twojej tezie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: korupcja IP: *.iplus.com.pl 27.08.07, 12:31 A TY DOBRA UCZELNIA ,DOBRY KIERUNEK I MODLISZ SIĘ ABY ZA BELFRA ROBIC ????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 13:25 Do Jo : Takie czasy : bezrobocie , to tylko hydraulik ma pracę . ale w szkołach pustki , gdzie indziej też .Dla swoich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: korupcja IP: *.chello.pl 25.08.07, 23:40 jesteśm płodny naprawdę wypluwasz te posty jak królik ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 16:36 wszędzie . Co za miasto . Tu za dużo kasy jest a ona jest powodem korupcji . Przez pieniądz i dla pieniądza zrobią wszystko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: korupcja IP: *.iplus.com.pl 01.09.07, 17:06 a twoj Swięty kaczor chwali się,ze ma kase na wybory .A gdzie jest prawda o jego fundacji .A może to chodorowskim jest jest jego fundacja CHA,CHA,CHA,CHA,CHA....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:42 Nie dał rady ? A może to tylko chwilowy unik przed kolejnym silnym uderzeniem . Kaczor to wytrwały zawodnik . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 21:19 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > > Nie dał rady ? > A może to tylko chwilowy unik przed kolejnym silnym uderzeniem . > Kaczor to wytrwały zawodnik . Angrusz! Korupcja jest zerowa tam gdzie działa zdrowy wolny rynek. Natomiast tam gdzie państwo rozrasta się tam rośnie korupcja.Uwierz mi,że nawet takie instytucje jak CBA nie pomogą,a tylko zaszkodzą bo sporo podatników kosztują. Tak działa prawdziwa ekonomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 21:29 Do Mateusza : Czy masz taki skrawek Ziemi , gdzie nie działa państwo - oprócz tzw " państw bandyckich " . No to odpowiedz sobie co z tym liberalizmem . To tak jak z socjalizmem . Ja jestem za zdrowym rozsądkiem i wartościami chrześcijańskimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 21:56 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Do Mateusza : > > Czy masz taki skrawek Ziemi , gdzie nie działa państwo - oprócz > tzw " państw bandyckich " . > No to odpowiedz sobie co z tym liberalizmem . > To tak jak z socjalizmem . > Ja jestem za zdrowym rozsądkiem i wartościami chrześcijańskimi Państwo jest potrzebne ,ale w umiarkowanej ilości. Wystarczy jeśli będzie tylko "nocnym stróżem" dla społeczeństwa. Jako ekonomista pewnie wiesz o co chodzi ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 08:40 Do Mateusza : Są różne szkoły na ten temat i ekonomiści mają różne zdanie na temat ilości państwa w gospodarce .Owszem miałem kontakt z ekonomią - uczelnia - ale fachowcem wielkim się nie czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: korupcja 02.09.07, 12:37 Zainteresowani otrzymaniem bezpłatnej broszury o kłamstwach socjalizmu, w oparciu o dane naukowe, proszę o kontakt, wysyłam na maila w formie elektronicznej do samodzielnego dwustronnego wydruku, broszura w formacie A5, 16 stron A4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grusza Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 12:44 Kaczystan jest najbardiej skorumpowanym panstwem, a PiS najbardziej skorumpowana partia! Wszystkie korumpy w PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisiaczek Re: korupcja IP: 195.116.81.* 02.09.07, 15:25 odpowiedzial sldowiec co wiedzial.A czym byl w takim razie Millernistan ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grusza Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 17:16 Millernistan byl miniaturka kaczystanu. To juz dwa lata obludy, lamania obietnic, hanbienia Polski za granicami kraju, nie mowiac o 3 milionow mieszkan i setkach kilometrow wybudowanych autostrad. Mozna jeszcze pisac i pisac tylko po co? Do moherowyh zamulonych glow nic nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisiaczek Re: korupcja IP: 195.116.81.* 02.09.07, 20:21 ladna miniaturka?Przypomne ci dziecino ze w skandale korupcyjne zamieszany byl brat Millera i syn.Lapownictwo i kolesiostwo za rzadow tego czlowieka osiagnelo apogeum.to bylo przyczyna upadku tych rzadow{ na szczescie. jesli kaczorow nie lubisz twoja sprawa ,wolno ci, ale posadzanie ich o korupcje jest smieszne, to tak jakby ktos napisal ze to przystojniaki majacy po 190 cm wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baja Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 17:22 A bociany juz odlecialy.......www.bociany.kalinski.pl/http://www.zasadyobowiazuja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta do angrusza IP: 193.120.116.* 02.09.07, 18:51 ale masz melodię do pisania na forum. Czy ty śmieszny człowieczku nie śpisz, nie jadasz, nie sr...., nie modlisz się w najbliższym kościółku? tylko siedzisz uparcie przy kompie i wypisujesz te swoje mądrości które ci przychodzą do głowy? odpuść sobie i nam forumowiczom.Dobrze że nie muszę już egzystować w częstochowskiej rzeczywistości! Korupcja? Ale ci temat przyszedł do główki! Że jest wszechobecna w Polsce każdy Polak wie i co z tego? N I C ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: korupcja IP: *.iplus.com.pl 14.09.07, 17:08 Ja jestem za zdrowym rozsądkiem i wartościami chrześcijańskimi WEDŁUG CIEBIE BOGATY TO ZŁODZIEJ A CZY KS RYDZYKI JANKOWSKI SA BIEDAKAMI ??? CZY JG JEST BIEDNA . DAJ MI BOŻE DOŚWIADCZYĆ TAKIEJ BIEDY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik koki Re: korupcja IP: *.tktelekom.pl 02.09.07, 20:43 jak czytam teksty niejakiego "angrusza" to zaczynam tęsknić do wypowiedzi innego trolla z tego forum, Storimy. PiSał, jak by był po wciąganiu koki, lecz czasami miał przebłyski świadomości. Angrusz pisze natomiast tak, jakby cały czas wąchał butapren. Jest duża różnica między wciąganiem koki a wąchaniem butaprenu. To pierwsze jest dla tych, co wiedzą po co to robią, to drugie jest dla tych co też "chcą" ale nie mają za co i nie wiedzą jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 19:56 Nie rozumiesz moich tekstów bo sam masz rozum przeżarty koką a do tego nic w nim nie było . Twój problem . Takich olewam ciepłym prostym sikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 20:45 To ty nieudzczniku nie lejesz do PiSuaru? Jestes prymitywny, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 21:11 Mam okazję ale nie biorę . Ale inni ?? Biorą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 21:35 unikam i nie mam by dawać ale wtedy odczuwam na własnej skórze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: korupcja IP: *.iplus.com.pl 14.09.07, 17:11 Mam okazję ale nie biorę . > Ale inni ?? Biorą A GDZIE MASZ OKAZJE SKORO NIE PRACUJESZ ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 17:30 Bójcie się już dziś a po wyborach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
venom2.0 Re: korupcja 06.09.07, 21:50 Nie strasz, angruszu, jak zostaniesz ministrem, wprowadzisz swoje porządki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: korupcja IP: *.iplus.com.pl 07.09.07, 16:11 a zbierasz już haki na znajomych jak pewien minister fachowiec od sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:07 Na razie staram sie nie umoczyć , i nie dac wrobić . Czasem to trudne . Bo biorą i gadają , że wszyscy biorą a ja nie biorę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 20:04 Nie biorę , choć podobno wszyscy biorą !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 21:03 Angrusz - Andrzej Gruszczyński lat 50 kandydował na radnego z lisy Pis w okręgu Tysiaclecie - Parkitka. Uzyskał poarcie w granicach błędu statystycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: korupcja IP: *.vf.shawcable.net 07.09.07, 03:01 Gość portalu: wiktor napisał(a): > Angrusz - Andrzej Gruszczyński lat 50 kandydował na radnego z lisy > Pis w okręgu Tysiaclecie - Parkitka. Uzyskał poarcie w granicach > błędu statystycznego. I to sie nazywa bezinteresowna milosc do partii. Angruszu! To ty jak aktywista komsomolu:))) PARTIA nie myli sie nigdy!!! Jedynie LUDZIE, ale to w koncu wybaczalne! Odpowiedz Link Zgłoś
venom2.0 Re: korupcja 06.09.07, 21:51 Masz na to jakieś dowody, czy tylko tak sobie gdybasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 19:11 Teraz się zacznie . Zbieranie kasy na wybory . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: korupcja IP: *.vf.shawcable.net 08.09.07, 21:27 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Teraz się zacznie . Zbieranie kasy na wybory . A nie ciekawi cie skad wezmie twoja partia kombinatorow? Korupcja? To co wyprawia twoj partyjny boss to dopiero jest korupcja. Falandysz przy nim to maly Kazio:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lej pala PiS Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 21:54 Bezrobotny trutniu, nieudaczniku zerujacym na zdrowej tkance narodu, komuchu szukajacym ostatniej szansy w PiSie, mocherowym lbie i dupolizusie kleru, PiS zdycha w konwulsjach przez takich nieudacznikow, jak ty! brocha.wordpress.com/2007/09/07/poszli-w-pizdu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 22:37 Poznac ciebie po słownictwie . Z takimi nie dyskutuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 13:35 Jak daleko jest od korepetycji do korupcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
kristor1 Re: korupcja 09.09.07, 14:50 Jezeli to twoj uczen to to samo.Normalna korupcja tylko dla spokoju sumienia nazwana korepetycjami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 20:41 Ile " takich " korepetycji jest w Częstochowie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: korupcja IP: *.iplus.com.pl 14.09.07, 15:23 KORUPCJA TO KOREPETYCJE DAWANE TWOJEMU UCZNIOWI ,LUB ZAPROTEGOWANEMU PRZEZ ZNAJOMEGO NAUCZYCIELA . GDYBYSCIE MIELI SERCE DO UCZNIÓW I POTRAFI UCZYĆ I NIE WYMUSZALI KORKÓW NIKT BY SIĘ DO WAS NIE ZGŁASZAŁ . ALE WY MAŁO ZARABIACIE I DUŻO DORABIACIE .A JAK NIE CHCĄ DOBROWOLNIE PRZYCHODZIĆ NA KORKI TO WYMUSZACIE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: korupcja IP: *.vf.shawcable.net 20.09.07, 06:34 Angruszu! Czekamy na komentarz w sprawie korupcji posla PiSu, ktory zdefraudowal 140 tys na fikcyjne mieszkanie. Czyzbys udawal, ze cie nie ma???? Gilowska KLAMIE w Poznaniu, Markowski KRADNIE spoleczne pieniadze i oboje sa w PiSie. Czyby znowu wredny UKLAD w ukladzie krwionosnym Kaczynskich? I nie przeszkadza ci to???/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Russian Girl Re: korupcja IP: 212.87.241.* 20.09.07, 09:31 Podam link, inaczej angrusz w to nie uwierzy. Korupcja w pisowskim wydaniu. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4503938.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:39 Andrzej i tak powie że w każdym stadzie znajdzie się czarna owca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Russian Girl Re: korupcja IP: 212.87.241.* 20.09.07, 09:49 A jeżeli to stado składa się tylko z czarnych owiec posypanych cukrem-pudrem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.sti.net.pl 20.09.07, 10:30 Do K2 , Russian , W : Mam zaufanie do Kaczorów i popieram PiS ale to nie oznacza ,że każdy członek PiSu jest czysty jak łza albo nie mam tam oszustów . Czy te wymienione przypadki to oszustwo , nie wiem . Ale zawsze lepiej sprawdzić i zareagować . Sądzę , że się to wyjaśni . Zbyt długo zyję by wierzyć , że do PiS- czyli partii u władzy ( teraz i prawdopodobnie po wyborach ) nie dołączają osoby chcące zrobić kasę a nie działać społecznie i politycznie zgodnie z programem PiS-u. Taki naiwny to nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aligator Re: korupcja IP: *.masterkom.pl 20.09.07, 10:35 A jaki jest ten program PIS-u? Bo nigdzie nie mogę go znaleźć. Czyżby 3 000 000 mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aligator Re: korupcja IP: *.masterkom.pl 20.09.07, 10:38 A przepraszam, zapominałem - przecież program PIS-u to walka z UKŁADEM. Dziękujemy za to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:19 Do aligatora : Niestety .. Ja też nie lubię jak pod publiczkę mówi się bzdury np o mieszkaniach . Niedobrze gdy tak zdobywa się głosy . Mimo to bede głosował na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W zamiast up:))) IP: *.vf.shawcable.net 22.09.07, 02:39 Czekamy na komentarz w sprawie korupcji posla PiSu, ktory zdefraudowal 140 tys na fikcyjne mieszkanie. Czyzbys udawal, ze cie nie ma???? Gilowska KLAMIE w Poznaniu, Markowski KRADNIE spoleczne pieniadze i oboje sa w PiSie. Czyby znowu wredny UKLAD w ukladzie krwionosnym Kaczynskich? I nie przeszkadza ci to???/ plus! Gosiewski lze w Swietokrzyskie skracajac sie ...myslowo [co w tym przypadku jest dosc dziwne, bo mysl pod strzeche Gosiewskiego raczej nie ma szans zawitac]:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: zamiast up:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 03:37 "W" która to godz. u Ciebie już świt czy jeszcze świt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisfan Re: zamiast up:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 12:47 Nie wpuscimy na wybory obserwatorow KBWE, bo to tez UKLAD! Po co maja weszyc? My juz mamy przygotowany plan wygrania wyborow. Mozecie glosowac jak chcecie, a wybierzecie tych, ktorych my chcemy i wara wam od tego wy lzewyborcy! PiS zwyciezy! Odpowiedz Link Zgłoś
venom2.0 Odda "skradzione" 28.09.07, 19:28 Dobra wiadomość: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4530506.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Odda "skradzione" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:02 Do venom : I bardzo dobrze , tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Odda "skradzione" IP: *.st.vc.shawcable.net 30.09.07, 21:23 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Do venom : I bardzo dobrze , tak trzymać Angruszu1 Co trzymac i jak? A gdzie PROKURATOR GENERALNY????? Gdzie ABW!! Gdzie powszechne oburzenie PARTII milujacej antykorupcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: korupcja IP: *.iplus.com.pl 29.09.07, 09:33 > Tyle i tak liczne środowiska wystąpiły , że aż Kaczor nie dał rady . nieudolnośc rządu czy korupcja .Oligarcha Kulczyk załtwił sobie kontrakt na budowę dróg -autpsrada do Śiecka i zarobi natym 360mil więcej !!!! angrusz rozwaiąz ta zagadke !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: korupcja IP: *.st.vc.shawcable.net 30.09.07, 21:20 Gość portalu: up napisał(a): > jak rak Tylko upie jest jeden drobny problem. W PiSlandzie korupcja stalo sie wlasciwie wszystko. Skoro okazuje sie, ze wiazanka kwiecia i butelka gorzaly to tez KORUPCJA, to jeszcze chwila, a wrezenie jakiegokolwiek dowodu wdziecznosci za cokolwiek tez bedzie scigane przez ABW. Wyglada na to, ze organa made in PiS dostaja korupcyjnego orgazmu, a WODZ ma juz chyba taki permanentnie 24/7:)))) Zabierz mu slowo-wytrych "korupcja" i zacznie konczynami sie porozumiewac, bo mu slow zbraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Russian Girl Re: korupcja IP: 212.87.241.* 30.09.07, 21:41 Tak myśląc, to nawet szczery uśmiech i słowa "dziękuję" też bedą uważane za korupcję. Dlatego już teraz zaobserwowałam zjawisko chodzących po ulicach ludzi z ponurą miną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 21:50 Do Ruskiej ; Jak zwykle nie chcesz dyskutować tylko stosujesz manipilacje : doprowadzenie kwestii do absurdu . Tak prezenty czy inne dowody wdziędzności : w szkole odkurzacz , u lekarza drogi zegarek to juz korupcja . Jest granica . Nie wiesz gdzie , to nie przyjmuj dowodów wdzięczności . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: korupcja IP: *.st.vc.shawcable.net 02.10.07, 03:53 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Do Ruskiej ; > Jak zwykle nie chcesz dyskutować tylko stosujesz manipilacje : > doprowadzenie kwestii do absurdu . > I kto to pisze?:))))) > Tak prezenty czy inne dowody wdziędzności : w szkole odkurzacz , - Przed matura, czy PO maturze? Jesli przed, to be, jesli zamiast stu wiazanek, ktore pojda do kosza za piec minut, to prezent w dowod wdziecznosci za korzystnie spedzony czas w szkole. Czy jak dorosla mlodziez po maturze chce zaprosic belfra do knajpy i za zaproszonego goscia zaplacic rachunek to tez bedzie korupcja? Inna sytuacja jest wtedy, gdy belfer mowi "Masz zaliczenie, jesli...." u lekarza drogi zegarek to juz korupcja . > Co znaczy drogi? 100-1000-10000zlp? Byl taki dr we Mstowie, co starej babce ostatnie grosze wyciagal za wizyte, a i drobiem z podworka tez nie pogardzil. Dr "G" mial w szufladzie dosc spora kolekcje zegarkow i gorzaly na polce... Co to za korupcja i lapowki skoro tego nie spieniezyl i nie wychlal ? Gdyby byl autentycznym przestepca z tego paragrafu, to zawolalby ciecia z podworka i kazal mu to wszystko opchnac na najblizszym bazarku za pol ceny... Nie truj angruszu. Jak PiSuarowa "superpolicja" bedzie scigac takie pierdoly, to kto bedzie zajmowal sie przekretami idacymi w miliony? Od takich sensacji, to jest dzielnicowy. Numer Markowskiego z PiSu, to jest wieloletnia korupcja wybranca narodu. 140 tysiecy zl na jakie naciagnieto podatnika w trybie ciaglym. To nie jest odkurzacz za kilka setek, czy kilkanascie flach gorzaly od ilustam osob. Zrobienie takiego numeru jak z Lepperem, to JEST korupcja, ale WLADZY inaczej mowiac PiSu. To nie Lepper popelnil przestepstwo [w tym przypadku] a Kaczynski i jego sluzby. Korupcja to nie jednostkowy przypadek oparty z reszta na dosc sporej tradycji w RP, ale dzialanie systemu administracyjnego i na duza skale. malo tego. Nie moze byc tak, ze faceta - jak np Dochnala - trzyma sie kilka lat w pudle i czeka az zmieknie. W ten sposob zamkna ciebie oskarzajac o branie kwiatkow od mlodziezy [ o ile tacy chetni sa] i sledczy beda dusic cie dotad az sie przyznasz do kradziezy zegarka i gwalcenia nieletnich krolikow:))) A uklad sedzia-prokurator - jak to mialo miejsce w katowicach niedawno cala sprawe przyklepie na dlugie miesiace. > Jest granica . Nie wiesz gdzie , to nie przyjmuj dowodów > wdzięczności . I moze wlasnie dlatego ciebie niekoniecznie kochaja wszedzie... Jest granica? jaka, kto ja wyznacza i jaka jest twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 06:21 Do W; Nawet po egzaminie , po operacji jesli jest pewne ( a często tak jest ) , że ktoś ( lekarz czy nauczyciel ) dostanie prezent a zwłaszcza drogi to jest to korupcja i dlatego nawet "po" to nalezy takich sytuacji unikać . Granica drogiego prezentu - gdzies - chyba w amerykańskim kongrsie okreslono granice wartości prezentu jaki może poseł przyjąć . Lepiej uścisk ręki . W tej samej miejscowości ( o której wspomniałeś ) wstał na lekcji uczeń ( nomen omen - syn lekarza ) i zapyatł " ile pan bierze ? " taka okolica . Potem powtarzano tam egzamin gimnazjalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: korupcja IP: *.iplus.com.pl 02.10.07, 18:17 A POWSZECHA PRAKTYKA RÓWNIEŻ I TWOJA DAWANIA KOREPETYCJI SWOIM UCZNIOM TO TEŻ KORUPCJA !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 21:38 Do Jo : tak dawanie korepetycji swoim uczniom - szkolnym - a wręcz wymuszanie - to korupcja . Ale skąd wiesz ,że ja to robię . Nigdy o tym nie mówiłem . Tak ogólnie to wiem , słyszałem , że są tacy nauczyciele ale konkretnie to nie zauważyłem . Może tak się czają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Russian Girl Re: korupcja IP: 212.87.241.* 02.10.07, 21:43 Tak się składa, że na forum o tym była mowa. Więc, nie dziw się, może któryś tam Twój "uczeń" się wypowiedział w dowód wdzięczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Russian Girl do Angrusza IP: 212.87.241.* 02.10.07, 15:21 Może bym chciała dyskutować, lecz nie wiem z kim, Tobą, czy Twoim lustrzanym odbiciem. Roi się tu od angruszów. Nie stosuję manipulacji, jeśli nie rozumiesz mojego poczucia humoru, lepiej nie odpisuj. Twoje reposty - to dopiero absurd. A poza tym, co złego widzisz w absurdzie? A propos granic, kto je dla Ciebie wyznaczył? Czasem myślę, że w swoim chamstwie i pogardzie dla innych już dawno je przekroczyłeś. Pozdro. RG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: do Angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 21:43 Do Ruskiej ; Doprowadzanie rzeczy do absudru to znany acz nieuczciwy chwyt retoryczny . Bo najpierw stawia się sprawę w nienormalnym świetle , skrajnym a potem twierdzi jako oczywistość , którą należy zwalczać , obalać . Znam te chwyty i nie nabiorę się . A ja chamski nie jestem , może ktoś się pode mnie podszywa . Owszem durnia nazywam durniem bo chyba nie zaprzeczysz , że durnie są . Na tym forum jest ich sporo. Nie będę owijał w bawełnę . I jeśli ktoś palnie durnotę to nie zamierzam mówić , że skąpo dzieli się prawdą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.sti.net.pl 02.10.07, 11:32 Posłanka , burmitrz , takich jest więcej . Układ owszem jest ale to nie jest jedna sprawna organizacja . To sposób bycia - załatwiania przez łapówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: korupcja IP: *.st.vc.shawcable.net 02.10.07, 11:53 Gość portalu: angrusz napisał(a): > Posłanka , burmitrz , takich jest więcej . > Układ owszem jest ale to nie jest jedna sprawna organizacja . To > sposób bycia - załatwiania przez łapówkę Uklad ukladem, ale bez watpienia przyklad debilizmu. O ile sprawa sie potwierdzi, bo z ta firma od pudlowania, to jakos dziwnie ostatnio sie dzieje:)))) Ciekawe kiedy dowiemy sie KTO sypnal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: korupcja IP: *.st.vc.shawcable.net 04.10.07, 01:56 Angruszu! Nie sadzisz, ze tu jest dog begraben? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4545306.html Wielowiejska wie co pisze, a pisze z ogladu z natury. Taki przeswietny zespol prawnikow, prokuratorow, "autorytetow" prawniczych a'la Ziobro i jego spolka i co???? Porzadnej ustawy przez dwa lata nie mogli przygotowac? KTOS im przeszkadzal? A Konstytucje II RP w dwa tygodnie 90 lat temu kilku prawnikow uniwersyteckich w dwa tygodnie przygotowalo. I angruszu! W innym watku zapodales, ze jestes posiadaczem samochodu osobowego. Mozesz wytlumaczyc nam jak to jest, ze pracujacy w niepelnym wymiarze godzin, albo bezrobotnym, nauczyciel jezyka jest posiadaczem takiego luxsusu jak samochod. Stac go na placenie horendalnych ubezpieczen i na oplaty za paliwo, ktore w biednej Polsce sa wyzsze niz w calej Ameryce Pn? Nie pytalbym kogos innego, bo co mnie to w koncu obchodzi, ale to TY zalozyles watek o korupcji, wiec jakos tam powinienes sie z zyciorysu rozliczyc publicznie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 06:16 Do W: Chyba daleko jesteś od Polski że sądzisz iż samochód , uzywany , jest lujsusem - jest to narzędzie pracy , trzeba dojechac do szkoły i to dośc daleko - co pomnejsza opłacalność bycia nauczycielem . Bardzo słabe sa twoje argumenty - jak ten !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: korupcja IP: *.st.vc.shawcable.net 04.10.07, 18:35 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Do W: > Chyba daleko jesteś od Polski że sądzisz iż samochód , uzywany , > jest lujsusem - jest to narzędzie pracy , trzeba dojechac do szkoły > i to dośc daleko - co pomnejsza opłacalność bycia nauczycielem . > Bardzo słabe sa twoje argumenty - jak ten !! Angruszu. Tobie sie zdaje, ze kazdemu tutaj moher sciska szare komory i liczyc nie potafi. "Lujsus" kosztuje, a koszty kupna i ekspoloatacji auta [nawet jesli bylaby to wyscigowa syrenka, albo trabant, o maluchu nawet nie wspomne] w porownaniu z gola pensja nauczycielska [mam pelnowymiarowych:) nauczycieli w familii] to nie poziom dochodow Krauzego.. Nie plec wiec, ze zyjesz wylacznie ze szkolnej pensji. Co byloby zrozumiale dla kazdego normalnie myslacego obywatela, ale ty w koncu jestes scigacz korupcyjny. Chyba, ze ...jestes utrzymankiem zyciowego partnera, lub partnerki, ktory/a dla paru chwil domowego spokoju pozwala uprawiac ci hobby. Ale to powinienes nam opowiedziec wczesniej dla jasnosci sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: korupcja IP: *.st.vc.shawcable.net 05.10.07, 23:16 angrusz! Chciales zapewne napisac PIC na bis. Ino cie paluszek omsknal:)))) Mnie to ...lotto -jak mawia jedna matka z corka. Ja tam cyrk lubie... Ale ty chyba bardzo nie lubisz wspolobywateli, ze im tak zle zyczysz. A swoja droga to zupelnie interesujace, ze tak wielu lubi wystawiac zad pod bat. Braklo komuny do walenia w dolny grzbiet, to trza WYBRAC natepnego furmana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: job Re: korupcja IP: *.iplus.com.pl 06.10.07, 19:47 > ''PiS na bis . By walczyć z korupcją '' natychmiast trzeba walczyć angrusz a nie gadać. Wodziałeś '' sprawę dla reportera " Jaki układ jaka korupcja . Do dzieła Angrusz powalcz nie gadaj >!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 23:19 Za dużo szczególnie tu w Częstochowie - tyle afer , wszędzie . Wiele lat upłynie zanim coś się istotnie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel świata :) Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 08:34 Prezes bydgoskiego PiS Tomasz Markowski będzie musiał zwrócić całą kwotę dodatku mieszkaniowego, pobieranego z Sejmu - zdecydowała Kancelaria Sejmu. Markowski, mieszkający w Warszawie, sześć lat temu zameldował się fikcyjnie w Bydgoszczy, by jako poseł zamiejscowy zyskać prawo do dopłaty do kwatery wynajmowanej stolicy. Kancelaria Sejmu wypłacała mu 2 tys. zł miesięcznej dotacji. Aferę z udziałem szefa bydgoskiego Prawa i Sprawiedliwości "Gazeta" ujawniła w ubiegłym tygodniu. W środę w ostatnim dniu rejestracji kandydatów do Sejmu premier Jarosław Kaczyński skreślił Markowskiego z bydgoskiej listy PiS. Dziś Kancelaria Sejmu postanowiła, że Markowski będzie musiał zwrócić wyłudzone pieniądze - w sumie 138 tys. zł. - W ocenie ekspertów, posłowi nie przysługiwały środki na pokrycie kosztów związanych z wynajęciem kwatery prywatnej - wyjaśnia Zbigniew Jegliński z biura prasowego Kancelarii Sejmu. Kancelaria nie określiła jeszcze, w jakim terminie oczekuje zwrotu pieniędzy. Premier Kaczyński już w środę, podczas wizyty w Łodzi, miał dla Markowskiego złe wieści. - Będzie musiał te pieniądze zwrócić, bo one są pobrane nieprawnie - mówił. Premier przyznał też, że wie o tym, że Markowski mieszka w stolicy, a nie w Bydgoszczy jak twierdził. - Pan Markowski, tak jak go znam, pochodzi z Warszawy i ma mieszkanie na Saskiej Kępie. I ja nawet z tą sprawą się stykałem w poprzedniej kadencji, bo jego sąsiedzi się czasem skarżyli - relacjonował premier. Nie wyjaśnił, o jakie skargi chodziło. Sam Markowski jeszcze w środę zapowiedział, że zwróci pieniądze. Będzie się jednak starał o rozłożenie należności na raty. Dlaczego tego pana nie zatrzymało CBA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 08:45 Nie uczył się , nie umie a przechodzi z klasy do klasy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Russian Girl Re: korupcja IP: 212.87.241.* 07.10.07, 21:06 Czy Ty czasem nie masz rozdwojenia jaźni? Mam wrażenie, że piszesz sam do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: korupcja IP: *.iplus.com.pl 14.10.07, 11:59 > bójcie się , bójcie się Boga > tyle lewizny BÓJ SIĘ ANGRUSZ BO JAK TWÓJ PIS WYGRA W CO NAWET TY NIE WIERZYSZ ZOŁMIERZE PISU PRZYJDĄ WCZESNYM RANKIEM I W KAJDANKACH WYPROWADZĄ CIĘ ZA KORKI !!!! A KACZOROWI TO ,ZE JESTES JEGO NAJWIERNIEJSZYM Z WIERNYCH NIE PRZESZKODZI . ON W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI SWOICH ARESZTUJE .DLA OLIGARCHÓW MA TROCHĘ WIĘCEJ WYROZUMIAŁOŚCI .POZWALA IM UCIEC Z KRAJU!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś