Gość: marcel IP: *.streamcn.pl 22.08.07, 20:06 przeszłem testy do policji ale się zastanawiam ile płacą młodemu policjantowi czy jest sens podejmować taką pracę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: policjant Re: Policja płace IP: 83.2.140.* 22.08.07, 20:12 Jeżeli ci chodzi tylko o kase, to prace masz z głowy.Takich nie potrzeba.Lepiej zrezygnój za wczasu. Szkoda twojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Policja płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 20:28 Lepiej pozno niz wcale marcel:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 do plicjanta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 21:02 A Ty może też zrezygnuj z tej pracy,bo z takimi błędami to żenada Twoje notatki służbowe przeglądać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjantka Re: Policja płace IP: *.man.czest.pl 22.08.07, 20:43 Przeszedłem testy a nie przeszłem! i jakim Ty chcesz byc Policjantem? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Policja płace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 21:00 Jak to, przeszedłeś testy i nie wiesz ile bedziesz zarabiac jako policjant, a to na pierwszym spotkaniu w Katowicach pan policjant o zarobkach nie wspominał? Dziwne. Na pewno wspominał, tylko że Ty nie slchałeś uwaznie, albo... Znajdź przy pomocy google.pl polskie forum o policji, wszystkiego sie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Policja płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 21:29 Jesli będzie pisał " przeszłem " to niewiele będą płacić a śmiac się dużo Odpowiedz Link Zgłoś