Gość: aqq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 22:03 Ziebaczewski, dla mnie jestes nikim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bigster97 Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 22:05 szkoda,że działacze Stowarzyszenia(a wielu ich oj wielu), zapomnieli o tym, że żużel to nie pływanie i trochę kosztuje.Jest fajnie bo jest Złomrex ale oni są póki jest Maślanka (następcy brak !).Więc szanujmy to co mamy, chyba że wolimy ogladąć niespełnionych nieudaczników (czytaj amatorzy)zamiast naszych extraligowców jacy by nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.26.inds.pl 22.08.07, 23:36 Kolejny madry, ktory nie rozroznia spolki od stowarzyszenia a krytykuje... Zlomrex nie ma nic wspolnego ze stowarzyszeniem, jest to udzialowiec spolki i stowarzyszenie nie ma z tego zadnych profitow... a co do niespelnionych nieudacznikow to siadz na motor cfaniaczku i pokaz co potrafisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubixx99 Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 22:14 I kto tu kłamie ...widać że Miturski na konferencji był dla pana Ziembaczewskiego niewygodny. A szkoda konflikty należy rozwiązywac twarzą w twarz.Widocznie miał się czego obawiać.Borys trzymaj się i wygrywaj w Lesznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.21.pl 22.08.07, 22:48 NO I CO Z TEGO ŻE KIBICE POSIADAJĄCY KARNETY BĘDĄ MOGLI WEJŚĆ NA PUCHAR GORĄCYCH SERC ZA DARMO SKORO BĘDĄ MUSIELI ZAPŁACIC ZA PROGRAM PEWNIE Z 10 ZETA BO PROGRAM TO BĘDZIE WEJSCIÓWKA NA STADION Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:05 niech se stowarzyszenie zasiada na trybunach i robi frekwencje. kto to jest ten ziembaczwski, co on zrobil dla ckm-u. chyba lubi jak bedzie sie na niego gwizdac - wrona jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.26.inds.pl 22.08.07, 23:31 Jakbys sie znal na czestochowskim zuzlu to bys wiedzial kim jest Pan Ziebaczewski bo siedzi juz w tym sporcie bardzo dlugo.... a co zrobi to pokaze czas nie wymagaj w 2 miesiace efektow choc widac juz jak dobrze funkcjonuje szkolka ... zobaczysz za rok i wtedy mozesz sie wypowiadac.... przez takich baranow jak Ty co tylko gwizdac potrafia cierpi tylko nasz zuzel... zastanow sie troche zanim cos napiszesz nastepnym razem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.26.inds.pl 22.08.07, 23:24 Nikim to jestes Ty bo nie masz o niczym pojecia a krytykowac potrafisz tylko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:47 pan ziebaczewski jest bardzo dobrym mechanikiem i ma super zaklad na krakowskiej:) i bardzo sie ciesze ze było mało kibicow na ME akurat mam karnet i nie byłem i uwazam ze SŁUSZNIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:00 prawdziwi kibice są z panem Maślanką.Obecnie TYLKO ON i jego przyjaciele ze Złomrexu gwarantują że w Częstochowie będziemy oglądać extralige.Stowarzyszenie to sztuczny podmiot korzystający z dotacji miasta,jak również na jego konto wpływa kasa z niedzielnej giełdy.Wystarcza na pensje i delegacje prezesów,dyrektora i trzech zaspanych pań.Dodatkowo dwóch prezesów stowarzyszenia bawi się w amatorski żużel,co skutkuje tym że młodzież i I drużyna ma ograniczony dostęp do toru.Pozdrawiam prawdziwych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menes Re: Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:13 czy to 100% wiadomość ,że stowarzyszenie bierze kasę za giełdę ? przecież stadion jest miasta a nie ich , co to za chory układ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:29 Na 100% bierze i tez uwazam ze to chory uklad.>fan< sam bym lepiej nie sformulowal tej wypowiedzi. widze ze jako jeden z niewielu orientujesz sie w sytuacji.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie kibic ale z ciebie fan ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:17 stowarzyszenie to sztuczny twor? cos jeszcze madrego napiszesz? proponuje aby dzieci, ktore nie maja pojecia o strukturach czestochowskiego zuzla zajely sie innym tematem albo chociaz staraly sie udawac, ze wiedza o co chodzi. Maslanka obludniku skoncz z tym juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: ale z ciebie fan ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:55 Czy Ty kibic nie robisz przypadkiem kampani Ziębaczewskiemu na nowego prezesa klubu????? A dlaczego AKŻ jeździ podczas swoich śmiesznych meczy na silnikach przeznaczonych do szkolenia młodzieży?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic sobie taki Re: ale z ciebie fan ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:59 prezesa wybiora akcjonariusze. Ja nim nie jestem m.in. dlatego, ze obecny prezes spolki Maslanka oklamal czlonkow stowarzyszenia przy tworzeniu spolki i nie bylo zadnych akcji dla kibicow, ktore obiecal. Zadna kampania nie ma tu nic do rzeczy. Wybierze zlomrex, oby nie Maslanke, najlepiej swojego czlowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: ale z ciebie fan ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 16:00 Jasne, swojego człowieka, który ma zerowe pojęcie o żużlu i wtedy będzie pięknie. M.Maślanka to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:40 zgadzam się z "fanem".To extraliga nas reprezentuje i to dla niej przychodzimy na stadion.Jak to możliwe,że przychodząc do klubu jestem odsyłany bóg wie gdzie do spółki(brak pomieszczeń spółki na stadionie) a panie ze stowarzyszenia(naliczyłem trzy) i pan dyrektor-rządzi chyba tylko nimi-mogą gonić się po obiekcie który jest własnością miasta. Moja rada- założyć fundacje przy spółce i szkolić młodzież a stowarzyszenie(czytaj żużlowcy amatorzy i przydupasy)uciekać ze stadionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.hcz.com.pl 23.08.07, 09:44 święte słowa -amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.07, 13:05 No może nie wszyscy. Ja tam przychodzę dla Sławka Drabika i mógłbym jeszcze dla Osumka i Pietrzyka, ale się ich pozbyto albo dla Borysa, ale nie dają mu pojeździć. A liga mnie nie pociąga, bo za czasów kiedy to było normalnym sportem to człowiek widział kto jest kto, bo patrzył sercem. Teraz często się zastanawiam nad wynikiem i muszę analizować kolory kasków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.pl.tesco-europe.com 23.08.07, 10:12 Z Holtą według działaczy też było wszystko OK, a co wyszło ? Z czyjej winy jeden z liderów drużyny nie dostał wypracowanej przez siebie kasy w odpowiednim terminie. Po prostu stwierdzili, że pomyłkowo wysłana została na inne konto. Tylko pytanie czyje ? Tu chyba działacze też wszystko puścili w "niepamięć" - co było, minęło. Tylko czy Holta też skorzystał z prawa do puszczenia wszystkiego w "niepamięć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: 80.48.49.* 23.08.07, 11:07 ale ty bzdury wypisujesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.07, 12:09 >Drobne niedociągnięcia się zdarzają, ale tak jest w życiu. Borys to wielce utalentowany żużlowiec i życzę mu, aby w przyszłości zdobył tytuł mistrza świata. No nie ma co - jak na przyszłego mistrza świata, to dają chłopakowi zdobyć doświadczenie. W innych krajach zawodnicy tak utalentowani od razu przejmują rolę liderów drużyn, a u nas musi walczyć, żeby przez cały sezon w lidze pojechać w dwóch wyścigach. Zajebiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:15 kibic - baran to ty jestes baranie jeden i do tego zarozumiały i wszystko wiedzący, pewno z otoczenia stowarzyszenia, które narazie dało się poznać z konfliktów z kibicami i zawodnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:11 zarzuca mi się brak znajomości żużla w Cz-wie.Ale to co pisałem to fakty,a ty innych nie przedstawiasz tylko mnie obrażasz.Jeśli chcesz oglądać zawody amatorów(Ziembaczewski i Głębocki) to twoja sprawa,ja wolę,jak pewnie znakomita większość oglądać najlepszych w extralidze.A do tego potrzebny jest bogaty sponsor(ZłOMREX) i ktoś kto to poprowadzi(Maślanka).Ziembaczewski to może naprawiać samochody,ale jeśli chodzi o profesjonalny żużel to nikt z nim nie będzie nawet rozmawiał(zawodnicy,sponsorzy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:33 Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie kibic Re: Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:12 fakty a Twoja opinia to dwie rozne rzeczy. O amatorach nie napisalem ani slowa wiec dyskutujesz sam ze soba. Przypisywanie mi dziwnych intencji to chyba Twoj styl dyskusji... amatorow nigdy nie widzialem i nie zamierzam. Fakty (niepodlegajace dyskusji) sa takie, ze stowarzyszenie to kilkadziesiat lat historii a spolka to zespol ekstraligowy wyprowadzony za poldarmo (kilkaset tysiecy) ze stowarzyszenia przez grupe wzajemnej adoracji. Prezesem stowarzyszenia jest teraz osoba spoza tej grupy i trzeba sie z nia dogadac. Nie moze byc tak, ze konfitury sa w spolce a w stowarzyszenie jest od wydatkow i zbierania batow od niezorientowanych kibicow takich jak Ty. Brak szacunku do Ziembaczewskiego jako czlowieka swiadczy o Tobie nie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Lipa IP: *.21.pl 23.08.07, 21:32 MAM NADZIEJE ŻE WSZYSCY KARNETOWICZE TERAZ OLEJĄ TOTALNIE STOWARZYSZENIE I PRZESTANA CHODZIĆ NA TĘ MIERNOTE KTÓRĄ BĘDZIE ORGANIZOWAĆ NAM PAN ZIĘBACZEWSKI!!!!!!!!!!!BO TE "ZAWODY"TO KICHA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):) Żużel. Wszystko będzie dobrze? IP: *.apus-net.pl 23.08.07, 21:52 Na puchar z karnetami? Jaja sobie robią????? To chyba impreza charytatywna! Żal dupsko ściska jak sie czyta takie wyżygowiny ! A na memoriał pewnie karnety znów nie będą obowiązywać, nie?! Jełopy i chahmenty! WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś