Gość: bordm IP: *.realestate.net.pl 27.08.07, 16:10 jak oceniacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwa Re: praca w Makro ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 18:37 Pracowałam. Zależy gdzie trafisz. Według mnie nie przeginają przepisów,placą za wszystkie godziny,jak masz ok kierownika to da się żyć. Mankament - godziny otwarcia ,i wszystkie święta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: praca w Makro ? IP: 89.174.23.* 27.08.07, 20:34 To co napisała Iwa to prawda. Ale nie napisała o śmiesznie małej pensji jaką tam płacą. Robiłem tam 3 lata. Ksajerka 800 zł, pracownik hali 1000 zł. Zasuwasz świątek piątek czasem do 22,00. Plusem jest to że ostatnio chętnie przyjmują..... jak nie masz na chleb, to zawsze jakis punkt zaczepienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: praca w Makro ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 17:56 ,,lolo napisał,,Zasuwasz świątek piątek czasem do 22,00.,, warunek ,ze trafisz na klientów którzy czseam pomyslą,że ty też chcesz iść do domu,bo są tacy co uważają,że skoro mają kasę i weszli przed zamknięciem to maja prawo spacerować do oporu. Znam to - niestety nie można ich pogonić:) Odpowiedz Link Zgłoś