Gość: tomek IP: 80.53.238.* 01.09.07, 14:22 Witam, kiedy ma sie odbyc tamimpreza polaczana z wystepem zawodnikow CKM? Dzis czy jutro:)? Pozdrawiam Kibic;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sin Re: pokaz pirotechniczny na stadione CKM IP: 83.2.141.* 01.09.07, 15:18 Na 9. września (godz. 18.00) zaplanowano Złomrex Cup, czyli najsilniej obsadzone w tym roku zawody żużlowe w Częstochowie. Impreza ta połączona będzie z XL już Memoriałem im. Bronisława Idzikowskiego i Marka Czernego, a wystąpić w niej mają zawodnicy ze światowej czołówki. Jak do tej pory swój udział w Złomrex Cup potwierdzili: Nicki Pedersen, Leigh Adams, Greg Hancock, Tomasz Gollob, Ryan Sullivan oraz Andreas Jonsson. Nie zabraknie również ikon naszego klubu, czyli Sławomira Drabika i Sebastiana Ułamka. Turniej indywidualny z udziałem najlepszych żużlowców cyklu Grand Prix, to nie jedyne atrakcje, jakie czekają na kibiców, którzy 9. września wybiorą się na „Arenę Częstochowa”. Zawody uatrakcyjnią koncerty częstochowskich zespołów „Nefre” i „Krzyk” oraz gwiazdy wieczoru „De Mono”. Ponadto tuż po zakończeniu całej imprezy zaplanowano pokaz sztucznych ogni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEFRE Sprostowanie IP: 83.2.141.* 03.09.07, 07:34 NEFRE 9.09 00 zagra na Promenadzie przed zespołem ZAKOPOWER a nie na stadionie Włókniarza. Start koncertów o godz. 19:00 Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś