mona19832 24.01.08, 13:04 Znacie jakies sprawdzone przepisy dań na romantyczną kolację we dwoje?? Chcę coś dobrego przygotować dla męża ale mam pustkę w głowie. Podpowiem że on lubie prawie wszystko tak że nie ma jakichś ograniczeń :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qpek2 Re: Romantyczna kolacja 24.01.08, 14:30 Hej, Ja proponuje jakas salatke np. z owocow morza albo salake grecka - gyros (bardzo smaczne). Oczywiscie swiece i nastrojowa muzyka musi byc. Na deser moga byc truskawki z bita smietana albo jak nic nie bedziesz mogla wykombinowac to na deser podaruj mu siebie (mysle ze bedzie zadowolony :P). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Re: Romantyczna kolacja IP: *.stk.vectranet.pl 24.01.08, 22:45 polecam przepis Magdy B. - sola w sosie smietanowym z koprem - PYCHA, do tego ryz i brokuły i bialy imiglikos - hmm pycha kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,-6880378,P_KOBIETA_PRZEPISY.html albo spagetti bolognese + rosenthaler kadarka - oba przepisy szybkie i proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptic Re: Romantyczna kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 23:07 Jak lubi wszystko bez ograniczeń to zrób mu placki kartoflane. Albo pomidorówkę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galant Re: Romantyczna kolacja IP: *.chello.pl 24.01.08, 23:56 a tam, rosół z kluskami też się nada. Odpowiedz Link Zgłoś
qpek2 Re: Romantyczna kolacja 27.01.08, 17:36 No i jak sie udala kolacja? (chodzi mi o to co przyrzadzilas?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetris Re: Romantyczna kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 20:53 herbate i do wyrka na rachuciachu Odpowiedz Link Zgłoś