Gość: glodny pajacyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 22:54 www.pajacyk.pl/ Kliknij w brzuszek pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: klikajcie codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 23:30 klikam dwa razy dziennie i w pracy i w domu :) pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizmo Re: klikajcie codziennie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 09:00 up - niech będzie zawsze "na wierzchu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryry Re: klikajcie codziennie IP: *.cn.com.pl 08.09.07, 09:41 klikam zawsze a jeszcze www.polskieserce.pl i pamiętajcie zawsze głosujcie na prawice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizmo Re: klikajcie codziennie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 10:56 Ryry - swoje przekonania polityczne publikuj gdzie indziej - to nie ten temat jeśli jeszcze nie zauważyłeś, a co do tej woman_ka1 - ja nie wiem skąd się biorą takie debile po prostu nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryry Re: klikajcie codziennie IP: *.cn.com.pl 08.09.07, 18:47 to nie są przekonannia tylko logika ten post też zakończe czymś podobnym i pamiętajcie nie przechodzić przez ulice na czerwonym i wchodzić na pajaca robimy jutro Częstochowska akcje klikania najlepiej niech ktoś co godzine podbija temat bo musi być na wierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryry Re: klikajcie codziennie IP: *.cn.com.pl 09.09.07, 08:21 Niedziela klikamy i podbijać temat Odpowiedz Link Zgłoś
jaa88 Re: klikajcie codziennie 10.09.07, 20:13 ja też klikam codziennie :) oprócz tego jeszcze: www.polskieserce.pl www.zmilosciserc.pl/donate.php okruszek.org.pl www.habitat.pl/domek.aspx?noban=1 obowiązkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Bądź dobry na dzień dobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 08:21 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Bądź dobry... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 08:24 na dzień dobry !! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: klikajcie codziennie IP: *.masterkom.pl 11.09.07, 09:22 Ja też klikam codziennie. Wejdźcie też na: www.zmilosciserc.pl/donate.php www.habitat.pl/ www.okruszek.org.pl/ www.hungerfighters.com/ www.thehungersite.com www.porloschicos.com www.hambruna.com/ www.stopthehunger.com/ www.hungrychildren.com/ www.thebreastcancersite.com/ breastcancer.care2.com/ www.thestophivsite.com/ www.matercare.org/lifesaver.asp www.craigresearchlabs.com/cancer.html www.theliteracysite.com/ www.povertyfighters.com/ www.solvepoverty.com/ www.dameunacasa.com/index2.html www.straatkind.nl/ www.thechildhealthsite.com children.care2.com/ www.giveaminute.org/ savechildrennow.org/ Odpowiedz Link Zgłoś