Gość: gostka IP: *.masterkom.pl 12.09.07, 15:56 Jaka jest pizza w randez vous? jadł tam już ktoś. Duża taka jak w da grasso? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mniam Re: RANDEZ VOUS pizzeria IP: 83.2.142.* 12.09.07, 20:45 bardzo dobra, rozmiar podobny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: RANDEZ VOUS pizzeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:37 jedyny lokal do którego nawet nie zajrze ani moja noga tam nie postanie , ogólnie bojkot ponieważ nie wejde do miejsca gdzie było tyle pięknych chwil gdzie była utopia!!! Bojkot!!! myśle że tą forme przyjmuje nie tylko ja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: RANDEZ VOUS pizzeria IP: *.masterkom.pl 13.09.07, 12:44 Pizzeria randez vous jest w obecnej chwili jedna z najlpeszych w Czestochowie. Wielkosc duzej o ile dobrze pamietam 45 cm, wiec o wiele wieksza niz w bezanadziejnej grasso. Tutaj czuc skladniki,ser swiezutki wszystko ok. Jestem stala klinetka i polecam ja wszystkim smakoszom pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś