Gość: Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 00:27 Wreszcie Wyborcza zareagowała. Tyle tygodni wątek wisiał na forum. Oby dało się pomóc Notesowi... Wpłacę mu choć trochę. Pomóżmy mu razem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: Konik polski potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 07:36 Moze miasto pomogłoby troche Pegazowi , albo inwestor który doprowadzi stajnie do swietności. Taka extra lokalizacja i juz tak długo przeciez Pegaz istnieje . Warto naprawde.Cel szczytny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Konik polski potrzebuje pomocy IP: *.acn.waw.pl 21.09.07, 07:43 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf Konik polski potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 12:23 zabić gada i na konserwy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Konik polski potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 12:32 "Szeryfie" ale błysnąłeś inteligencją. Tyle tylko potrafisz z siebie dać innym? Zapraszam do stajni. Jak jesteś coś wart to koń nie zrobi Ci krzywdy, to wyjątkowo inteligentne zwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
elf46 Re: Konik polski potrzebuje pomocy 21.09.07, 13:09 Szeryf, kim ty jesteś? Jak coś takiego mogłoby przyjść do głowy normalnemu człowiekowi? Ja nie rozumiem!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elf46 Re: Konik polski potrzebuje pomocy 21.09.07, 13:12 Do Pani Elizy KWIATKOWSKIEJ. Pani Elizo, stokrotne dzięki za artykuł o Notesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Konik polski potrzebuje pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 10:02 A takich idiotów-jak ty- szeryf -na oddzial zamknięty-najlepiej dożywotnio ,żeby nie popisywali sie swoim chorym móżdżkiem.I do tego - ściła głodówka -najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
agus297 Konik polski potrzebuje pomocy 21.09.07, 22:25 popieram...tylko czemu tak mało takich akcji...jest tyle potrzebujących zwierząt...;/np w schronisku przy ul.Gillowej:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żywiec_zdrój Konik polski potrzebuje pomocy IP: 80.54.174.* 22.09.07, 14:04 pozostawiam to bez komętarza. ja proponuje nie zbierac pieniedzy na notesa, ale zebrać kasę żeby poprawić warunki życia i pracy wszystkich koni z pegaza. Chociaż oni oczywiście "nie potrzębują, bo świetnie sobie radzą i mają dziesiątki >>stajennych<< tudzież dzieci do >>pomocy<<". ale cóż... Pani elizo gratuluje pomysłu z tym notesem. na prawdę, jestem pełna/ny podziwu, że po aferze z pikusiem jest pani w stanie znowu pisać takie głupoty;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nieistotne from : żywiec_zdrój 22.09.07, 18:58 Poniekąd może Masz rację - Sprawa nie dotyczy tylko Notesa-o ile też sposobu traktowania zwierząt w naszym regionie. Przyznaję - z obserwacji widzę ,że hasło :"zwierzę nie jest rzeczą" jest całkowicie obce dla częstochowian ! Cóż nie bronię i bronić nie będę Pegaza ( występuje tam przedziwny jak na XXI wiek brak przepływu informacji pomiędzy zarządem i mam nadzieję ,że niebawem się to zmieni). Co do Pani Elizy Kwiatkowskiej (w tym momencie pacyfikuję Cię !!! ) - jest to jedyna obiektywie patrząca na sprawy pro-ekologiczne redaktorka ! Od Niej i na Jej artykułach winna wzorować się konkrencja -wszak w naszym regionie nie dzieje się dobrze -a mediów piszących o bzdetach, lub też ponawiających wątki -najczęściej rodem z UM mamy sporo !!! Pozdrawiam Forumowiczów ! foranimals.czest.pl Czy świat bardzo się zmieni jak z młodych gniewnych zostaną starzy wku..eni? Odpowiedz Link Zgłoś
elf46 Re: Konik polski potrzebuje pomocy 23.09.07, 10:25 ZYWIEC! Z ciebie taki zdroj, jak z koziej d... trabka. Nawet nie masz odwagi przyznać się do jakiej płci należysz. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Konik polski potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 11:36 SKOK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianka Re: Konik polski potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 20:33 Podobno Częstochowa to dobre miasto, a jej mieszkańcy????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Konik polski potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 10:29 Podnoszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzia Re: Konik polski potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 09:29 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IQ Re: Konik polski potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 14:22 i ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Konik polski potrzebuje pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 10:00 podoszę wątek -=koniom trzeba tez pomóc -ale i tym w schronisku - także !!!!!------zróbcie cos dobrego ludzie z cz-wy dla zwierzaków !!! I psom--i kotom --i koniom także !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IQ Re: Konik polski potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 10:32 ludzie z cz-wy maja to w nosie, oni mysla tylko o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś