Dodaj do ulubionych

Początek procesu grupy Marcepana

• Gość: zoe Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.proxy.aol.com 01.11.03, 20:52
      Polecam następny artukuł z dziennika zachodniego.
      Niezły kabatet :-) To nadaje się na niezły serial.
      czestochowa.naszemiasto.pl/wydarzenia/311883.html
      • Gość: Napoleon I Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 14:20
        Z tego co widze, czytajac artykluly poszczegolnych pan redaktorek, to one malo
        co wiedza o wszelkich sprawach. Po co pisac skoro sie gowno wie ? Pomlono w tym
        artykule pare imion, poprzeginano fakty i dopisano kilka linijek telenowely,
        ktora nie na nic wspolnego z rzeczywistoscia. Krzyśka nie zabito dlatego iż
        ktokolwiek się go bał, oczywiscie Marcepan sie go obawial, ale to nei dlatego
        wyrok zostal wydany. Po co pisac glupoty i robic tania sensacje ?
        Słowo do milutkiej... nie wierze w dys... to po pierwsze, po drugie nie ma co
        sie chwalic znajomoscia z takimi ludzmi, bo to dla kazdego sredni myslacego
        czlowieka powodem do domu nie jest. Nawet jezeli sam jest czlowiekiem ,,z
        koneksjami'' jezeli mysli nie chwali sie, ze jest ta i ta osoba i zna tego, czy
        tamtego. Oczywiscie w internecie mozna byc kim sie tylko chce... co widac po
        moim podpisie ;) pozdrawiam serdecznie wszyskich myślących
        • Gość: Napoleon I Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 14:22
          Oczywiście powodem do dumy nie jest, aniżeli do domu :) przepraszam za
          pomylke...
          • Gość: Gia Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 66.130.63.* 03.11.03, 20:16
            Sluchaj Milutka czy ty nie jestes przypadkiem siostra Marcina co ?
            • Gość: mirek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 03.11.03, 20:59
              Gość portalu: Gia napisał(a):

> Sluchaj Milutka czy ty nie jestes przypadkiem siostra Marcina co ?

HA HA HA! Przecież Marcin jest jedynakiem. Oprócz babkę, nie ma nikogo.
              • Gość: Gia Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.63-130-66.mc.videotron.ca 05.11.03, 18:57
                Gość portalu: mirek napisał(a):

> Gość portalu: Gia napisał(a):
                >
                > > Sluchaj Milutka czy ty nie jestes przypadkiem siostra Marcina co ?
                >
                >
                > HA HA HA! Przecież Marcin jest jedynakiem. Oprócz babkę, nie ma nikogo.

No tak zaczepnie napisalam bo sposob bycia jak by po jednej matce.
                • Gość: mirek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 05.11.03, 19:41
                  > > Gość portalu: Gia napisał(a):
                  > > > Sluchaj Milutka czy ty nie jestes przypadkiem siostra Marcina co ?
                  > >
                  > Gość portalu: mirek napisał(a):
                  > > HA HA HA! Przecież Marcin jest jedynakiem. Oprócz babkę, nie ma nikogo.

> > Gość portalu: Gia napisał(a):
                  > No tak zaczepnie napisalam bo sposob bycia jak by po jednej matce.

> Gość portalu: mirek napisał(a):
                  Kompletnie rozumie... Tez chcialem tylko podkreslic.
            • Gość: zakret Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 22:36

nie wiedzialam ze marcepan ma rodzenstwo.dziwne
        • meyer Re: Początek procesu grupy Marcepana 02.11.03, 18:26
          Jam Marcin nie Mariusz
          Co zaś do Krzyśka, to trzeba go było zdmuchnąć, bo dla nas dwóch w tym mieście
          było za mało miejca... Poza tym byłem mu winien duże pieniądze, których ani
          myślałem oddawać (taniej było wziąć Orkę i Marcina S., ich stawka nie była
          wielka, raptem jedno używane auto)
          Poza tym, Kris ewoluował: pod blokiem na Zana tylko mnie postraszył, ale
          następnym razem mógł kazać zamontować już całkiem sprawne przewody.Sami więc
          widzicie że nie miałem wyjścia...
          Głupi Orka się wysypał. Po co międlił jęzorem, skoro pod Panoramą byl taki
          zesrany, że zdołał wystrzelić tylko raz, a sprawę zakończył S.
          I przestańcie tu wypisywać te bzdury, bo wszyscy chałę wiecie.
          • Gość: mirek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 21:22
            hm...ładne rzeczy skąd ty masz taką wiedzę ciekawe?że pamietasz take
            rzeczy.orka to palant nie ma oczym mówic.
            • Gość: mirek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 21:25
              biedny dostanie 25 lat za zabojstwo,ciekawe moze prokurator dostane znow od nie
              go nowe wiadomosci to moze zmniejsza mu wtrok z 25 do 20 niech zdycha w
              wiezieniu napewnonie wytrzyma nawet 3 lat i sie powiesi jednego pajaca mniej w
              czestochowie
              • meyer Re: Początek procesu grupy Marcepana 03.11.03, 10:50
                Mirek
                jak to skąd mam wiedzę???
                przecież sam to wszystko zleciłem :/
                Nie nazywaj orki palantem, wszystko teraz w jego rękach, jak się prokuratorowi
                wysypie z tym co wie, to nie tylko za Krisa, ale i za Łukasza wszyscy bekniemy,
                a najbardziej to Diabeł i chłopaki z Zawiercia

• Gość: mirek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 15:29
                  aha to dobrze wiedziec.biedne chlopaczki.orka to sobie troszke posiedzi
                  • Gość: gość Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 03.11.03, 19:55
                    meyer@NOSPAM.gazeta.pl --> Każdy może sobie taką poczte założyć... Ale ty nie
                    jesteś M. Meyer typu "Marcepan"
                    • Gość: mirek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 03.11.03, 21:00

HA HA HA! Przecież Marcin jest jedynakiem. Oprócz babkę, nie ma nikogo.
                      • Gość: Napoleon I Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 22:22
                        Wiekszosc z was pierdoli głupoty jak potrzaskani. Kiedy Krzysiu wyszedl z
                        wiezenia myslal, ze jest mocny. Ale juz nie byl... na jego miejscu siedzial
                        Marcin... a poszlo o to, ze Krzysiu popelnil o jeden wyrok za duzo. Nalezalo mu
                        sie...
                        • meyer Re: Początek procesu grupy Marcepana 04.11.03, 10:27
                          Ech, Napoleon!
                          to, że Krzysiu wystawił Biskupa, naprawdę miało niewielkie znaczenie wobec
                          innych przyczyn, za które dostał kilka kulek :/
                          • Gość: tomek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 15:26
                            witam wszystkich forumowiczow."meye"skad ty takie wiadomosci masz ciekawe?moze
                            ty jakims policjantem jestes he;)ale nie chcesz sie przyznac co?
                            • Gość: tomek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 15:27
                              Gość portalu: tomek napisał(a):

> witam wszystkich forumowiczow."meyer"skad ty takie wiadomosci masz ciekawe?
                              moze
                              > ty jakims policjantem jestes he;)ale nie chcesz sie przyznac co?

• Gość: zowirax Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 15:31
                            to wszystko jest smieszne, to czemu "orka" nie ma zarzutu zabicia "krisa"nie
                            maja dowodow czy co?moglby sobie posiedziec z 25 lat.ale napewno by tyle nie
                            dostal bo to przyjaciel prokuratora hehe
                            • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 16:49
                              niejstem zadna siostra marcina napoleon ja sie niechwale ze znam te osby
                              proboje uswiadomic pewnym osboa ze naczytali sie zadurzo gazet same bzdury tam
                              wypisuja chyba ten meyer to jakis poliscjant zwykly paant masz racje tomek
                          • Gość: Napoleon I Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 18:35
                            Tu nie chodzi o to... Krzysiu popełnił straszna zbrodnie, nie powiem na kim i
                            dlaczego, ale wtajemniczeni zapewne wiedza o co chodzi. Wiedza rowniez, ze
                            chodzi o rzecz godna pogardy i godna tych kulek, ktore pozbawily Kraszana
                            zycia. A teraz co jest w czewie ? mr. LŻ i MB... Czyz nie ?
    • Gość: ktos Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.proxy.aol.com 05.11.03, 02:18
      Tak sobie obserwuje to forum i obserwuje i widze ze jest calkiem spora grupka
      lizusow ktorzy chca za wszelka cene zaskarbic sobie lask domniemanego szefa
      czestochowskiego polswiatka... a on i tak w swoim czasie i miejscu rozliczy
      kogo bedzie uwazal za stosowne... i nie pomoga zadne listy, zadne "przebacz"...
      oj bedzie sie dzialo jak turnus w sanatorium sie skonczy, bedzie sie dzialo...
      • meyer Re: Początek procesu grupy Marcepana 05.11.03, 10:35
        nic się nie będzie działo
        jestem już nikim, moja panna wyszła za mąz: wżeniła sie w wielki biznes, grupa
        rozwalona (dopiero dziś widzę, że otaczała mnie banda debili, bezmózgich ćwoków)
        w kasie pustki bo wszystko poszło na adwokatów
        Krakowiaka nie ma, kontakty w Gdańsku spalone :/
        szkoda gadać
        • Gość: gość Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 05.11.03, 16:14
          Chociaż na rodzinne można polegać...
          • Gość: Napoleon I Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 22:21
            Bez ironii proszę na forum :)
        • Gość: xye Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 11:02
          ciekawe skad masz takie wiadomosci, moze policjantem jestes?podajesz sie za
          marcepana ale ty jestes zabawny chlopie zastanow sie co piszesz!!bo marcin
          siedzi a ty tu zastepujesz jego osobe?skad ty wiesz co on bedzie robil jak
          wyjdzie.nie powinno cie to interesowac.moze wyjedzie z kraju.a skad wiesz czy
          juz nie ma dziewczyny tamta to "szmata" poszla za kasa i juz.
          • meyer Re: Początek procesu grupy Marcepana 06.11.03, 14:27
            hehe nie jestem policjantem, nie starczyłoby mi nawet na papierosy :/
            natomiast trudno mi odmówić słuszności co do ostatniego zdania twojej
            wypowiedzi, tylko po co zaraz szmata? raczej łachudra...
            • Gość: aga Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 12:49
              cikawe czemu nie pisze jaarma wiele wiedziala.nic dziwnego .monika l
              (lemiesze...)z klastoru byla z nim blisko.zdzira
              • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 07.11.03, 14:41
                jaarma nie pisze - po dojściu do wniosku, że szkoda czasu i energii na
                przekomarzanie się z półmózgimi analfabetami bez szyi, panienkami, które w
                głowie nitkę do podtrzymywania uszu, i z wszystkimi tutaj, którym sie zdaje, że
                można handlować narkotykami, porywać ludzi dla okupu, dawać kase policjantom za
                utratę wzroku na pewne kwestie, szpanować panienkom gnatami w knajpie - i nie
                powinna ich za to spotkać żadna kara...
                Dla mnie to żałosna banda palantów, mam nadzieję że dostaną sprawiedliwe wyroki
                Co zaś do marcepana, mimo iż to co robił, zasługuje na wyrok, to przyznaję,
                jemu jednemu trudno odmówić inteligencji, szkoda że zbyt często zaćmiewał ją
                sobie nadmiernym ciągnięciem koksu - bo w ten sposób, oprócz kataru, nabawił
                sie chłop czkawki :)
                Jak wyjdzie, niech wraca do żony do stanów, bo tu już nic dobrego go nie czeka
                • Gość: gość Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.159.102.178.Dial1.Detroit1.Level3.net 09.11.03, 07:39
                  ale tu się zatkało...

• Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 15:20
                    ej koles który się podaje za marcina ty chyba jesteś naprawdę policjantem
                    albodziennikarzembo tylko oni mogą pisać takie bzdury pozdrowienie
                    • Gość: xxx Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.premex.pl 27.11.03, 11:23
                      milutka czy ty wiesz ile miał Marcepan z Pawłem dziewczyn na Sląsku??bo ja wiem
    • Gość: Justis Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 20:39
      Ale przecierz ich wypuszcza predzej czy pozniej wypuszcza i wtedy Oni Cie
      znajda i Ci nogi z dupy powyrywaja za takie texty i za to ze o tym napisales :)
      • Gość: Napoleon I Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 21:37
        Przeciez to są rzeczy powszechnie wiadome wsrod pewnego grona... osob
        zwiazanych, tak czy inaczej z interesami, lub z samym panem M.
        Cóż mi sie wydaje, ze Marcepan kiedy wyjdzie nie będzie starał się z nikim
        chodzic w zwady. W tym momencie panowie L.Ż i M.B mają od niego duzo wieksze
        wplywy...
        • Gość: bramka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:34
          to piony
          • Gość: Vincent Vega Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 21:26
            No nie powiedziałbym, że L.Ż i M.B to piony. Są kim są i szacunek sie należy.
            • meyer Re: Początek procesu grupy Marcepana 22.11.03, 19:02
              Jeśli chodzi o Leszka Ż., to zwykły cieniasz - bo jak można się samemu
              postrzelić w łapę, obracając żonę świętej pamięci Kraszana :) i ty mówisz, że
              taka łachudra ma być moim następcą? no przesadziłeś, naprawdę!
              Zaś co do Mareczka B. - co on może, skoro ledwo wyjdzie, a zaraz go znowu
              zamykają, szczególnie odkąd Mariusz S. Cygan przestał go sponsorować i chronić
              nie przeginaj, na częstochowskim poletku ja rzeczywiście byłem herosem :/
              • Gość: Mati Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 13:39
                Marcin czy to naprawde Ty ?? Mati . PS: Pamietasz mnie ??
                • Gość: VincentVega Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 19:46
                  Leszek Ż. ? Co ty możesz o nim powiedzieć ? Obraca jego żonę, ale na poczatku
                  był ochroniarzem, mial ja chronic od Marcepana (Nie wierze, ze Meyer to
                  Marcin). A tak wogole to ladnie zlatwil Krzyska, bo oni do dzisiaj nie moga
                  dojsc kto go tam w Panoramie odstrzelil i za co. Widze, ze masz informacje,
                  wiec chyba wiesz za jaki skurwysynski czyn polecial Kraszan ?
                  • Gość: Vincent Vega Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 19:52
                    Powiem inaczej - wiem, ze to nie Marcin. Ale informacje masz, aczkoliwek
                    wiekszosc mozna przeczytac w gazetach. Mimo wszystko - jeszcze przyjdzie mloda
                    sila w Czestochowie. Poczekajcie 4-5 lat.
                    • Gość: Lubella Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 19:37
                      Czyzby czestochowski pol swiatek przestepczy stracil temat rozmowy ?
                      Ja tam sobie zyje spokojnie i skromnie. Wole to niz szczelaniny. Nie rozumiem
                      waszego postepowania.
    • Gość: xxx Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.premex.pl 02.12.03, 14:33
      Milutka i co z tobą???Byłaś walona w rogi!!!!!!!i to bardzo
      • Gość: polska Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:57
        nic sie tu nie dzieje nikt nic nie pisze co tu takacisz wszyscy na siebie
        najezdzaja o jakies brednie
        • Gość: zowirax Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 09:35
          co tu taka cisza nikt nic nie ma juz do powiedzenia zatkalo czy co?
          • Gość: xp Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:47
            kurwa co tu taka cisza moze ktos cos powie,co??czekam tralalalallala
            • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 21:32
              niewiem czy wiecie ale 6 osoba uchylili sankcje i niektorzy wyszli super
              narescie a marci i kilka osob juz bede znami w kwietniu albo wczesnie hurrra
              • Gość: VincentVega Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 20:50
                W sumie to mnie malo interesuje kiedy Marcin wyjdzie. Dla mnie to moglby on
                siedziec i nie przeszkadzac innym caly czas...
                • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 19.12.03, 15:32
                  taaa... Agatka wyszedl
                  Juz dzwonił do swego protektora Sławomira w wiadomym
                  niebieskim biurowcu
                  nie pozdrawiam
    • Gość: sister Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 16:26
      czy z tym procesem ma związek Barbara G.?
      • Gość: tasak Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.kotivayla.net 23.12.03, 15:43
        wydaje mi sie ,ze oni tak szybko nie wyjdom jak sie nie , ktorym wydaje.
      • Gość: Vincent Vega Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 22:01
        Barbara współpracowała z Marcinem :)
        • Gość: top Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 22:29
          witam wszystkich!!
          to ze agatka wyszedl to juz chyba kazdy czestochowianin wie...zobaczymy kto
          nastepny?pudlik juz tez smiga po czestochowie ciekawe kto nastepny...cos tu
          prokurator sie nie stara hehe,chyba ukladanie bajekmunie wyszlo?zobaczymy kto
          nastepny wyskoczy ,jak myslicie kto nastepny??
          • Gość: lipa Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 12:12
            a tu jak zawsze cisza
            • Gość: lki Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 07:42
              tu taj zawsze tak jest!trzeba czekac jak odezwia sie jakies osobki i znow
              zaczna komentowac,zaczekajmy moze cos nam waznego napisza
              • Gość: tomek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 22:51
                witajcie co tu taka cisza niema kto sie wypowiadac czy co??
                • Gość: Anthony Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 09:50
                  dowiedzili się kto wyszedł i już się zesrali.... pouciekali....
                  • Gość: kaja Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.lanet.wroc.pl 19.01.04, 13:28
                    Wy i ta cala Wasza pseudo mafia in Cz-wa City :-) Ludzie!!! Myslalam, ze cos
                    sie tam u (Nas)Was pozmienialo, a tu widze ze wciaz to samo. Puste dziewczynki
                    wypowiadaja sie o ludziach, ktorych tak naprawde nie znaja (ta cala Milutka
                    jest porazajaco glupia), kazda za przeproszeniem ma w majtkach mokro, bo Agatka
                    z Pudlikiem jej piwo postawia i oczko do niej puszcza. Co druga jest dziewczyna
                    Marcepana, a co trzecia zna dokladnie "interesy" wszystkich panow. Smiech na
                    sali. Co drugi chlopczyk jest najlepszym przyjacielem Marcinka, a polowa
                    Czestochowy ma rzekomo uciekac w poplochu zeby nie dostac po pysku od kogo
                    trzeba. Ludzie!!! Czy Was porabalo?!!!
                    • Gość: sister Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 22:16
                      zgadzam się piszą jakieś małolaty,o starych jak dla nich kolesiach,śmiech ich
                      przywódczynią była 50-cioletnia kobieta kochanka jednego z nich,znam takiego co
                      zachwycał się ich działalnością.(beznadziejny typ)nie nadawał się do nich
                      zbytnio ich się bał.znacie prawdziwe rodziny tych typów?
                      • Gość: pate Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 80.81.185.* 22.01.04, 18:03
                        nie wiem czy wiecie ,ale w sobote 24 stycznia jest rozprawa
                        • Gość: gość Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 28.01.04, 22:57
                          Jak tam rozprawa?
    • Gość: iwohank Nagroda za PSA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 20:50
      Zaginął pies. Został skradziony razem z samochodem citroen C5. Zdjęcie i
      informacje dostępne na stronie iwohank.webpark.pl/morris.html Za
      odnalezienie psa NAGRODA pieniężna. Prosze o info na iwohank@interia.pl
    • lisafremaan Fantastic time 29.11.13, 19:33
      I had the best time of my life with him, couple of months but was fantastic. Marcepan wherever you are keep strong. Good Night and Good Bye
    • eiskra.1 Re: Początek procesu grupy Marcepana 12.04.14, 01:09
      Jeżeli chcą być Państwo na bieżąco z modą dziecięcą
      gorąco zachęcamy do polubienia Nas na Facebooku lub odwiedzenia nas w C.H. Jagiellończycy na I p. BOX 230 w Częstochowie .
      Znajdą tu Państwo sporo ciekawych propozycji co do ubioru naszych dzieciaków oraz będą na bieżąco z nowościami w naszym sklepie.

Z pozdrowieniami
      Mamo, kup

www.facebook.com/mamokupisz?ref=hl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka