Dodaj do ulubionych

Neurolog dziecięcy

05.10.07, 08:56
Szukam dobrego neurologa dziecięcego w Częstochowie. Może ktoś może mi polecić?
Obserwuj wątek
    • edit38 Re: Neurolog dziecięcy 05.10.07, 08:57
      Napiszcie proszę gdzie przyjmuje i mniej więcej ile bierze za wizytę.
      • zzofia Re: Neurolog dziecięcy 05.10.07, 11:18
        doktor Szmaciarska przyjmuje w poradni przy ul.sobieskiego
        • edit38 Re: Neurolog dziecięcy 05.10.07, 11:46
          Na Sobieskiego tzn w Matce i dziecku? Jeśli tak czy przyjmuje również prywatnie
          bo mój pediatra stwierdził że jestem przewrażliwiona i mam problem ze skierowaniem.
          • Gość: She76 Re: Neurolog dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 15:05
            Ja również polecam dr.Szmaciarską na Sobieskiego .Niestety nie wiem
            czy przyjmuje prywatnie.
            • Gość: mała mi Re: Neurolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 17:14
              ja chodziłam do dr szmaciarskiej z moim synciem. rzeczywiście jest
              super. polecam. nr prywatny do domu i zarazem prywatnego gabinetu 34-
              325-60-66. Pozdrawiam i napisz co z twoim maleństwem.
              • edit38 Re: Neurolog dziecięcy 06.10.07, 07:27
                Pediatra u mojej 4 m-cznej córci stwierdził objaw zachodzącego słońca ale uznał
                że to samo przejdzie i nie potrzebna jest konsultacja a ja wyczytałam że coś
                takiego zawsze powinno być skonsultowane bo przyczyny i następstwa mogą być
                przeróżne i nie chciałabym czegoś przegapić a później patrzeć na niepełnosprawne
                dziecko. Wolę dmuchać na zimne niż się sparzyć.
                • Gość: Zuza Re: Neurolog dziecięcy IP: *.tktelekom.pl 06.10.07, 18:53
                  U mojego synka pani pediatra też dopatrzyła sie efektu zachodzącego słońca -
                  zaleciła wizyte u neurologa i usg ciemiączkowe. Jednak w czasie wizyty nie
                  powiedziała nic na ten temat, nie wyjaśniła jakie niesie konsekwencje.
                  Poczytałam dopiero na internecie i sie załamałam.

Pani Minkner zbadała Maluszka i stwierdziła, że wszystko jest ok, ale badanie i
                  tak kazała zrobić. Jego efekt nie miał nic wspólnego ze sprawami
                  neurologicznymi. Jego "wielkie oczy" to taki urok mojego Synka. NA badaniu
                  wyszło, ze z główką jest wszystko ok, a tzw. wytrzeszcz oczu, Synuś robi jeśli
                  jest zdziwiony, wystraszony, itp.

Na pewno z twoją córeczką tez będzie wszystko ok!!!

Pozdrawiam
                  • edit38 Re: Neurolog dziecięcy 08.10.07, 19:35
                    Dzisiaj byliśmy na usg główki. Wszystko jest ok więc neurolog nie jest póki co
                    potrzebny. Pani doktor która robiła usg powiedziała tylko że za 2-3 m-ce warto
                    powtórzyć badanie (dla mojego spokoju)a te jej oczka to po prostu taka jej
                    uroda. Dzięki wielkie za rady.
        • Gość: aneta Re: Neurolog dziecięcy IP: 80.54.168.* 08.10.07, 19:56
          Nigdy w życiu nie do SZMACIARSKIEJ. Jest kompletnie nieodpowiedzialną osobą.
          Dzięki niej mój synek przejechałby sie na tamten świat. Przez 2 lata leczyła go
          na zupełnie inną chorobę, nie mającą nic wspólnego z rzeczywistym schorzeniem.
          Dzięki dr Wolańskiej mój syn żyje i ma się dobrze!!!!!!!!!!!!! Przyjmuje na
          PARKITCE.
    • Gość: ania Re: Neurolog dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 20:14
      polecem Annę Minkner, tez przyjmuje na Sobieskiego na kase chorych ale trzeba
      miec skierowanie i długo się czeka. Przyjmuje prywatnie na Szymanowskiego,
      pierwsza wizyta ok. 70 zł, ja uważam, ze jest bardzo dobra
      • Gość: Monisia Re: Neurolog dziecięcy IP: *.realestate.net.pl 05.10.07, 21:49
        zdecydowanie, Pani Minkner jest świetnym lekarzem, polecam z całego serca :)
        • Gość: aaanka Re: Neurolog dziecięcy IP: 195.205.202.* 06.10.07, 15:26
          objaw zachodzącego słońca b. często występuje u maleństw.Sama poleciłam
          niepotrzebnie do neurologa z 2miesięczną córeczką.Niepotrzebnie, bo u takich
          małych niemowlaków często to występuje i w miarę dojrzewania układu nerwowego
          niemowlęcia znika. Jeśli nie zniknie do to pediatra da ci skierowanie ale nie
          martw się bo to często się zdarza.Pewnie nie odwiodę cię od wizyty bo sama też
          poleciałam/mój pediatra zaraz powiedział,że to nic/ ale może uspokoję.
          • edit38 Re: Neurolog dziecięcy 06.10.07, 18:53
            Wiem że często to mija samoistnie ale często też się zdarza że okazuje się to
            poważną chorobą więc wolę mieć czyste sumienie i spać spokojnie wiedząc że mała
            jest zdrowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka