Dodaj do ulubionych

warunek na ajd

09.10.07, 00:20
politologia dzienna :/wiec jak t to z tymi warunkami jest ??? z ilu
przedmiotów mozna miec ? zeby móc
przejsc na kolejny rok po zaliczeniu ich ? jest taka mozliwosc ze teraz do konca
roku zaliczy sie wszytko i mozna jednoczesnie chodzic na zajecia kolejnego roku
czy ma sie rok w plecy i przymusowy urlop trzeba brac zeby pozaliczac az 3
przedmioty ???? dz z góry za odp
Obserwuj wątek
    • Gość: .. Re: warunek na ajd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 10:01
      warunek mozna wziac z jednego przediomtu. tylko jesli reszte masz zaliczona. oni pozniej wyznaczaja Ci termin do kiedy masz dany przedmiot zaliczyc.
      • black.janek966 Re: warunek na ajd 09.10.07, 10:14
        warunek to można dostać i z tylu przedmiotów z ilu Ci dadzą,warunki warunku też
        dostaniesz do kiedy masz zaliczyć rok niezaliczony-dziekan udzieli ci
        odpowiedzi.Znałam takiego co tylko jeden przedmiot miał zaliczony reszta warunek
        i zaliczył wszystko w wyznaczonym warunkiem terminie ale to był sportowiec
        zdolny(mhm).
        • kiwixxx Re: warunek na ajd 09.10.07, 11:39
          ok zaliczyc moze i sie zaliczy tylk ochodzi o to zeby móc jednoczesnie
          studiowac na kolejnym roku a nie zeby trzeba było brac urlop przymusowy i miec
          rok w plecy . :/ jak narazie dziekan nie zezwolił mi na kontynuowanie
          jednoczesnie nauki na kolejnym roku . a mam trzy przedmioty w plecy.moze kto s
          miał podobna sytuacje . ?alem usze cos wymyslic moze jakies rady????
          • Gość: ot co Re: warunek na ajd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:57
            To ty brachu nie masz warunku tylko masz powtarzanie roku z warunkowym
            zaliczeniem przedmiotów, które zaliczyłeś.

Warunek -to jest warunkowe dopuszczenie na następny rok(uczęszczasz z następnym
            rokiem) z zaliczaniem zaległych egzaminów-zaliczeń z poprzedniego roku.
            ------

Pismo błagalne do rektora może coś pomoże ze względu na trudną wcześniej
            sytuację życiowa, która teraz ulega poprawie i daje nadzieję na
            lepsze-wydatniejsze studiowanie....... .p

• Gość: .. Re: warunek na ajd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 13:08
              dokladnie! pierwszy semestr Ci przepisza, bo masz zaliczony. a na drugi bedziesz musiala uczeszczac na przedmioty, ktorych nie zaliczyles. reszte, ktora masz zaliczona, wykladowcy powinni Ci przepisac
              • kiwixxx Re: warunek na ajd 09.10.07, 13:47
                no ok przpeisza mi itd bede zaliczac ten semestr jeden i przedmioty ( mam 1
                egzamin nie zaliczony i 2 zaliczenia )tylko chodzi o to czy mogą mnie przepuscic
                na kolejny rok zebym mógł uczescczac nazajecia czy nie ma szans ? a moze urlop
                krótkoterminowy tzn ze mam wolne do konca semestru zimowego i wtym czasie
                zaliczam wszytko co mam zaległego a potem od semestru letniego moge chodzic
                normalnie juz na kolejny rok ??
                • Gość: ken Re: warunek na ajd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 15:54
                  po pierwsze masz 3 zaliczenia. w tym jedno zaliczenie z egzaminem kiwixxx. Po
                  drugie to chcesz chodzic na 3 rok i jednoczesnie zaliczac przedmioty, z których
                  nie masz zaliczeń. Właśnie dlatego koryguje twoje pytanie. Czy tak da się zrobic
                  by poprawiając semestr letni czyli 4, mozna chodzic jednoczesnie na zajecia
                  semestru 5. To jest twoje pytanie prawda ? Prosze o komentarz...
                  • kiwixxx Re: warunek na ajd 09.10.07, 17:42
                    up
                    • Gość: st. Re: warunek na ajd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 20:44
                      a ogolnie to ciezki jest ten kierunek?
                      wlasnie zaczynam pierwszy rok, poprosze o jakies info...,
                      ewentualnie wskazowki:-)
                      dzieki
                      • Gość: ken Re: warunek na ajd IP: 195.205.202.* 10.10.07, 09:30
                        up
    • Gość: ken Re: warunek na ajd IP: 195.205.202.* 10.10.07, 09:31
      up.....
      • promyczekk_k Re: warunek na ajd 10.10.07, 09:57
        nie dziwie sie ze nie masz tych zaliczen- moze nauczysz sie czytac ze
        zrozumieniem moze wtedy latwiej bedzie i zaliczyc rok i znalesc odpowiedz w
        wypowiedziach
        • Gość: aaanka Re: warunek na ajd IP: 195.205.202.* 10.10.07, 18:20
          co to będzie za politolog skoro nie potrafi dowiedzieć się i poprawnie
          zinterpretować warunków warunku... chyba kiepski jakiś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka