Dodaj do ulubionych

Służba zdrowia według PiS-u, lekarzy w kamasze

17.10.07, 19:59
Tyle się dzisiaj mówi o prywatyzacji szpitali wg PO. O korupcji jaka
się stworzy. A do dzisiaj nie słyszałem Programu PiS-u odnoszącego
się do kwestii szpitali. No bo przecież trzeba coś zrobić, może
jestem głuchy, może ktoś z ciemnego elektoratu napisze mi i innym na
forum jakie plany ma PiS. Czy nadal zamierzają brać lekarzy w
kamasza, a pielęgniarki z Ukrainy ściągać?
Trzeba coś zmienić bo długi rosną z dnia na dzień i wcześniej czy
później zapłacimy za to ciężki rachunek. Ja pracuje i co miesiąc
odprowadzam bardzo duże pieniądze na ZUS. Od 4 lat nie byłem u
lekarza, a jeżeli trzeba i tak udał bym się prywatnie. I zaświadczam
że jeżeli koszt wizyty to 40 zł to daje tą kasę i o żadnej korupcji
nie ma mowy( bo jak, wówczas pójdę w inne miejsce). Prywatne
szpitale i tak biorą kasę z NSZ-tu a nie z naszych kieszeni. To im
będzie zależeć na większej ilości pacjentów. To powstrzyma korupcję.
Oczywiście ciemnocie i tak się tego nie wytłumaczy, może dlatego że
to ja płacę co miesiąc za leczenie tej ciemnoty(nierobów co nic im w
życiu nie wyszło-no może tylko włosy).
Proszę o fakt naprawy służby zdrowia przez PiS. Bo ja uważam że
zamiast zatrzymać pozostałych lekarzy, pielęgniarki w Polsce agituje
się tezy które coraz bardziej przekonują ich do emigracji. Jeżeli
dżentelmen Kaczyński postępuje z kobietami jak postąpił to na co
możemy liczyć. Człowiek który musiał tyle lat się uczyć i w
przeciwieństwie do was ciemny narodzie uczy się na bieżąco, człowiek
który ma odpowiedzialność za cudze życie nie może zarabiać 1200zł
netto. Tyle to lekarze wydają na prasę i książki naukowe. Siłą
rzeczy muszą brać. Nie jestem lekarzem, ale jestem realistą. I wiem
jeszcze że na Ukrainie pielęgniarka ze 3 letnim stażem na rękę ma ok
560 zł w przeliczeniu na PLN. Już widzę tłumy pchające się by u nas
mieć te magiczne 750 zł na obczyźnie, w wynajętym M3 w cztery osoby
za tysiąc złotych. Kaczyński to mądry człowiek, muszę mu to
przyznać, tak samo jak Rydzyk potrafią mydlić oczy tępocie i
ciemnocie. Ale co tu szukać jak drogi na Euro 2012 będziemy mieć
autostrady made in china.

Do Ancymonki i Misiakilla- Zanim wykasujecie ten nie wygodny dla
władzy wątek, chcę stwierdzić że mój dziadek za walkę w obronie
wolności słowa siedział 4 lata w więzieniu i stał się kaleką po tym
jak próbowano go nawrócić a moja babka przez 3 lata straciła zdrowie
na robotach przymusowych. A teraz takie patałachy jak wy tą wolność
słowa niszczycie. Na Białorusi robotę macie pewną.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arama Re: Służba zdrowia według PiS-u, lekarzy w kamasz IP: *.tktelekom.pl 18.10.07, 09:24
      Widzisz Przemo, na konkretnie przedstawione tezy to ciemny lud nie
      potrafi zarzucić komentarza. Prawda jest taka że Pis nie ma pomysłu
      na służbę zdrowia, to chyba ty gdzieś napisałeś że połowa lekarzy
      będzie na zachodzie a połowę wsadzi CBA. Może taki plan mają, tylko
      wówczas ten ich elektorat seniorów na tym straci-być może nawet
      życie straci. Bo to ten elektorat najwięcej korzysta z usług służby
      zdrowia.
      Obawiam się że hołota pisowska tego nie skomentuje albo skomentuje w
      swoim prymitywnym stylu. Przygotujmy się na bluzgi, bo katolicy
      okażą nam swoją braterską miłość.
      • Gość: lancet Re: Służba zdrowia według PiS-u, lekarzy w kamasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 11:14
        Ancymonka nie wykasuje bo swoje dziecko też leczy PRYWATNIE pzdr dla
        moderatorek
        • Gość: Anka Re: Służba zdrowia według PiS-u, lekarzy w kamasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 11:36
          Wiesz Przemo,a jeden z moich dziadkow został ranny pod Grunwaldem a
          drugi walczył jako polskie orlę we Lwowie.
          Natomiast babcia była molestowana seksualnie przez carskiego
          generała,ale ponoć się oparła..

Co do rzeczy ma martyrologia twoich przodków ?

I jaką to kobietę skrzywdził tak ciężko Kaczyński ?
          Chyba ,że masz na myśli skomlącą panią Sawicką,która posiłkowała się
          karteczką.Noooo...bez jaj. Zakochała się..hih..i z tej milości
          przyjęła kasę,stwierdzając ukochanemu.....za friko to ja pi er
          dolę!!!!
          A może pani Blida ?
          Szkoda mi jej,bo sympatyczna była.Ale jeżeli wyniki śledztwa zostaną
          ujawnione,to może stanie się jasne bogactwo kompanii węglowych i
          inne przekręty w których brała udział .

Oczywiście,w razie wygranej PO - nigdy się o tym nie dowiemy i obie
          panie zostaną świętymi męczennicami..
          • Gość: lancet Re: Służba zdrowia według PiS-u, lekarzy w kamasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 11:56
            droga Aniu jadu i złośliwości w Tobie wiele wiedzy mniej ale tak
            bywa... żal mi że Twój umysł skutecznie spaczyła pisia propaganda
            ale cóż "ciemny lud to kupi" Sawicka jest idiotką ale nie przeraża
            Cię fakt wykorzystywania do prowokacji przez służby specjalne
            alkowy i uczuc? mnie przeraża ale ja pamiętam swiat sprzed 1989...
            • przemo834 Nie odchodźmy od wątku lekarzy 18.10.07, 12:47
              Ale temat dotyczy pomysłów na służbę zdrowia a nie inne pochodne
              wątki. Pisowcy znowu odwracają uwagę, a ja czekam na parę zdań z
              programu PIS-u dotyczącego sposobu ratowania służby zdrowia
              • Gość: Anka Re: Nie odchodźmy od wątku lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 12:59
                Do lanceta...

A gdzie ty widzisz ten jad niby ? U dziadka - orlęcia ,nie daj
                Boże ,patrioto od siedmiu boleści..

Do Przema...ja pamiętam czas przed rokiem 89 ,a jakże.A również
                kipisz w moim domu w stanie wojennym.Nie alkowa,ale donos.Niby
                gazetki miały być.Owszem,ale się wybyły...
                Ci co mnie traktowali jak szmatę,po grubej kresce mają wysokie
                emerytury.Dlatego popieram Kaczorów,bo jest jakiś łut szansy na
                rozliczenie tych ludzi..
                A służba zdrowia ? Zaniedbana przez tyle lat ? I skorumpowana,co
                było widać na filmie,gdy kardiochirurg liczy kasę z koperty ?

Czekasz na parę słów z programu PiS.To go weź i poczytaj.Ja nie
                czuję się uprawniona do agitki na forach.Jest demokracja,każdy
                głosuje jak uważa.
                Mogę powiedzieć tylko swoje zdanie.Wolno mi.A lancet ? Jest na
                poziomie paneli.Jak wielu jego....hmm...kolegów,mniemam.
                • przemo834 Do Ani 18.10.07, 13:37
                  Droga koleżanko, ja też pamiętam czasy przed 89 rokiem, ale jeżeli
                  myślisz że Kaczyńscy rozliczą ludzi którzy nie okazywali wówczas
                  człowieczeństwa to się grubo mylisz. Tego nie da się zrobić po 2
                  dekadach od upadku PRL-u. To jest tylko kolejne hasło wyborcze (z
                  którym zresztą już się nie agitują w tych wyborach),obok taniego
                  państwa i 3mln mieszkań. I nic w tym kierunku nie zrobiono bo
                  Kaczyńscy wiedzą że sami siebie by musieli ukarać. Gdzie oni byli
                  jak nasi rodzice i my wychowywaliśmy się na podwórkach. Mieli takie
                  łatwe życie myślisz że komunistyczna władza nie sprowadziła by ich
                  do odpowiedniego poziomu. A gdzie oni byli 13 grudnia, a gdzie
                  zginęła teczka Jarosława Kaczyńskiego- jedna z nielicznych teczek
                  jaka zaginęła. Moim zdaniem jak by nie mieli wówczas jakiś układów
                  to też byli by zrównani z tymi podwórkami.
                  Odchodząc od tego tematu to wierzył bym im w to że chcą rozliczać
                  jak by mieli konkretny schemat tego rozliczania a kończy się to na
                  słowach.
                  Co do lekarzy z kopertami to zaświadczam Ci że w każdym gabinecie
                  lekarskim gdyby zamontowano kamery to za miesiąc żadnego lekarza w
                  Polsce by nie było na wolności. Bo walka z korupcją-TAK, ale nie w
                  taki sposób. Co w naszym kraju sprzyja korupcji-prawo sprzyja bo
                  można je obchodzić, bo można je w różny sposób interpretować.
                  Urzędnicy którzy mają za dużo możliwości. Walkę z korupcją należy
                  zacząć od zmiany większości przepisów i jasności terminów co do
                  załatwień różnych spraw obywateli. Wiem to z autopsji gdzie od roku
                  staram się o pozwolenie na budowę i pomimo że tyle się mówi o
                  budownictwie, pomimo że wszystko mam zgodnie z przepisami to moje (i
                  nie tylko moje) papiery utknęły na biurkach urzędasów.I nie wiem ile
                  będę jeszcze czekał, a powinno być jak w Niemczech, 3 miesiące jak
                  papiery są OK i urzędas nie ma gadki. Gdybym zaczął budowę w tym
                  roku to zostało by mi dużo kasy w kieszeni a tak to materiały
                  drożeją, praca fachowców też i nikogo to nie obchodzi. Na tym
                  właśnie polega korupcja i tu jest zalążek tej korupcji.
                  Z zawodu jestem elektrykiem i pamiętam jak się uczyłem na kursie
                  sepowskim -chory przepis że punk elektryczny powinien być co
                  najmniej 2 i pół metra od punktu wodnego. Gdy zadałem pytanie co mam
                  zrobić gdy robię instalację w w bloku gdzie łazienka jest 2 metry na
                  2 metry, wykładowca nie potrafił skomentować. A może to chodzi o
                  daninę przy odbiorze instalacji.(nie wiem czy teraz ten przepis
                  obowiązuje)
                  Ja po prostu widzę że działania pisu są pod publikę. CBA, a tak
                  naprawdę gdzie oni szukają tej korupcji- raczej to instytucja do
                  wykańczania przeciwników. Pamiętam jak zatrzymali Mirosława G. ale
                  to tylko ofiara tego systemu. Powszechnie wiadomo że lekarze biorą,
                  i nie jest to żaden sukces.
                  Dużo moich znajomych korzysta z prywatnych przychodni i tam nie ma
                  mowy o korupcji bo zawsze jest konkurencja. A za ich leczenie i tak
                  płaci NSZ.
                  Jak pamiętasz czasy przed 89 to może pamiętasz sklepu typu WSS, GS.
                  Ile razy musiał człowiek dać w łapę by coś załatwić, a teraz przy
                  prywatnej konkurencji dajesz w łapę aby coś kupić.Cukier możesz
                  brać tonami...
                  Na koniec, szukałem programu PIS-u i nie mogę go znaleźć, nawet na
                  stronie tej partii go nie ma, ale może przeoczyłem więc proszę o
                  link. Pozdrawiam
                  • Gość: Anka Re: Do Ani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 14:02
                    Litości...coś ty nawypisywał..Gniazdka,punkty i zezwolenia na
                    budowę.Kurcze ,co jest ?
                    Ja budowałam za Mazowieckiego i było to samo.Więc Mazowiecki był
                    winien,za straty.I to wielkie,bo Balcerowicz zmienił oprocentowanie
                    kredytów już wziętych,wbrew prawom boskim i ludzkim..Więc może
                    jakieś odszkodowanko mi się należy ???

Wierzę kaczkom w rozliczenie,bo ze służb wylecieli dawniejsi
                    funkcjonariusze.
                    Co do reszty - potrzeba zmiany konstytucji,niestety,a taka wola
                    jest..
                    Linka nie będę ci podawać,bo nie chce mi się szukać.Tak jak i
                    programu PO i LiD.Pamiętam tylko kampanię wyborczą liberałow z
                    Tuskiem i Bieleckim na czele.Takiej kasy na kampanię nie miała żadna
                    partia.Czyli poparcie ludzi,którzy chcieli coś skorzystać na ich
                    rządach.Co się większości udało.Komputeryzacja ZUS-u,do bani
                    zresztą,to tylko mały pikuś..ustalony z okazji meczu tenisowego
                    Prokom Open..

A mnie jeszcze nurtuje jedno pytanie...
                    Ta szlochająca ,zakochana w podłym agencie Mata Hari od prywatyzacji
                    szpitali.Co zrobiła z łapówką ???
                    Bo jej nie ma !!!
                    Wszystko wskazuje na to,że kampania wyborcza PO jest finansowana z
                    tych pieniędzy.Ciekawe ile nieujawnionych łapówek weszło w tę
                    kampanię..
                    • przemo834 Re: Do Ani 18.10.07, 18:32
                      To nie chodzi o gniazdka itp, chodzi o idiotyczne prawo w naszym
                      kraju które sprzyjają korupcji. A że od rządów Mazowieckiego to masz
                      rację ale należy to zmienić a nie zamykać lekarzy. Bo nie tak
                      wygląda walka z korupcją. Walka z chorobą nie powinna się opierać na
                      leczeniu lecz profilaktyce.
                      Co do pieniędzy zaginionych to nie zdziwił bym się jak by je miało
                      CBA ale dzięki temu wątkowi mogą nieźle zaszkodzić.

Widać do szkoły miałaś pod górkę bo inteligencją nie tryskasz, i
                      wnioskuję to nie po tylko tej wypowiedzi. Może jednak jesteś
                      tym ";ciemnym ludem co to kupi"
                      • Gość: Anka Re: Do Ani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 20:46
                        przemo834 napisał:

> To nie chodzi o gniazdka itp, chodzi o idiotyczne prawo w naszym
                        > kraju które sprzyjają korupcji. A że od rządów Mazowieckiego to
                        masz
                        > rację ale należy to zmienić a nie zamykać lekarzy. Bo nie tak
                        > wygląda walka z korupcją. Walka z chorobą nie powinna się opierać
                        na
                        > leczeniu lecz profilaktyce.
                        > Co do pieniędzy zaginionych to nie zdziwił bym się jak by je miało
                        > CBA ale dzięki temu wątkowi mogą nieźle zaszkodzić.
                        >
                        > Widać do szkoły miałaś pod górkę bo inteligencją nie tryskasz, i
                        > wnioskuję to nie po tylko tej wypowiedzi. Może jednak jesteś
                        > tym ";ciemnym ludem co to kupi

Przemo...za ten wytrysk inteligencji kocham cię jak Irlandię..:-)))
                        Bidna ta PO,jak ma takich członków z wytryskiem.....niczym erupcja
                        Krakatau...
                        Toż to lekarz potrzebny ,o matuniu!!!
                        • Gość: Anka Re: Do Przema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 20:56
                          Sorry serce...

Jako typowy,zawzięty wykształciuch,poczułam się urażona posądzeniem
                          o brak wytrysku inteligencjji...chyląc jednocześnie nisko
                          czoło,przed twoją.Co już napisałam zresztą...
                          Ale złośliwa baba...nie powstrzymam się...z innego wątku.

przemo834 napisał:

> ale nie myślącym istotą.

> tempimy korupcję

Ynteligentna istoto.W szkole,do której ty miałeś prostą drogę,mylono
                          temperówkę z tępieniem = TĘPOTA..

Pewnie także kąpiel z kompostem,oraz kąt z konturem...:-)))))))))))

Ps.Ton masz taki mentorski,jakbyś zjadł własny mózg.Aż się
                          prosi ,aby utrzeć ci nosa ,wyposażonego w dwa gniazdka,mniemam...
                          • Gość: Kazik Do Anka IP: *.tktelekom.pl 18.10.07, 21:53
                            Gościu napisał Ci parę słów prawdy i nie możesz ścierpieć tego. Oto
                            cały elektorat PiSuaru, zniszczyć przeciwnika, ogłupić, zmieszać z
                            błotem. A może to z tobą jest coś nie tak, piszesz że jesteś
                            wykształciuchem, rozumiem że po WSP-wiejskiej szkole podstawowej, bo
                            z tylko tyle prezentujesz sobą
                            • cycatka89 Re: Do Anka 18.10.07, 21:56
                              Popieram przedmówcę, Ania ma trochę ograniczone horyzonty myślenia i
                              boli ją to że są ludzie realnie patrzący na świat. Myśli że jak ona
                              została omotana przez władzę to już wszyscy muszą mieć zniszczone
                              mózgi
                              • czarnynapadol Do cycolinki, Kazika, przema 18.10.07, 22:12
                                Dajcie spokój, wieśniaczka chce zabłysnąć a kręci się jak gów.o w
                                sedesie. Gdzie takie błazny jak ta Anka chodzą po świecie. Na Twoim
                                miejscu prosił bym Boga o odszkodowanie za ten pusty łeb
                                • Gość: Anka Re: Do cycolinki, Kazika, przema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:43
                                  No i wychodzi słoma z butów elektoratu PO.I także nazizm typowy dla
                                  przywódcy,który SS-manowi urządził w gdańsku urodziny na koszt
                                  podatników..
                                  Nie argumenty,tylko obrażanie ...:-)
                                  Czego się boicie,częstochowscy geszefciarze ?
                                  POdatków się nie płaciło i strach dupę ściska ?

czarnynapadol napisał:

> Dajcie spokój, wieśniaczka chce zabłysnąć a kręci się jak gów.o w
                                  > sedesie. Gdzie takie błazny jak ta Anka chodzą po świecie. Na
                                  Twoim
                                  > miejscu prosił bym Boga o odszkodowanie za ten pusty łeb

Ja na twoim miejscu już bym swój łeb zgłosiła do Iraku,żeby jako
                                  pierwszego go urżnęli w ramach terroryzmu a z pożytkiem dla Bulandii.
                                  Wieśniaczka ?
                                  Masz z tym problem buraku,skoroś się czepił jak kleszcz psiej szyi ?
                                  Jeszcze mamusia i tatuś w walonkach chodzili za stodołę,to trza
                                  odreagować.....oliarcha z wieżowca...:-))))0

• Gość: Anka Re: Do cycolinki, Kazika, przema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:45
                                    OLIGARCHA...żeby było jasne bez słownika Kopalińskiego...
                                  • Gość: lancet Re: Do cycolinki, Kazika, przema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:50
                                    i co Aniu nie ma w Twoich postach jadu???? współczuje głupoty...
                                    moze masz inne walory ale na rozum chyba za późno... z poważaniem
                                    lancet
                                    • Gość: Anka Re: Do lanceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:58
                                      Gość portalu: lancet napisał(a):

> i co Aniu nie ma w Twoich postach jadu???? współczuje głupoty...
                                      > moze masz inne walory ale na rozum chyba za późno... z poważaniem
                                      > lancet

Nooooo...a napisałam gdzieś,żem Matka Teresa ?
                                      I nadstawiam policzek drugi ? Nie !! Nigdy nie atakuję,ale brutalnie
                                      potraktowana ,wymierzam kopa w jądra..
                                      Tak jak i ty na ten przykład.Uprzejmie zauważyłeś,iż na rozum za
                                      późno.Bo myślę inaczej niż ty ?

Tacy właśnie napędzili PiS-owi elektorat.Bo ja dość późno się
                                      zdecydowałam ,a wy mnie utwierdzacie.
                                      • Gość: lancet Re: Do lanceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 23:03
                                        Do lanceta...

A gdzie ty widzisz ten jad niby ?

to cytat z Twojego postu, nie próbuj manipulowac po pisiemu...

a co do merituum, niezależnie od pogladów politycznych oskarżanie
                                        Tuska o nazizm świadczy wyłącznie o Twej durnocie z poważaniem...
                                        lancet
                                        • Gość: Anka Re: Do lanceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 23:09
                                          Zgoda,jest na takim samym poziomie jak porównanie Kaczynskiego do
                                          Hitlera,Stalina i Lenina,jak to uczynili zwolennicy PO..tu na forum.

Tylko drobna różnica..
                                          Zaden Kaczyński nie miał okazji uściskać kombatanta Waffen SS,a wasi
                                          PO-wcy jak najbardziej.I zrobili to ...a nawet wydali niezłą
                                          kasę ,aby mu wyprawić urodziny w Gdańsku.Szkoda ,że mu domu nie
                                          oddali ...ale to z czasem,jak wygrają..

Czy ty jesteś tak głupi,czy tylko wyglądasz na głupiego ? Lancecie
                                          miły,czyli mniemam - doktorze ?
                                          • Gość: lancet Re: Do lanceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 23:17
                                            widzisz Aniu Kaczyński miał okazję usciskac weterana armii III
                                            Rzeszy: Benedykta XVI... a z Twoim betonowym móżdżkiem nie da sie
                                            dyskutowac, sorki nie ta specjalizacja, tu psychiatra ma pole do
                                            działania
                                            • Gość: Anka Re: Do lanceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 23:23
                                              Weterana Hitler-jugend ,kurzy móżdżku.
                                              Waffen SS ,poczytaj sobie nieuku,tłumiło powstanie warszawskie.
                                              Najgorsza hitlerowska formacja.Wybrani z wybranych kaci narodu
                                              polskiego.

Ale do kogo ja to piszę ?
                                              Do ciemnej masy ? Szkoda słów.
                                              • Gość: do miśki Re: Do lanceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 23:36
                                                Misiu ,jakby co to to KARAWAN,o ile taki lancet -koperciarz się
                                                uchowa.
                                                Mam nadzieję,że jednak wyjedzie do Irlandii .I tym pobożnym
                                                życzeniem,kończę tak zwaną dyskusję z ''wykształciuchami '' ponoć.:-
                                                )))))

No cóż,nie ich wina,że nie były to kuźnie elit.Nooo,może PO-
                                                wskich.Tam wiele nie trzeba,poza pojemną kieszenią...hih.
                                                • Gość: lancet Re: Do lanceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 23:52
                                                  Aniu i kolejne twoje wcielenie jakim prawem qur..o nazywasz mnie
                                                  koperciarzem???? jesteś zwykłą szmatą dałaś mi coś??? kopertę, dupę
                                                  kasę??? jak nie to ryj w kubeł, bo śmierdzisz gów..m pisowskim
                                                  gównem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: lancet Re: Do lanceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 23:55
                                                    a co do merituum Grass czy Reitzinger czy dziadek Tuska, czasy ,
                                                    ludzie losy, i tak nie pojmiesz o czym mówię ale był kiedys taki co
                                                    powiedzial "kto jest bez winy niech poierwszy rzuci kamień"
                                                    słyszałaś o nim? raczej nie... pomyśl o tym szmato nim kogoś znów
                                                    nazwiesz "koperciarzem" a na marginesie Grassa w Warszawie nie było..
                                                  • Gość: anka Re: Do lanceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 00:18
                                                    pl
                                                    Gość: lancet 18.10.07, 23:52 Odpowiedz
                                                    Aniu i kolejne twoje wcielenie jakim prawem qur..o nazywasz mnie
                                                    koperciarzem???? jesteś zwykłą szmatą dałaś mi coś??? kopertę, dupę
                                                    kasę??? jak nie to ryj w kubeł, bo śmierdzisz gów..m pisowskim
                                                    gównem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cały czas jedno wcielenie...

Tobie nic bym nie dała.Ani dupy,coby się nie zarazić,ani kasy ,bo
                                                    nieukom się nie daje...

Ten twój elaborat puszczę jutro na forach,aby było wiadomo jakich PO
                                                    ma zwolenników.Nienawiść i nienawiść.Wilczy szaniec i wilcze zęby...

Jasne ,ty kupo szamba,że Grassa nie było w Warszawie.Teraz się
                                                    doczytałeś ?
                                                    Ale był gdzie indziej i jest mordercą.Ano...chyba że to nie on,tylko
                                                    kolega...

Podszywasz się pod doktorka,czy jesteś nim.?Jak tak ,to spadaj na
                                                    oddział,śmieciu.Bo ludzie muszą pogotowie wzywać ,jak taki lancet ma
                                                    dyżur...

A jak nie,to bakłażana w d...ę i polataj po Alejach,gwiżdżąc
                                                    Marsylinkę i żonglując oponami od Ursusa..
                                                    A na plecach wymaluj se sprayem PO.
                                                  • Gość: lancet Re: Do lanceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 00:25
                                                    uff ot pisowska wizja świata... współczuję ci nieszczęsna Aniu...
                                                  • Gość: Anka Re: Do lanceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 00:46
                                                    Nieszczęsna ? Już nie szmata ?

A wiesz,że stajesz się popularny już na pewnym forum,gdzie kopiuje
                                                    twoje chamskie i nachalne poglądy.I to jeszcze jako lekarza ...:-
                                                    )...choć myślę ,że jesteś zwykłym sanitariuszem..

Spadaj .Miłego obudzenia się z ręką w....basenie.
                                                    I nie mam bynajmniej na myśli,basenu w rezydencji..
                                                    Nooo,możesz jeszcze włożyć na dobranoc łapę do kaczki,najlepiej na
                                                    nefrologii.Ale odebrałbyś to jako aluzję polityczną.Za duży zaszczyt
                                                    matołku,za duży ...

• Gość: lancet Re: Do lanceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 00:50
                                                    wow Jezu co za kretynka....
                                                  • przemo834 Do Anki 19.10.07, 09:16
                                                    Widzisz Ania, obrażasz elektorat PO, a tak naprawdę sama
                                                    przedstawiasz się negatywnie jako elektorat PiS-u. I prawda jest
                                                    taka że nie zależnie od upodobań i skłonności politycznych z każdego
                                                    z nas wychodzi zwierzęcy instynkt.
                                                    Nie potrzebne jest twoje(m.in) produkowanie się. W tym poście nie
                                                    było plebiscytu na obrzucanie się błotem czy na debila tej kampanii
                                                    wyborczej. Było proste pytanie: jak problem zdrowia zamierza
                                                    rozwiązać PIS. Bo ja nigdy nie krytykuję cudzych pomysłów jeżeli
                                                    własnego nie mam.
                                                    Z tego co jak do tej pory widziałem jedynym sposobem na odchodzących
                                                    lekarzy była teza o wzięciu ich w kamasze- i napisz mi czy było coś
                                                    innego
                                                    , jakiś pomysł który partia zgłosiła. Tak samo z pielęgniarkami w
                                                    białym miasteczku, premier, mężczyzna, dżentelmen który nie ma czasu
                                                    przez 5 dni na rozmowę z kobietami- to jeszcze rozumie, ale nie
                                                    potrafię zrozumieć czemu przez 4 dni zabronił kontaktu im z ludźmi
                                                    na zewnątrz, zabronił przekazania im środków higienicznych. Może to
                                                    wyjaśnisz zanim jad zaleje twoje myślenie. Mianowicie straszył tylko
                                                    policją i prokuratorem. To jest głowa Państwa która nie ma czasu dla
                                                    przedstawicieli jakiejś grupy zawodowej, jakiejś części
                                                    społeczeństwa?
                                                  • Gość: Anka Re: Do Anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 10:24
                                                    Nie odpowiem ci ,z tej prostej przyczyny,że pisząc iż niepotrzebne
                                                    jest moje produkowanie się,wykluczyłeś dyskusję..

I nie przesadzaj z tym jadem.W końcu od elektoratu PO na wątku
                                                    założonym przez ciebie,usłyszałam ,że jstem szmatą..
                                                    Widocznie premier też tak uważał.I nie chciał gadać ze szmatami..
                                                    Niczym się nie różnicie,poza kompetencjami...

A czy ja mam się produkować czy nie,nie będziesz ty decydował.Będę
                                                    pisać ile będę chciała i co będę chciała..

Moją intencją było pokazanie,jak elektorat PO gardzi ludźmi,co mi
                                                    się udało.Jak będę mieć czas,to jeszcze lepiej to wykażę,chyba że
                                                    znikniecie z forum..:-)

I daj już sobie sposob z tymi pielęgniarkami w świetle afery w
                                                    Grodzisku Mazowieckim i odejściu od łóżek pacjentów.
                                                    Nie masz innych argumentów ?
                                                    A nie przekonuje cię fakt,jakie to będzie szkodliwe dla państwa,gdy
                                                    twój Tusk będzie premierem ?Bo nie ma nic gorszego dla kraju,niż
                                                    wrogość na tych kluczowych stanowiskach.
                                                    No i prezydent z prawem veta.

Ale trzeba kochać ten kraj aż do bólu,aby to zrozumieć...
              • Gość: rakarz Re: Nie odchodźmy od wątku lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 13:01
                Pieski szczekają karawana idzie dalej...
                • Gość: Anka Re: Nie odchodźmy od wątku lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 13:06
                  Gość portalu: rakarz napisał(a):

> Pieski szczekają karawana idzie dalej...

A tobie co ? ...że takie odkrywcze zdanie wtrącasz..
                  Jeżeli chcesz być w temacie,to chociaż...KARAWAN ,zresztą bardzo
                  adekwatny do sytuacji..:-)))))
                  • Gość: miśka Re: Nie odchodźmy od wątku lekarzy IP: 195.205.171.* 18.10.07, 23:09
                    Oj Anka-gdzie Ty się uchowałaś...Niby taka
                    inteligentna...."..karawana idzie dalej..."
    • Gość: lancet Re: Do lanceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 01:12
      oto elektorat pisiowy strzez nas panie przed reaktywacją IV RP
      zanią wielu imion jako siłą intelektualna... hough!
      • Gość: hih Re: Do lanceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 01:16
        Howgh...baranie,niedouku...

Nie ośmieszaj się już,bo żal czytać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka