Dodaj do ulubionych

Wybory powinny zostać unieważnione!!!!!!!!

21.10.07, 23:21
Co to za przekrety z tym przedłużaniem ciszy? PiS powinien wystąpić z
wnioskiem o unieważnienie, by w kolejnych wyborach wygrać żeby było lepiej!!!
IV RP się wcale nie skonczyła, to dopiero początek!!!

A tak poważnie to żartowałem. Kaczyński - spieprzaj dziadu :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: al Re: Wybory powinny zostać unieważnione!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.07, 23:23
      Wypad kaczuś, wypad:)
      Piękne zwycięstwo. Jesteśmy wolni!
      • mongolski_terrorysta Re: Wybory powinny zostać unieważnione!!!!!!!! 21.10.07, 23:27
        Żebyśmy tylko za 4 /2/ lata tak samo nie pisali o Donaldzie.....
        Ale na razie , kaczki won :)
        • Gość: Paolo Re: Wybory powinny zostać unieważnione!!!!!!!! IP: 89.174.23.* 21.10.07, 23:29
          Cos mi sie zdaje, że za 4 lata, albo i szybciej Jarek do wladzy
          powroci...Donald Twoje bajki są piekne, zobaczymy czy realne:)
    • Gość: mmm Re: Wybory powinny zostać unieważnione!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 23:38
      na dobranoc sa: "Kacze opowieści" zobaczymy kogo lepsze czy polskie
      czy Disney'a
      • Gość: Kazik nażreta się jeszcze IP: 195.205.202.* 21.10.07, 23:57
        Tuska i PO, hehehe
        • Gość: smutas Re:Wprowadzić sztandar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 07:24
          Czy Polak może mówić -"koniec Rzeczpospolitej"?- tak powie tylko
          prawdziwy demokrata z lewicy.
        • n.i.p.69 Re: nażreta się jeszcze 22.10.07, 07:28
          ...ja tam wolę kaczke nadziewanaą.
          • ja_iris Też wolę nadziewaną :o) 22.10.07, 08:47
            z frytkami i całą w buraczkach :o)Byle to nie była kaczka
            dziwaczka:o)
            • Gość: bazylia Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.07, 10:26
              Co się dzieje?Polska zdana na rządy kaczek!!!Olek wróć!
            • Gość: Amstaf Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 15:50
              I co pisiaki? Wylizujecie rany jak skopane psy? Przepraszam
              wszystkie psy, duże i małe za ten zwrot. Bardzo lubię te zwierzęta.
              Są sympatyczniejsze i mądrzejsze od członków (ha,ha,ha) PiSiu. My,
              Polacy mówimy wam - żegnamy was. I mam nadzieję, że już na zawsze.
              Tak jak osławione AWS, ze złotoustym Marianem. Mieliście na fotce w
              Wyborczej raczej pomure mordki. I co mordy? Prysneły marzenia co
              niektórych kadydatów i kandydatek na cieplutkie posadki. Mierny,
              bierny ale wierny. W głowach pustka, ale wierny partii. Jest takie
              przysłowie: "im pusciej w głowie, tym szumniej w mowie". Pasuje do
              was, pisiaków jak ulał. Miernoty nad miernotami. Nieudacznicy.
              Szliście tą samą drogą co PZPR i sztandar wyprowadzić musicie. Pan
              wielki poseł, złotousty patriota a hymnu Polski nie zna. Wstyd i
              hańba, po trzykroć hańba. A tu młody lewak i zna. Wstyd. Ale daliśmy
              wam radę, my wykształciuchy. Nikt nami gęby nie będzie wycierał.
              Nikt nie będzie o nas buciorów wycierał. A za 4 lata to już wygra
              lewica. Bo taka kolej rzeczy. I będzie już całkowicie po was. Za
              jedno możemy wam podziękować - za Leppera. Odesłaliście go tam gdzie
              jego miejsce - gumofilce i do gnoju. I za Romusia z jego świtą z MW.
              Ich miejsce to śmietnik historii. Nie mniej jednak, walczyliście
              mieczem i od miecza zginęliście. I nie pomogły msze i wizyty na JG.
              Bo Bóg, aby durnia ukarać, wbija mu do łba, że jest wielki a
              następnie go strąca. Jak Biblii - "i strąci Bóg pyszałków. A upadek
              ich będzie wielki..." Żegnamy się z wami, na zawsze.
              • Gość: bulterier Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:14
                ratlerku przestań ujadać, bo nie mogę czytać tych bredni. Zakompleksiony, mały
                gnojek, paszoł won.
                • Gość: Amstaf Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:24
                  Każdy głupek mimo woli, pokazuje gdzie go boli. Pisiakowaty pajac.
                  • Gość: bulterier Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:27
                    do budy sabaka, bo kopa udrę
                    • Gość: Amstaf Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:34
                      Kopa udrę?? Przez komputer?? Ty nieuku. Boli przegrana, oj boli. Idź
                      zalej mordę. Na frasunek, dobru trunek. Jest takie powiedzonko
                      prezydenckie, cytuję: "spieprzaj dziadu". Koniec cytatu. Nie będę
                      schodził do twojego poziomu rynsztoka.
                      • Gość: ja Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 17:00
                        Chłopaki prezentują typową wymianę zdań między PIS a PO:)
              • Gość: Zbyszek Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 19:52
                Boga to zostaw obywatelu w spokoju ,jak sprywatyzuje Twoja PO ostatni państwowy
                szpital to weżmiesz kredyt żeby Ci zoperowali wyrostek i będziesz się do Boga
                modlił żeby coś innego nie nawaliło bo się szybko z Nim spotkasz.Nie pozdrawiam
                • Gość: Bartek Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 21:38
                  Jak szpitale będą sprywatyzowane, to lekarz nie będzie spał lub
                  spólkował z pielęgniarką, tylko będzie pracował.
                  • Gość: Zbyszek Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 22:10
                    I tak będzie spał bo nikogo na niego nie będzie stać ,dopłat nie będzie gdyż
                    cała kasa państwowa pójdzie na te 6300 kilometrów autostrad i podwyżki dla
                    budżetówki obiecane przez PO.
                    • Gość: Bartek Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 22:16
                      Zbyszek, mam propozycję i bez urazy. Na Białorusi są jeszcze
                      szpitale państwowe. Jedź tam, ale zaręczam Ci - szybko wrócisz.
                      Pozdro.
                      • Gość: Zbyszek Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 22:29
                        Bartek moja córka poszła do pana ortodonty żeby skontrolował aparat na
                        zębach.Córka była w gabinecie 4 (słownie cztery) minuty i skasował mnie pan
                        doktor 30 pln ! Aparat kosztował 1800 pln tylko dlatego że jest ze stali
                        medycznej a to samo dla przemysłu kosztowało by 100 pln.Niestety refundacji nie
                        ma.Piszę to po to że jak panowie lekarze będą tylko prywatni to z każdą
                        dziedziną będzie tak samo.Przykład panowie adwokaci i notariusze.Pozdrawiam
                      • Gość: Zbyszek Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 22:30
                        Na Białorusi nie ma demokracji więc państwowe to znaczy niczyje.Pozdrawiam
                        • Gość: Bartek Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 22:54
                          Zbyszek, za piękne ząbki trzeba płacić. W USA zapłaciłbyś za wizytę
                          600 USD + aparat. Więc nie przesadzaj, że tak Ci źle. Przyjmij do
                          wiadomości przegraną PiS.
                          • Gość: Zbyszek Re: Też wolę nadziewaną :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 23:11
                            Z pokorą przyjąłem przegraną PiS (od tego jest demokracja).W stanach zarabiałbym
                            na godzinę tyle ile tu na dniówkę i taka kwota nie przerażała by mnie,chodzi o
                            to że w Polsce nikt nie potrafi zrobić czegoś z rozwagą tylko jak prywatne to
                            zaraz drogo że nikogo nie stac , jak państwowe to od razu ukraśc , sprzedać za
                            bezcen.Tego się po prostu obawiam.PiS przegrał dlatego że Kaczyńscy zwyczajnie
                            są nie medialni i nie "młodzieżowi".Mnie osobiście rządy PiS'u nic złego nie
                            zrobiły i na pewno wielu innym też ,ale trend antypisowski był i juz.Z wynikiem
                            wyborów się zgadzam i nie podważam .Pozdrawiam
    • Gość: K2 nic sie nie martw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 23:14
      jak to kaczor zapowiedził to nie ostatnie ich wybory, a znając Kaczyńskiego to dopnie swego:(

Już teraz zapraszam na IV RP Reaktywacja

W urnach od 24 października 2011:)

• Gość: mania Re: nic sie nie martw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 23:17
        PRZEŻYLISMY 50 LAT KOMUNIZMU, PRZEZYJEMY I TUSKA. GŁOWA DO GÓRY
        • Gość: Zbyszek Re: nic sie nie martw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 23:27
          Znowu będzie klasyczne "poprawianie" po poprzednikach i inne głupoty.Idę
          przytulić i ucałować na dobranoc czworo dzieci na które mam 4800 pln ulgi
          podatkowej,tylko gdzie ja tyle zarobie żeby mieć ten zwrot.Pozdrawiam
          • Gość: Bartek Re: nic sie nie martw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 10:50
            Zbyniu, piszesz że, w USA zarabiałbyś tyle co w Polsce za 8 godz.
            Może ia tak. Ale nie emigrant. Wiedz mój drogi (mogę tak pisać?), że
            z tych Stanów to do Polski przylatują i u nas leczą zęby? Zbyniu, Ty
            i Twoja żona + 4 dzieci = leczenie kanałowe jednego zęba w USA od
            1400 do 2000 $ (w Polsce w najlepszym gabinecie do 350 zł - widzisz
            różnicę?). Ta suma jest za kilka wizyt: czyszczenie miazgi,
            zaleczenie preparatem, ponowne czyszczenie zgorzeli i plomba. I to
            zależy jeszcze jaka. Mój drogi, kredyt zjadłby Cię. Poza tym
            pamiętaj, że w USA żyje się z kredytów i na kredyt. A jak tracisz
            pracę to banku nie obchodzi skąd weźmiesz. Zabierają dom, samochód i
            cały sprzęt w domu. Tam trzeba ciężko pracować. Nie tak jak u nas.
            Idziesz do pracy, wypijesz kawkę, pogadasz z kolegą, poflirtujesz z
            koleżanką, wyskoczysz do kiosku po gazetę, kilka papierosów
            dziennie. To takie przykłady. Tam masz gdzinny lunch o 12.00 i do
            roboty. Ameryka to tylko piękny mit. Zupełnie inaczej jest w
            Kanadzie. Ale to inna bajka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka