honestman 23.10.07, 13:09 Zakochałem się. Jest piękna, mądra ale niestety zajęta. To już druga Beata w moim życiu i drugi pech...:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mekintosz Re: Beata......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 13:12 no to masz pecha:(a ja kocham nadal Marte,ktora mnie zostawiła rok temu,i tesz mam pecha:(tak jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Beata......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 15:57 ja tez sie zakochalam ale ta milosc tez jest zakazana to tez jest pech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Beata......... IP: 83.2.142.* 23.10.07, 19:44 A co to za Beata? Bo ja tez akurat tak mam na imię ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Beata......... IP: 212.87.241.* 23.10.07, 21:28 kurcze czyżbyś pisał o mnie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Beata Re: Beata......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 23:30 PRAWIE wszystko się zgada! Ale-jak wiemy-prawie robi wielką różnicę! No właśnie- bo ja jestem prawie wolna Beata ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Beata......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 12:45 Mam na imię Beata. Jestem piękna i mądra. Wiem, że to o mnie Moja Namiętności Największa. Szkoda, że nie mogłeś żyć ze świadomością, że nie jestem wolna.Było mi z Tobą cudownie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Beata......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 23:34 uszy do gory- jest wiele innych i fajnych ale za to wolnych dziewczyn- na pewno kogos poznasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski apollo Re: Beata......... IP: *.apus-net.pl 24.10.07, 09:37 nie wystarczy żeby była wolna bo musi być jeszcze to coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: She76 Re: Beata......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 09:05 Mam na imię Beata i też jestem zajęta....ale ja również znam kogoś , przy kim się "rozpływam" .I to właśnie jest miłe.Czekam kiedy "go" spotkam itd. Czasem niespełniona miłość jest po prostu idealizowana. Nie dowiesz sie jak by było gdybyś z nią był. Czy aby to napewno byłoby to tym o czym marzysz...Lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu. Życzę Ci powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
honestman Re: Beata......... 26.10.07, 14:15 Dzięki Beatko za miłe słowa ale ja na razie wcale nie marzę o " wróblu". Chciałbym tego kanarka. A może ona czyta i domysli się.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: She76 Re: Beata......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 15:04 Może :-) szcerze Ci tego życzę . Mam nadzieję , że da Ci to szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Beata......... IP: 83.2.142.* 26.10.07, 15:23 Może i czyta...ale skąd ma wiedzieć, ze to akurat do niej? Napisz coś bliżej o tej Beacie, bo może to ja....;) Odpowiedz Link Zgłoś
n.i.p.69 Re: Jest zajęta??? 07.11.07, 07:40 ...TO WARA OD NIEJ !!!!!!!!(..zwal gruche, może ci ulży) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Beata......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 23:36 Powiem tylko tak i to jest prawdą nigdy nie zbudujesz swego szczęścia na czyjmś nieszczęściu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inzaghi Re: Beata......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 22:23 czytalem ten watek pare dni temu. W podobnej sytuacji bylem. Tak, stalo sie, odeszla ode mnie, Beata. to trudne gdy ktos odchodzi od ciebie a ty wiesz ze idzie do kogos kogo znasz w pelni zgadzam sie z opinia kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Cz-wy Re: Beata......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 22:38 tego kwiatu just pół światu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Beata......... IP: *.apus-net.pl 04.11.07, 19:19 ja tez sie zakochałam. Ma na imie Sebastian i jest super. Ale on o tym nie wie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Beata......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 19:40 Gość portalu: karola napisał(a): > ja tez sie zakochałam. Ma na imie Sebastian i jest super. Ale on o tym nie wie. > .... A i jeszcze jedno, jakiego fajnego ma pindola to wy matołki nie wiecie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Beata......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 09:53 Blondynka w kozaczkach brazowych za kolanko w depo to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Beata......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 10:32 Paula a nie Beata te sliczne oczy,usmiech ona ma to cos i jak tanczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Beata......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 15:00 Patryk jest najlepszy i chodzi do donka Odpowiedz Link Zgłoś