Dodaj do ulubionych

Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon

26.10.07, 08:53
Proszę Pana, prowadzenie pojazdu to nie tylko kierownica i oczy
ślepo wlepione przed siebie. W środę na Al. Pokoju wjechał Pan w
kałużę oblewając dość mocno 3 starsze kobiety czekające na przejściu
dla pieszych na wysokości Tesco a następnie zmieniając pas z prawego
na lewy bezczelnie zajechał Pan drogę nissanowi mikrze. Człowieku,
proponuję wracać na kurs, bo pierwszy raz w swojej krótkiej karierze
za kierownicą widziałam takiego bezmózga i nie tylko ja czułam
oburzenie z powodu Pana zachowania.
Dopiero dziś mam dostęp na kompa ale na pewno nie jedna osoba
zgłosiła to na Policję. Bo podejżewaliśmy że trzeźwy Pan nie był.

Wszyscy kierowcy co to widzieli a zatrzymali się na czerwonym
świetle nieźle na Pana wyzywali, nie dość że przejechał Pan już na
czerwonym to jeszcze zafundował Pan niezły prysznic tym kobietą i
mocne bicie serca innemu kierowcy który jechał wolno i prawidłowo.
Takim debilą powinni zabierać prawko od razu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ed Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 09:11
      a gdzie ma tą naklejke ??? będe go szukał :)
    • Gość: ;-) Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 09:51
      masz racje ... ale ff sprawdza ortografie za Ciebie.
      • pandagreg Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon 26.10.07, 10:00
        zawsze firmowkami jezdza jak debile
        • Gość: ? Czy Policja zareaguje na telfon. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 10:47
          A tak z pytaniem,czy Policja,SM reaguje,zareaguje na telefon, iż kierowca
          np.kolportera jeździ jak pirat,chlapie/jak są kałuże/ ludzi,przekracza
          prędkość/ograniczenie do 30 km/h na osiedlu/,dostawcy, inni tez to robią.Czy
          Policja zareaguje na telefoniczne-anonimowe zgłoszenie?Czy Policja/rzecznik /
          odpowie? tu na forum.p
          • Gość: hmm Re: Czy Policja zareaguje na telfon. IP: *.tktelekom.pl 26.10.07, 11:38
            Felicia Kombi? jak tak to znam faceta...
            • Gość: maniek Re: Czy Policja zareaguje na telfon. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 14:51
              Policja zareaguje dopiero jak zrobisz zdjęcie/ film zdarzenia i oczywiście podasz swoje pełne dane osobowe do wiadomości policji wiec sprawca tez sie dowie kto go podkablował...
              • Gość: Gość Re: Czy Policja zareaguje na telefon. IP: *.tktelekom.pl 26.10.07, 17:08
                No nie do końca. Gość w Poznaniu na telefon komórkowy nagrał w nocy
                jak radiowóz bez pardomowo przejeżdżał na czerwonym świetle.
                Oczywiście bez świateł i dźwięków. Po prostu sobie jechali bo nic
                nie jechało na skrzyżowaniu a dla nich czerwone- widocznie nie
                uznają świateł.
                I co, gość który to nagrał dostał mandat za używanie komórki podczas
                jazdy bo wsypał się że jechał sam i to on nagrał osobiście. W
                Teleekspresie jakiś miesiąc temu o tym mówili
              • Gość: fanTASTYk Re: Czy Policja zareaguje na telfon. IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.07, 18:29
                Gość portalu: maniek napisał(a):
                sprawca tez sie dowie kto go podkablował...

Nie sądzę żeby policja informowała takiego delikwenta kto go wsypał, a nawet
                jeśli to co z tego?

cycatka89 napisała:
                pierwszy raz w swojej krótkiej karierze za kierownicą widziałam takiego bezmózga

Jeszcze się napatrzysz i Ci spowszednieje...
          • Gość: frogman Re: Czy Policja zareaguje na telfon. IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.07, 22:13
            ale powiedz czy jest problem zadzwonić i przedstawic się z
            nazwiska ?? ostatni miałem przyjemnośc i przyjechali ze SM,
            naczekałem się ale byli
    • kamilia6 Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon 27.10.07, 13:03
      A takim jka Ty na egzaminie na prawo jazdy powinni jeszcze dokladac slownik
      ortograficzny
      • Gość: Gość Do Kamilia6 IP: *.tktelekom.pl 28.10.07, 12:06
        A co, to była Twoja skoda. To gratuluję wyobraźni. Nawet świetna
        znajomość ortografii nie wyciągnie Cię z bagna jak kiedyś kogoś
        naprawdę skrzywdzisz tą zabawką jaką dla niektórych jest samochód.
      • Gość: Filo Re: Kamilio, zwiędła rutko, daj se siana IP: *.apus-net.pl 11.11.07, 08:22
        z tą ortografią. Czkawkę masz, czy co?
    • tommtomm Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon 29.10.07, 10:03
      oj.. społecznosci forumowa..

Nie błędy ortograficzne świadczą o człoweku ale jego zachowanie czego dobrym
      pprzykładem jest zycie...

• Gość: Gość Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 11:12
        tommtomm napisał:

> oj.. społecznosci forumowa..
        >
        > Nie błędy ortograficzne świadczą o człoweku ale jego zachowanie czego dobrym
        > pprzykładem jest zycie...
        >
        Jak Ty jesteś tom tom niezalogowany, to bez komentarza o tej społeczności.
        • Gość: Marta Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 21:55
          Disiaj o maly ulamek sekundy nie zostalabym zepchnieta na barierki na moscie na
          Monte Cassino przez busa ,,firmowego,,.Gosciu nie przewidzial mojej reakcji,fakt
          malutka blondynka prowadzaca auto kombi moze byc nieszkodliwa dla potencjalnego
          krola szos,ale pozory myla....pozdrawiam pana,ktory zmusil mnie do gwaltownego
          hamowania przy malo sprzyjajacych warunkach.Mam nadzieje,ze to co pozniej sie
          dzialo dalo mu duzo do myslenia.Ps.zawsze mam fotel max.obnizony i max odsuniety
          do tylu,wiec nie jestem taka malutka jak co niektorym sie zdaje:}}}}}}kobieta za
          kierownica,nie zawsze jest kobieta...czasami odzywaja sie w nas takie male
          demonki,wiec moi mili panowie,ktorzy to czytacie-wiecej
          samokrytyki-pozdrawiam:}Bez urazy:}
        • tommtomm Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon 13.12.07, 12:08
          nie rozsmieszaj mnie :))
    • Gość: Sąsiad Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon IP: *.tktelekom.pl 12.12.07, 19:43
      Znam ten samochód, codziennie muszę oglądać go z okna, to nie żaden
      przedstawiciel handlowy. To taki imbecyl nim jeździ. Niestety mój
      sąsiad i nie gratulujcie mi z tego powodu, ale fakt- niezły z niego
      debil. Ta skoda jest trzymana na Łukasińskiego przy samej szkole za
      pływalnią.

Ale jaja, nie wiedziałem że lizusek tak jeździ, co prawda pośmiać
      się można jak wyjeżdża z parkingu bo potrzebuje 5 metrów z przodu i
      5 z tyłu ale groźny nie jest, zawsze pilotuje go żona
    • Gość: t Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 20:53
      ech no. stylistycznie i ortograficznie słabiutko.
      • Gość: odyseja68765865865 Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 20:59
        hmm.. dobrym pisarzem nie zostanie ale może chociaż popularnym? :)
      • Gość: ja_corka Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon IP: 212.87.241.* 13.12.07, 09:42
        spie..j z ta ortografia popie..u
    • Gość: , Re: Niebieska skoda Felicja SC 77 z naklejką avon IP: 89.174.23.* 12.12.07, 22:28
      Cycatka89 niestety nie wszyscy sa tak wspanialymi, myslacymi, przewidujacymi
      kierowcami z kilkunasto(dziesto)letnim doswiadczeniem za kierownica...

a tak serio to nie pozstaje nic innego ja przyznac racje fanTASTYk-owi

jeszcze sie napatrzysz to ci spowszednieje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka