aquamaniek 06.11.07, 08:46 Jak długo się oczekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inna Re: Ślub w USC IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.07, 09:04 po prostu musisz sie przejechac i dowiedziec kiedy sa wolne terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Ślub w USC IP: *.icm.edu.pl 06.11.07, 09:05 Prawie w ogóle się nie oczekuje ...Ślub możesz zamówić max 6 miesięcy przed wybraną datą. My braliśmy ślub we wrześniu i jak zamawialiśmy 3 miesiące wcześniej to wszystkie terminy były wolne. Bez paniki ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aquamaniek Re: Ślub w USC 06.11.07, 09:18 Piszecie o 3, 6 miesiącach nam zależy przysłowiowo ,,na wczoraj". Jutro jedziemy załatwiać ceremonię a ja już dzisiaj jestem niecierpliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Ślub w USC IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.07, 11:22 ja czekalam niecaly miesiac a tylko dlatego ze chcialam w sobote na czwartek byla masa terminów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ślub w USC IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.07, 15:42 przepisy wyraźnie mówią że czeka się miesiąc i jeden dzień,dalsze oczekiwanie zależy od wolnych terminów, sama niedawno załatwiałam więc informacja jest świeża Odpowiedz Link Zgłoś