Dodaj do ulubionych

co po utopii

03.12.07, 23:41
witam
mam pytanie do czestochowian - czy powstanie nowy lokal w stylu utopii - czy
mariusz cos działa - obecnie jestem poza granicami naszego kochanego miasta
ale chciałbym wiedzieć czy powstanie czy też może już powstał lokal z
porownywalna atmosferą i super koncertami - tak jak było w utopii
pozdrawiam
wesoły lisek
-------------------------
guinness to kwestia gustu ale za to bulmers - pycha!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: norbi Re: co po utopii IP: *.icpnet.pl 04.12.07, 01:29
      Fajny lokalem który powstał jest cafe belg ale to herbaciarnio_kawiarnia w sumie
      o miłej atmosferce....często pojawia się tam właśnie Mariusz, ale to nie to samo
      co stara utopia, na pewno takiego lokalu brakuje jak na razie w sumie........ale
      liczmy na to że uda mu się znaleść duży lokal i będą tam genialne koncerty
      • wesolylisek Re: co po utopii 05.12.07, 18:30
        dziekuje za odpowiedz - szkoda bo wyglada to nieco smutnie, w cz-wie jest tylko
        jedno miejsce godne polecenia
    • Gość: autorka Re: co po utopii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 20:07
      no powiem ci że odkąd zamknęli utopie to nie mam ochoty już chodzić wieczorami
      na miasto... bo lokale w stylu tiamo i cała reszta z biznes, jakoś mnie nie kręcą...
    • Gość: reivena Re: co po utopii IP: *.cn.com.pl 05.12.07, 23:37
      Powstanie, a właściwie już powstało "Dzikie wino". Otwarcie w niedzielę. Znając
      właścicieli będzie to fajny lokal... i koncerty mam nadzieję też :)
      • Gość: awer w dzikie wino zaplątani... IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.07, 23:44
        A w jakim klimacie ma być ta knajpa?
        Podobno idę tam na sylwestrową zabawę :)

• Gość: reivena Re: w dzikie wino zaplątani... IP: *.cn.com.pl 05.12.07, 23:56
          a to już trzeba samemu sprawdzić :) okaże się po otwarciu
          • Gość: ja Re: w dzikie wino zaplątani... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 11:01
            A gdzie ta knajpa ma sie znajdować?? Bo z mila checia sie wybiore
            • Gość: reivena Re: w dzikie wino zaplątani... IP: *.cn.com.pl 07.12.07, 18:13
              Jasnogórska 13
              • Gość: norbi Re: w dzikie wino zaplątani... IP: *.icpnet.pl 07.12.07, 20:42
              • Gość: norbi dzikie wino to kolejna knajpa na miejscu utopii IP: *.icpnet.pl 07.12.07, 20:47
                Po Utopii powstało rande vous które sobie nie dało rady bo ludzie olali to
                miejsce twierdząc że nie będą chodzić tam gdzie dawniej była utopia....fakt
                przykro.....po prostu zbojkotowali to miejsce i najpewniej upadło...czyżby
                dzikie wino to pomysł na kolejną knajpe po utopii........ja wole żeby utopia sie
                gdzies reaktywowała w jakiś dużych pomieszczeniach bo Mariusz potrafiłby
                ściągnąć każdą polską kapele a gdyby były warunki tzn. duża sala to każdy zespół
                by u nas zagrał:):):):)
                • Gość: xx Re: dzikie wino to kolejna knajpa na miejscu utop IP: *.icis.pcz.pl 08.12.07, 15:14
                  Bardzo dobrze ze ludzie olali to rande vous - wielkie
                  nieporozumienie.

Czyzby Dzikie Wino mialo byc po Utopii ?

Jasne ze Mario jest genialny, ale natura nie cierpi pustki. Teraz
                  coraz mocniej na rynek wchodzi stary Paradoks czyli Galeria Teatru
                  from Poland - to po prostu zabiera sporo czasu.

Pojawil sie Tramwaj, wkrotce ruszy jazowy nowy Paradoks, dziala tez
                  Stacherczak - na Sylwestra bedzie Garaz Festiwal. Cos sie dzieje w
                  Zachecie - chociaz mogloby wiecej. Oczywiscie Rura i Cafe Belg.
                  Ostatnie tygodnie sa coraz lepsze jesli chodzi o koncerty.
                  • Gość: reivena Re: dzikie wino to kolejna knajpa na miejscu utop IP: *.cn.com.pl 10.12.07, 21:41
                    Tramwaj jest... chociaż w ostatnim Pośredniku jest oferta jego wynajmu
                    • Gość: xx Re: dzikie wino to kolejna knajpa na miejscu utop IP: *.icis.pcz.pl 11.12.07, 09:32
                      Ich slaby punkt to polozenie - poza centrum.
              • Gość: xx Re: w dzikie wino zaplątani... IP: *.icis.pcz.pl 08.12.07, 15:09
                A gdzie to mniej wiecej jest ?
                • Gość: norbert Re: w dzikie wino zaplątani... IP: *.icpnet.pl 09.12.07, 04:13
                  "czyżby
                  dzikie wino to pomysł na kolejną knajpe po utopii....."
                  to jest dokładnie tam gdzie rande vous, hmmmmmmm sądze jednak mimo wszystko że
                  temu lokalowi jaki by nie był będzie cholernie ciężko działać na miejscu dawnej
                  utopii.....zresztą szczerze nadal część ludzi będzie bojkotowała to miejsce
                  cokolwiek by tam nie było.....
                  • Gość: kari Re: w dzikie wino zaplątani... IP: 212.87.241.* 02.01.08, 12:46
                    proponuje przejsc sie tam w weekend i przekonac sie, ze wcale tak
                    nie jest.
    • Gość: punkiiiiii Re: co po utopii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 12:44
      i KSU w sobote jest w TEATR FROM POLAND:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka