antyszpilkamoli 12.12.07, 13:08 witam ide na sylwestra i musze sie jakos przebrac tylko nie wiem za co czy za kogo jesli macie jakies fajne pomysly bede wdzieczna pozdrawiam antyszpilkamoli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: za co mam sie przebrac na bal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 13:17 Może za tzw. "ch..a" co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: za co mam sie przebrac na bal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 16:58 Za kondona sie przebierz i nie zadawaj takich pytan na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Re: za co mam sie przebrac na bal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 17:44 co by się nie pytać zawsze się jakiś palant odezwie. Moja propozycja dla ciołków to morda w kubeł !! a za przebranie; świetnie można za fionę ze shrekiem, słuchawkę telefoniczną, wszelkiego rodzaju zbroje fajnie wychodzą, czołgistka (hełmofon na allegro za grosze), klepopatra, nurek koniecznie w płetwach, owady sie bardzo fajnie udają(pszczoła, mucha, konik polny) troche fantazji tylko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kira84 Re: za co mam sie przebrac na bal 12.12.07, 17:53 bądź sobą i nie przebieraj sie za nikogo.Ewentualnie pokaż swój ukryty charrrrrrrrrrrrrrakterek Odpowiedz Link Zgłoś
antyszpilkamoli Re: za co mam sie przebrac na bal 12.12.07, 21:06 dzieki ale musze sie przebrac bo kazdy sie przebiera a charakter moge podkreslic fajnym kostiumem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x frogman gamoniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 21:08 Pocałuj mnie tu palancie: wemakestickers.com/osc/images/Homer%20Kiss%20my%20ass%20-%20final.JPG cwoku je-bnay ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 111 Re: za co mam sie przebrac na bal IP: *.ingram.com.pl 12.12.07, 18:26 przebież się za dziure w zębie , (załóż białe prześcieradło i .....) Odpowiedz Link Zgłoś
antyszpilkamoli Re: za co mam sie przebrac na bal 12.12.07, 21:04 frogman dziekuje za powazna odpowiedz bo na innych nie mozna liczyc, hehe jako telefon nie czulabym sie dosc swobodnie, tak ogolnie to chcialabym wygladac ladnie wiec owady odpadaja, ale fiona to niezly pomysl frogman dziekuje jeszcze raz zycze wesolych swiat i udanego sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: za co mam sie przebrac na bal 13.12.07, 12:33 przebież się za króliczka Playboya :)))) mniam mniam :) na www.joemonster.org taka stronka ze śmiesznymi rzeczami kiedyś oglądałem przebierańców fotki wejdź sobie może znajdziesz te zdjęcia i wpadnie ci do głowy jakiś pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
antyszpilkamoli Re: za co mam sie przebrac na bal 13.12.07, 13:14 rozowy kroliczek ok dzieki :)fajny pomysl i w sam raz na sylwestra pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: za co mam sie przebrac na bal 13.12.07, 13:45 antyszpilkamoli napisała: > rozowy kroliczek ok dzieki :)fajny pomysl i w sam raz na sylwestra > pozdrawiam :) Ciesze się ,że ci się spodobał. Udanej imprezy życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: za co mam sie przebrac na bal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 18:16 polecam przebranie pielęgniarki - biały fartuch czerwone pończochy i pomadka itp.- łatwe a efekt gwarantowany zawsze mozna tez wypożyczyć przebranie z teatru. życze miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
antyszpilkamoli Re: za co mam sie przebrac na bal 13.12.07, 20:15 tez fajnie dzieki masz racje to byloby bardzo latwe i nie musialabym szukac czegos w sklepach. albo teatr ale ciekawe ile kosztuje wypozyczenie stroju? hmm ja rowniez zycze Ci udanej zabawy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: za co mam sie przebrac na bal IP: 83.2.140.* 14.12.07, 12:00 Przebiesz się za akumulator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centra Re: za co mam sie przebrac na bal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 12:27 i podepnij sie pod dzyndzla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: za co mam sie przebrac na bal IP: 83.2.140.* 14.12.07, 12:37 Będą cię całą noc ładowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UVW Re: za co mam sie przebrac na bal IP: 80.54.172.* 14.12.07, 21:16 witam ,strój francuskiej pokojówki ,pończoszki itd,albo tunika i czasy rzymskie,pozdrawiam i życzę udanej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fluflu Re: za co mam sie przebrac na bal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 22:26 przebiesz się za XX wieczną rewolucję przemysłową, za 384,4 tyś. km z Ziemi do Księżyca, za Acrobat Readera, za poszukiwania kamienia filozoficznego, za malarstwo impresjonistyczne, za hosse i besse na giełdzie, za apetyt, za puste słowa, za powrót do dzieciństwa, za zakupy on-line, za długie negocjacje w Kopenhadze. doprawdy tyle jest wzorów a Ty pytasz. a serio - myślę, że najłatwiej było by się przebrać za prostytutkę z Champs-Elysées. takie przebranie z odpowiednio dobranymi detalami może wzbudzić pozytywną sensację. a jak nie to może: starwarped.faketrix.com/files/papers/page-2/800/princess-leia-Star-Wars-wallpaper.jpg ale to nudne jest raczej :P :) Odpowiedz Link Zgłoś