Gość: depreściak google nie boli IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.07, 17:54 google nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Ile kosztuje 1kwh pradu w enionie ?? IP: *.ghnet.pl 18.12.07, 19:45 www.google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uele Re: Ile kosztuje 1kwh pradu w enionie ?? IP: 80.48.49.* 18.12.07, 19:52 a ile kosztuje kilo cukru w realu? podobnych, nurtujących pytań jest wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Ile kosztuje 1kwh pradu w enionie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 23:57 około 35gr Nie prościej odpowiedziec niz pisac zbedne informacje typu "google nie boli " etc. Jesteście żałośni. Nie macie nic do powiedzenia na konkretny temat to nie piszcie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depreściak Re: Ile kosztuje 1kwh pradu w enionie ?? IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.07, 00:50 Gość portalu: Paweł napisał(a): > około 35gr > Nie prościej odpowiedziec niz pisac zbedne informacje typu "google > nie boli " etc. Jesteście żałośni. Nie macie nic do powiedzenia na > konkretny temat to nie piszcie wcale. A co tu żałosnego? Gość śmieci na forum i do tego jest idiotą bo mniej roboty miałby gdyby wpisał swoje pytanie w wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio / walnięty/ Re: Ile kosztuje 1kwh pradu w enionie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 10:39 Nie przejmuj się zasmarkanym "depreściakiem" czy jak jemu tam. On nie rozumie Twojego posta. Zaraz kliknę do Ancymonki, by indywiduum wywaliła z forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boobek Milion pięćset sto dziewięćset:) IP: 212.87.241.* 19.12.07, 00:30 tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xbox Re: Milion pięćset sto dziewięćset:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 10:12 podzililem wartosc rachunku przez ilosc zużytych kWh - wyszło 46 gr Brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAł Re: Milion pięćset sto dziewięćset:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 14:16 Na dzień dzisiejszy 41 gr.z wat.Na rachunku jest jeszcze opłata za posiadanie licznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI Re: Milion pięćset sto dziewięćset:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 14:36 To wiemy już, że 1 kWh w Enionie kosztuje 0,41 gr. plus opłaty abonanentowe i przesyłowe, a gdzie klient może uzyskać na lepszych warunkach nowego dostawcę prądu, tak by ewidentnie było widać, iż zaoszczędził kaskę ? Niech odpowie tylko ten, kto coś na ten temat wie, by pomóc innym. Odpowiedz Link Zgłoś
mrucus Re: Milion pięćset sto dziewięćset:) 20.12.07, 20:52 Witam. Tutaj mozna sobie policzyć i porównać cennik dostawców energii po uprzednim wypełnieniu rubryczek. U mnie okazło się ,ze am ...najdrozszego dostawcę,a więc ... Enion Czę-100-chowa :(( Pora więc najwyzsza na szukanie tańszego dostawcy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrucus Re: Milion pięćset sto dziewięćset:) 20.12.07, 20:55 Witam. Tutaj mozna sobie policzyć i porównać cennik dostawców energii po uprzednim wypełnieniu rubryczek. U mnie okazało się ,ze mam ...najdrozszego dostawcę,a więc ... Enion Czę-100-chowa :(( Pora więc najwyzsza na szukanie tańszego dostawcy. www.cenyenergii.pl/page.php/1/show/3061 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmela Re: Milion pięćset sto dziewięćset:) IP: 212.87.241.* 20.12.07, 22:06 A ja chce zrobic zapasy, bo ma zdrożec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrucus Re: ReDo mrucusia IP: *.taboo-inc.com 22.12.07, 23:26 Mam nadzieję,że pomogło :)) Odpowiedz Link Zgłoś