Dodaj do ulubionych

Ile kosztuje 1kwh pradu w enionie ??

18.12.07, 17:41
j.w.
Obserwuj wątek
    • Gość: depreściak google nie boli IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.07, 17:54
      google nie boli
    • Gość: mimi Re: Ile kosztuje 1kwh pradu w enionie ?? IP: *.ghnet.pl 18.12.07, 19:45
      www.google.pl
    • Gość: uele Re: Ile kosztuje 1kwh pradu w enionie ?? IP: 80.48.49.* 18.12.07, 19:52
      a ile kosztuje kilo cukru w realu?

podobnych, nurtujących pytań jest wiele...
      • Gość: Paweł Re: Ile kosztuje 1kwh pradu w enionie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 23:57
        około 35gr
        Nie prościej odpowiedziec niz pisac zbedne informacje typu "google
        nie boli " etc. Jesteście żałośni. Nie macie nic do powiedzenia na
        konkretny temat to nie piszcie wcale.
        • Gość: depreściak Re: Ile kosztuje 1kwh pradu w enionie ?? IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.07, 00:50
          Gość portalu: Paweł napisał(a):

> około 35gr
          > Nie prościej odpowiedziec niz pisac zbedne informacje typu "google
          > nie boli " etc. Jesteście żałośni. Nie macie nic do powiedzenia na
          > konkretny temat to nie piszcie wcale.

A co tu żałosnego?
          Gość śmieci na forum i do tego jest idiotą bo mniej roboty miałby gdyby wpisał
          swoje pytanie w wyszukiwarkę.

• Gość: Dyzio / walnięty/ Re: Ile kosztuje 1kwh pradu w enionie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 10:39
          Nie przejmuj się zasmarkanym "depreściakiem" czy jak jemu tam.
          On nie rozumie Twojego posta.
          Zaraz kliknę do Ancymonki, by indywiduum wywaliła z forum.
          Pozdrawiam.
    • Gość: Boobek Milion pięćset sto dziewięćset:) IP: 212.87.241.* 19.12.07, 00:30
      tylko tyle
      • Gość: xbox Re: Milion pięćset sto dziewięćset:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 10:12
        podzililem wartosc rachunku przez ilosc zużytych kWh - wyszło 46 gr
        Brutto
        • Gość: RAFAł Re: Milion pięćset sto dziewięćset:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 14:16
          Na dzień dzisiejszy 41 gr.z wat.Na rachunku jest jeszcze opłata za posiadanie
          licznika.
          • Gość: Eryk XiI Re: Milion pięćset sto dziewięćset:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 14:36
            To wiemy już, że 1 kWh w Enionie kosztuje 0,41 gr. plus opłaty
            abonanentowe i przesyłowe,
            a gdzie klient może uzyskać na lepszych warunkach nowego dostawcę
            prądu, tak by ewidentnie było widać, iż zaoszczędził kaskę ?

Niech odpowie tylko ten, kto coś na ten temat wie, by pomóc innym.
            • mrucus Re: Milion pięćset sto dziewięćset:) 20.12.07, 20:52
              Witam. Tutaj mozna sobie policzyć i porównać cennik dostawców energii po uprzednim wypełnieniu rubryczek. U mnie okazło się ,ze am ...najdrozszego dostawcę,a więc ... Enion Czę-100-chowa :(( Pora więc najwyzsza na szukanie tańszego dostawcy. Pozdrawiam.
            • mrucus Re: Milion pięćset sto dziewięćset:) 20.12.07, 20:55
              Witam. Tutaj mozna sobie policzyć i porównać cennik dostawców energii po uprzednim wypełnieniu rubryczek. U mnie okazało się ,ze mam ...najdrozszego dostawcę,a więc ... Enion Czę-100-chowa :(( Pora więc najwyzsza na szukanie tańszego dostawcy. www.cenyenergii.pl/page.php/1/show/3061 Pozdrawiam.
              • Gość: szmela Re: Milion pięćset sto dziewięćset:) IP: 212.87.241.* 20.12.07, 22:06
                A ja chce zrobic zapasy, bo ma zdrożec?
                • Gość: Eryk XiI ReDo mrucusia IP: *.profiline.pl 22.12.07, 20:28
                  Dzięki !!!
                  • Gość: mrucus Re: ReDo mrucusia IP: *.taboo-inc.com 22.12.07, 23:26
                    Mam nadzieję,że pomogło :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka