Dodaj do ulubionych

PRZYSTANEK WOODSTOCK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 08:03
Kto był na Przystanku WOODSTOCK 2003 niech opisze swoje wrażenia. Ja tam
byłem trzydziestoletni tatuś z moimi przyjaciółmi naszym
trzydziestopięcioletnim samochodem GAZ. Było fantastycznie i jeśli moja córka
i syn dorosną a impreza będzie organizowana nadal to spoko jadą. Było
fantastycznie, fajna muza i wspaniała młodzież, która wspaniale się bawiła.
No i piwo Tyskie było po 2,5 PLN i pogoda cudowna, no jednym słowem wielki
fantastyczny piknik.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH WOODSTOCK-OWICZÓW!!
Obserwuj wątek
    • mmaly Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK 08.08.03, 09:10
      No proszę, nie było tak okrutnie;-)
      Pamiętam, że jak byłem piękny i młody i jeździłem do Jarocina, to też wszyscy mówili, że zgroza, czarna rozpacz, demolka i w ogóle. A dla mnie to była wspaniała, pełna entuzjazmu impreza, ludzie przyjaźnie nastawieni do siebie i do mieszkańców (z olbrzymią wzajemnością).
      I dlatego ciąglę obstaję na tym forum przy stanowisku, że nie wolno stawiać pielgrzymek i Woodstocku na dwóch różnych biegunach, bo to są bardzo podobne imprezy i jeździ na nie bardzo podobna młodzież, o bardzo podobnych potrzebach.
      A chamstwo, pijaństwo i inne patologie, w tłumie ludzi są zawsze. Nawet na naszym forum mamy takiego jednego pijaczka ;-)
      • Gość: Horn Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 02:12
        Popieram !!!
    • cornohlio Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK 08.08.03, 09:23
      Ja byłem na Woodstocku trzeci raz i niezmiennie mi sie podoba.Kto tam nie był
      nie powinien oceniać tego festiwalu , jest naprawde wspaniale siedzieć ,robić
      co się chce, pić piwko a wieczorem wyruszyć pod scene na koncerty.A ludzie
      ktorzy są przeciwni woodstockowi ,hmm nie rozumiem ich, narkotyki? one są
      wszedzie że tam niektórzy ćpają to nie jest żadna nowosć ale to jest wybór
      każdego z osobna, przemoc? bardziej sie boje przejść po naszych
      czestochowskich ulicach niż tam wśrod punków, metali , rasta i wielu
      innych.Zniszczone pociągi?? a czemu nie mówi sie o zniszczonych składach
      wożących kiboli na mecze?? Sam osobiście wracałem w tym roku z Zar z kibicami
      arki gdynia byli 2 wagony wcześnieji nikt inny , nie łództokowicze, nikt inny
      tylko oni wybijali szyby .Ogólnie ta impreza powinna trwac nadal bo
      praktycznie nie ma innego miejsca w Polsce gdze można na skale masową
      posłuchac takiej muzyki,innej,tej którą bardzo ciężko wyłapac w tv,a jeszcze
      ciężej w radiu.
    • Gość: ;LK Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.03, 08:38
      ZLOT BRUDASÓW I TYLE
      • Gość: art Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 10:30
        A byłeś tam cwaniaczku?
        Najgłośniej protestują ci którzy tam nie byli a opinię wyrabiają sobie przez
        media. No cóż można i tak. A tak na marginesie to nie obrażaj tych kilkaset
        tysięcy ludzi.
        • Gość: [oi Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.03, 13:55
          Gość portalu: art napisał(a):

> A byłeś tam cwaniaczku?
          > Najgłośniej protestują ci którzy tam nie byli a opinię wyrabiają sobie przez
          > media. No cóż można i tak. A tak na marginesie to nie obrażaj tych kilkaset
          > tysięcy ludzi.

zamknij ryj
          • Gość: BarryKent Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 15:04
            To Koniec Bufona Owsiaka. Sława i góra pieniędzy z
            kazdego człowieka nawet pana Jureczka zrobi potwora. Mam
            nadzieje ze to koniec przystanku. Mam dość pieprzonych
            liberałów lewaków i temu podobnych którzy w imie dziwnie
            pojetej tolerancji depczą wartości takie jak
            Bóg,rodzina,prawdziwa miłość i próbują narzucić dziwnie
            pojętą wolność i luz. Nawołują do tolerancji a sami nie
            mają jej za grosz. Żegnam Owsiak ja nie dam ci juz nawet
            grosza.
            • Gość: Marf Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK IP: 217.97.140.* 09.08.03, 15:58
              Chcesz Boga i rodzine to sobie włącz radio Maryja.
              Oni to dopiero są tolerancyjni :P

Sie ma Woodstockowicze !!!
              • Gość: Horn Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 22:40
                Tak tak Radio Maryja to chodząca tolerancja...chroń mnie Panie Boże przed
                takimi ludźmi, wszystko im przeszkadza poza małymi wyjątkami...obecnie mam 39
                lat i tak jak większość obecnych tu łództokowiczów za swoich zielonych lat
                bywałem w Jarocinie z liderwm T-Love Muńkiem Staszczykiem, a miejscowość ta
                była odpowiednikiem obecnego Woodstoku to były zakręcone czasy i jednocześnie
                czasy prekursorów dotyczących takich imprez...dzięki którym można w Polsce
                teraz ciezyć się swobodą muzykowania, nie tak jak kiedyś, że jazz-u można było
                słuchać tylko w podziemiu. Pozdrawiam ziomków, trzymajcie wodze tak jak do tej
                pory i nie zmieniajcie kierunku :) A jeżeli chodzi o J.Owsiaka to jest on
                odpowiednikiem M.Kotańskiego, który już za życia stał się legendą chociaż na
                początku swojej działalności nie jednokrotnie rzucano mu kłody pod nogi.
                Pozdrawiam raz jeszcze :)
              • Gość: Horn Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 22:50
                Gość portalu: Marf napisał(a):

> Chcesz Boga i rodzine to sobie włącz radio Maryja.
                > Oni to dopiero są tolerancyjni :P
                >
                > Sie ma Woodstockowicze !!!

Tak tak Radio Maryja to chodząca tolerancja...chroń mnie Panie Boże przed
                takimi ludźmi, wszystko im przeszkadza poza małymi wyjątkami...obecnie mam 39
                lat i tak jak większość obecnych tu łództokowiczów za swoich zielonych lat
                bywałem w Jarocinie z liderem T-Love Muńkiem Staszczykiem, a miejscowość ta
                była odpowiednikiem obecnego Woodstoku to były zakręcone czasy i jednocześnie
                czasy prekursorów dotyczących takich imprez...dzięki którym można w Polsce
                teraz ciezyć się swobodą muzykowania, nie tak jak kiedyś, że jazz-u można było
                słuchać tylko w podziemiu. Pozdrawiam ziomków, trzymajcie wodze tak jak do tej
                pory i nie zmieniajcie kierunku :) A jeżeli chodzi o J.Owsiaka to jest on
                odpowiednikiem M.Kotańskiego, który już za życia stał się legendą chociaż na
                początku swojej działalności nie jednokrotnie rzucano mu kłody pod nogi.
                Pozdrawiam raz jeszcze :)
            • mmaly Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK 09.08.03, 23:44
              BarryKent, Ty troszkę zakompleksiony chyba jesteś.
              Wiesz, że Twoje słowa to można bardzo ładnie przeciwko Tobie obrócić?
              Na przykład wykorzystać skandale w łonie Kościoła i powiedzieć: To koniec, mam nadzieję, że to koniec pielgrzymek do Częstochowy...

> nadzieje ze to koniec przystanku. Mam dość pieprzonych
              > liberałów lewaków i temu podobnych którzy w imie dziwnie pojetej tolerancji depczą wartości takie jak
              > Bóg,rodzina,prawdziwa miłość i próbują narzucić dziwnie
              > pojętą wolność i luz.

"Mam dość pieprzonych pielgrzymów, którzy w imię dziwnie pojętej wiary depczą wartości takie, jak tolerancja, miłość Boga i bliźniego, a próbują narzucić innym swoje doktrynalne postrzeganie świata."

> Żegnam Owsiak ja nie dam ci juz nawet
              > grosza.

"Żegnam, Ksiądz Proboszcz, nie dam Ci więcej na tackę."
              Zadowolony? To takie lustrzane odbicie Twojego rozumowania. I równie sensowne, czyli do d**y.
              • Gość: BarryKent Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 21:10
                A czy ja powiedziałem ze popieram Kosciół i ich obłude?? Nie
                Oto wasze rozumowanie - jak mozna obrazic swietą krowe Owsiaka??!! Toz to
                niepodbne.
                A ja mam swoje zdanie na jego temat i jego organizacji. Zresztą moglismy
                zobaczyc jego prawdziwą twarz ostatnio. A co do samego zlotu w Zarach to
                piwedzmy sobie szczerze to był jeden wielki burdel,melina i rynek narkotyków
                bo o muzyce nie ma co wspominac bo była kiepsciutka (jedyna ciekaw grupa
                Killing Joke grało ok 3 nad ranem hehe)
                • Gość: BarryKent cdn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 21:20
                  A tak przy okazji to czyz to nie ciekawe ze z jednej strony Jureczek tak
                  zajadle zwalcza jakąkolwiek dzialnosć misji chrzescijanskich a zdrugiej strony
                  jedna z najgorszych i najokrutnieszych sekt -harekriszna ma nieograniczną
                  swobode działania i werbowania nowych niewolników. Dziwne...
                • Gość: Marf Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK IP: 217.97.140.* 11.08.03, 18:08
                  Na Woodstock nie jeździ się głównie dla muzyki, ale dla panującej tam
                  atmosfery. Chociaż nie nazwałbym tego co się grało w tym roku w Żarch
                  kiepskim. Rzecz gustu.
    • Gość: ]'; Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK IP: *.poraj.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 09:00
      ale macie nasrane hehe :)
    • Gość: Mada Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 20:52
      Szczerze mowiac to woodstock tego roku nie byl zbyt udany.Ogolnie klimat byl
      ok.ale o wiele lepiej bawilam sie w zeszlym roku-ogolnie lepsza
      muzyka<T.Love,Hey>,szcztuczne ognie na zakonczenie i tak wogole jakos
      zabawniej bylo.Moze dlatego ze to byl moj pierwszy Przystanek Woodstock.Jednak
      najpiekniejsze chwile na woodstocku to pierwszy lyk zimnego piwa z sokiem-
      lepsze nawet od orgazmu!Pozdrawiam wszystkich woodstockowiczow,trzymajcie sie
      do zobaczenia w przyszlym roku!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka