sonia851 20.02.08, 00:48 Mam ogromną prośbę- proszę o wszelkie namiary na lekarza w częstochowie od leczenia bezpłodności u mężczyzn. Będę wdzięczna za wszelkie informacje na ten temat pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: leczenie bezpłodności IP: 80.54.173.* 20.02.08, 10:19 Nie ma w Częstochowie lekarzy , ktorzy lecza niepłodność męską oraz damską. Jwśli nie chcesz tracić czasu to szukaj poza Czestochową - Łódź, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: leczenie bezpłodności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 13:54 U mężczyzn mogą to być żylaki przewodu nasiennego. Wystarczy wtedy zabieg np. w Tarnowskich Górach (polecam). Wcześniej wizyta u urologa np. w Medyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: leczenie bezpłodności IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.02.08, 19:05 Jedź do Provity w Katowicach,ul. żelazna - tel.znajdziesz na necie. W Częstochowie nie ma specjalistów,to tylko wyrzucanie pieniędzy w błoto i niepotrzebne nerwy, bo nikt ci nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: She76 Re: leczenie bezpłodności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 13:31 W Częstochowie stracisz tylko pieniądze - tak jak ja . Mnie "uratowała" łódzka Gameta i prof.Radwan - mam wspaniałą córeczkę :-). (też chodziło o męża) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia851 Re: leczenie bezpłodności 23.02.08, 20:20 Dziękuje za wszystkie informacje, pozdrawiam serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaG Re: leczenie bezpłodności IP: *.centertel.pl 25.02.08, 21:13 Mogę polecić również Łódż "Gynamed" i prof. Malinowskiego. On dokonuje szczegółowej diagnozy i decyduje co należy robić i gdzie należy się udać. Podoba mi się u niego ostrożność i profesjonalizm. Leczymy się u niego ale problem tkwi we mnie, natomiast mąż został przebadany pod każdym względem. Częstochowa odpada i nawet nie ma czego tutaj szukać, naprawdę wiem co piszę. Mam kilka traum za sobą w wydaniu lekarzy z cz-wy. A podobno znają się ale odpowiedzialności żadnej. Przynajmniej udają dobrze biorąc kasę dawając fałszywą nadzieję.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: leczenie bezpłodności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 13:28 Jeśli chodzi o metody naturalne to spróbuj u Zbigniewa Ożarskiego. Pomógł wielu ludziom jeśli chodzi o bezpłodność. Przyjmuje w Warszawie. O kontakt popytaj tutaj: www.meridian.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaf Re: leczenie bezpłodności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 00:31 Najpierw porozmawiaj o tym z psychologiem -Cz-wa 368-34-00 po dwudziestej drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: leczenie bezpłodności IP: 80.48.49.* 26.02.08, 09:05 Jeśli problem dotyczy tylko niedostatecznej ilości plemników to generalnie się nie leczy.W Provicie nie "leczą plemników",twierdzą,że nie ma to sensu i sugerują od razu zabieg ICSI czy już teraz IMSI.W Novum tym bardziej nie podejmują leczenia farmakologicznego w tej dziedzinie niepłodności męskiej.Co innego jesli problem dotyczy żylaków i wtedy po zabiegu operacyjnym można uzyskać poprawę spermiogramu.Jednak cuda się zdarzają.Mój mąż miał beznadziejne wyniki.Nie było mowy o próbach naturalnych.Nie pomogły też żadne próby rozrodu wspomaganego.Po adopcji dzidziusia zaszłam naturalnie w ciążę.Psychika jest tu wiodącym środkiem. Odpowiedz Link Zgłoś