Dodaj do ulubionych

Przygoda dla dziewczyn z Polski

IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 15:33
Choc plowe mego zycia spedzilem w Polsce to jeszcze nigdy nie "mialem" Polki.
Moze dlatego ze nie bylem jescze w wieku rebnym, co oficjalnie uleglo zmianie
10 lat temu. W tym okresie swego czasu nie marnowalem najczesciej z Niemkami,
Skandynawkami Flamandkami, bylo pare Zydowek (szczegolnie jedna byla codowna
Izraelitka, najcodowniesza kobieta jaka znalem pod kazdym wzgledem -moze tylko
poza seksem). Brytyjek nie trawie, szczegolnie gdy chca sie calowac "na mokro"
(tak sie mowi?) po wypici 3 litrow piwa i wypaleniu paczki papierosow. Jest to
chyba poza strzalkami ich narodowy sport. Chyba z tego wszystiego najbardziej
wole Niemki i Hollenderki. Sa racjonalne i lubia dyskusje, lubia sie bawic a do
uprawiania dobrego i urozmaiconego seksu sa wrecz zoobligowane nie tylko przez
czasopisma kobiece ale wrecz przez prase codzienna a przypuszczam ze maja do
tego nawet jakies programy rzadowe.
No a jakie sa Polki chcialbym jakas poznac. Nie musi byc statystyczna czy
reprezentacyjna dla swojej spolecznosci ale fajnie by bylo gdyby mila poczucie
humoru, tolerancje, brak zachomowan, wyobraznie seksualna i odwage. Mozesz
mieszkac w Polsce lub zagranica. Ja sam mieszkam w roznych miejscach.
Najczesciej jestem w Amsterdamie, Brukseli, Kolonii czasem tez w Irlandi,
Warszawie ... na "stale" mieszkam w Luxemburgu i Brukseli.

Naprawde jestem ciekawy czy da sie kogos poznac na tej drodze.

Czesc
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 15:39
      witaj!
      oczywiście , żę się da...
      pozdrawiam!
      M.
      • kropka! Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 15:43
        i masz już pierwszą chętną.;))
        • jasmina_tdi peter 22.02.02, 15:47
          gdzie Ty szukasz chłopie! Tu są same anomalie! Tak Ci popsują statystykę, że nawet GUS tego nie wyprostuje! Ty sie lepiej
          zastanów i uciekaj stąd!!!

życzliwa :)))
          • kropka! Re: peter 22.02.02, 15:49
            a może zyczliwa inaczej?;))
            • jasmina_tdi Re: peter 22.02.02, 15:51
              daj spokój!!! kobiety beznadziejnie sie całują!!!!!!

kropka! napisał(a):

> a może zyczliwa inaczej?;))

• kropka! Re: peter 22.02.02, 15:52
                a skąd to wiesz, ja całuję sie bardzo dobrze !!!!
                • jasmina_tdi Re: peter 22.02.02, 15:53
                  chcesz o tym porozmawiać???? ;)

kropka! napisał(a):

> a skąd to wiesz, ja całuję sie bardzo dobrze !!!!

• kropka! Re: peter 22.02.02, 15:58
                    nie zadawaj takich pytań, bo sobie pomyslę...;))
                    • jasmina_tdi Re: peter 22.02.02, 16:02
                      nie lubię blondynek :)))))

kropka! napisał(a):

> nie zadawaj takich pytań, bo sobie pomyslę...;))

• kropka! Re: peter 22.02.02, 16:05
                        a ja nie jestem blondykną!

jasmina_tdi napisał(a):

> nie lubię blondynek :)))))
                        >
                        > kropka! napisał(a):
                        >
                        > > nie zadawaj takich pytań, bo sobie pomyslę...;))
                        >

• jasmina_tdi Re: peter 22.02.02, 16:06
                          nie???? sorry - ciemno było:)))))

kropka! napisał(a):

> a ja nie jestem blondykną!
                          >
                          >
          • mag_nolia Re: peter 22.02.02, 15:49
            hmmm, chcesz Jasmina by całkowicie przepadł w zakresie patriotycznym...?
            ...czytałaś, że się zniemcza?
            • jasmina_tdi Re: peter 22.02.02, 15:53
              dobra - pomóżmy peterowi i wybierzmy mu jakis pokazowy model! niech se nie myśli, że nie wiemy do czego sluży facet z z euro
              na koncie i kilkoma domami :)))))))

mag_nolia napisał(a):

> hmmm, chcesz Jasmina by całkowicie przepadł w zakresie patriotycznym...?
              > ...czytałaś, że się zniemcza?

• aniela_ Re: peter 22.02.02, 15:59
                aha facet z portfelem wypchanym euro służy do płacenia za zakupy ekskluzywne?
                upewniem sie.
                • jasmina_tdi Re: peter 22.02.02, 16:03
                  nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! chciałam, żeby odpalił na schronisko dla kotów!!! :))

aniela_ napisał(a):

> aha facet z portfelem wypchanym euro służy do płacenia za zakupy ekskluzywne?
                  > upewniem sie.

• Gość: peter Re: peter IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 16:05
              W tak zwanym "zakresie patriotycznym" przepadlem juz dawno i juz nawet nie wiem
              wobec ktorego kraju czy raczej jezyka najwczeniej. Nie bylo to jednak latwe
              gdyz mialem ich 6 a moze wlasnie dlatego. W pozostalych krajach czy jezykach
              moglbym udawac "rodaka" conajwyzej przez 30 min rozmowy.

Poza tym anomalie sa zawsz bardziej interesujace niz jakakolwiek srednia.
              Srednia jest nudna choc na pierwszy rzut oka jest ladniejsza i bardziej
              zrozumiala. Co to za anomalie???
              • jasmina_tdi Re: peter 22.02.02, 16:09
                a kto ci wbil do głowy, że anomalie są brzydkie i głupie??? Tak to jest jak kogos stać na psychoanalityka!
                Tu są anomalie wyjątkowo udane - uważaj więc skarbeńku bo zanim sie obejrzysz to przepadniesz z kretesem! Poza tym nie
                chce cie martwic, ale w tym kraju uprawianie sexu z anomaliami jest karalne! Stać cie na kaucje????? :))

Gość portalu: peter napisał(a):

> W tak zwanym "zakresie patriotycznym" przepadlem juz dawno i juz nawet nie wiem
                >
                > wobec ktorego kraju czy raczej jezyka najwczeniej. Nie bylo to jednak latwe
                > gdyz mialem ich 6 a moze wlasnie dlatego. W pozostalych krajach czy jezykach
                > moglbym udawac "rodaka" conajwyzej przez 30 min rozmowy.
                >
                > Poza tym anomalie sa zawsz bardziej interesujace niz jakakolwiek srednia.
                > Srednia jest nudna choc na pierwszy rzut oka jest ladniejsza i bardziej
                > zrozumiala. Co to za anomalie???

• Gość: peter Re: peter IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 16:32
                  Wszystko jest w miare relatywne takrze brzydota i glupota. A jezeli chodzi o
                  anomalie to niestety juz tak jest ze nie sa one mile widziane i dlatego
                  otrzymaly taka nazwe. Ja z koleji jestem ich fanem i takim pozostane nawet
                  jezeli polski system prawny zaczerpnie cos ze zwyczajowego prawa
                  staroangielskiego lacznie z systemem kaucji co nawet nam nie grozi po
                  wstapieniu do Uni.

Poza tym ja nic nie pisalem o pieniadzach jedynie cos o moim zyciu (bardzo
                  niewiele). Mozna mi zarzucic ze tak jak wiele ludzi z moich kregow zachorowalem
                  na chorobe poligloty czy w jakims sensie kosmopolityzmu ale wartosci materialne
                  czy pieniadze mnie wogole nie interesuja co nie znaczy tez ze musze byc odrazu
                  Franciszkiem z Asyzu (choc musze przyznac ze byloby to moim idealem).
                  • jasmina_tdi Re: peter 22.02.02, 16:42
                    jak widać ortografia też jest zjawiskiem w miarę relatywnym :)))) ja rozumiem zamilowania do Franciszka ascety ale może nie
                    przesadzaj - istnieją dziedziny w których umiar jest kiepsko widziany ;)
                    I nie przejmuj sie - my tak o forsie dla zmyłki :))))))

Gość portalu: peter napisał(a):

> Wszystko jest w miare relatywne takrze brzydota i glupota. A jezeli chodzi o
                    > anomalie to niestety juz tak jest ze nie sa one mile widziane i dlatego
                    > otrzymaly taka nazwe. Ja z koleji jestem ich fanem i takim pozostane nawet
                    > jezeli polski system prawny zaczerpnie cos ze zwyczajowego prawa
                    > staroangielskiego lacznie z systemem kaucji co nawet nam nie grozi po
                    > wstapieniu do Uni.
                    >
                    > Poza tym ja nic nie pisalem o pieniadzach jedynie cos o moim zyciu (bardzo
                    > niewiele). Mozna mi zarzucic ze tak jak wiele ludzi z moich kregow zachorowalem
                    >
                    > na chorobe poligloty czy w jakims sensie kosmopolityzmu ale wartosci materialne
                    >
                    > czy pieniadze mnie wogole nie interesuja co nie znaczy tez ze musze byc odrazu
                    > Franciszkiem z Asyzu (choc musze przyznac ze byloby to moim idealem).

• Gość: peter Re: peter IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 17:04
                      Ortografia przedewszystkim. Moze nie ma nic bardziej wzglednego. Zreszta zawsze
                      bylem zwolenikiem gramatyki opisowej a nie normatywnej.
                      Tylko w polskiej i francuskiej szkole zetknalem sie z czyms takim jak dyktando
                      raz w tygodniu. Ciekawe ze moja ortografia w tych jezykach jest najgorsza.
                      Przeczytaj sobie rekopisy niektorych pisarzy lub filozofow. Z racji moich
                      wczesniejszych studiow czytalem rekopisy Kanta, Marxa i Hegla potem tez
                      Mullischa ktory jest czolowym holenderskim pisarzem. Normalnie rzecz biorac
                      nie przykladam zadnej wagi do tego. Oczywiscie pisownia zmienia sie tez z
                      czasem. Sam przezylem w moim rzyciu 3 reformy pisowni lacznie z taka po ktorej
                      moja ciotka nie mogla pisac swojego nazwiska w takiej formie w jakiej go
                      uzywala bedac dzieckiem. Byl o to nawet proces sadowy, ktory przegrala.

Z brakiem umiaru w pewnych dziedzinach zgadzam sie. Zreszta umiar jest tez
                      wzgledny.
    • Gość: . Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: 192.168.0.* 22.02.02, 15:51
      a nie jebie ci z geby,bo nasze dziewczyny nie lubią smrodu,fe,fe,fe...śmierdzi.
      • Gość: leziox Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.arcor-ip.net 22.02.02, 15:55
        A może byś się tak numerze 192 itd.zdecydował w końcu,jakiego nicka chcesz
        nosić?Ostatnio występowałeś tu pod ksywą Wielebna i jak się nie mylę,jeszcze
        pod kilkoma innymi.Brak odwagi do ujawnienia się i bycia sobą?
        • jasmina_tdi lezio 22.02.02, 15:57
          lezio nie krzycz - pod tym numerkiem jest chyba kilka innych osób! ja nie pamiętam ale chyba też mam taki!!!!!

Gość portalu: leziox napisał(a):

> A może byś się tak numerze 192 itd.zdecydował w końcu,jakiego nicka chcesz
          > nosić?Ostatnio występowałeś tu pod ksywą Wielebna i jak się nie mylę,jeszcze
          > pod kilkoma innymi.Brak odwagi do ujawnienia się i bycia sobą?

• kropka! Re: lezio 22.02.02, 16:02
            miałabyś taki sam, gdybyście razem pracowali.
            • jasmina_tdi Re: lezio 22.02.02, 16:04
              matko boska??? to ja mam w pracy takich ....no...eeeeeeee... obcokrajowców???? :)))

kropka! napisał(a):

> miałabyś taki sam, gdybyście razem pracowali.

• Gość: leziox Re: lezio IP: *.arcor-ip.net 22.02.02, 16:04
            Ja nie krzyczę,tylko się dziwię-co może spowodować,że masz taki sam IP,jak i
            inne osoby?Z tego co wiem,jest to niemożliwe w przypadku korzystania z netu na
            dzikim zachodzie.
            • jasmina_tdi Re: lezio 22.02.02, 16:06
              wydawalo mi sie, że te cyferki dosyc czesto sie tu przewijają! no chyba, że ten ktos rozmnożył sie na kilkanascie nicków!

> Ja nie krzyczę,tylko się dziwię-co może spowodować,że masz taki sam IP,jak i
              > inne osoby?Z tego co wiem,jest to niemożliwe w przypadku korzystania z netu na
              > dzikim zachodzie.

• Gość: leziox Re: lezio IP: *.arcor-ip.net 22.02.02, 16:15
                No i właśnie chodzi o takie rozmnażanie się-nr.IP taki sam,a nicki całkiem
                inne,sprawa dla mnie jest zupełnie prosta.
                • jasmina_tdi Re: lezio 22.02.02, 16:19
                  eeeeeeeeeeeeeeeee..... a ja już naprawde pomyslałam, że to jakis cud zza siedmiu mórz....

> No i właśnie chodzi o takie rozmnażanie się-nr.IP taki sam,a nicki całkiem
                  > inne,sprawa dla mnie jest zupełnie prosta.

• Gość: peter Re: lezio IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 16:40
                    Naprawde z wasza znajomoscia protokolow moglibyscie byc dobrymi doktorami
                    Watsonami ale do Sherlocka nie mowiac juz administratorze seci appletalk
                    jeszcze wam troche brakuje.
    • yess Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 16:06
      o kurde ale okaz !!!
      • Gość: peter Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 17:05
        A ty kim jestes??
        • Gość: yess Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:10
          yestem yesska :)
          • Gość: samanta Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 19:36
            a teraz przyjdzie men,jak amen w pacierzu:))))
            • mina.mina Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 19:39
              a chuja, minusia przyszla!
              • Gość: samanta Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 19:44
                no tos mnie ciotko zaskoczyla:)) Bylam pewna ze menik po tropie tu trafi
                • Gość: peter Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 19:47
                  A jednak trafil, przypadkowo.
              • Gość: peter Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 19:45
                Boze jak wy sie wyrazacie.
                To chyba jakas mezczyzna???
                • mina.mina Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 19:52
                  ty kurwa peter nie badz taki madry, bo zaraz moge cie namierzyc i jak tylko
                  wrocisz do bxl, oczekuj niespodziewanego goscia hahaha!tylko sie nie napalaj,
                  z psem przyjde...
                  • Gość: peter Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 20:02
                    No teraz to juz wiem ze to facet ale zeby z psem???
                    A z tym namierzeniem to zaden problem ja nic nie ukrywam a w brukseli moge by
                    nawet jeszce dzisiaj. Teraz jestem w Antwerpi.
                    I naprawde, mimo mojej tolerancji do zoofilii nie dam sie namowic a "napalenie"
                    zostawiam tobie i innym nastolatkom z tego forum
                    Mieszkasz w Belgii???
                • Gość: samanta Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 19:53
                  o przepraszam!ja sie jeszcze nie wyrazam.Dopiero sie rozkrecam
                  • mina.mina Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 19:59
                    zarty zartami, ale zeby sie koles nie zdziwil pewnego dnia hihihi
                    juz ja mu pokaze, co to polka znaczy!!!
                    • jasmina_tdi Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 20:14
                      minka daj spokoj! napisalas wypracowanie na poniedzialek?? tylko samci nie dawaj -
                      znowu bedzie chiala spisac przed lekcjami! a peter to fajny jest - nawet
                      przestal bledy robic!

mina.mina napisał(a):

> zarty zartami, ale zeby sie koles nie zdziwil pewnego dnia hihihi
                      > juz ja mu pokaze, co to polka znaczy!!!

• kitek1 petera tez chcesz............. 22.02.02, 20:15
                        sminko rozpustna:)
                        • jasmina_tdi Re: petera tez chcesz............. 22.02.02, 20:16
                          kiteczku chyba nie jestes o niego zazdrosny??? no zobacz jak on jest daleko!

kitek1 napisał(a):

> sminko rozpustna:)

• kitek1 Re: petera tez chcesz............. 22.02.02, 20:22
                            ty taka oblatana,
                            ze co to za problem dla ciebie:)
                          • Gość: Peter Re: petera tez chcesz............. IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 20:24
                            Nie tak daleko. To tylko 2 h lotu.
                            I nie chwal mnie za ta poprawe w ortografii bo z tego stresu naprawde sie
                            przejme rola i znowu zaczne robic bledy. Boze znomu czuje sie jak bym byl w
                            czwartej klasie. Jednak Polki potrafia wykonczyc czlowieka - ....
                            ortograficznie.

I widze ze masz tu niezla oponie!!! :)))))))))))
                            • kitek1 Re: petera tez chcesz............. 22.02.02, 20:27
                              ja tam siemce oponi nie potargalem:)
                              • jasmina_tdi Re: petera tez chcesz............. 22.02.02, 20:48
                                pierniczku nachlales sie??????????

kitek1 napisał(a):

> ja tam siemce oponi nie potargalem:)

• jasmina_tdi Re: petera tez chcesz............. 22.02.02, 20:47
                              taaaaaaaaaaaaa..... bardzo ciezko na nia pracuje:)))) a moj kochany pierniczek
                              kiteczek jakis nie w sosie chyba i swinie mi podklada wredny!
                              w jakim kolorze masz oczy peter??? ;))))))))))))

Gość portalu: Peter napisał(a):

> Nie tak daleko. To tylko 2 h lotu.
                              > I nie chwal mnie za ta poprawe w ortografii bo z tego stresu naprawde sie
                              > przejme rola i znowu zaczne robic bledy. Boze znomu czuje sie jak bym byl w
                              > czwartej klasie. Jednak Polki potrafia wykonczyc czlowieka - ....
                              > ortograficznie.
                              >
                              > I widze ze masz tu niezla oponie!!! :)))))))))))

• Gość: Peter Re: petera tez chcesz............. IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 21:24
                                Szaro niebieskie a ty
                      • Gość: samanta Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 20:19
                        wypracowanie to pryszcz,sama sobie napisze ale matme to moglaby dac sciagnac:)
                        • jasmina_tdi Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 20:19
                          jak kupisz fajki w tym tygodniu to pogadamy :))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> wypracowanie to pryszcz,sama sobie napisze ale matme to moglaby dac sciagnac:)

• Gość: samanta Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 20:22
                            kupowalam w zeszlym tygodniu,teraz twoja kolej!
                            • mina.mina Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 20:29
                              peter! wyzywam cie na randke!!!
                              • Gość: Peter Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 20:43
                                Ostrzegam Cie tylko lojalnie. Nie zdarzylo mi sie jeszcze zebym umowial sie z
                                dziewczyna a ona by sie we mnie nie zakochala. Ja sam bylem zakochany 3 razy
                                natomiast randek mialem sporo, non moze nie tyle co Klaus Kinski ale mam
                                jeszcze czas zeby to nadrobic.:))))))))))))))))))))
                                Tak wiec chcesz byc albo ta pierwsza albo ryzykujesz. :))))))
                                Powiedz gdzie mieszkasz.
                                • mina.mina Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 20:48
                                  facet, to mi sie zaczyna podobac:)))
                                  kazdy facet, ktory mnie pozna, nie tylko sie we mnie zakochuje, ale i chce
                                  zenic od razu, zwlaszcza po pierwszym dymaniu. no to kurwa stanmy w szranki,
                                  ciekawe kto wygra hahahahahaha! ale uprzedzam lojalnie, ze dymako nie wchodzi
                                  w gre, zobaczmy na sucho, kto sie w kim zakocha
                                  mieszkam 40 km od brukseli heheeeeeeeeeeeeeeeeee
                              • jasmina_tdi Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 20:49
                                spierniczaj!! ja go pierwsza docenilam! idz - pokoj posprzataj bo ci matka
                                wpieprzy jak z pracy wroci!!!!

mina.mina napisał(a):

> peter! wyzywam cie na randke!!!

• mina.mina Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 20:50
                                  moja matka po pierwsze ma sprzatanie rownie gleboko w dupie jak ja, po drugie
                                  mieszka 1500 km ode mnie:)))
                                  • jasmina_tdi Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 20:52
                                    nie gadaj - sprzątaj!!!!! :)))) Ty popatrz jaki ten peter obrotny! wyrobil juz
                                    chyba 300% normy!!! nasi panowie moga sie schowac!

mina.mina napisał(a):

> moja matka po pierwsze ma sprzatanie rownie gleboko w dupie jak ja, po drugie
                                    > mieszka 1500 km ode mnie:)))

• mina.mina Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 20:53
                                      no to kurwa zobaczymy, jak sie ze mna spisze:)))
                                      oczywiscie jesli odwagi mu starczy:((((
                                      • jasmina_tdi Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 20:55
                                        poczekaj - pewnie moniakow na paliwo szuka! no przecie sie nie zmyl tak po prostu!

mina.mina napisał(a):

> no to kurwa zobaczymy, jak sie ze mna spisze:)))
                                        > oczywiscie jesli odwagi mu starczy:((((

• mina.mina Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 20:57
                                          e, chyba wymiekl:)))
                                          • jasmina_tdi Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 20:58
                                            to pewnie tylko taki sliniacz ekranowy!

mina.mina napisał(a):

> e, chyba wymiekl:)))

• mina.mina Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 21:00
                                              no to kurwa wpadl
                                              ja moge kazdego namierzyc w necie, tak sie przykro sklada, hehehe
                                              • jasmina_tdi Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 21:01
                                                dobra - namierzaj delikwenta!!!!!! niespodzianke mu zrobimy :))))

mina.mina napisał(a):

> no to kurwa wpadl
                                                > ja moge kazdego namierzyc w necie, tak sie przykro sklada, hehehe

• Gość: Peter Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski IP: *.unknown.uunet.be 22.02.02, 21:08
                                            Nic z tego, tylko zaraz szykuje sie do wyjscia na impreze. W tym tygodni jest
                                            hiszpanska. U nas jest taki zwyczaj ze kazdy narod z Uni organizuje co tydzien
                                            swoja impreze. Teraz jest powtorka z hiszpanskiej juz byly skandynawska i
                                            brytyjska a ja musze jeszcze dojechac do Brukseli. Co za stres i jeszcze ta
                                            ortografia.
                                            Jezeli chodzi o benzyne to nie uzywam mam diesla:)))))
                                            • jasmina_tdi Re: Przygoda dla dziewczyn z Polski 22.02.02, 21:10
                                              oooooooooo...no prosze :)))) w koncu cos wspolnego :))))) zamilowanie do oleju
                                              napedowego hehehehe........
                                              czy na hiszpanskich imprezach zazywacie hiszpanskich much dla kurazu????

Gość portalu: Peter napisał(a):

> Nic z tego, tylko zaraz szykuje sie do wyjscia na impreze. W tym tygodni jest
                                              > hiszpanska. U nas jest taki zwyczaj ze kazdy narod z Uni organizuje co tydzien
                                              > swoja impreze. Teraz jest powtorka z hiszpanskiej juz byly skandynawska i
                                              > brytyjska a ja musze jeszcze dojechac do Brukseli. Co za stres i jeszcze ta
                                              > ortografia.
                                              > Jezeli chodzi o benzyne to nie uzywam mam diesla:)))))

• kitek1 ale brukselczyk........... 22.02.02, 21:11
                                              sminka, bierz go:)
                                              • jasmina_tdi Re: ale brukselczyk........... 22.02.02, 21:13
                                                nie moge - mam za male lozko! Ty go bierz - masz wolna chate!!!!

kitek1 napisał(a):

> sminka, bierz go:)

• mina.mina Re: ale brukselczyk........... 22.02.02, 21:19
                                                  no peter, umawiasz sie czy nie? bo ci na cala belgie opinie zepsuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka