Dodaj do ulubionych

DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 12:36
mogłoby się wydawać, że super knajpa, ale tak z całą pewnością nie jest!!
Byłam tam wczoraj i nie mam zamiaru tam więcej wracać. To sprawdzanie przed
wejściem torebek- ciekawe po co. kolega musiał zapłacić za wstęp 15 zł- za
taką kwotę mógłby chociaż dostać piwo na wejściu, ale gdzie tam nie w Don
Kichocie. O wolnych stolikach trzeba zapomnieć- po co wpuszczają tyle osób
na raz skoro nie ma miejsc.Jest szatnia w której nie można zostawiać
torebek, to co niby z nią tańczyć?? można ją zostawić u kelnera płacąc 20
zł!!! dziękuje za miło spędzony czas i wielkie rozczarowanie
Obserwuj wątek
    • Gość: emka Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 13:07
      a ja tam lubie "Kojota" który znajduje sie nad Don Kichotem, wjazd za darmo,
      miejsce sie znajdzie od biedy przy barze albo na parasolach i jest elegancko :)

ps. a sprawdzanie torebek to chyba po tej bombie sprzed miesiąca.
      • Gość: marta Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 13:25
        Gość portalu: emka napisał(a):

> a ja tam lubie "Kojota" który znajduje sie nad Don Kichotem, wjazd za darmo,
        > miejsce sie znajdzie od biedy przy barze albo na parasolach i jest
        elegancko :)
        >
        > ps. a sprawdzanie torebek to chyba po tej bombie sprzed miesiąca.
        masz absolutną rację Kojot jest super, kameralny atmosfera tylko coraz
        większy tłok
        • Gość: radzki Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:23
          Te lokale sa tak samo "super" jak ich wlasciciele ktorzy najchetniej upchneli
          by w nich cale miasto, a co tam ze bydlo sie pogniecie. Pozniej łaża jak te
          pawie i podpieraja filary, ale nie ma sie co dziwic po tylu uderzeniach w ryj
          niedosc ze twarz jakas pozagniatana to w mozgu tez sa zmiany ...............
    • Gość: xx Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 19:51
      i jeszcze nikt nie sprawdza dowodu przy sprzedazy piwa :D Smiesznie wygladaja
      pijane nastolatki z tapeta na, ciezko to nazwac twarza :) Dziwne uczucie jak
      taka nieletnia ucharakteryzowana na 30 startuje do czlowieka z prymitywnymi
      tekstami ..... ubaw po pachy jak nie wie czemu sie z niej wszyscy smieja.
      • Gość: ja Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 200.192.53.* 24.08.03, 22:19
        a ja pier...takie bary i wole rozmyślać nad sensem życia
        • Gość: ja Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.whro.net 24.08.03, 22:20
          oczywiście w domu przy sałatce jarzynowej mojej mamy, przy okazji pozdrawiam
          wszystkich głąbów z wydziału zarządzania
          • std20045 Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.04, 00:59
            gosciu ty pewnie jestes po zawodowce albo i ledwo podstawowke skonczyles w
            zwiazku z czym odp...sie od studentow zarzadzania i nie tylko / bo głab to
            napewno cie...domysl sie tepaku
      • Gość: Majka Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 16:44
        Byłam tam raz i więcej nie mam zamiaru tam iść. Masz rację co do tych gówniarek
        pozujących na starsze - moim zdaniem są żałosne.
        Dziwi mnie to, że pan który stał przy wejściu i decydował kto ma odpowiednie
        buty żeby tam wejść nie zauważył, że dziewczynki, które weszły przede mną nie
        miały chyba nawet 16, ale mnie o wiek spytał chociaz 18 lat skończyłam 5 lat
        temu :)))))))
    • yamaneko Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.03, 13:44
      zgadzam się !
      kidyś to była knajpka z klasą, ale teraz podąża w kierunku wyznaczonym przez
      inne burakolandie typu Montex, czy też Fuks...

pozatym piwo robi się zbyt kwaśne pod wpływem ceny !
      • Gość: Darek Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 14:49
        A moim zdaniem Don Kichot - to prawdziwa oaza kultury w naszym mieście. W
        przeciwieństwie do filharmonii czy teatru - to jest właśnie miejsce które robi
        wrażenie na przyjezdnych. Wyobraźcie sobie - przyjeżdża do Was gość np. z
        Katowic, Pcimia czy Sztokholmu. Myślę że wszystkich trzech bez większego ryzyka
        można tam zaprowadzić.
        Mój szwagier spod Cieszyna był tam ze mną 2 lata temu i dotąd opowiada o tym
        wszystkim swoim znajomym tak z gór, jak i z Warszawy.
        Raz spotkałem tam gościa, kóry powiedział że przyjechał specjalnie 300 km bo
        słyszał że jest tu fajnie.
        Pewna moja koleżanka powiedziała że jak zamkną 'dona', to już nic nie będzie
        jej trzymało w tym mieście.
        Kolega - dyrektor z jednej z zachodnich firm w Częstochowie każdego swojego
        zagranicznego gościa prowadzi właśnie tam. No bo gdzie indziej? Chyba tylko na
        Bajkonur (Jasną Górę). Teatr, muzea czy filharmonia są bowiem tylko dla
        częstochowian - tak bardzo są lokalne i hermetyczne.
        • Gość: babeczka Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 15:50
          jak sam zaznaczyłeś to było dwa lata temu, wiele sie zmieniło, niestety!
        • yamaneko Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.03, 16:58
          zgadza się tak BYŁO...

...ale BYŁO - teraz ..hmmm szkoda gadać
        • Gość: goga Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 20:11
          Stary jest świetna pizzeria grecka na Glogera i to tam są ludzie z całego
          świata polecam a i język można poćwiczyć
          • Gość: Kaśka Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.234.* 28.08.03, 10:33
            Gość portalu: goga napisał(a):

> Stary jest świetna pizzeria grecka na Glogera i to tam są ludzie z całego
            > świata polecam a i język można poćwiczyć

gdyby jeszcze tylko właściciel był milszy!
          • Gość: Artur Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 16.12.03, 07:29
            Ci grecy to mają talent do pizzy, :)
        • Gość: Bartek Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 16.12.03, 07:28
          Ale żeś sie rozpisał nad tą żenadą, chyba w klubie nigdy niebyłeś, na poziomie
      • Gość: Lotnik Re: DON KICHOT!!! IP: *.premex.pl 25.08.03, 20:26
        Dla mnie to te wszystkie Portery, Fuxy, Polnamy, i Don Kichoty to jeden wielki
        Babilon. Każdy tylko chce się pokazać przed każdym. Fura lepsza od fury, skóra
        lepsza od komóry i tak w kółko. Jeszcze te metanabole przy wejściu. Sram na to
        wszystko. Wolę wypić piwko na łące i posłuchać wróbelków razem z dziewczyną.
        Baj baj.
    • Gość: oliwia Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 15:50
      mam dośc tego miejsca. przecierz to skandal aby wpuszczać tyle osób.
      ciekawe co będzie tam się dzialo zima jak zamkną ogródek...
      poza tym nie są jedyni w miescie.JEST JESZCZE: KLASTOR , PRASOWA- nowa (stara)
      po której wiele sobie obiecuje. (niestety to tylko tyle)
      • Gość: Krzysiek Kasprzyk Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 17:34
        trzymam się z dala od Prasowej i polecam ten tok postępowania każdemu kto ma
        mniej niż 100 kg sterydów w sobie
    • Gość: Pavel Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 19:31
      BRAVO! TWOJE TOWARZYSTWO JEDNAK MARTO ZREKOMPENSOWAŁO MI W PEŁNI BEZNADZEJNOŚĆ
      TEJ KNAJPY. I TAK BAWIŁEM SIĘ BOMBOWO!
      • Gość: marta Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 16:57
        do Pavel
        To bardzo miło, ale marta to nie zawsze Marta.Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Python Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: CGNet.pl:* 30.08.03, 11:44
      Fakt tlok jest niemilosierny ale ludzie powiedzcie mi GDZIE W TEJ JE......
      CZESTOCHOWIE MOZNA WYJSC!!!!! Kina nie ma teatr nie zawcze czlowiek ma czas
      (dawno nie bylem to fakt) Nie ma tu knajpek gdzie mozna sie fajnie zabawic.
      Jesli cos takiego znacie to dajcie jakies namiary Blagam wiem, ze są ludzie w
      roznym wieku ale..... w Porterze srednia wieku jest troszeczke za niska
      • Gość: ja Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 17:40
        DK to jedyna normalna "dyskoteka" w miescie. Kojot tez jest OK, (Wygodnie sie
        siedzi) :)
        • Gość: hpesoj Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.u.mcnet.pl 24.11.03, 16:13
          "ja tu widzę niezły burdel"
          bo jak inaczej nazwać tę norę. podstarzałe małolaty które włażą kasowym
          kolesiom na kutasy byle gdzie.stare usmarowane na twarzy panny które szukają
          mężów i kolesie wcale nie lepsi i wszystko to obraca się w jednej scenerii kasa
          seks alkohol dragi kasa
          mam radę dla tych wszystkich którzy tam chodzą :
          idźcie kiedyś tam "na czysto" bez żadnych używek i przyjżyjcie się wszystkim
          trzeźwo dookoła
          zobaczycie jakiego głupa ludzie z siebie robią
          ( a najlepsi są kolesie co nie tańczą tylko patrzą na usmarowane dupy, aż im
          ślina cieknie do skarpetek a potem biegną za róg i walą konia na trawnik
          po prostu cudna i zachęcająca knajpa
          • Gość: Bywalec Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 17:39
            generalnie jestem tam co tydzień (ostatnio autem więc trzeźwy) i jednak
            dochodzę do wniosku że na tle pozostałych częstochowskich dyskoteko-knajp w dk
            jest najlepiej. A że gówniarzom powinni dowody sprawdzać (niezależnie od płci)
            to inna sprawa i dziwię się że nikt sie do tego jeszcze nie doczepił
            • Gość: Ja Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 14:05
              Potwierdzam , I tez jestem tam codziennie ,
              Ale lokal jak na Czestochowe to jest OK.
              Pozdrawiam bywalcow DK.
              • Gość: AZBEST Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 14:57
                DON KICHOT JEST SPOKO, I Fajne dupeczki tam chodza :)
          • Gość: kaja Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 12:40
            Masz 100% racje.Ostatnio jak tam bylam a bylo to w sylwestra(nie mialam gdzie
            iść a akurat znajomi tam byli)myślałam,że siE ze śmiechu popłacze.Najlepsi są
            chłpcy z włoch(italiano)to dopiero kurwi...to burdel na kołkach.Panny
            poubierane jak kur...i pewnie tak samo się prowadzą.Wija się jak węże i kręcą
            tyłkami.A ci wszyscy figo-fago zarywający do panienek...Smiechu warte.Wcale się
            nie dziwie,że tam przychodzi tyle osób)nawet starzy faceci),którzy powinni
            siedzieć w domu na widok młodej dupy dostaja pier...No,ale skoro mają płacić z
            sex to wolą iść włśnie na taką dyskoteke bo tam dostana za darmo.Brak
            słów.Kurestwo się szerzy. Pozdrawiam
    • Gość: as Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.55.228.* 28.11.03, 22:42
      DON BURDEL
      • Gość: Lalalala Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 11:07
        Duzo pozerow. !!
    • Gość: po Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 11:17
      doni jest fajny
      • Gość: Kichot Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 12:06
        Jest super , Lubie tamchodzic , Fajny klimat , Inny niz kazda dyskoteka ,
        Spokojnie i ludzie fajni , Zapraszam .
    • havvi Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.03, 13:54
      ...odwiedzilem ten lokal jakies 2 tygodnie temu i utwierdzilem sie jedynie w
      przekonaniu ze to jednak nie jest miejsce dla mnie...
      - za duzo pozerstwa
      - za duzo malolat
      - kompletny brak klimatu
      ...to ja juz wole DK41 (Porter) zwlaszcza we czwartek (i bynajmniej nie chodzi
      mi o karaoke) przychodza jedynie ci ktorzy chca sie pobawic (z racji srodka
      tygodnia) a osobiscie znam takich ktorzy przyjezdzaja tam ze Slaska lub z
      Warszawy
      Pozdrawiam
      • Gość: oleczka Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:20
        oj slyszlam 15 za wstep scisk brak mejsc poraszka ......alle znam wielu co
        lubi takie klimaty :))
        • Gość: bis Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 17:29
          15 zl za wejscie to wcale nie duzo , Przynajmniej jest porzadek , I nie ma
          zadym i bijatyk jak w Porterze , Tam to same malolaty nacpane i ochlane , W
          DON KICHOCIE, Jest normalne towarzystwo ,
          Pozdrawiam wszystkich bywalcow DK.
          • Gość: Serwantes Re: DON k ...... ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 18:33
            wpadnę tam z WIATRAKAMI ...
    • Gość: leirabambo Salsa Rulez IP: *.premex.pl 12.12.03, 23:21
      Na pewno niepotarzalny klimat .. muzyka , ale to chyba wszystko co z pozytywów .
      Brak nawiewu , słowo klimatyzacja chyba nie jest tam znane,
      Właściciel ma charyzme , kocha to co lubi i stara sie zaszczepic na resztę .
      • Gość: Gia Re: Salsa Rulez IP: *.63-130-66.mc.videotron.ca 13.12.03, 05:16
        Tez tam bylam kiedys zaprosila mnie kumpela w sumie bawilam sie nie zle tylko
        wprawila mnie w szok szatniarka nie sympatyczna zreszta odmawiajac przyjecia
        mojej torebki bo kradna to jesli jest szatnia i osoba ktora w niej pracuje i
        piluje zeczy to kto kradnie, no wychodzi ze ona .A to 20 zl za zostawienie
        torby za barem co to jest czy wystawia mi na to rachunek ? Szatnia 20zl nitk
        mi w to nie uwiezy .
        • Gość: bywalec DK DON KICHOT najlepsza knajpa w tym miescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 18:54
          a ja uwazam jak zreszta duzo ludzi na poziomie ze w naszej dziurze nic
          lepszego od DK i kojota nie ma i chyba dlugo nie bedzie, wiadomo jest tam duzo
          kurwiszonow czekajacych tylko az gosciu z kasa zaprowadzi ich do hotelkiu na
          male co nieco ale sa tez ludzie na poziomie i mozna sie fajnie i bezpiecznie
          pobawic. Jak ktos mowi ze DK to syf to niech pojdzie do FUKSA albo PORTERA to
          jest dopiero dno. Poza tym jak sie idzie z paczka znajomych to mozna sie
          czasami nawet posmiac z laseczek ktore sie slinia na widok wypchanego
          portfelika:) a ja tam i tak podchodze do tego wszystkiego z dystansem zony
          tam nie szukam kurewek nie wyrywam ale zawsze bedac tam mam swietna faze i
          zabawe. Ps.tylko dlaczego ostatnio panie tancerki kazaly mi zejsc ze sceny:)
          czyzbym zabieral im na chleb:) nieszczesne zazdrosnice pozdrawiam wszystkich
          bywalcow
          • Gość: SsMyK Re: DON KICHOT najlepsza knajpa w tym miescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 01:27
            Knajpa to to była Dobra ale 1,5 do 2 lat temu!!!!
            nawet w soboty można było swobodnie potańczyć nie obawiając sie ze jakiś
            podpity kolo będzie sie przeciskał obok Twojej Laski tylko po to zeby ja
            pomacać przez przypadek po...
            Było tam klimatycznie ale te czasy nie wrócą,zapakowany po brzegi z małolatami
            pijanymi w sztok,pozerami...sterydami,wózkami tatusiów przed wejściem...
            łatwe panienki zawsze tam były(nielicznie ale jednak) tyle że nie pokazywano
            tego tak jak teraz ,miały trochę wstydu...
            Klasa która była zamarła... ale co tam...
            Wolę isc sobie do "baru pod Gruszą" ,Chaty,gdzieniegdzie na Biznes...
            a jak chce dyskoteki to jade do Warszawy lub Katowic...
            Pozdrawiam ...
            • Gość: bywalec DK Jedyna dyskoteka w tym miescie (NIESTSETY) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 11:54
              Ja wiem ze w katowicach krakowie czy wa-wie na pewno sa swietne dyskoteki ale
              zyjemy w miescie gdzie oprocz Jasnej Gory marnego teatru i spelun typu Fuks
              czy Porter nic nie ma porzadnego. Jedynym wyjatkiem moze byc wlasnie Dk i
              Kojot gdzie jest duzo ludzi ale nie sa to wcale dresiarze czy wiesmaki z
              tuningowanymi malaczami przed wejsciem:) tylko zazwyczaj normalni ludzie
              ktorzy nie maja gdzie isc bo nie ma wiecej takich miejsc w tym miescie stad
              wlasnie taki tlok w piatki a szczegolnie soboty. A latwe panienki zawsze byly
              i beda takie juz mamy czasy. One z tej knajpy korzystaja bo wiedza ze zrzesza
              sie tez tam masa nadzianych kolesi ktorym nie chce sie isc na trase.Ale
              powtarzam porzadni ludzie na pozimoie tez tam chodza a ja i moi znajomi sa
              tego przykladem skromnie mowiac:)
              • Gość: ja Re: Jedyna dyskoteka w tym miescie (NIESTSETY) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 13:47
                Potwierdzam wypowiedz ,
                Bawiesie tam co weekend , I jest fajnie , I dobrze ze sa te laski , :)
                • Gość: bywalec Re: Jedyna dyskoteka w tym miescie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 02:41
                  Jestem tutaj kiedy tylko mogę i pozwala mi na to czas. Myślę że jest to jedyny
                  lokal w tym mieście z ludżmi na poziomie a wyjątki9 można znaleźc wszędzie.
              • Gość: xx Re: Jedyna dyskoteka w tym miescie (NIESTSETY) IP: *.icis.pcz.pl 17.12.03, 14:11
                Od razu widac ze jestes tzw. czestochowianinem.

Bo tzw. czestochowianin to przede wszystkim obrzuca inwektywami swoje miasto.
                Nie mysli nawet ze sam sobie wystawia najlepsza ocene - ocene swojego poziomu.

Przeparaszam za gorzkie i jasne ze niesprawiedliwe slowa - ale niekiedy to
                jedyne co przychodzi mi na usta widzac co soba reprezentuja tacy ludzie i ich
                sposob myslenia godny za przeproszeniem Koziejwolki.

• Gość: bywalec DK odpowiedz do xx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 14:56
                  kolego albo kolezanko o co ci chodzi jesli ty nie znasz swojego poczucia
                  wartosci i nie potrafisz sie nim obiektywnie podzielic to twoja sprawa, ja
                  zarozumialcem nie jestem ale uwazam sie za spoko czlowieka a jesli chodzi o to
                  ze nasze miasto jest swoego rodzaju dziura to normalne -lokalnym patriota jak
                  i w szerszym znaczeniu patriota przestalem byc jak skonczylem 15 lat i
                  zobaczylem co sie tu i w calej polsce dzieje, jednakze jest cos co mnie tu
                  trzyma i nie narzekam.
                  • Gość: xx Re: odpowiedz do xx IP: *.icis.pcz.pl 20.12.03, 14:00
                    Po prostu uwazam ze nie ma co wynosic na forum publiczne swoich kompleksow i
                    obrzucac inwektywami swojego miasta - zauwazylem ze przyjezdni tego akurat nie
                    robia, natomiast wsrod wielu miejscowych nalezy to do dobrego tonu. Ja troche
                    mieszkalem w roznych miastach - wiekszych i mniejszych od Czestochowy - i jakos
                    po raz pierwszy spotkalem sie z tym wlasnie w Czestochowie.
                • Gość: DO XX Re: Jedyna dyskoteka w tym miescie DO XX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 13:45
                • Gość: DO XX Re: Jedyna dyskoteka w tym miescie DO XX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 13:49
                  Sluchaj BURAKU , Bylem w takich miejscach na swiecie ze Ty nawet sobie tego
                  nie wyobrazasz , Czestochowa - Fakt jest dziura , Ale lubie to miasto , A Z
                  Koziejwolki to chyba ty jestes .I wal sie ze swoimi wypowiedziami , To Forum
                  pozatym jest na inny temat , I znam dyskoteki w innych miastach i innych
                  krajach na swiecie , Sa i lepsze i gorsze , Ale nigdzie nie spotkalem takiej
                  dyskoteki i takiego klimatu jak w Don Kichocie , Takze nie mamy tak jak w
                  innych miastach dyskotek na jedno kopyto , Tylko wlasnie cos innego ,
                  Nie pozdrawiam ,
                  Nara !!
                  • Gość: xx Re: Jedyna dyskoteka w tym miescie DO XX IP: *.icis.pcz.pl 20.12.03, 14:11
                    To forum jest wlasnie na ten temat - bo jest o Czestochowie.

Ja tez troche pojezdzilem po swiecie, wiec kompleksow nie mam tym bardziej.
                    Za chlebem tez nie musze wyjezdzac poza Czestochowe - tutaj tez mozna robic
                    wiele ciekawych rzeczy - do tego w moim zawodzie przy dostepie do
                    superszybkiego lacza Internetowego, ktore mamy w tej chwil - praktycznie
                    najszybszego w Europie, czynnik odleglosci nie ma juz tak duzego znaczenia.

Ciesze sie natomiast ze lubisz to miasto - tak jak ja.

Pozdrawiam,

• Gość: konrad Re: Jedyna dyskoteka w tym miescie DO XX IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 18:41
                    Ja znalazlem.
                    Turcja-Alanya-"Robin Hood"-3 pietro.
                    Sprawdz swiatowcze i podziel sie opinia.
                • Gość: konrad Re: Jedyna dyskoteka w tym miescie (NIESTSETY) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 18:37
                  Witamy w czestochowie!
              • Gość: agunia Re: Jedyna dyskoteka w tym miescie (NIESTSETY) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 19:14
                Piotrus kiedys zabiore Cie do Katowic, i zobaczysz, ze wcale te dyskoteki nie
                sa takie swietne.W "grzesznikach" caly czas taka sama muza(dicho all the
                time); nadziani kolesie i latwe panienki to norma. Oczywiscie wpuszczaja tylko
                w odpowiednich butach, za wejscie 10 lub 20 zl a piwo 7 (lane!!!).I coraz
                wiecej nadzianych dzieciakow...Super dyskoteka "genesis" ze wzgledu na
                wystroj, swietne imprezy i 6 zl za piwko :))) ale snobizm na kazdym kroku, jak
                wszedzie...oczywiscie torebki nigdzie nie mozna zostawic, trzeba nosic przy
                sobie :) I to sa katowickie dyskoteki :( reszta to kluby studenckie, czyli
                wiadomo jak jest...Wszedzie spotkamy mieszanke towarzyska, nie tylko w DK.A
                poza tym, to takiej dyskoteki nigdzie jeszcze nie spotkalam, jest ok (ale i
                tak najlepsze sa greckie!!!). Podsumowujac: jak sie idzie z dobrym
                towarzystwem to wszedzie mozna sie dobrze bawic...
                • Gość: Panchez i Dulcynea Spokojnym krokiem... IP: 213.25.14.* 20.12.03, 19:21
                  Don Kichot powinien mieć w niedługim czasie niezłą konkurencję .. Teraz jej
                  niestety nie ma.. Pseudo nadziani kolesie tam nie chodzą , mogąj edynie się na
                  nich kreować .
                  Ilość osób wpuszczana jest niedopuszczalna i chyba przepisy tego zabraniają .
                  Śmierdzi i najlepiej wkładać sobie tam maskę przeciwgazową ...
                  Warunki sanitarne totalne dno.
                  • Gość: ja Re: Spokojnym krokiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 20:15
                    Czemu uwazacie ludzi za pseldo nadzianych , ?? Ja Tam chodze , mam kase i
                    wszystko na co mam ochote na to mnie stac . I dlatego ze ktos ma kase to ma
                    anie wychodzic bo powiedza za "Pseudo nadziany" Ludzie zastanowcie sie , co
                    wam to przeszkadza ?? Jak by nietacy "pseudo nadziani" nie przychodzili
                    dolokali to by ich nie bylo ,To oni najwiecej zasilaja kase takiego lokalu ,
                    Bo co niektorzy kupuja 1 piwo i tak stoja cala noc ,
                    Pozdrawiam .
    • Gość: 1 Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.50.189.* 08.01.04, 01:51
      a JA SIĘ OSTATNIO BAWIŁEM WE WROCŁAWIU NA RYNKU PO PROSTU KLASSSSA: CZYSTO,
      KULTURKA, BEZPIECZNIE,ŻADNEGO MORDOBICIA, FAJNA MUZA, NIKT NIE MIĘTOLIŁ
      POŚLADKÓW MOIM KOLEŻANKOM. CZĘSTOCHOWA JEST OK ALE LOKALI NA POZIOMIE ZEEEROOO!
      • Gość: bywalec DK Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 21:12
        po pierwsze don kichot to nie jest mordownia jestem tam bardzo czesto a
        mordobicia zadnego jeszcze nie widzialem - co najwyzej jakies glupie kobity
        czasami sie bija jak mozna to tak nazwyac, ale zadnych kolesi czekajacych na
        zaczepke tam nie ma na szczescie, a zboczencow fakt na pewno troche sie
        znajdzie ale gdzie ich teraz nie ma-przeciez taka osoba nie ma wypisane na
        twarzy ze wchodzac bedzie macala panienki po tylku, jedyne co moze taka pani
        zrobic to wywinac mu pozadnie a jak to lubi to juz jej sprawa.
        • Gość: :) Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 00:47
          nie pierdol frajerze
        • Gość: cfg Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 00:48
          nie pierdol frajerze :)))))))))
      • Gość: konrad Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 11:43
        Wroclaw jest super. Jest kultura. Przykladowo niechcacy kogos lokciem tracisz
        to przeprosi on tez cie przeprasza. Tylko jak zaczyna sie jadka to nie taka jak
        u nas tylko konkretna.
    • Gość: za co Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 00:49
      Tyle kasy za frajer
    • Gość: gowno prawda Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 15:27
      bo kazdy musi zarabiac
      • Gość: bywalec DK Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 12:46
        ten gosc co napisal pewnie pod moim adresem "nie pierdol frajerze" to widac
        jaki prezentuje poziom bo go nawet nie stac na nic innego a o uzasadnieniu
        swojego zdania nawet nie wspomne. Powiem ci szczerze jesli to czytasz jestes
        pewnie obskurnym(a) i pustym(a) wiesniakiem, albo wiesniara, ktory(a) nie
        potrafi sklecic jednego zdania nie uzywajac wulgarnych slow, szkoda mi takich
        ludzi jak ty i oby takich bylo jak najmniej. Zreszta nie bede sie wiecej
        wypowiadal na twoj temat bo to co napisales odpowiednio o tobie swiadczy i
        ludzie, ktorzy maja cos w glowie oprocz przyslowiowego glaba od kapusty, ktory
        u ciebie na pewno w zdecydowanej wiekszosc przewaza pomysli sobie o takim
        gosciu (a moze dziewczynie) jak ty to samo co mysle o tobie ja.
        • Gość: agunia Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 16:28
          a mnie wczoraj don kichot mile zaskoczył!wybawilam sie niesamowicie!!!do 5.30
          jeszcze mnie tam nie bylo :)nikt nie był niemiły, kultura ok :) fajna
          muzyczka, fajne towarzystwo..nic ujac, ale mozna by bylo dodac wiecej
          przystojniaczkow, bo oprocz Piotrusia, to nic ciekawego ;)ale bylo extra :)))
          • Gość: bywalec dk Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 20:04
            no to fakt bylo superrrrrrrr ale moze byc jeszcze lepiej tylko niektorzy
            kolesie ktorzy sa zupelnie naprani i probuja cos tanczyc z moimi kolezankami i
            im to nie wychodzi sa zalosni- jeden chcial sie ze mna bic sprobowal by
            przyglup to juz nigdy by nie wszedl do kichota:)
            • Gość: Anthony Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 12:23
              oj dzieci, dzieci ....
              a może czas odrobić lekcje ????
              A swoją drogą to uważam, że DK to nędzny lokal- ale ma swoich amatorów.
              Mi się nie podoba i dlatego tam nie chodzę.
              A i jeszcze jedno ...ochroniarze to zwykłe debile- kumpela miała bardzo przykre
              zajście z nimi, ale teraz podobno "ekipa" przy drzwiach się zmieniła.
              • Gość: bywalec Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 23:40
                jesli dk to nedzny lokal to powiedz mi gdzie ty spędzasz czas w soboty. w domu
                przed telewizorkiem z mamą,
                • Gość: ...::amo::... Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 18:26
                  Sa gust i gusciki jednemu bedzie sie podobac w porterze drugiemu w DK a
                  trzeciemu w klastorze... wiec nie wiem o co te spory...jak dla mnie DK jest
                  super, fajna muzyczka, a pozatym duzego wyboru w dyskotekach nie mamy...
                  • Gość: SsMyKoWiSkO Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 23:46
                    Wiecie co ....jestescie załośni !!!!!!

Przeciez to normalne ze sa ludzie którzy nie pójdą nigdzie indziej w sobote niż
                    do DK lub do Portera ... Prosty przykład moja dawna..(prostacka) Była...
                    Niewazne!!!...

Są ludzie którzy bez dziwki czy jak kto woli laseczki lecącej na portfelik nie
                    widza weekendu zatem gonią do DK ale czy tylko tu one są...
                    Raczej nie... Klastor,Porter.... i nie tylko bo speluny typu Fuks tez są tylko
                    ze ich uroda własnie świadczy gdziew mają szanse a gdzie nie...
                    Najeżdżamy na DK a Klastor...??
                    Przecież tam tez sie dzieja takie chocki klocki ze głowa boli...
                    Przyznam szczerze ze dla mnie donkichot stracił klasę już 1,5 roku temy..
                    Było tam Rewelacyjnie,
                    teraz jest dno....
                    Ale to kwestia Gustu bo znajdą sie tacy co mnie oplują i pluną jadem ze jakim
                    prawem....jade po DK ,ze jest cudowny i td...
                    Spoko.....
                    Wiecie co...
                    Tydzien temu,zamiast gnieść sie w Donie wolałem pojechac z partnerką do
                    Krakowa...
                    Spacer po Starówce,Sukiennice...
                    Klub Pod Jaszczurami.... Klasa w klasie ale o czym ja mówie naszemu miastu
                    brakuje ..heheee nasze miasto nie dorasta do pięt kulturalnie i historycznie
                    miastu takiemu jak Kraków..
                    Wybawilismy sie niesamowicie...
                    Ochrona wszak była,ale nie napakowani do granic mozliwosci sterydziae tylko
                    kolesie po których widać ze są Ludzmi i mają muzgi czego naszym porterowiczo-
                    Donkichowiczom brakuje...
                    Dobrywieczór i Dobranoc sami mówią... Kultura aż sie wylewa a u nas chłopcą
                    tylko stal idzie dobrze podrzucać na siłce..
                    Ale Spoko...
                    Mnie to wali Pozdrooo dla Fanów Donkiego choć marną mam mine jak tam czasem od
                    wielkiego dzwonu idę...
                    Ale czasem nie ma wyboru a z mamusia przed telewizorkiem w sobotnią noc chyba
                    nie widzi mi sie...
                    Ktos wspomina o konkurencji dla Dona...
                    Heheeee
                    Własnie nad tym myslimy z Kumplami...
                    Ale zaraz po mnie pojedziecie...
                    Laaaata mi to..
                    Kolorowiastch i skudlonych snów..
                    • Gość: gwiazdka Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 15:50
                      mózgi jak juz cos drogi kolego!!!!!!
                      • Gość: SsMyKoWiSkO Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 20:10
                        tylko do tego potrafisz sie przyczepić..??
                        nie pisałas nigdy w nocy bedąc zmęczoną...
                        A zreszta wydaje mi sie ze niepotrzebnie znów pisze...
                        Ale i tak NARRRRA....
                        ps.musiałaś najwyrazniej bardzo dokładnie czytać mojego posta
                        • Gość: bywalec DK Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 16:56
                          dlaczego w soboty jest tyle wiesmakow? nie kapuje po co takie barchlo na wzor
                          fuksa czy portera tam wpuszczac. Na szczescie sa jeszcze piatkowe dyskoteki na
                          ktorych jest superrrrrrrrrrr. Ps. Przydalo by sie rozbudowac troche kiszke
                          panie Marku, ale fakt nie ma chyba jak:( No i do dj na latino dawaj chlopie
                          wczesniej muze z dirty dancing, wiecej santany,martina, albana i shakirki itp
                          bo to wszystkie ludziska znaja i wtedy parkiet staje sie bardziej atrakcyjny:)
                          • std20045 Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.04, 11:49
                            jak siebie okreslasz jako barchlo jasniej Ciemny wiesniak z czestochowy to sie
                            zgadzam i popieram twoja wysoka samo ocene~!!!
                            • Gość: bywalec DK Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 19:47
                              ja tylko stwierdzam fakt ze sa wsrod nas jednostki ktore nic soba nie
                              reprezentuja oprocz hamstwa i zacofania umyslowego
                              • Gość: xmen Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 23:41
                                kichot jedyna dyskoteka w tym miescie a szkoda ze nie ma konkurencji
                                • Gość: pawel Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 10:17
                                  no to fakt mozna sie tu fajnie pobawic!!!!!
                                  • Gość: lukasz Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.04, 12:26
                                  • Gość: gość Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pcz.pl 26.05.04, 15:57
                                    i dostac od cichego wspólnika - bandziora po pysku.
                                    • Gość: newton Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 22:39
                                      jakiego bandziora
                      • Gość: nel Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 22:47
                        ok lokal jest od miesiaca loal club iguan nie jest tak duzy jan don ale tez
                        jest naprawde fajnie
                        • Gość: ??? Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 22:51
                          A gdzie jest ta Iguana???
                          • Gość: lisu Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:12
                            tam gdzie kiedyś panorama tylko w piwnicac wchodzi się z boku po schodac tym
                            samym wejsciem co do cafejki internetowej
                          • Gość: ulka Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:12
                            GAJCEGO 2 przy promenadzie
    • Gość: dadadad Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pcz.pl 10.09.04, 13:49
      lubie ta knajpke
    • Gość: bartek Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pcz.pl 10.09.04, 14:59
      niezly burdel
    • Gość: radek Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pcz.pl 10.09.04, 14:59
      to straszne
      • Gość: ktos Inwencja i polot gorzej ze smakiem IP: *.one.pl 10.09.04, 15:02
        W don Kichocie zawsze sie cos dzieje .Dzieki włascicicielowi .Jemu sie chce i
        porywa reszte do zabawy .
        Szkoda ze wpuszczaja nieograniczona ilosc osob .
        Szkoda ze jest tam tak goraco .
        Szkoda ze własciciciel NIE ZAINWESTOWAŁ jeszcze w stroje tanczacych
        bo jakby sie urwały z potancówki na wsi Miłocin Dolny.
    • Gość: knot Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:01
      czy tu biją???
    • waclaw123 Re: DON KICHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.19, 02:23
      Klub ewidentnie spada na psy ale to nadal jedno z najlepszych miejsc na mapie Częstochowy żeby dostać po mordzie od troglodytów zwanych tam "bramkarzami" w czym zniewieściały kosmita-właściciel nie widzi najmniejszego problemu bo jak przystało na porządnego wegetarianina tematyka krwi jest mu obca. Omijać szerokim łukiem !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka