Gość: Mati Re: TATUAŻ... IP: *.pcz.pl 03.01.10, 20:27 Witam, mam takie pytanie ponieważ chce zrobić sobie tatuaż, nie wielkie, chodzi mi o inicjały, ew. imię czyli napis i pytanie moje jest następujące, gdzie? Jak czytam te wszystkie odpowiedzi to już sam nie wiem, może ktoś mi coś poleci? I raczej nie żaden foka bo jak patrzyłem jego galerie to napisy jak dziara to albo jakieś badziewie albo literki krzywo czy coś więc on odpada, nie mam zamiaru dziarać się u jakiegoś amatora. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: TATUAŻ... IP: 89.108.202.* 03.01.10, 20:41 polecam gonza w 2alei 37 zna sie facet na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: TATUAŻ... IP: *.pcz.pl 03.01.10, 21:02 Tyle że szukam na necie i nic, żadnej galerii czy coś w tym rodzaju. Jakoś nie jestem przekonany do kogoś o kim nie wiem nic. Widze dużo pochlebnych opinii o Jarku Szulcu, naprawdę na takie kosmiczne ceny? Ile by mógł wziąść za tatuaż mniej wiecej3x10cm? Czy może jest ktoś jeszcze godny polecenia w czestochowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źle Re: TATUAŻ... IP: *.chello.pl 03.01.10, 21:17 Gość portalu: Mati napisał(a): > Tyle że szukam na necie i nic, żadnej galerii czy coś w tym rodzaju. Jakoś nie > jestem przekonany do kogoś o kim nie wiem nic. Widze dużo pochlebnych opinii o > Jarku Szulcu, naprawdę na takie kosmiczne ceny? Ile by mógł wziąść za tatuaż > mniej wiecej3x10cm? Czy może jest ktoś jeszcze godny polecenia w czestochowie? WZIĄĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymo Re: TATUAŻ... IP: 188.33.45.* 04.01.10, 10:34 hahahahaah ludzie jesteście żałośni , żenada totalna żenada naprawde to forum jest na bardzo niskim poziomie o czym świadczy ten temat , oskarżacie pana ze studia foka że sam sobie każdym postem reklamuje swoje studio , każdy jeden pozytywny post na temat jego studia to odrazu riposta że on sobie reklamuje to tamto i sramto(wygodną kanape ;P ) hahahahahaha jeden pan nawet podał dwa różne ip i pokazuje i wmawia że to ten sam ip :D Jakoś bardzo dużo ludzi chce tu na siłę poazać jaki to foka zły a jaki to ten drugi niesamowity i super , dziwne że na temat innych nie ma takich sprzeczności , ludzie jesteście pop...... i tyle w tym temacie , na siłę wmawiacie jednego a odradzacie drugiego ... porażka ahaa i nie nie jestem żadnym znajomym pana foki anie nie robiłem tatuażu bo żadnego nie mam , ale i tak zaraz jakiś łysy pustak z wydziaraym ramieniem napiszę że jestem we własnej osobie FOKA i robie autoreklamę hahahahahhahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: TATUAŻ... IP: *.pcz.pl 04.01.10, 10:47 Po budowie twojego posta od razu widać, że nie rozumiesz na jakiej podstawie ludzie piszący w tym temacie uważają, że to właśnie foka robi sobie autoreklamę. Przecież to gołym okiem widać, że nikt normalny by w taki sposób nie polecał czegokolwiek podając adres itp. Do szkoły dzieciaku a nie wagary i na forach głupie teksty piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: TATUAŻ... IP: *.net.stream.pl 04.01.10, 10:51 to ciekawe co robisz na tym wątku, jak nie lubisz i nie masz dziar i nikogo z dziargaczy nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: TATUAŻ... IP: 195.205.202.* 04.01.10, 13:07 Podpowie ktos kto maluje te kolorowe obrazki na skorze w I alei w bramie ,lokal nazywa sie Diabolic (?) Z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymo Re: TATUAŻ... IP: 94.254.159.* 04.01.10, 13:24 To napisz mi jak to on wielce robi tą autoreklamę :D Bo widocznie naprawdę nie rozumiem , z tego co widzę bo po raz kolejny przejrzałem temat to odrazu po pierwszym pozytywnym poście na temat studia FOKA już jest negatyw , po kolejnym pozytywie jest kolejny negatywny post , tym razem Gość o nicku ,,rozbawiony" ( IP: *.net.stream.pl ) pisze o jakiejś kanapie <wow> , po kolejnych pozytywnych postach na temat FOKA negatyw od Gość: do ewusi,pauli itp ( IP: *.net.stream.pl O cholera!! Ale przypadek!!) Póżniej kolejny post pozytywny Gość: nie z rodziny i riposta tym razem Gość: ania (IP: *.net.stream.pl hehehe ) tego już nie widziałeś ? ale co tam może wiedzieć ,,dziecko ze szkoły na wagarach" :D Zresztą przeczytaj wszystkie posty Gościa z pod IP: *.net.stream.pl :) Osobiście nie wierze że jest taki idiota co odpisze na każdy pozytyw negatywem i śledzi cały czas temat i dogaduje jak może ... ale ... cuda się zdarzają :) I właśnie do niego teraz odpisze bo już zareagował na moją wypowiedź : A więc drogi zawistniku wszedłem tutaj bo zamierzam sobie zrobić tatuaż w niedalekiej przyszłości i chciałem zorientować się co u nas w częstochowie proponujecie powchodziłem na stronki proponowane przez forumowiczów pooglądałem tatoo i jeszcze nie zdecydowałem gdzie pójde bo muszę sie zastanowić porzadnie gdzie i co mam zrobić i powtarzam ci jeszcze raz że nie jestem znajmomym ani rodziną pana ze studia FOKA!!!!!! i nie znam żadnego , jak to napisałeś ,,dziargacza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: TATUAŻ... IP: *.net.stream.pl 04.01.10, 18:10 spytałem co robisz na wątku, który cie nie interesuje. Odpowiedziałeś i ok - szukasz studia. tylko Twoje śledztwo jest już śmieszne, to tak jakbym napisał, że piszesz to bo masz sieć play online tak jak większość popierających tamto studio. jeśli ludzie się nabijają z takiej reklamy to przeczytaj tamte posty, każdy ma taką budowę: " byłem/łam u pana a , ale jest niegrzeczny, a pan b ma ciemno w studiu, a pan c jest nieprofesjonalny, a pan d jest drogi, a pan e ma niewygody w poczekali (tu do wyboru) za to trafiłem/łam do pana F on jedyny jest przemiły, ma małe ale fajne studyjko z super wygodną kanapą, super profesjonalista, tani jak barszcz, potem idzie dokładna lokalizacja, gdzie skręcic itp "- i ty ludzi ktorzy mają z tego ubaw nazywasz zenadą? przeciez to smiech jest. ale wybor nalezy do ciebie, zadowolenia z tatuaży zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymo Re: TATUAŻ... IP: 94.254.159.* 04.01.10, 22:22 Człowieku jesteś chory :) Masz jakąś manie prześladowczą :D Teraz chcesz mi wmówić że tylko jego adres jest podany ? Poczytaj jeszcze raz forum , i jeszcze raz i jeszcze raz ( przy okazji dowiesz się że o kanapie to tylko ty pisałeś ) aha no i gratulacje z mojej strony że wkońcu trzymasz się jednego nicku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: TATUAŻ... IP: *.pcz.pl 05.01.10, 11:22 A może tak jakieś posty w związku z tematem a nie wyrzucanie sobie na wzajem wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: TATUAŻ... IP: *.pcz.pl 07.01.10, 14:18 Piszę, bo może się komuś przyda. Byłem wczoraj u Jarka na robieniu. Dzień wcześniej byłem, dogadałem się z nim co i jak chce mieć. Zrobił projekt, wczoraj zrobił mi tatuaż. Powiem tak, bardzo miła atmosfera, facet konkret, doradzi, zasugeruje, wytłumaczy. Świetnie się z nim gada, 2h zleciały migiem. A wykonanie, nie mam słów, jest wart swojej ceny i powiem wam, że jak chce ktoś sobie zaoszczędzić to niech sobie oszczędza, ale oszczędzacie na sobie. Ja jestem bardzo zadowolony i podejrzewam, że jeszcze nie raz do niego wrócę. Pełen profesjonalizm. Polecam każdemu normalnie myślącemu, kto chce mieć zrobiony tatuaż profesjonalnie a nie na odpie**ol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...oprs... Re: TATUAŻ... IP: *.54.168.103.tvksmp.pl 07.01.10, 17:31 a o którego Jarka Tobie chodzi?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: TATUAŻ... IP: *.pcz.pl 08.01.10, 12:25 O Jarka Szulca oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v. Re: TATUAŻ... IP: *.zana.trustnet.pl 09.01.10, 03:08 oho , kolejny dupowłaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiek Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 16:38 ooo ależ proszę bardzo jeden malutki wjazd na koleszkę który namiętnie wyrzucał bezpodstawne beszty z tego samego IP (zdarza się czasem ktoś spostrzegawczy) i zrobiło się cichuteńko. Dajcie sobie spokój ludzie chcecie sprawdzić to ruszcie dupeczki bo czewka nie jest duża i każdego można odwiedzić, poznać i dowiedzieć się czy pasuje czy nie, a nie sugerować się opinią (prawdziwą bądź nie) innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: TATUAŻ... IP: *.pcz.pl 10.01.10, 18:11 Dupowłaz? Zapraszam do DS Maluch, możesz sobie sam zobaczyć pracę Jarka na żywo, jeszcze świeża ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: TATUAŻ... IP: 83.17.130.* 13.01.10, 15:46 Piszcie co chcecie ja polecam FOKĘ. Mi obydwa tatuaże zrobił profesjonalnie i jestem zadowolony z efektów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma_29 polecam MAJA 23.01.10, 18:30 Zrobił mi już kilka wzorów i na pewno jeszcze tam wrócę po więcej. Bardzo sympatyczny koleś, dużo zaangażowania wkłada w to, co robi. Polecam na 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam pytanie ? Re: polecam MAJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 16:42 jak mozna zrobic z siebie brudnopis ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: TATUAŻ... IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.10, 21:20 odradzam ogrodowa- PARTACTWO!!! ostatnio przekonalam sie na wlasnej skoorze, ze Krzysiu Zurawski potrafi tysiac razy lepiej!!!! POLECAM www.fokatatu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
crystallized Re: TATUAŻ... 10.02.10, 23:41 Z ciekawości wlazłam na tą stronkę. Oglądam, oglądam, oglądam .... i nasuwa mi się tylko jedno, ktoś powinien temu chłopakowi kupić ołówki i kredki, aby nauczył się rysować, a jak się już nauczy dopiero myślał o tatuażach. Jeśli jest dumny z wzorów które są tam umieszczone to zalecam zmianę zawodu. Jakieś krzywe gwiazdki i napisy. Najgorzej wychodzą mu chyba poprawki, są tak samo brzydkie przed jak i po. Fajnie, że jesteś zadowolona misiu , niektórym faktycznie niewiele do szczęścia potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paro Re: TATUAŻ... IP: 83.19.32.* 10.02.10, 22:09 w Jagielończykach koleś otworzył salon SKORPIO i robi naprawde zaje... to narazie taka dość mizerna stronka, ale tatuaże robi mistrzowskie skocz.pl/TatuSKORPIO Odpowiedz Link Zgłoś
crystallized Re: TATUAŻ... 10.02.10, 23:44 Być może fajna gra, ale nie spamuj tego forum. W każdym wątku jest dużo reklam, ale gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 23:20 A ja mimo Waszych durnych komentarzy również polecam Fokę, szybko, tanio, bezboleśnie, miła atmosfera, bez problemu odpowiadał na wszystkie pytania. Jeśli zdecyduję się na jeszcze jakiś tatuaż - to na pewno u niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: TATUAŻ... IP: *.54.171.56.tvksmp.pl 02.04.10, 19:16 Jesli dobry tatuaż to tylko na Śląsku a jeśli Wam się nie chce jechać to tylko u Gonza - w II Aleji - www.studiotattoo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaniu Re: TATUAŻ... IP: *.nott.cable.ntl.com 20.04.10, 22:39 wiecie co wam tu napisze... napisze wam, ze robilem sobie tatuaz na ogrodowej i u chlopaka, ktory mial salon w sece, a pozniej w budynku kolo hali polonia. z cala swiadomoscia moge powiedziec, ze facet umie robic tatoo. problem polega na tym, ze chce sobie zrobic nastepny tatuaz, a nie mam zadnych namiarow na niego, a wlasnie u niego chce, bo wiem jak robi. czy moze ma ktos jakis namiar na niego? prosze o kontakt gg3608636 badz e-mail blazejpala@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia :) Re: TATUAŻ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.10, 23:58 Polecam Krzysia z FOKI... mam swój mały muzyczny Świat tak jak chciałam :) dziarka świetnie się zagoiła, wszystko profesjonalnie, sterylnie i w miłej atmosferze... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: TATUAŻ... IP: *.2.9.14.tvksmp.pl 16.05.10, 09:08 Mam pytanie czy ten GONZO ma na imię Darek???? Jeżeli tak to razem z Majem mieli studio na Ogrodowej i Gonzo jest godny polecenia.Maju trochę ma dziwny charakterek nie wiem jak z tatu. Dla mnie Mariusz co kiedyś w Sece działał i jeżeli Gonzo to Darek to są dobrzy w tym co robią. PS ma ktoś namiar na Mariusza gdzie on teraz dziara? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 22:42 Z tego co ja wiem Mariusz już nie pracuje, a faktycznie szkoda. Chcę wam tylko powiedzieć, że na zdjęciach to możecie zobaczyć tyle czy tatuaż nie jest beznadziejny, a czy jest naprawdę dobry to nie bardzo.Poza tym to przykre, że tak po sobie jedziecie.Tatuatorów jest niewielu i zawód ciężki.Po co te jazdy? Obrażanie dziewczyn za blond włosy też jest beznadziejne,tym bardziej, że się z nich utrzymujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anthony Re: TATUAŻ... IP: *.146.237.231.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.06.10, 09:57 Gonzo to Darek. Kiedyś prowadził studio z a teraz sam działa . Sam u niego robiłem i zdecydowanie polecam www.studiotattoo.pl/Strona_glowna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 10:38 zeby samemu tak sie oszpecic ? ludzie brudnopisy ?tatuaz swiadczy o ograniczeniu umyslowym ,primitywizmie ,mam firme i nikogo z tym nie zatrudniam.mam 3 pracownikow i pierwszy ktory by to sobie zrobil dostanie kopa w d..pe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 12:09 No to faktycznie masz firmę! Aż 3 osoby zatrudniasz! to się nazywa interes! HA HA HA. Możesz faktycznie stawiać całemu światu warunki. Nie bądź chłopie śmieszny. Mało tego gdybyś dłużej i prężniej prowadził tę swoją FIRMĘ to pewnie byś już wiedział, że stawianie takich warunków jest NIEZGODNE Z PRAWEM..... i mega śmieszne. Chyba, że prowadzisz kościół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.k. Re: TATUAŻ... IP: *.apus-net.pl 02.08.10, 21:33 ..firma dynamiczna, aż 3 pracowników, buahahhaha Nie masz, nie chcesz miec tatoo, to po jaką cholerę wchodzisz na to forum, marginesie brudnopisu? nie interesuje cię, to nie pisz, i nie obrażaj ludzi, którzy chcą żyć inaczej, co nie niekoniecznie oznacza gorzej, niż ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywniej Re: TATUAŻ... IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 19:58 Re: TATUAŻ...IP: *.apus-net.pl Gość: j.k. 02.08.10, 20:41 Re: TATUAŻ...IP: *.apus-net.pl Gość: j.k. 02.08.10, 20:51 Re: TATUAŻ...IP: *.apus-net.pl Gość: j.k. 02.08.10, 21:33 j.k. czyli "jestem Krzysiek" 3 wpisy w ciągu godziny i to jak zwykle autoreklama. Krzysiek u siebie w studiu najlepiej co robi: to obgaduje inne studia. Przez tyle lat w Częstochowie było kilka salonów tatuażu i nikt nikogo nie obrażał. A teraz jest na rynku również foka i nie wiem dlaczego uważał, że nagle wszyscy zaczną przychodzić tylko do niego, bo robi po 50zł ??. Niestety klienci Maja zostali u Maja, Gonza u Gonza, Szulca u Szulca, pozostali tatuażyści też mają swoją klientelę, a foka ma swoich klientów najwidoczniej zadowolonych z tego co robi. Więc dlaczego Krzyśka tak boli, że nie wszyscy robią tatuaże u niego ?? Chyba, że Ci co wierzą w paskudne plotki wymyślane przez fokę i jego, jak to on ujął "przydupasów" trafiają jednak do jego studia, więc ohydne zmyślanie plotek o konkurencji być może mu się opłaca. Foko prawdą jest, że gdy nie masz parę dni klientów to pojawia się nowy kłamliwy wpis na forum. Apel do foki: daj spokój z obgadywaniem i zajmij się tatuowaniem, albo lepiej czymś co umiesz. I pytanie do dziewczyn: czy ciągle podstawowym tekstem do klientek foki jest: "mmmmmmmm jakie masz piękne perfumy" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 20:06 ja jakoś widzę tylko jednego posta i to nie o studiach tylko odpowiedź na to ,że facet zamiast rozmowy o pracę robi osobistą w celu eliminacji kandydatów z tatuażem. Co do Krzysztofa to sama prowadzę studio i widziałam jego prace (innych też:)). Naprawdę nic mu nie można zarzucić.Pozdro dla całej konkurencji:):):)PS.co do perfum nigdy się nie dowiem bo z reguły po pracy pachnę old spicem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: TATUAŻ... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.06.10, 12:35 na krakowskiej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaari Re: TATUAŻ... IP: *.147.108.117.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.10, 09:42 Maja zdecydowanie odradzam, robiłam u niego pierwszy tatuaż bo większość tylko maju, maju, maju.... dlaczego? bo wyrobił sobie wcześniej opinie a teraz robi na odczep się. Poza tym atmosfera - masakra!!! takiego chama w życiu nie spotkałam poprawkę jak i kolejne dziarki robiłam u FOKI i zdecydowanie polecam to studio, profesjonalne wykonanie i fajna atmosfera :) ja studia na pewno nie zmienie!!! o innych się nie wypowiadam gdyż nie korzystałam... I TO JEST MOJE ZDANIE!!! (tak informacyjnie dla przydupasów maja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kaari Re: TATUAŻ... IP: *.net.stream.pl 15.06.10, 10:56 A co cię kaari skłoniło ( lub kto ) do tego aby się z nami podzielić "swoimi" przemyśleniami i "swoim" zdaniem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: TATUAŻ... IP: *.pcz.pl 22.06.10, 08:55 Cham? No Maju ma to do siebie, że jak przychodzą do niego jakieś głupie małolaty i chcą se "zajebać gwiazdkę na łopatce" to taki jest, nie rozróżniasz prawdziwego tatuażu od mody która teraz jest promowana przez jakieś pop artystki. Co do Maja to ma gorsze i lepsze dni, jak ma gorszy to masz pecha i poprawkę będziesz musiał/a robić. Co do foki to nie byłem u niego (całe szczęście), ale po przejrzeniu galerii no to sorry ale żeby powykrzywiane bohomazy robić? Kumple w wojsku lepsze tatuaże robili byle jaką kolką. Co do sterylności itd to każde studio tatuażu (STUDIO nie kumpel w bramie) to zapewnia i to jest wymóg a nie prezent od tatuatora, że masz sterylne warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: TATUAŻ... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.07.10, 18:30 Zrób se na mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywnie Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 18:40 mnie polecono Gonza n.m.p. 37 znajdziesz ich stronę na google nie dziara byle czym godny zaufania osobiście polecam też Maja Ogrodowa 3 widziałam kilka jego prac na plecach kolegi rewelacja rewelacyjne cover up-y no i nie narzekał na higiene sama jak wchodzę do chłopaków widze co jest grane ktoś kto pisze w tym forum ze dziara bez rękawiczek pomylił chyba jego studio z jakimś domowym amatorem ból:D a jeżeli chodzi o wzory to zrobi wam co chcecie a jak ktoś chce zrobić sobie coś co widział u kogoś albo w gazecie odradzam tatuaż powinien być częścią was a nie "zerżnięty żywcem z czyjejś skóry' Nie wiem jak dziara koleś z seki przebijałam u niego pępek jestem zadowolona jak napisała koleżanka o przebijaniu pępka u Maja to się za głowę złapałam dziewczyno najwidoczniej nie zachowałaś odpowiedniej higieny po przekłuciu mnie pępek goił się 2 tyg i uważam że to szybko to jak i co się goi jest indywidualną sprawą zależącą tylko i wyłącznie od organizmu ale myć się trzeba:)) heh nie wiem co z Szulcem bo nie rozmawiałam nawet z nikim kto się u niego dziara więc się nie wypowiadam. Jak zgubicie kolczyka będź jakąś jego część również polecam Maja chłopaki zawsze coś u siebie znajdą ostatnio mnie poratowali ja również wybieram się do niego na tatuaż wiem co chce ale muszę znaleźć odpowiednią kaligrafię do tego a to niełatwe. Pozdrawiam i życzę przyjemnego tatułowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLLIF76 Re: TATUAŻ... IP: *.realestate.net.pl 08.08.10, 22:34 JAREK SZULC NIC DODAĆ NIC UJĄĆ 100%SATYSFAKCJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porysowany Re: TATUAŻ... IP: 193.138.241.* 08.08.10, 23:45 Jestem klientem zarówno Maja jak i Foki i jestem zadowolony dużo bardziej z pracy Foki jak i gojenia się tatuażu. Maja znam i lubię, ale uważam, że lepsze umiejętności ma Foka. Zrobiłem u niego dosyć duży obrazek i jeszcze przynajmniej raz go odwiedzę. Szczerze polecam ! Bez napinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 23:53 a dlczego checie byc brudnopisem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba&baby Re: TATUAŻ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 05:51 jestem umówiony wraz z moją bejbe u Foki dziś na 12, moja narzeczona wie co chce, ja za to nie, szefu zapewnił że ma coś extra dla mnie...uff sam nie wime jak to będzie XXx.. myślę że będzie gitara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba&baby Re: TATUAŻ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 21:52 polecam!:) tattoo pierwsza klasa, jestem mile zaskoczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: TATUAŻ... IP: *.centertel.pl 08.09.10, 21:36 kolego idz do studia foka znajduje sie w alejach NMP4 drugie podworko.napewno nie pozalujesz ja tam tylko chodze.jest najlepszym tatuazysta na slasku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: TATUAŻ... IP: *.net.stream.pl 08.09.10, 23:03 wow monika bądź monika18108 ale masz wenę w 20 min 11 postów. czy jesteś jakąś "przyjaciółką" foczki, czy też może masz jakieś zniżki za obsrywanie jego konkurencji ?? - pytanie retoryczne, nie musisz odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika18108 Re: TATUAŻ... IP: *.centertel.pl 26.09.10, 03:02 kolego bylam u P.Foki kilka razy na tatuazu to nawet nie jest moj kolega,znizek tez nie ma weszlam tu przypadkiem i tak sobie odpowiadalam z nudow.A co nie mozna??? Odpowiedz Link Zgłoś
simin980108 Re: TATUAŻ... 13.06.16, 15:41 hahah foka zrobil mojej dziewczynie smoka ktorrego zrobilo by 10letnie dziecko foka to kretyn ! Odpowiedz Link Zgłoś
monika18108 Re: TATUAŻ... 08.09.10, 21:47 najlepsze studio w czewie to FOKA w 1alei NMP4 w 2podworku.chlopak jest profesjonalista widac ze kocha to co robi.chodze tam od roku,polecam znajomym i nikt sie jeszcze nie zawiodl.Idz sam a sie przekonasz ze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadzieja Re: TATUAŻ... IP: *.chello.pl 09.09.10, 20:04 ja tam juz zrobilem i jestem bardzo zadowolony. foka zajebiscie robi . naprawde polecam. pelna profeska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 23:01 czy ma ktos moze adres strony internetowej na ktorej mozna obejrzec jego prace ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 08:18 zeby oszpecic sie na cale zycie i pisac ze to super.hi hi hi .trzeba miec cos z glowa Odpowiedz Link Zgłoś
ktosik_11 Re: TATUAŻ... 01.12.10, 19:19 hmmm skoro taki jest Twoj światopoglad, to pełen szacun, tylko dziwi mnie to co robisz na tym forum skoro uwazasz to za idiotyzm??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabella Re: TATUAŻ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.11, 15:15 ja nie wiem o co chodzi bo nie czytałam całej dyskusji, ale odpowiem na pytanie, MAJU to jakiś ćpun i ja osobiscie mam jego tatuaż i dwa kolczyki, Kolczyki spoko ale robione 7 i 8 lat temu, wtedy jeszcze poleciłabym go wszystkim, później, to znaczy 5 lat temu zrobilam tatuaz, jak jeszcze leciał na opini. Do dzisiaj żałuje i szczerze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: TATUAŻ... IP: *.rev.snt.net.pl 13.04.13, 16:13 tanio i fajnie można zrobić u Emka - mozna go znaleźć na fejsbuku Em Ek. Sympatyczny i tanio robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomii Re: TATUAŻ... IP: *.paccor.com 29.08.13, 20:04 Mam spostrzeżenie: osoby z tatuażami i/lub z dredami to straszni lamusi, którzy myślą o sobie, że są "oryginalni" i poprzez tatuaż "wyrażają siebie", a tak naprawdę kalkują (dosłownie) czyjeś pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
simin980108 Re: TATUAŻ... 13.06.16, 15:39 Najlepiej robi dziewczyna Panda tatto bierze tanio rbi coprawda w domu ale tatuaze sa sliczne robielem u niej rekaw i cala noge wyszlo mi duzo duzo taniej a jestem zadowolony to numer do niej 577282906 Odpowiedz Link Zgłoś
venom-1977 Re: TATUAŻ... 27.02.17, 23:11 Jak sie nie boisz prywatnie to polecam web.facebook.com/ArtTattoo.Tatuaz. Wszystko sterylne, jednorazowe, itd. Nie zrobi Ci tatuazu na cala reke w 6 godzin, robi tak jak to sie powinno robic. I troszeczke taniej jak w salonie (co nie znaczy gorzej, bo sam robilem i mam znajomych ktorzy robili i sa zadowoleni) Odpowiedz Link Zgłoś
psieniewicz Re: TATUAŻ... 11.04.19, 13:49 Osobiście polecam studio tatuażu u Pana Tadeusza Markowskiego na Błesznie w Częstochowie - świetna osoba z jeszcze lepszymi pomysłami ;) Odpowiedz Link Zgłoś