Dodaj do ulubionych

TATUAŻ...

02.03.08, 12:58
WITAM.CHCIAŁEM ZROBIC SOBIE TATUAŻ I MAM PYTANIE CZY MOŻE MI KTOŚ POLECIĆ JAKIEŚ STUDIO TATUAŻY W CZĘSTOCHOWAIE...
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: TATUAŻ... IP: *.149.inds.pl 02.03.08, 15:13
      jarek.szulc.webpark.pl/
      • Gość: ectasy22 Re: TATUAŻ... IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.08, 17:04
        ul.Ogrodowa (w bramie)...ja tam też robiłam tatuaż i jestem bardzo
        zadowolona.Numer do właściciela 506038131
        • Gość: senira Re: TATUAŻ... IP: *.cn.com.pl 03.03.08, 20:53
          zgadzam sie na ogrodowej jest chyba najlepiej, sama tam robilam tatuaz i jestem
          happy.
          • Gość: ON Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 06:44
            najlepiej to jest u goscia ktory kiedys mial salon na slaskiej. Mieli tez fresha
            w SECE. Teraz maja studio podobno gdzies na dekabrystow. Ja u niego robilem i
            kilku moich znajomych. Na ogrodowej robi podobno 2 kolesi. Jednego ni polecam,
            ale nie wiem jak ma na imie
        • Gość: śmiergiel [...] IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.08, 23:22
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: aga Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 09:32
          ja tez chce zrobic sobie tatoo i polecila mi kolezanka własnie
          Szulca.. ale trzeba sie wczesniej umowic
        • Gość: misiol Re: TATUAŻ... IP: 109.243.177.* 17.06.10, 21:33
          na ogrodowej to jest totalny syf!! przebijałam tam pępek i dostałam zakażenia !!
          ZERO dbałości o higienę, zero rękawiczek czy jakiegoś środka dezynfekującego !!
          PORAŻKA NA CAŁEJ LINI!!
        • Gość: Gacek98 Re: TATUAŻ... IP: *.Netcominternet.pl 29.08.13, 19:09
          A adres email moze pan ma
    • Gość: RvG Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 13:37
      jezeli masz mozliwosc dojazdu do Tarnowskich Gor to jest tam jak najbardziej godne polecenia studio Drakkar, widzialem pare ich prac i chlopaki naprawde znaja sie na tym co robia. Co do Czestochowy ciezko cos znalezc parce z ogrodowej niezrobily na mnie wrazenia, jak juz ktos wspomnial dobry jest gosciu ktory dzialal na slaskiej pozniej w sece, nie wiem gdzie taraz tatuuje, podobno gdzies na dekabrystow, poznasz go po tatuazu, chyba ma jakiegos mnicha na przedramieniu ;)
      • Gość: erereee Re: TATUAŻ... IP: *.tktelekom.pl 25.03.08, 14:00
        Michał Maj ale juz sie przeniusł z ogrodowej z bramy
      • Gość: do Rvg Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 19:07
        Wow, znalazłeś wątek sprzed 3 tygodni, aby zareklamować swoje studio?
        • Gość: mw Re: TATUAŻ... IP: *.pf.com.pl 26.03.08, 14:06
          Potrzebuje nr tel do mariusza z fresha z seki dzieki
          • Gość: Zack Re: TATUAŻ... IP: 89.174.23.* 26.03.08, 18:53
            na Limanowskiego jest jakieś studio
            • Gość: ikiiiii Re: TATUAŻ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.08, 19:06
              Odradzam Ogrodową
        • Gość: RvG Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 18:58
          nieczego nie reklamuje, wpadlem na ten watek wiec na niego odpowiedzialem, nie mam zadnego studia a nawet sam nie mam tatuazu, wyrazam tylko swoja opinie na ten temat, i opieram sie na tym co widzialem na skorze innych ludzi ;)
          • xych Re: TATUAŻ... 14.04.08, 21:38
            A czy ktoś już może zna adres tego studia z Seki ????
            • Gość: Sars Re: TATUAŻ... IP: *.realestate.net.pl 14.04.08, 22:52
              Wszystko, tylko nie Ogrodowa. Opryskliwy burak dziara małolaty, mają gdzieś, że
              ledwo gimnazjum zaczęły. Jak robić tatuaż, to u profesjonalisty. W SECE było
              kiedyś dobre studio, ale czy gdziekolwiek jeszcze się znajduje - nie wiem. Ja i
              wielu moich znajomych wybraliśmy Jarka Szulca [jarek.szulc.webpark.pl/] -
              naprawdę warto.
              • Gość: Xych Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 15:49
                A mozesz podac dobry link do stronki lub jakis telefon ??Bede bardzo wdzieczny :)
                • Gość: Sars Re: TATUAŻ... IP: *.realestate.net.pl 16.04.08, 09:05
                  jarek.szulc.webpark.pl/
                  • xych Re: TATUAŻ... 16.04.08, 16:25
                    Z kolesiem juz gadam mailowo tylko powiedzcie mi jedno bierze troche duzo z tego co z nim rozmawiam ale czy te pieniadze sa warte tego co robi i on ma jakies studio czy robi to w domu czy jak ???? Aha i czy podchodzi do sprawy profesjonalnie ??
                    • Gość: tomek Re: TATUAŻ... IP: *.alfanet24.pl 25.04.08, 20:50
                      Witam,robiłem u Jarka tatuaż we wtorek.Wykonanie-rewelacja,goi się
                      znakomicie.Polecam
                      • guru99 Re: TATUAŻ... 26.04.08, 14:18
                        Ja właśnie idę we wtork do niego i wiem że będzie mega :)
                        • Gość: czestochowianin Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 14:56
                          kobieta z tatuazem wyglada jak z wasami, fuj!
                          • Gość: Xych Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 06:10
                            Ja byłem wczoraj u Jarka i jestem mega zadowolony zadnen tam Maju tak nie zrobi jak on po prostu na czewie koles wymiata :)
                            • Gość: bronek Re: TATUAŻ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 22:49
                              a ten ziomek szulc to w jaki cenach dziara?? bo mam zamiar zrobić sobie dziare. odp
                              • Gość: aaaaaa Re: TATUAŻ... IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.09, 22:39
                                Dziarę to sobie możesz w pierdlu zrobić.
                      • Gość: Krzysztof Re: TATUAŻ... IP: *.actix.com 25.11.09, 13:54
                        Ja niedlugo zjezdzam z UK na swieta do domu i juz sobie u Jarka Szulca
                        zaklepalem termin.

Ludzie... ceny odzwierciedlaja jakosc, tanie mieso to psy jedza, ale jak ktos
                        chce zaoszczedzic 50PLN i chodzic z kupa na rece do konca zycia to jego sprawa.
                        Ja wole zaufac gosciowi, ktory juz mi "zatapetowal" troche ciala i tu w Anglii
                        ludzie mysla, ze wydalem na to kilka tysiecy funtow :)

Jarek, jesli to czytasz to pozdrawiam i potwierdzam przybycie :)
              • Gość: baca mariusz- seka IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.04.09, 20:13
                w tym budynku na deka niby szklanym, pietra nie pamietam, pewnie jest
                tam gdzies napisane
    • Gość: aa Re: TATUAŻ... IP: 83.2.140.* 07.07.08, 00:08
      Oj duraki duraki
      • Gość: cygan Re: TATUAŻ... IP: 195.205.202.* 07.07.08, 00:47
        tez bym se zrobił dziare, ale troche sie boje, ze wyjdzie z mody, albo co, chce na razie taki przyklejany, ale skąd to wziąc?
        • Gość: Zack Re: TATUAŻ... IP: 195.205.202.* 07.07.08, 15:24
          hahhaah dziare robi sie dla siebie a nie po to żeby sie innym podobała, co ma do
          rzeczy moda, jak sie boisz to sobie zrób taki który zniknie po kilku latach, a
          co do cen to wszystko zależy od wzoru wiec trudno powiedzieć jaka może być
          przykładowa cena
          • headcharge Re: TATUAŻ... 07.07.08, 21:11
            no ale on chciał bo modne...proponuje imię ukochanej na podbrzuszu
            wydziargać
            • Gość: czew Re: TATUAŻ... IP: *.mysmart.ie 23.07.08, 15:57
              witam jarka szulca polecam kilka dziarek mi zrobil jest naprawde
              wporzadku calkiem inne podejscie w studiach tez robilem wyglada to
              na zasadzie 1,2,3 nastepny i h..:)
            • kachna034 Re: TATUAŻ... 05.11.08, 09:42
              a czy ktoś może mi powiedzieć jak u Pana Szulca jest ze wzorami? jest szansa, że
              coś doradzi, zaproponuje?
              • Gość: ? Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 14:40
                Tatuaze sa oblesne .Kobieta z tatuazem wyglada rownie pieknie co z
                wasami .Fuj.Obrzydlistwo
              • nissan_skyline Re: TATUAŻ... 25.11.09, 14:07
                Na pewno Ci doradzi. Ja zanim zrobilem sobie tatuaz to troche przeswietlilem to
                srodowisko. Popytalem o ceny, terminy i jakosc. Wiekszosc "kolezkow" chciala mi
                robic od reki to co przynioslem, a Jarek Szulc oswiecil mnie, ze z takim malym
                wzorkiem na duzym ramieniu bede wygladal conajmniej dziwnie i odradzil ten wzor.

Troche pogadalismy i po ustaleniu co mi sie podoba i gdzie chcialbym to zrobic
                Jarek naszkicowal pare propozycji. Do dzisiaj nie zaluje czasu spedzonego na
                poszukiwania.

Ludzie popytajcie po znajomych, ale takich co sa rozsadni i nie leca do
                pierwszego lepszego studia, ale najpierw szukaja w internecie prac danego goscia
                i wyrabiaja sobie jakas opinie bo pewnie malolaty to beda polecac kazdego jelopa
                co bedzie sie slinil na ich widok, a tu chodzi o tatuaz, cos na cale zycie.
    • newtonh Re: TATUAŻ... 06.11.08, 11:48
      Jarek Szulc w Częstochowie lub jeśli masz czas i środki to polecam
      Wałbrzych - link: tattooalien@op.pl . Ten facet to profesjonalista,
      wystarczy obejrzeć galerię - ma tylko bardzo długie terminy...
      • Gość: ? Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 14:54
        hej, dziewczyny a gdzie w Czestochowie mozna zrobic sobie wasy?
        Tatuaz juz sobie zrobilam.Wygladam super odpychajaco.hej
        • kachna034 Re: TATUAŻ... 06.11.08, 15:42
          Gość portalu: ? napisał(a):

> hej, dziewczyny a gdzie w Czestochowie mozna zrobic sobie wasy?
          > Tatuaz juz sobie zrobilam.Wygladam super odpychajaco.hej

hej, a czy ktoś Cię pytał o zdanie? hej
          • Gość: ? Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 09:40
            Tak pytali .Internauci
    • Gość: embrion Re: TATUAŻ... IP: *.54.171.63.tvksmp.pl 06.11.08, 18:13
      dajcie spokój z majem czy tam jak mu ... który wcześniej robił na ogrodowej
      teraz w bramie , to największy partacz jakiego widziałem (serio) goście w
      pierdlu 20 lat temu to on może by mógł dziarać ale nie za kasę normalnych ludzi
      zero techniki zero stylu zero renomy jego prace to zero , na mój gust to powinni
      go oskarżyć za te dziary jak się skarzy lekarza za błąd w sztuce , a jeśli komuś
      odpowiada taka dziarka ok wasza skóra , ale warto zawsze się pytać szczególnie
      jeśli to ma zostać nie bądźcie ignorantami . Z tego co się orientuje na polskim
      rynku panuje podobna zasada jak z specjalistami medycyny czyli lepszy spec
      lepsza kolejka i się to często sprawdza .
      ja ze swojej strony polecam naprawdę 1 ligową drużynę :
      www.sauron.alpha.pl/glowna.htm
      www.tattooalien-pl.com/onas.html
      a czy wy zrobicie te parę kilometrów i czy poczekać trochę to od was zależy bo
      wy będziecie to nosić .

warto też zwrócić uwagę an higienę pracy i warunki bo leczyć się resztę życia na
      zakaźnym też nikt sobie nie życzy dlatego uważam , że do takiej sprawy trzeba
      podejść poważnie z poważnymi ludźmi .

pozdrawiam
      • Gość: ? Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 15:15
        Straszne ! zeby samemu sie tak oszpecic !
        • Gość: wz Re: TATUAŻ... IP: *.54.171.16.tvksmp.pl 25.11.09, 15:31
          jak ci się nie podoba to po co się wypowiadasz ja zrobiłam tatuaż dlatego że mi
          się podoba a zastanowiłam się parę razy teraz jestem zadowolona z decyzji
          polecam Jarka i Joanne Szulc mi robił Jarek a Asia mojemu mężowi pozdrawiam
          wszystkich co są ZA
      • Gość: assassin Re: TATUAŻ... IP: *.54.171.25.tvksmp.pl 02.12.09, 22:04
        embrion, jestes chyba jedyna osoba wypowiadajaca sie w tym watku, ktora ma
        pojecie o tatuazu. ktokolwiek znajacy sie na rzeczy nigdy nie zrobi tatuazu w
        czestochowie. u nikogo. bo nikt w naszym miescie nie robi tego na odpowiednim
        poziomie. warto wydac wiecej pieniedzy, poczekac nawet kilka miesiecy na termin,
        ale miec to co sie chce i byc zadowolonym z efektu. rowniez polecam studia ze
        slaska, niedaleko a pierwsza liga jak pisze embrion. czesto nawet swiatowa.
        ze swojej strony goraco polecam studia w rybniku. szukajcie a znajdziecie.
    • Gość: I. Re: TATUAŻ... IP: 89.174.23.* 10.11.08, 21:34
      A znasz adres lub telefon do studia Sauron, bo niestety na swojej stronie nie
      podają.
      • Gość: embrion Re: TATUAŻ... IP: *.54.171.63.tvksmp.pl 10.11.08, 21:51
        podają podają na głównej zjedź na sam dół
        • fajny-przemooo Re: TATUAŻ... 30.01.09, 19:11
          Maju może BYŁ dobry,ale jego ZACHOWANIE jest poniżej zera !!! A tak poza tym to tatuaż który mi robił jest do poprawy-ale na pewno nie u NIEGO !!!
    • Gość: nunez Re: TATUAŻ... IP: 85.202.144.* 12.11.08, 10:27
      niezle dziarki to robia w studio MiamiInk w Miami... na
      travel&living widzialam :-P
    • Gość: *** Re: TATUAŻ... IP: *.apus-net.pl 27.01.09, 20:48
      Jeśli tatuaż w Częstochowie to tylko u pana Jarka Szulca na Rakowie...jest
      rewelacyjny!!!Sama noszę tatuaż zrobiony przez pana Jarka i z własnego
      doświadczenia polecam...perfekcyjnie, sprawnie i czysto!!!!!Pozdrawiam!!
      • Gość: kas Re: TATUAŻ... IP: 212.87.240.* 03.03.09, 00:56
        ja robilam dwa tatuaze na grabowce i jestem bardzo zadowolona. to
        bylo chyba na ulicy gminnej, gosciu ma w domu normalne studyjko i
        jes duzo taniej niz u szulca. tu jest do niego mail
        iof_saper@interia.pl
        • Gość: Ondra zbażin Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 08:43
          Miałem sąsiada który był autentycznym marynarzem pływał na transatlantyku TS/S
          Stefan Batory nazywał się Tkacz
          Zawijali do portów całego świata na całym ciele miał tatuaże prawie arcydzieła i
          bohomazy
          Gdy był już leciwym człowiekiem bardzo dziwnie te jego tatuaże na jego ciele
          wyglądały
          Lato upał a on zapięty pod samą szyję, wstydził się
          Wy tak będziecie wyglądali gdy minie moda na tatuaże i one zostaną za lat 40
          -50 na starych pomarszczonych ciałach
          wnuki Wasze będą oglądać Was jak jakieś zjawisko
          Mam tez tatuaż na lewej ręce ale tylko z grupą krwi jestem kierowcą Szkoda mi Was
          • Gość: ila nie robcie Tatuazy! IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 03.03.09, 10:23
            jak bylam nastalatka zrobilam dwa i ile bym dala by sie ich pozbyc, oczywisccie
            na jakies lasery mnie nie stac... czlowiek byl mlody i glupi a teraz nosi pietno
            swej mlodosci
          • Gość: Zack Re: TATUAŻ... IP: 195.205.202.* 03.03.09, 16:28
            po pierwsze dziarę nie robi sie pod wpływem mody, to ma mieć głębsze znaczenie
        • Gość: mala Re: TATUAŻ... IP: 94.251.138.* 03.03.09, 19:59
          Wiadomo, że na każdym osiedlu jest po kilku dziargaczy.
          Szczególnie jak na Allegro można za 100zł kupić maszynkę. Najlepiej pochwal się
          swoimi tatuażami będziemy mogli ocenić, czy warto było zaoszczędzić.
          Bo tu nie chodzi o to aby zaoszczędzić na sobie 50 czy 100zł.
          Ja wychodzę z wniosku, że jak nie szkoda mi na paznokcie wydawać 90zł
          miesięcznie, na fryzjerkę 50zł co 2 miesiące ( a efekty tej kasy widać przez 3
          tyg) to nie będę oszczędzała na tatuażu, który będę miała do końca życia.
          Dlatego wolałam iść do kogoś kto mi zrobił tatuaż perfekcyjnie. Mój jest w
          galerii na stronie Pana Szulca i nie żałuję żadnej złotówki.
          • Gość: marek Re: TATUAŻ... IP: *.zone4.bethere.co.uk 13.03.09, 12:56
            a ktory to ten twoj??bo tam prawie wszystkie to buraki!!w czestochowie nie ma
            nikgo godnego polecenia niestety;/artline rybnik lub alien to chyba takie
            najblizsze i godne polecenia pzdr
        • Gość: Przemo Re: TATUAŻ... IP: *.chello.pl 19.09.09, 19:28
          Taniej nie znaczy lepiej
    • Gość: o... Re: TATUAŻ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 11:34
      zdecydowanie tylko i wyłącznie Jarek Szulc! Mam całą kolekcję od
      Niego i jeżeli tylko zdecyduję się na koleiny idę w ciemno!
      • Gość: tatoo Re: TATUAŻ... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.04.09, 17:33
        zdecydowanie Szulc :)
    • dudeman Re: TATUAŻ... 06.04.09, 09:28
      Soprano! Zastanów się jeszcze. Nie rób sobie tatuażu. Pooglądaj sobie miami ink
      na discovery, to może ci się odechce...
      • Gość: kocka Re: TATUAŻ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 12:15
        dudeman-> raczej mu sie zachce po Miami Ink, te dziarki tam są tak kolorwe i
        atrakcyjne, ze trudno sie oprzec :) nie ma bolu ani gojenia sie...

podobaja mi sie prace szulca... tez sa godne zainteresowania.
        • Gość: marek Re: TATUAŻ... IP: *.zone4.bethere.co.uk 08.04.09, 09:30
          jak juz tak z tym miami ink wyjezdzacie to porownajcie je z tymi co
          ten szulc robi i wnioski wyciagnijcie ze on kupe robi a nie tatuaze
          • Gość: Lukas Re: TATUAŻ... IP: 217.98.38.* 02.09.09, 16:21
            Tylko Foka. Czyli Krzysiek Zurawski, czyli www.fokatatu.pl
            Pójdziecie tam i nie będziecie chcieli wyjść z tego salonu.. Ekstra podejście do
            klienta, wygodna kanapa, fajna muzyka, albo jakiś film leci. Ja już robię
            trzecie tatuaż u Foki, byłem tam po tym jak mi Maju spieprzył dziarę. Krzysiek
            mi to poprawił i teraz tylko tam chodzę. Zobaczcie sobie Galerię -> Poprawki na
            www.fokatatu.pl zobaczycie, co on może zdziałać nawet na starych i nieudanych
            tatuażach.
            Nie szkodzi zajrzeć, nawet jeśli jesteście uparci na kogoś innego.
            • Gość: misia Re: TATUAŻ... IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.10, 21:28
              ludzie Krzysiu to mi poprostu dziare uratowal!!! chlopak ma
              talent.... udalo mu sie poprawic to, co na ogrodowej spieprzyli!!!
              masz dziarke do poprawienia to tylko do FOKI!!!!
              • Gość: matus Re: TATUAŻ... IP: *.starnettelecom.pl 26.03.10, 14:04

ja z warszawy przyjechalem a by sie wydziargac a gdzie u FOKI
            • Gość: Anakonda Re: TATUAŻ... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.04.10, 16:19
              A tom u foki jest jakiś bar miedzy innymi ze wygodna kanapa tam jest i muza jakaś leci. ja chciał bym sobie tatuaż zrobić a nie na kanapie posiedzieć, wiec jeśli kanapa ma mnie przekonać ewentualnie film jakiś który to pewnie bez zgody ZAIKS-u leci mam sobie obejrzeć to ok podejdę na seans kina grozy w salonie tatu FOKA
            • Gość: Klaudia Re: TATUAŻ... IP: 212.59.254.* 11.06.13, 23:06
              Dokladnie :) zgadzam się w 100 % !! Zajebisty gość :) nie chce się wychodzić z salonu :D super atmosfera :D byłam u niego na pierwszym moim tatuażu i jestem bardzo zadowolona ! jest sliczny :D identyczny jak chciałam :) Serdecznie polecam napewno nie raz jeszcze odwiedze krzyśka :)
          • Gość: Krzysztof Re: TATUAŻ... IP: *.actix.com 25.11.09, 14:14
            Kolego drogi... Ludzie mnie w Londynie zatrzymuja na ulicy i pytaja gdzie moga sobie zrobic taki tatuaz jaki zrobil mi Jarek... blagam Cie nie pieprz glupot bo pewnie nawet nie widziales prac Jarka Szulca, albo jestes z konkurencji i boli ze tak nie potrafisz...
          • Gość: j.k. Re: TATUAŻ... IP: *.apus-net.pl 02.08.10, 20:41
            Nie mogę porównać jakości wykonania jednego i drugiego tatoo, bo na żywo żadnego
            z Miami nie widziałam; co do studia p.Szulca to pozostawia wiele do życzenia...
            m.in. z tego względu zrezygnowałam z jego usług.

pozdrawiam
    • Gość: Przemo Re: TATUAŻ... IP: *.chello.pl 19.09.09, 19:42
      Jarek i nikt inny w Częstochowie. Być może są lepsi w Polsce i na świecie ale
      nigdy nie masz pewności ze ktoś zrobi dany wzór najlepiej jak się da. Ja mam już
      obie ręce wydziarane. Jarek poprawiał wzory innych kolesi z Częstochowy z
      których nie byłem zadowolony. Najlepsza opinia to to ze jarka nikt nie poprawia!
      • Gość: ar Re: TATUAŻ... IP: 212.87.240.* 23.09.09, 10:52
        Jarek jest kiepski a zasłynol bo jest nieco lepszy od Maja. W
        częstochowie jedynie Gonzo ktory ma salon w bramie w alejach tam
        gdzie jest szafa gra robi tatuaże na poziomie. Nie wiem jak Siwy i
        Saper ale podobno tez sa o niebo lepsi od Jarka. Tyle ze jego
        wszyscy znaja i zamiast zrobić sobie dobry tatuaz zapłaca koszmarne
        pieniądze za fuszerke...
        • Gość: fikus Re: TATUAŻ... IP: *.net.stream.pl 23.09.09, 12:56
          Każdy Częstochowski tatuator ma swoją stronę internetową z galerią tatuaży,
          wystarczy wejść i zobaczyć kto jest najlepszy. Wg mnie Szulc zapracował sobie na
          opinię najlepszego.
          Siwy???, Saper ??? osiedlowi dziargacze zawsze uważają,że są najlepsi :p
        • sweet_sensi Re: TATUAŻ... 23.09.09, 19:41
          Gość portalu: ar napisał(a):

> Jarek jest kiepski a zasłynol bo jest nieco lepszy od Maja. W
          > częstochowie jedynie Gonzo ktory ma salon w bramie w alejach tam
          > gdzie jest szafa gra robi tatuaże na poziomie. Nie wiem jak Siwy i
          > Saper ale podobno tez sa o niebo lepsi od Jarka. Tyle ze jego
          > wszyscy znaja i zamiast zrobić sobie dobry tatuaz zapłaca koszmarne
          > pieniądze za fuszerke...

a masz jakąś dziarę zrobiona u niego, mówiąc że odwala fuszerę? skoro tak wiele
          osób jest zadowolonych z jego usług to chyba świadczy o czymś
    • karolaginda27 Re: TATUAŻ... 24.09.09, 08:05
      Polecam studio tatuażu na ul. Tuwima 31 Black Devil. Facet jest genialny i nie bierze duzo. To jest w II aleii w bramie za Trollem.
    • Gość: ObruSS Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 20:42
      mozesz isc do szulca ale u niego ostatnio ceny z kosmosu. jest jeszcze diabolik w pierwszej alejce ale tam robie wszystko na odwal sie. jedynym studiem tatuazu w czewie gdzie wyjdziesz naprawde zadowolony z tatuazu jest foka studio. tu masz linka fokatatu.pl/ polecam bo sam zrobilem tam kilka tatuazu i jestem baaardzo zadowolony.
      • Gość: rozbawiony Re: TATUAŻ... IP: *.net.stream.pl 30.09.09, 11:22
        Panie Foka zapomniał Pan napisać o wygodnej kanapie , hahahahaha
    • Gość: silverr Re: TATUAŻ... IP: *.elektron.com.pl 01.10.09, 11:16
      Jarek Szulc zawodowiec.
    • Gość: aga Re: TATUAŻ... IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.09, 20:09
      Polecam studio tatuażu "FOKA" PIERWSZA ALEJA
    • Gość: INK INK&BLOOD IP: 193.138.240.* 19.10.09, 09:13
      INK & BLOOD Studio tatuażu, Kopernika 21/1 Częstochowa, polecam!!!!!!!!
    • Gość: ewusia Re: TATUAŻ... IP: 188.33.63.* 25.10.09, 22:04
      ja tez goraco polecam salonik <FOKA>w 1 aleji uroczy...mily...sympatyczny a
      przede wszystkim profesjonalista!zrobilam tam tatuaz i jestem naprawde
      zadowolona noi cena przystepna!!!polecam!
      • Gość: ja Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 13:22
        ja mam tatuaż robiony przez Maja. Jestem zadowolona nie mogę narzekać.
        Jednak teraz się wybieram do Pana na Limanowskiego (Szulc).
        On jednak robi tatuaże artystyczne natomiast Maju musi sobie odbić na skórze wzór.
    • Gość: MR. SMILE Re: TATUAŻ... IP: 77.255.82.* 17.11.09, 18:11
      Siemka. dziś się dziarałem w studiu "FOKA" i jest naprawdę godne polecenia!!
      świetna atmosfera, a tatuaż genialny. Krzysiek, artysta-tatuażysta (Foka)
      naprawdę zna się na rzeczy.
      Ty macie stronkę przyczajcie sami www.fokatatu.pl

Pozdro.
      • Gość: Paula Re: TATUAŻ... IP: *.2.142.83.tvksmp.pl 19.11.09, 18:59
        Tak samo myślę. Krzysiek-Foka jest najlepszy. Polecam wyłącznie to studio.
        • Gość: do ewusi,pauli itp Re: TATUAŻ... IP: *.net.stream.pl 19.11.09, 22:10
          Czy został Panu jeszcze ktoś z rodziny kto mógłby Pana zareklamować Panie Foka
          ?? Traktuje Pan to forum jak darmową reklamę, a ludzie szukają tu rzetelnej
          informacji. W Częstochowie jest 2 dobrych tatuatorów, Pan do nich nie należy.
          Jeśli cierpi Pan na brak klientów to niech Pan wykupi reklamę a nie zaśmieca forum.

• Gość: nie z rodziny Re: TATUAŻ... IP: 193.138.240.* 23.11.09, 14:11
            ciekawi mnie których "tatuatorów" masz niby na myśli,ja sadze że każdy powinien
            zastanowić się dobrze przed zrobieniem tatuażu bo to przecież na całe
            życie,warto obejrzeć galerie każdego "tatuatora" a najlepiej iść do studia i
            samemu się przekonać jak wygląda studio sprawy higieny i podejście do pracy
            samego artysty bo sam się przekonałem na własnej skórze ze w naszych studiach
            jest z tym bardzo rożnie i niektórzy zapomnieli co to kultura,mam już kilka
            tatuaży nie będę pisał kto zrobił te gorsze a o lepszych powiem tylko że ja
            spokojnie mogę polecić studio "FOKA"
            • Gość: ania Re: TATUAŻ... IP: *.net.stream.pl 23.11.09, 19:59
              Szukałam ostatnio wzoru anioła dla siebie i znalazłam wzór w galerii "małe" w
              Fokatatu , całe szczęście szukałam dalej i....
              wiking-szulc.vizz.pl/kobiece/jarek%20szulc%20115.jpg . Dlatego popieram
              to co napisałeś "nie z rodziny" :
              Ludzie zanim gdzieś pójdziecie obejrzyjcie prace !!!
            • Gość: j.k. Re: TATUAŻ... IP: *.apus-net.pl 02.08.10, 20:51
              zgadzam sie!!!! pisałam juz wcześniej, z jednego, z bardzo polecanych studio,
              wyszłam, bo miałam zastrzeżenia co do higieny pracy. Zaś ,,Fokę'' poleciła moja
              dobra znajoma, dzieki opinii której i ja tam się wybieram :)
          • Gość: misiek Re: TATUAŻ... IP: *.centertel.pl 26.09.10, 02:55
            kolego nie byles u Foki nie mamy czym gadac jak pojdziesz i zobaczysz to dopiero sie przekonasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Gacek98 Re: TATUAŻ... IP: *.Netcominternet.pl 29.08.13, 19:12
              A jak sie nie przekonam
    • vincent_vega06 Re: TATUAŻ... 18.11.09, 09:29
      najlepiej na tyłku
    • newtonh Re: Na pewno nie "MAJU"!!! 23.11.09, 14:54
      Widziałem ostatnio dzieło tego pseudo-tatuażysty (a wiele tatuaży na żywo
      widziałem,min. gościa z Wałbrzycha ze studia www.tattooalien.com ); on nawet nie
      potrafił prosto wytatuować gwiazdek. Znajoma musiała wybierać się do niego na
      poprawkę - al on stwierdził, że "pierdółek" (zresztą przez niego samego
      wykonanych) nie poprawia. Żenada. Inny znowu wzór przez niego wykonany miał
      fatalnie poprowadzoną, niewykończoną kreskę, płatki kwiatów źle wycieniowane.
      Fuszerka na całego!!! Laska poszła na poprawkę do innego gościa, Siwego, który
      to doprowadził tatuaż do właściwego stanu. W efekcie obydwie osoby wydały więcej
      kasy na poprawki tego partacza, bo tylko takie określenie mi do niego pasuje.
      • Gość: c TYLKO MAJU IP: *.zana.trustnet.pl 24.11.09, 22:42
        MAJU JEST ŚWIETNY. profesjonalista!!!!
        a nie jakaś foka czy cholera wie co
        • Gość: zadowolony Re: TYLKO MAJU IP: 188.33.200.* 24.11.09, 22:50
          Racja! Tylko Maju i jego pełny profesjonalizm. On przyćmiewa resztę tych pseudotatuatorów z Częstochowy. Cały się u niego wytatuowałem i jestem w pełni zadowolony.
          • defected Re: TYLKO MAJU 25.11.09, 13:13
            Zgadzam się.
            Michał i Dawid ogarniają temat w 100%.
            • Gość: MONIEK Re: TYLKO MAJU IP: *.54.172.4.tvksmp.pl 26.11.09, 00:05
              JA MIALAM POPRAWIANY TATUAZ U PANA JARKA SZULCA I JESTEM ZACHWYCONA PAN JAREK
              TAK POTRAFIL GO ZAKRYC ZE WOGOLE NIE WIDAC MI BLIZN PO TAMTYM TAUAZU A WOGOLE
              JEST BARDZO DELIKATNY JESLI CHODZI O WYKONANIE A TO DLA KOBIETY SIE LICZY
        • Gość: maju sure Re: TYLKO MAJU IP: 155.158.90.* 27.11.09, 11:04
          a co do poprawek. to maju sie nawet nie przyznaje do niektorych swoich
          spartaczonych prac. kto byl u foki to wie o co chodzi.....
          • Gość: siabadala Re: TYLKO MAJU IP: *.21.pl 29.06.10, 21:54
            "kto był u foki wie o co chodzi..."!! taaa, oczywiscie, że wie! ;]
            zanim zrobilam sb tatuaż tez chodzilam sie dowiadywac co i jak i wiem
            ze 'foka' rozpuszcza ploty o Maju! robiłam u Maja własnie i jestem
            zadowolona. Bylam tez zmienic co nieco w swoim tatuazu i nie bylo z tym
            zadnego problemu ;P czemu niby mialby sie nie przyznawac?! ;]
      • Gość: Ania Re: Na pewno nie "MAJU"!!! IP: 212.59.230.* 26.11.09, 13:47
        tylko nie MAju!!!
        jest niemiły,wulgarny i wogole odpychajacy!!!co do dziar w jego
        wykonaniu--->beznadzieja
        ja robiłam sobie tatuaz u Piotrusia,który swego czasu tatuowal w tym
        samym studio co Maju...świetne podejście do klienta oprocz tego
        super dziara:D:D...Pozdro Piotruś:)
        • Gość: c Re: Na pewno nie "MAJU"!!! IP: *.zana.trustnet.pl 26.11.09, 22:49
          Maju jest zajebisty.
          A wulgarny i niemiły jest dla pustych blond lasek co przychodzą sobie przebić
          pępek albo "wydziarać" kolorowe kwiatki z napisem "kocham depo"

• Gość: maju sure.... Re: Na pewno nie "MAJU"!!! IP: 155.158.90.* 27.11.09, 11:01
            tjaaa.
            dziwne macie poczucie "sympatycznego podejscia". jest takie powiedzenie: "klient
            nasz pan". maju na pewno nie zna tego powiedzenia. a co do jego prac: rozumiem
            ze sa tu jego przydupasy, ale to nie znaczy ze macie byc slepi i zachwycac sie
            jego "genialnymi" pracami..... no chyba ze macie spaczony gust lub ciezka wade
            wzroku.....
            • Gość: heheheehe Re: Na pewno nie "MAJU"!!! IP: *.net.stream.pl 27.11.09, 15:29
              Gość portalu: maju sure.... napisał(a):

> tjaaa.
              > dziwne macie poczucie "sympatycznego podejscia". jest takie powiedzenie: "klien
              > t
              > nasz pan". maju na pewno nie zna tego powiedzenia. a co do jego prac: rozumiem
              > ze sa tu jego przydupasy, ale to nie znaczy ze macie byc slepi i zachwycac sie
              > jego "genialnymi" pracami..... no chyba ze macie spaczony gust lub ciezka wade
              > wzroku.....

Gość portalu: maju sure napisał(a):

> a co do poprawek. to maju sie nawet nie przyznaje do niektorych swoich
              > spartaczonych prac. kto byl u foki to wie o co chodzi.....

Noooo teraz to foka przegiąłeś, jak sobie psychicznie nie radzisz z konkurencją
              to zmień zawód, a ludzie musieliby być ślepi, żeby nie widzieć że sie sam
              reklamujesz mimo ze jestes przeciętniakiem w tym fachu.
              • Gość: c TYLKO "MAJU"!!! IP: *.zana.trustnet.pl 27.11.09, 21:06
                no pan foka-sroka to załamke psychiczna przechodzi widac skoro na każdym forum
                wypisuje to samo.

nie dorównasz Majowi NIGDY.
                dziaraj sobie chłopców w myszkowie...

Każdy wypisuje na Maja ale i tak do niego idzie. Kiedy się nie pójdzie to zawsze
                komuś coś dziara, i na kanapie siedzą jakieś osoby i wybierają wzory.
                a u pana, panie foko- sam pan siedzisz na tej kanapie i wypisujesz tu bzdury.

żal dupę ściska, co? :))

• Gość: a Re: TYLKO "MAJU"!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.09, 22:07
                  może maju w tatuażu jest dobry, ale w piercingu niezbyt ...
                  • maszklej Re: FOKA 28.11.09, 18:42
                    W Częstochowie natrafiłem na wielu tatuażystów,ale co zauważyłem dobrze wyglądające studio to nie wszystko.Na swoim ciele mam wiele tatuaży w wykonaniu różnych tatuażystów,więc w pełni mogę podsumować pracę każdego z nich,gdybym zaczynał tatuować swoje ciało od zera odrazu popędziłbym do Studia "FOKA".Niewielkie studio,profesjonalny tatuażysta zwracający uwagę na nawet najdrobniejsze szczegóły a co najważniejsze 100%-owa HIGIENA!!Wszystkie igły oraz rury z dziobami są jednorazowego użytku,a pozostałe rzeczy zabezpieczone jednorazową folią.Wszystkim tym,którzy zafascynowani są tą jakże inspirującą sztuką tatuowania z czystym sumieniem polecam Studio Tatuażu "FOKA".Pozdrawiam.
                    • Gość: arti Tatuaż IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.09, 19:23
                      Oglądałem galerie foki, nie ma się czym pochwalić. A foliowe woreczki mnie nie
                      przekonają, a ma autoklaw ??
                      A ja Wam nie powiem u kogo się dziaram bo i tak ma dalekie terminy, a jak się
                      wszyscy tam rzucicie to będzie miał jeszcze dalsze. pozdro wszytkim co mają oczy.
                      • monika18108 Re: Tatuaż 08.09.10, 21:53
                        masz 3 studia tatuazu w czewie i tylko foka jest tym ktorym polecam.od MAJA wszyscy ida do Krzysia.czlowieku jestes slepy albo nie wiesz jak wyglada tatuaz zrobiony profesjonalnie
                    • Gość: do maszklej - foki Re IP: *.net.stream.pl 28.11.09, 20:06
                      żenująca autoreklama, z tego loginu tylko 1 wpis na całym forum - a fuj
                      • Gość: FOKA autoreklama!!! IP: 188.33.42.* 28.11.09, 21:48
                        Sami robicie z tego forum darmową reklamę...Każdy robi to co lubi i chodzi tam gdzie mu się podoba ,a Wy nie podcierajcie sobie mną DUPY!i nie wypowiadajcie się za mnie na kogokolwiek i czegokolwiek temat!!! FOKA
                        • monika18108 Re: autoreklama!!! 08.09.10, 21:55
                          FOKA GORA.............hehehehehe...................pozdro Krzysiu niedlugo sie widzimy
                      • maszklej Re: Do "afuja" 29.11.09, 13:01
                        Według mnie "autoreklama" to pojęcie względne forum założone zostało w celu opublikowania i wyrażenia tematów związanych z tatuażystami.Tak, więc zgodnie z tą zasadą wypowiedziałem się na ten temat.Każdy człowiek ma przeciez własny rozum i potrafi dokonywać wyborów.Podsumowałem więc pracę tatuażystów,którzy zostawili ślady na moim ciele,wyraziłem własną opinię nie zmuszam nikogo do wyboru akurat tego tatuażysty mówię tylko,że jak dla mnie jest jednym najlepszych.
                        • Gość: misq maju... IP: *.prenet.pl 29.11.09, 17:28
                          Już 4 razy dziarałem sie u maja i za każdym razem podchodził do tego
                          profesjonalnie, mówił czym i jak smarować, itd. A że jest wulgarny i czasami
                          niemiły to prawda, ale niejednokrotnie byłem świadkiem jak jakiś gamoń czy pusta
                          lala przychodzili i sie pytają czy taki a taki tattoo będzie mu tutaj pasował
                          czy może wyjdzie z mody, a może tulipana a może serduszko, no ludzie przecież to
                          rece opadają jak sie to słyszy. dziara jest na całe życie więc jest to sprawa
                          indywidualna każdej osoby więc maju może co najwyżej zaproponować jakieś dodatki
                          lub cienie.

A co do Foki lub Szulca czy innych to sie nie wypowiadam bo nie dziarałem sie u
                          nich jeszcze, ale oglądając ich galerie to naprawde trzymają dobry poziom...
                        • domislawa Re: Do "afuja" 03.04.10, 00:44
                          demonic czy jakoś tak.. aleja NMP 3 w podwórku z drugiej bramie po lewej idąc w
                          stronę Jasnej Góry
                    • Gość: edyta Re: FOKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 22:14
                      dokładnie zgadzam się z moim przedmówca,co prawda ja robiłam dopiero pierwszy
                      tatuaż ale takiego podejścia do klienta nie widziałam wiec polecam ten
                      salon....dowiesz się wszystkiego konkretnego,odpowie na każde pytanie bez
                      żadnych fochów i dąsów..pozdrowienia dla K.Ż
                    • Gość: lol Re: FOKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 18:45
                      człowieku a znacz jeczcze kogoś w czewie kto sterylizuje igły? przecież igły z
                      chin jednorazówki są najtańsze
                      • monika18108 Re: FOKA 08.09.10, 21:51
                        najlepsze sa igly jednorazowe.sa najbezpieczniejsze.chyba nie chcial bys byc kuty ta sama igla co 100innych klijentow...................
                  • Gość: Ja Re: TYLKO "MAJU"!!! IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.13, 22:05
                    Up
            • Gość: paula Re: Na pewno nie "MAJU"!!! IP: 46.77.124.* 05.10.13, 13:10
              Poda mi ktoś numer telefonu do tego studia na Ogrodowej....?
          • Gość: siabadaa Re: Na pewno nie "MAJU"!!! IP: *.21.pl 29.06.10, 21:56
            hah! xD dokładnie tak jest! nawet byłam ost świadkiem jak przyszły
            takie dwie kolezanki barbie przebijac pępki ;]
            • monika18108 Re: Na pewno nie "MAJU"!!! 08.09.10, 21:58
              Majoqi nawet bym nie pozwolila dotknac sie reka a co dopiero igla................ffffffffffeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Janu1990 Re: TATUAŻ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.09, 13:35
      Witam. Bardzo polecam studio tatuażu artystycznego FOKA który znajduje sie w
      pierwszej alejii Najświętszej Marii Panny, po prawej stronie jak idziemy w
      stronę Jasnej Góry. Zrobiłem już tam 2 tatuaże z których jestem bardzo
      zadowolony, myślę już o kolejnych :). Bardzo miła atmosfera i można bardzo łatwo
      się dogadac co do dnia i godziny wykonania tatuażu. Gorąco polecam
      • Gość: wojtas Re: TATUAŻ... IP: *.net.stream.pl 02.12.09, 14:13
        Tak, tak , a świstak siedzi i zawija w te sreberka - skończcie już z tym, bo
        ludzie nie są ślepi. A można się łatwo dogadać bo zawsze ma wolne :)
        • karolinaa_m Re: TATUAŻ... 04.12.09, 23:17
          Drodzy koledzy ten pan foka to jakis pajac a te jego prace to straszna
          kiszka....Az sie wybiore chyba do niego go obsmiac za ta jego stronke załosne.,,.
          • monika18108 Re: TATUAŻ... 08.09.10, 22:01
            TY suko zeby ci jezyk w gardle stanal za te slowa co napisalas na temat FOKI!!!!!!!!
        • Gość: autor Re: TATUAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 20:39
          kolego bo nie sztuka jechac masowke jak chinczycy w fabrykach...
          • Gość: domzły Re: TATUAŻ... IP: *.net.stream.pl 30.12.09, 22:31
            czy tylko ja mam wrażenie , że foka zrobi wszystko aby ten temat był na 1
            stronie ? jakies pierdoły o kanapie, zeby podbic wątek, w którym sam siebie chwali
            • monika18108 Re: TATUAŻ... 08.09.10, 22:03
              sam siebie nie chwali!!!!!!!!!!!!Jest PROFESJONALIATA w tej dziedinie i nic tego ie zmieni
    • Gość: sqvka Re: TATUAŻ... IP: 188.33.247.* 04.12.09, 21:02
      Studio " Foka" ; )
      Przemiła obsługa, profesjonalne podejście do klienta, dbałość o szczegóły,wszystko na najwyższym poziomie. Nie mam zastrzeżeń.
      Tatuaż wyszedł przepiękny, jestem z niego ogromnie zadowolona i powrócę tam na pewno.
      A kanapa rzeczywiście niezwykle wygodna ;p
      • Gość: b TYLKO MAJU IP: *.zana.trustnet.pl 20.12.09, 21:52
        Autor:
        Gość: FOKA IP: 188.33.42.*

Autor:
        Gość: sqvka IP: 188.33.247.*

HAHAHAHA
        żenujący foka ;]
      • monika18108 Re: TATUAŻ... 08.09.10, 22:05
        no kolezanko jestem tego samego zdania:)
    • Gość: ja Re: TATUAŻ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.09, 21:18
      Ja sie dziaram w studiu INK&BLOOD na Kopernika. Dobra cena,
      oryginalne wzory i oczywisicie sterylnosc i higiena. Stronka
      www.myspace.com/erik83art jakby ktos chcial porownac prace z innymi
      tatuatorami.Polecam!!!!
      • monika18108 Re: TATUAŻ... 08.09.10, 22:06
        kolego w ty studiu kase zdzieraja z klijenta jak tylko moga!
    • Gość: Furorka Re: TATUAŻ... IP: 89.167.22.* 16.12.09, 18:38
      Witam! Robiłam tatuaż u Maja. Wyjątkowe przeżycie... w sensie podejścia do
      klienta. Serio, obawiałam się, że zaraz w pysk od tego pana dostanę. Tatuaż był
      spieprzony, więc musiałam go poprawiać i dzięki temu poznałam FOKĘ! Fantastyczny
      koleś i rasowy profesjonalista!!! Tatuaż świetnie mi poprawił, pogadał i nie
      zainkasował jakiejś magicznej sumy. Poza tym nie miałam wrażenia, że zstąpiłam w
      bramy piekieł, bo wystrój studia jest naprawdę przyjemny. Podsumowując - chcesz
      naprawdę świetny, szybko gojący się (po Foce panterka zagoiła się po 4 dniach,
      po Maju próbowała miesiąc...), porządny tatuaż wykonany w przemiłej atmosferze -
      tylko FOKA!
      • Gość: znowu to samo ... Re: TATUAŻ... IP: *.net.stream.pl 16.12.09, 23:34
        A to dziwne, bo ten koleś codziennie wrzuca do netu to co robił i poprawki
        panterki tam jakoś nie widać, więc albo nie miał się czym chwalić, albo coś
        zmyślasz Furorka. Pewnie znowu autoreklama :(
        • Gość: sport-men Re: TATUAŻ... IP: 195.205.202.* 19.12.09, 06:36
          W salonie tatuazu najwazniejsza jest kanapa stojaca w poczekalni.Musi byc
          wygodna :)
          • Gość: gość Re: TATUAŻ... IP: *.chello.pl 26.12.09, 11:06
            Co Wy ludzie z tą kanapą macie???Chodzicie się dziarać?Czy posiedzieć na kanapie?
            • Gość: sport-men Re: TATUAŻ... IP: 195.205.202.* 26.12.09, 13:45
              Dziary to tylko przygrywka,pretekst. Tak naprawde chodzi o kanape i wszystko co
              z nia zwiazane :)
        • monika18108 Re: TATUAŻ... 08.09.10, 22:09
          kolego to idz pierw do FOKI zrob tatuaz a pozniej do Maja zobaczysz czym sie roznia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka