aspiryne 03.03.08, 13:48 Czy ktoś mógłby mi podać namiary do dobrego dermatologa? I orientuje cię się czy to paskudztwo da się wyleczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basienka1160 Re: trądzik różowaty 22.04.08, 10:27 Wiem jaki to problem,rozumiem Cię bo sama go miałam i bardzo cierpiałam z tego powodu.Było mi wszystko jedno jak, byle się pozbyć tego paskudztwa.Miałam czerwoną twarz i koszmarne czerwone krosty.Wyglądałam jak befsztyk.Bałam się wyjśc do ludzi, patrzeć w lustro.W końcu trafiłam do dr Agaty Kusiby-Charaziak.Na pierwszą wizyte poszłam prywatnie , a potem już na NFZ.Wyleczyła mnie lekiem który nazywa się roacutane.Nie pamiętam dokładnie już jak to się pisze, bo było to dawno, chyba z siedem lat temu.Lek był drogi, leczyłam się kilka miesięcy ,prywatnie chodziłam do niej na złuszczanie ,bo miałam koszmarne blizny.W tej chwili mam spokój.Tylko muszę uważać z jedzeniem.Podobno już jest polski odpowiednik tego leku, znacznie tańszy.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aspiryne Re: trądzik różowaty 26.04.08, 20:57 A gdzie ta pani doktor przyjmuje? Z góry bardzo dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
basienka1160 Re: trądzik różowaty 01.05.08, 00:05 Na ul. Waszyngtona na wysokości Trzeciej Alei jest przychodnia A- Derm czy coś w tym stylu.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
basienka1160 Re: trądzik różowaty 01.05.08, 00:26 Zerknij na forum ogólne, tam jest kilka opinii o niej.Przeczytaj i podejmij decyzje.W każdej z tych wypowiedzi jest trochę prawdy o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutka-monika Re: trądzik różowaty 26.04.08, 11:25 Tę przypadłość jest dosyć trudno wyleczyć dlatego powinien się Tobą zając dobry specjalista. Ja polecam panią prof. Olszewską, niestety przyjmuje w Łodzi, ale nie jest to w końcu tak daleko. Jest to wybitnej sławy specjalista znany z tego, że potrafi wyleczyć nawet beznadziejne przypadki. W mojej rodzinie pomogła bardzo wielu osobom. www.dermed.com.pl strona kliniki, w której przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś