serce_3 12.03.08, 22:24 Przybywa w mieście ośrodków wykonujących ten zabieg. Ponieważ byłby to dla mnie ratunek, rozważam mozliwość poddania się takiemu leczeniu. Ciekaw jestem opinii, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Chelatacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 08:24 Temat jeszcze mało znany - i te zabiegi iniekcyjne lub piguły co wybrać? w Cz-wie już ponoć sa przeprowadzane.Więc może jakąś osoba z tym nadmiarem (cholery) złego cholesterolu tu nam napisze o efektach leczenia tą)chelatacja)metodą.Koszta9ponoć wysokie jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponownie Re: Chelatacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 00:06 Czyli apel do człowieka który jest po zabiegach - i na tyle życzliwy że podzieli się z nami swoim doświadczeniem. Oby sie odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.agnieszka Re: Chelatacja 01.06.08, 12:39 Rezultaty zależą od stanu pacjenta, wiec należy do tego podchodzić indywidualnie. Jednak uważam, że warto próbować wszystkigo co może pomóc choć niestety zabieg rzeczywiście do tanich nie należy, jednak warto porozmawiać o nim z lekarzem. Wiem ze chelatacja jest wykonywana w przychodni (prywatnej:( )na ul. Sobieskiego (Komed), lecz rzeczywiście miesc takich przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
nissan10 Re: Chelatacja 01.06.08, 21:47 Wszyscy kardiolodzy z którymi rozmawiałem - w tym prof. światowej sławy twierdzą że to bezsensowne. Pat. Odpowiedz Link Zgłoś
chelatacja Re: Chelatacja 09.10.08, 22:57 Gość portalu: ? napisał(a): > Temat jeszcze mało znany - i te zabiegi iniekcyjne lub piguły co wybrać? w > Cz-wie już ponoć sa przeprowadzane.Więc może jakąś osoba z tym nadmiarem > (cholery) złego cholesterolu tu nam napisze o efektach leczenia > tą)chelatacja)metodą.Koszta9ponoć wysokie jakie efekty? Mi bardzo pomoglo .. zreszta poczytaj tutaj jedna z tych placówek wybralem www.chelatacja24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fantomka Re: Chelatacja 22.07.08, 14:41 Wszystko zalezy od stanu choroby. Im wczesniej tym lepiej dla nas. Proponuje gabinet na ul. Dekabrystów 41 . W google mozna znalesc wiecej informacji na ten temat pod haslem chelatacja24 - tutaj zreszta jest podane wiecej adresow i nie tylko w Czestochowie. Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
serce_3 Re: Chelatacja 22.07.08, 15:49 Ale proszę ponownie o OPINIE chorych PO zabiegu, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś