leon990 17.03.08, 00:57 Witam. Jak w temacie gdzie w Cze-wie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kocia Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: 79.139.16.* 17.03.08, 09:28 na ul. Pułaskiego w budynku dworca Stradom :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon990 Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.profiline.pl 17.03.08, 11:53 A wiesz moze jaka cena za strojenie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYCHAM Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: 83.2.141.* 19.03.08, 13:41 tylko nie jedz na stradom bo wlasciciel to kawał chama i reszte wiesniaka mysli ze zjadl wszystkie rozumy ogolnie pracownicy są super taki mlody i starszy wysoki z wąsem bardzo sympatyczni dzieki nim tam jezdze bo tak to nigdy bym tam nie pojechal drugi raz ale i tak wybor do ciebie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 11:54 Plecam gościa w Żarkach Letnisko. Od początku w temacie cb. Ja jak kupowałem radio to gość się najpierw spytał czy smochód diesel czy benzyna. Wydało mi się to śmieszne, bo co ma jedno z drugim wspólnego ale pompa diesla wywołuje zakłucenia które wpływają na fale radiowe. Podjechałem samochodem pomierzył wszystko miernikiem, dobrał sprzęt za rozsądne pieniądze. Gość znajduje się przy drodze z Poraja na Myszków w Żarkach Letnisko. Należy się wpierw umówić na telefon bo facet ma dużo roboty. Tel. 601-532-344 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 12:18 Gość portalu: woj napisał(a): > Plecam gościa w Żarkach Letnisko. Od początku w temacie cb. Ja jak > kupowałem radio to gość się najpierw spytał czy smochód diesel czy > benzyna. Wydało mi się to śmieszne, bo co ma jedno z drugim > wspólnego ale pompa diesla wywołuje zakłucenia które wpływają na > fale radiowe. Podjechałem samochodem pomierzył wszystko miernikiem, > dobrał sprzęt za rozsądne pieniądze. Gość znajduje się przy drodze z > Poraja na Myszków w Żarkach Letnisko. Należy się wpierw umówić na > telefon bo facet ma dużo roboty. Tel. 601-532-344 "zakłucenia" to wywołuje analfabetyzm tak jak u ciebie ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: 212.87.241.* 17.03.08, 16:19 pompa diesla? Ty to jakis glupi jestes. W benzynie moze Ci zaklocac aparat zaplonowy ale nie w dieslu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onyx Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.realestate.net.pl 17.03.08, 17:58 Dokladnie. Diesel jest raczej silnikiem "bezzakłóceniowym" jeśli chodzi o pracę CB. Ale, Panowie nie zmieniajcie tematu bo ni o to chłopak pyta. Dobrą opinia cieszy się w.w. punkt na dworcu na Stradomiu lub druga filia przy Urzędzie Celnym. Strojenie nie powinno kosztować więcej niż 10 złotych. Napisz jaką masz antenę i radio to może chłopaki się wypowiedza czy dobry zakup zrobiłeś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI-FI Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: 195.205.202.* 17.03.08, 19:55 ILE ??? 10 ZLOTYCH ? BRALI PO 30 ZL I WIECEJ /NA STRADOMIU/. Jeszcze robia z klienda idiote i wciskaja ciemnote.Wydaje im sie,ze rozumy pozjadali,a jak zapytasz co to modulacja USB to ledzi taki do biura poszukac wkretaka :-) I z czystym sercem odradzam Buzdygana seniora ,straszny niedbaluch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onyx Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.realestate.net.pl 18.03.08, 17:17 O Buzdyganie tez slyszalem nienajlepsze opinie. Podobno trzeba potem dobra pasta zarysowania likwidowac. 10 zł zaplacilem za strojenie w Rudnikach ( droga na Wielun). Mlody chlopak ale dobrze stroi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 23:19 Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz. Ludzie prowadzący serwis na dworcu Stradom zajmowali się CB i radiokomunikacją kiedy Ciebie na świecie pewnie nie było, lub na kupę mówiłeś papu. Wiem - bo są to moi dobrzy znajomi. Najlepsi fachowcy jakich znam. No... chyba że kogoś na jakiś praktykach mieli albo co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI-FI do kolegi IP: 195.205.202.* 19.03.08, 02:19 Papa prowadzacy ten serwis moze kiedys mial cos wspolnego z radiokomunikacja/nie mam pewnosci/.pracownicy na pewno nie/a firme tworza pracownicy,nie szef/ to,ze nie znasz lepszych fachowcow niz kumple od kufla ze stradomia,nie znaczy,ze mozesz tu rzucac kupami w innych,smarkaczu z klikiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 987 Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: 80.54.172.* 18.03.08, 20:03 witam,na ul.Legionów można zestroić antenkę tak słyszałem na 19,kiedyś też w Presidencie ,albo kupić SWRmeter i samemu się bawić,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nodyy Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 12:12 witam ja ostatnio zakupiłem radyjki tti 880 antene hustler i też szukałem firmy która zestroi całość. Kolega polecił mi na zawodziu ALARM CENTER (zaraz jak się z mostu na zawodziu zjeżdza i skręca w faradaya). Właściciel akurat mi stroił radyjko. Zapłaciłem śmieszną kase 10 zł za całość a było trochę zabawy bo trzeba było skrócić antene troszkę. Jestem zadowolony, następnego dnia radyjko przetestowałem na trasie 600 km i wszystko świetnie gra. W najbliższym czasie wjade tam założyć alarm który woże już 3 miesiąc w bagażniku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.realestate.net.pl 19.03.08, 18:37 A tak z ciekawości to jak on Ci zestroił Hustlera??( podejrzewam , że IC100). Tam zdaje się nie być takiej możliwości?? Chyba , że bat Ci obciął?? MOgę się nie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
guutson Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? 19.03.08, 19:14 Strojenie polega właśnie na regulacji bata (ucinając go). Odpowiedz Link Zgłoś