Dodaj do ulubionych

Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ??

17.03.08, 00:57
Witam.
Jak w temacie gdzie w Cze-wie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kocia Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: 79.139.16.* 17.03.08, 09:28
      na ul. Pułaskiego w budynku dworca Stradom :) polecam
      • Gość: leon990 Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.profiline.pl 17.03.08, 11:53
        A wiesz moze jaka cena za strojenie ??
      • Gość: ANTYCHAM Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: 83.2.141.* 19.03.08, 13:41
        tylko nie jedz na stradom bo wlasciciel to kawał chama i reszte
        wiesniaka mysli ze zjadl wszystkie rozumy ogolnie pracownicy są
        super taki mlody i starszy wysoki z wąsem bardzo sympatyczni dzieki
        nim tam jezdze bo tak to nigdy bym tam nie pojechal drugi raz
        ale i tak wybor do ciebie nalezy
    • Gość: woj Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 11:54
      Plecam gościa w Żarkach Letnisko. Od początku w temacie cb. Ja jak
      kupowałem radio to gość się najpierw spytał czy smochód diesel czy
      benzyna. Wydało mi się to śmieszne, bo co ma jedno z drugim
      wspólnego ale pompa diesla wywołuje zakłucenia które wpływają na
      fale radiowe. Podjechałem samochodem pomierzył wszystko miernikiem,
      dobrał sprzęt za rozsądne pieniądze. Gość znajduje się przy drodze z
      Poraja na Myszków w Żarkach Letnisko. Należy się wpierw umówić na
      telefon bo facet ma dużo roboty. Tel. 601-532-344
      • Gość: gosc Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 12:18
        Gość portalu: woj napisał(a):

> Plecam gościa w Żarkach Letnisko. Od początku w temacie cb. Ja jak
        > kupowałem radio to gość się najpierw spytał czy smochód diesel czy
        > benzyna. Wydało mi się to śmieszne, bo co ma jedno z drugim
        > wspólnego ale pompa diesla wywołuje zakłucenia które wpływają na
        > fale radiowe. Podjechałem samochodem pomierzył wszystko miernikiem,
        > dobrał sprzęt za rozsądne pieniądze. Gość znajduje się przy drodze z
        > Poraja na Myszków w Żarkach Letnisko. Należy się wpierw umówić na
        > telefon bo facet ma dużo roboty. Tel. 601-532-344

"zakłucenia" to wywołuje analfabetyzm tak jak u ciebie ćwoku.
      • Gość: abc Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: 212.87.241.* 17.03.08, 16:19
        pompa diesla? Ty to jakis glupi jestes. W benzynie moze Ci zaklocac aparat
        zaplonowy ale nie w dieslu.
        • Gość: onyx Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.realestate.net.pl 17.03.08, 17:58
          Dokladnie. Diesel jest raczej silnikiem "bezzakłóceniowym" jeśli chodzi o pracę
          CB. Ale, Panowie nie zmieniajcie tematu bo ni o to chłopak pyta. Dobrą opinia
          cieszy się w.w. punkt na dworcu na Stradomiu lub druga filia przy Urzędzie
          Celnym. Strojenie nie powinno kosztować więcej niż 10 złotych. Napisz jaką masz
          antenę i radio to może chłopaki się wypowiedza czy dobry zakup zrobiłeś. Pozdrawiam.
          • Gość: HI-FI Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: 195.205.202.* 17.03.08, 19:55
            ILE ??? 10 ZLOTYCH ? BRALI PO 30 ZL I WIECEJ /NA STRADOMIU/. Jeszcze robia
            z klienda idiote i wciskaja ciemnote.Wydaje im sie,ze rozumy pozjadali,a jak
            zapytasz co to modulacja USB to ledzi taki do biura poszukac wkretaka :-) I
            z czystym sercem odradzam Buzdygana seniora ,straszny niedbaluch.
            • Gość: onyx Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.realestate.net.pl 18.03.08, 17:17
              O Buzdyganie tez slyszalem nienajlepsze opinie. Podobno trzeba potem dobra pasta
              zarysowania likwidowac. 10 zł zaplacilem za strojenie w Rudnikach ( droga na
              Wielun). Mlody chlopak ale dobrze stroi.
            • Gość: kolega Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 23:19
              Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz. Ludzie prowadzący serwis na dworcu
              Stradom zajmowali się CB i radiokomunikacją kiedy Ciebie na świecie pewnie nie
              było, lub na kupę mówiłeś papu.
              Wiem - bo są to moi dobrzy znajomi. Najlepsi fachowcy jakich znam. No... chyba
              że kogoś na jakiś praktykach mieli albo co.
              • Gość: HI-FI do kolegi IP: 195.205.202.* 19.03.08, 02:19
                Papa prowadzacy ten serwis moze kiedys mial cos wspolnego z
                radiokomunikacja/nie mam pewnosci/.pracownicy na pewno nie/a firme tworza
                pracownicy,nie szef/ to,ze nie znasz lepszych fachowcow niz kumple od kufla ze
                stradomia,nie znaczy,ze mozesz tu rzucac kupami w innych,smarkaczu z klikiem .
    • Gość: 987 Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: 80.54.172.* 18.03.08, 20:03
      witam,na ul.Legionów można zestroić antenkę tak słyszałem na 19,kiedyś też w
      Presidencie ,albo kupić SWRmeter i samemu się bawić,pozdrawiam
      • Gość: nodyy Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 12:12
        witam ja ostatnio zakupiłem radyjki tti 880 antene hustler i też szukałem firmy która zestroi całość. Kolega polecił mi na zawodziu ALARM CENTER (zaraz jak się z mostu na zawodziu zjeżdza i skręca w faradaya). Właściciel akurat mi stroił radyjko. Zapłaciłem śmieszną kase 10 zł za całość a było trochę zabawy bo trzeba było skrócić antene troszkę. Jestem zadowolony, następnego dnia radyjko przetestowałem na trasie 600 km i wszystko świetnie gra. W najbliższym czasie wjade tam założyć alarm który woże już 3 miesiąc w bagażniku :)
        • Gość: on Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? IP: *.realestate.net.pl 19.03.08, 18:37
          A tak z ciekawości to jak on Ci zestroił Hustlera??( podejrzewam , że IC100).
          Tam zdaje się nie być takiej możliwości?? Chyba , że bat Ci obciął?? MOgę się
          nie znać.
          • guutson Re: Gdzie dobrze i niedrogo zestroic antene CB ?? 19.03.08, 19:14
            Strojenie polega właśnie na regulacji bata (ucinając go).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka