Dodaj do ulubionych

TAKATA-PETRI w Kłobucku

22.04.08, 11:16
Podobno są tam przyjęcia więc wracam się do osób które już podjęły pracę w tym
zakładzie.Chciałabym wiedzieć jak się tam pracuje i jak jest z wynagrodzeniem
,urlopem,atmosferą ponieważ poważnie myślę o zmianie pracy a nie chciałabym
trafić jak to się mówi z deszczu pod rynnę.
Z góry dziękuję.:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawski Re: Takata-petri w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:18
      Też bym z chęcią dowiedział .
      • Gość: pracownik Re: Takata-petri w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 18:59
        najlepsza jest atmosfera, reszty idzie się nauczyć...
        • Gość: ona Re: Takata-petri w Kłobucku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:35
          czy są teraz jakieś przyjęcia do pracy? Na jakie stanowiska? Będę
          wdzięczna za jakieś informacje dot. zarobków. I info, czy to
          przypadkiem nie jest kolejna fabryka wyzysku... Jeśli ktoś tam
          pracuje, może podzieli się swoją wiedzą nt tej firmy?
          Z góry dzięki za odpowiedzi!
          • Gość: ktosiu Re: Takata-petri w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 21:23
            przyjęcia są, a to jest zakład produkujący kierownice, dlatego wyboru w
            stanowiskach raczej nie ma, szyje się i tyle, na temat zarobków trudno jeszcze
            mówić, wszyscy jesteśmy tu na okresie próbnym, atmosfera jest spoko, jest czysto
            i da się wytrzymać...
            • Gość: ona Re: Takata-petri w Kłobucku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 19:13
              up
              • Gość: nowo przyjęta Re: Takata-petri w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 19:38
                ciekawe na jak długo będzie ta atmosfera spoko;-)
                • Gość: mona Re: Takata-petri w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 17:20
                  i już po atmosferze
                  • Gość: do mona Re: Takata-petri w Kłobucku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.08, 19:40
                    jeśli tam pracujesz, napisz proszę coś więcej o tym zakładzie. Nie
                    chcę spaść z deszczu pod rynnę. Ciężka praca, jakie zarobki?
                    • Gość: do mona Re: Takata-petri w Kłobucku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:46
                      up
                      • Gość: kierownica Re: Takata-petri w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 18:51
                        podbijam temat
                      • Gość: gosc Re: Takata-petri w Kłobucku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 17:01
                        o co chodzi z tym podpisywaniem umów ,ktorą opcje wybrac
    • Gość: misiek takata-petri w Kłobucku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:09
      Praca jak każda inna.Wiadomo że za siedzenie nigdzie nie płacą.Ale trzeba mieć
      cierpliwość.Pozdrawiam wszystkich co byli na imprezie otwarcia.
      • Gość: mona Re: takata-petri w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 23:41
        byłam na niej i powiem że bawiłam się nieżle :-)) pozdrawiam in....
    • Gość: XXX TAKATA-PETRI w Kłobucku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 10:33
      Nie jest tak słodko jak mowią. Praca nie warta tych pieniedzy. Przebierają w
      ludziach, a co zrobią jak im zabraknie taniej siły roboczej?
      • krecik_dewastator Re: Takata-Petri w Kłobucku 24.07.08, 12:29
        Zabraknie? A dlaczego mialoby zabraknac? Wszak najblizsze nowe
        inwestycje przemyslowe powstaja dopiero w Radomsku. Niestety... :(
        • Gość: misiek Re: Takata-Petri w Kłobucku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.08, 10:25
          I się zaczeło klapki spadły z oczu.Zwolnienia za małą wydajność przeciesz to jakaś kąpletna bzdura.Kiedy ten pracownik miał się wprawić w ciągu tego miesiąca jak klei C klase.Dajcie więcej czasu to na pewno będą lepsze efekty.
          • Gość: pracownik Re: Takata-Petri w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 19:56
            I wymagania rosną!!! Im bardziej się staramy, tym więcej od nas oczekują. Chyba
            najgorzej mają klejący, ludzie, którzy podobno mieli na starcie lepszą jakość.
            Wynika z tego, że nie opłaca się starać, bo wtedy zostanie się szyjącym i
            człowiek może sobie nogami trochę pomachać i z koleżanką pogadać, a gdzie jest
            wtedy kierownik? Dlaczego tego nie widzi?
            • Gość: skl Re: Takata-Petri w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 07:15
              no właśnie
              • Gość: misiek Re: Takata-Petri w Kłobucku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 22:51
                Ale nogo-machacze mają większe normy i co sobie pomachają tyle będzie ich.Na klejeniu jest przerąbane skóry ciasne a skóra nie PLASTIK.
                • fliper02 Re: Takata-Petri w Kłobucku 17.11.08, 15:51
                  Czy nikt nie odwiedza już tego forum
    • fliper02 Re: TAKATA-PETRI 08.11.08, 18:33
      Ale coś musi sie polepszyć w takacie, przecież nie moze byc tak źle
      cały czas
      • Gość: czeski44 Re: TAKATA-PETRI IP: *.tktelekom.pl 12.01.09, 10:46
        Tak polepszyło sie, zakład zostaje zlikwidowany.. wszyscy pracownicy zwolnieni
        z dniem dzisiejszym, zakład bedzie istniał jeszcze do 3 marca ale pracownicy juz
        nie pracują, produkcja zatrzymana:)
        • Gość: TAKATA DO WIDZENIA Re: TAKATA-PETRI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 19:46
          Ale to juz było i nie wróci wiecej .... ,a szkoda przywiazał sie
          człek szkoda znajomych i ludzisk z link .Przykre takie ,że musimy
          iść na bruk :<
          • Gość: czeski44 Re: TAKATA-PETRI IP: *.tktelekom.pl 13.01.09, 12:37
            No racja, ale nic się nie zrobi ja już myślałem przed świętami że tak może być,
            ale nie spodziewałem się że tak szybko... szkoda, może jeszcze otworzą tam
            kiedyś ten zakład podobno na 5 lat go wykupili więc może kiedyś...
            • Gość: realista zasłuszta se zwiąski zafodowe będzie takatapetri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 21:07
              jak w temacie ;)
              • Gość: czeski44 Re: zasłuszta se zwiąski zafodowe będzie takatape IP: *.tktelekom.pl 17.01.09, 13:52
                Co??
                • Gość: G829 jak wiele ten zakład znaczył dla ludzi IP: 193.138.242.* 20.01.09, 14:40
                  Pracowałam tam niedługo, ale atmosfera w tej firmie była naprawde
                  przyjazna.To była praca do której chciało się iść... Nie wiem czy na
                  miejscu tej firmy powstanie druga taka sama... Napewno nie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka