Dodaj do ulubionych

Fryzjer Mariusz na Dekabrystów

31.03.08, 13:17
Z opinii na forum wnioskuję,że fryzjer Mariusz jest najlepszy i ma salon gdzieś na Dekabrystów. Czy ktoś mógłby mi podać adres i telefon do niego? z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ebebebe Re: Fryzjer Mariusz na Dekabrystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 13:51
      czy aby na pewno na Dekabrystów? bo jest fryzjer Mariusz ale na Zapolskiej -
      salon Kameleon
      • Gość: ojusta Re: Fryzjer Mariusz na Dekabrystów IP: 212.87.244.* 31.03.08, 13:55
        na Zapolskiej jest też fryzjer Mariusz ale mi chodzi o tego drugiego, gdzieś na
        Dekabrystów lub okolice komobexu
      • ojusta Re: Fryzjer Mariusz na Dekabrystów 31.03.08, 13:56
        na Zapolskiej jest drugi fryzjer Mariusz. Ten którego szukam jest na Dekabrystów
        lub okolice Komobexu
        • madejdobosz Re: Fryzjer Mariusz na Dekabrystów 31.03.08, 14:25
          ja mam fajnego fryzjera ale on ma na imię Konrad i przyjmuje w salonie Leyla na
          Dekabrystów prawie na przeciwko banku PKO, polecam
      • Gość: mondzoł Re: Fryzjer Mariusz na Dekabrystów IP: *.eranet.pl 22.04.08, 21:23
        Świetny?! Śmiech na sali...
    • Gość: petapeta Re: Fryzjer Mariusz na Dekabrystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 14:45
      Mariusz ma salon Cadus...tam w tym szklanym dużym budynku na parterze, obok portera. Czy dobry to nie wiem, ale na pewnoo wysoko się ceni, bo bierze jakieś 130 zł za samo cięcie :/
      • Gość: ojusta Re: Fryzjer Mariusz na Dekabrystów IP: 212.87.244.* 31.03.08, 14:46
        a czy telefon mogę prosić do niego? :)
        • Gość: :) Re: Fryzjer Mariusz na Dekabrystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.08, 20:45
          Powiem Ci, że w internecie nie idzie znaleźć tego numeru, najlepiej
          tam iść, wiziąść wizytówkę i się umówić. ;]

Numer i adres do D&M STWASCY w Częstochowie (czyli tam gdzie Mariusz
          czesze itd.)

(34) 325-74-13
          ul. Dekabrystów 41

To jest koło hali polonia w tym wysokim "szklanym" budynku,
          naprzeciko wejśćia na parterze
          • Gość: drb Re: Fryzjer Mariusz na Dekabrystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 10:08
            wziąĆ a nie wziąść-ludzie dbajcie o czystość języka.
    • Gość: b Re: Fryzjer Mariusz na Dekabrystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:30
      bg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka