Gość: irek Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 23:17 Oczywista, że młody zdolny zawsze mieszka w apartamencie, gajerek ma odprasowany nawet o północy, Warszawka wygląda jak Malibu albo magiczna Wenecja, a auta w cenie mieszkania lśnią podwójną warstwą wosku. Jak mi się zachce gatunku "s-f" to sobie poczytam Lema albo Dicka. Wystarczy, że ze 1 - 2 miliony spragnionych po raz kolejny mdłej kaszki pójdzie do kin. Ja wśród nich nie będę. A najśmieszniejsze jest to, że wcale nie trzeba oglądać takich gniotów, żeby je ocenić. One wszystkie spod jednej sztancy. Zmieniają się tylko "product placement", a to bank, a to radyjko, a to wódeczka. O poziomie filmu niech świadczy reklama puszczana non stop od tygodnia w TV i tekst : "To teraz Ci powiem, że jesteś w czarnej dupie". No jeśli ten tekst ma byc sztandarowym przykładem zajefajnych dialogów tego filmu, to już kończę moją wypowiedź na stronie, bo i ja zaraz zaklnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek OK IP: *.gre.pl 02.04.08, 23:19 Dla mnie (jako faceta) spoko. Trzeba go jednak oglądać jak lekką komedię, a nie z napaleniem na wyborowe kino. Ja lubię polskie produkcje i mi się podobało bardzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 23:21 byłam- nie polecam. Chyba, że masz 15 lat i nie znasz bajki o kopciuszku. Strasznie przewidywalny, wogóle nie śmieszny. Mozna obejrzeć w nd po obiedzie w tv. Na kino szkoda czasu i pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 09:17 A mnie sie podobal motyw jak pil wodke z benjaminem ;P A co do tej wenecji... to bylo osiedle Marina Mokotów w Warszawie i faktycznie jest tam pieknie !!:) Wiem bo bylem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi111 Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 13:23 Do he he To nie był benjamin tylko fikus!!!!! A film-nic specjalnego!!! Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek1985 Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa 03.04.08, 14:22 Nic specjalnego. Troszkę przysypiałem. Adamczyk i tak kojarzy mi sie z papieżem. Więcej w tym komedii niż romantyczności, a płacz Żmudy i Szejbal w jednej scenie okrawał o jakąś parodie. Odpowiedz Link Zgłoś
amelka110 Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa 03.04.08, 14:38 Taki sobie, można iść, ale spodziewałam sie czegoś lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: *.prenet.pl 03.04.08, 21:57 Jak czytam Wasze opinie to czuję się jakbym już widziała ten film, bo wszystko teraz kręcą na jedno kopyto i z tymi samymi aktorami bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 21:46 A nie mówiłem? gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5087420.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: *.prenet.pl 05.04.08, 23:11 TRAGEDIA nie film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLODA Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: *.tktelekom.pl 06.04.08, 11:56 NIE BYŁAM NA TYM FILMIE W KINIE,ALE MOJA PRZYJACIÓŁKA MIAŁA PRZYGODĘ KTÓREJ BYM NIE POZAZDROŚCIŁA.ONA MŁODA(28 LAT OBECNIE),ŁADNA,Z WYKSZTAŁCENIEM,ON STARSZY OD NIEJ O 11 LAT.POZNALI SIĘ GDY OBOJE BYLI JESZCZE W ZWIĄZKACH MAŁŻEŃSKICH.ON PÓŻNIEJ SIĘ ROZWIÓDL,MIAŁ NA NIĄ CZEKAĆ.ZŁOŻYLA SPRAWĘ O ROZWÓD.PO JAKIMŚ CZASIE OKAZAŁO SIĘ ŻE ONA MA RAKA(MA 2 MALYCH DZIECI,TEN FACET 3).WALCZY Z RAKIEM,PODDAJE SIĘ CHEMII.WIDZIELI SIĘ PO RAZ OSTATNI W STYCZNIU TEGO ROKU.PISALI DO SIEBIE,ON PISAŁ ŻE POTRZEBUJE CZASU(PROWADZI WŁASNĄ FIRMĘ),ONA WRÓCIŁA DO PRACY W SZPITALU.GDY BYLI ZE SOBĄ ON JĄ ZDRADZAŁ,NIE PRZYZNAWAŁ SIĘ DO TEGO,ONA ZAWSZE BYŁA PRZY NIM GDY ON MIAŁ PROBLEMY.TERAZ JĄ ZOSTAWIL.PODEJRZEWAM ŻE SPOTYKA SIĘ Z JAKĄŚ ZDROWĄ KOBIETĄ,BO PO CO MU MŁODA CHORA NA RAKA Z DZIEĆMI I W DODATKU Z NIE ZAMOZNEJ RODZINY.ONA LIŻE RANY,STARA SIĘ ZAPOMNIEĆ,ON PEWNIE SIĘ DOBRZE BAWI.A PODOBNO TAK BARDZO CHCIAŁ BYĆ Z NIĄ,ZAŁOŻYĆ RODZINĘ.WYSZŁO JAK WYSZLO,STARAM SIĘ JĄ POCIESZYĆ JAK TYLKO MOGĘ.BYLI ZE SOBĄ PONAD 2 LATA.OBY JUŻ PODOBNEGO BLĘDU JUŻ NIE POPEŁNIŁA Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa 06.04.08, 12:00 Wtf? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLODA Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: *.tktelekom.pl 06.04.08, 12:03 CD.DO POPRZEDNIEJ ODPOWIEDZI.SZANOWNY RYSZARDZIE D.GDYBY CI NA NIEJ ZALEZAŁO NIE ZOSTAWIŁBYŚ JEJ TAK.WIĘCEJ OLEJU W GŁOWIE,JEJ TWOJE PIENIĄDZE NIE INTERESUJĄ.PROWADZ DALEJ TE SWOJE SKLEPY W BODZANOWICACH,PANKACH,BORKACH,JEŻDZIJ DALEJ ZE SWOIM KIEROWCĄ NA PANIENKI,JESTEŚ ZAKLAMANY.NAWET NA POWIEDZENIE PRAWDY CIĘ NIE STAĆ.NAJLEPIEJ WYŁĄCZYĆ TEL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewr Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 14:25 ewr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 17:09 jak ktoś lubi komedie romantyczne to można czas poświęcić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: 80.53.238.* 14.04.08, 22:13 byłam - szkoda czasu,początek filmu tragiczny, później nieco się rozkręca ale - nie! no chyba że ktoś lubi komedie romantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa 15.04.08, 16:32 A to był jakiś skrót scenariusza>? Żmuda jest bardzo ładna, fajne ma zęby, wiewiórkowate:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozol109 Re: Kto był w kinie na "Nie Kłam Kochanie" czy wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 19:24 i wszyscy kupiliście bileciki, i o to chodziło. Kogo to obchodzi, jaki ma być? Bilet trzeba sprzedać, a później niech sobie dyskutują. Odpowiedz Link Zgłoś