mariusz112112 10.04.08, 16:00 Jestem mlodym 22 letnim chlopakiem i szukam pomyslu na wlasny interes.Jesli ktos ma jakies fajne pomysly to piszcie,moze ktos rzuci jakis fajny temat i wtedy uda mi sie cos otworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daszsobierade Re: Pomysl na wlasny interes IP: 83.2.141.* 10.04.08, 16:34 hmm otwórz produkcje wózków dziecięcych czysta robota i jeszcze lepsza kasa , rozejrzyj się ile wokół nas producentów wózków jeden na drugi - i tak samo jeden od drugiego ściąga wzór wózka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz112112 Re: Pomysl na wlasny interes IP: 89.174.23.* 10.04.08, 16:46 w sumie dobre ale trzeba miec niezly zapas gotowki maszyny i przedewszystkim klientow jakichs zdobyc.raczej odpada(chodzi o kase,maksymalnie ile moge wydac to 20000tys zlotych)to sa moje oszczednosci ktore chce przeznaczyc na otwarcie czegos sowjego .moze to jest malo ale wierze ze ktos mi pomoze i wysunie jakas dobra propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lak Re: Pomysl na wlasny interes IP: 80.54.170.* 10.04.08, 19:13 "(chodzi o kase,maksymalnie ile moge wydac to 20000tys zlotych}" hmmm- 20 mln PLN to może zainwestuj w Hutę Cz-wa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj;,i7fr7ik Re: Pomysl na wlasny interes IP: 80.54.168.* 10.04.08, 17:27 Jak nie masz pomyslu co z ta kasa zrobic to idz do snukera na ruletke. Przynajmniej po wyjsciu z tamtad nie bedzie cie glowa bolec co tu mozna otwozyc swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Pomysl na wlasny interes IP: 217.98.38.* 10.04.08, 20:12 oszczędności na konto a Ty do pracy to najlepsze wyjście zdobywaj doświadczenie zawodowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Pomysl na wlasny interes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 20:25 ja tez się zastanawiam nad rozkręceniem czegoś swojego, tylko że o Twojej kwocie na start to chyba pomarzyć mogę. myślę nad handlem w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Pomysl na wlasny interes IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 20:29 Nie oczekujcie że ktoś podsunie Wam pomysły na biznes. Zmieszają z błotem że ośmieliliście w ogóle zapytać albo każą się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Pomysl na wlasny interes IP: 217.98.38.* 11.04.08, 19:58 do gośćia m mam doświadczenie zawodowe 15 lat własny interes i młodemu 22 letniemu człowiekowi dobrze radzę uczyć się i obserwowa co się dzieje wokoło a pomysł z czasem przyjdzie sam a Ty gościu m jak już coś piszesz to pisz coś mądrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Pomysl na wlasny interes IP: 89.174.23.* 10.04.08, 21:58 lola zebys ty miala choc polowe doswiadczenia zawodowego co ja to bys miala minimum polowe tego co ja mam do zainwestowania.ty lak sam zainwestuj w hute jak jestes taki madry,a ty gosciu co piszesz o ruletce to otworzyc pisze sie przez rz a nie przez z.glabie jeden ty bys pewnie tak zrobil-widac.student,magda i pisak popieram was jestescie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisak nie wierz w bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 20:37 za 20 tysi da się ruszyć, z prowadzeniem dział.gosp. ale faktycznie atutem musi być pomysł idea, jest tego sporo, ale pomysły są na ulicach więc trzeba się zastanowić, pralnia na dekabrystów moim zdaniem bomba, jest tego sporo www.zporr.czip.org.pl te osoby zaczynały z kasą 20 tys. +/- Koledzy rzucają handel internetowy - da się zrobić rozglądnij się za branżą obuwniczą np. i już masz allegro.pl z naszymi wyrobami markowymi częstochowskimi, jak coś to pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz112112 Re: nie wierz w bzdury IP: 89.174.23.* 10.04.08, 22:02 a ty pisak o czym myslales?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuuu Re: Pomysl na wlasny interes IP: 80.54.172.* 10.04.08, 22:56 Nie masz pomysłu? Kup go! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: Pomysl na wlasny interes IP: *.iplus.com.pl 11.04.08, 10:56 A NA POCZĄTEK MOZE ZAINWESTUJ W SIEBIE .DOBRE STUDIA ,PRAKTYKA W DOBREJ FIRMIE A DOPIERO PÓZNIJE WŁASNY BIZNES . CHOCIAZ MA OKRES STUDIÓW TEZ BY SIE PRZYDAŁ MAŁY BIZNESIK . NA DOBREY KOMPUTER I DOBRY PROGRAM GRAFICZNY STARCZY .MOZE TWORZENIE STRON INTERNETOWYCH ,ALBO WSPÓLPRACA Z ARCHITEKTAMI .cI ARCHITEKCI STRSZEJ DATY POTRZEBUJA LUDZI KTÓRZY ZNAJA PROGRMAY CADOWSKIE .WSPÓŁPRACA TO NIE ETAT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Pomysl na wlasny interes 11.04.08, 11:37 Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Pomysl na wlasny interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 11:36 O hrabina sie znalazla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Do moderatorki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 14:28 Albo to cholerne obiboki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=78242171&a=78303457 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Pomysl na wlasny interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 11:38 ancymonka napisała: > Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie > nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, > możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=78232209&a=78294777 A ten spam widzisz ? chyba NIE, bo sie go nie pisze wielkimi literami co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rod00 Re: Pomysl na wlasny interes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 20:55 Może pomyśl nad jakimś stoiskiem w budowanej galerii albo bar, pub na to zawsze są chętni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Pomysl na wlasny interes IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 21:11 Masz 20tys. postaraj sie o dofinansowanie z UP 13tys. bezzwrotnie. Ja widze ze w naszym miescie mozna zarobic jedynie na wyprzedazy wiec szukaj fanczyzy takiej jak uppsss czy jakis taki slkepik z ciuchami damskimi po 20zł...Moja siostra pracuje w takim kiosku i mowi ze jak maja normalny dzien utarg to ok 4000zł...Nie wiem ile z tego jest dla wlasciciela ale jezeli stac go na utrzymanie 4ech pracownic, oplacenie czynaszu za lokal ok 4000zł i wszelkich innych kosztow i teraz zmienial lokal na jeszcze wiekszy to nie moze byc zle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Pomysl na wlasny interes IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 21:23 40tysiecy zł to kwota wymagana do otwarcia takiego sklepu i lokal spelniajacy ich wymogi...www.ups.sklep.pl Odpowiedz Link Zgłoś