Dodaj do ulubionych

sklep z ciuchami

28.04.08, 12:15
Witam. W niedługim czasie chce otworzyć sklep z ciuchami. Napiszcie jakiego
typu przydałby się w Częstochowie, zastanawiam się nad markami typu: ZARA, H&M
itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: sklep z ciuchami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:20
      akurat...
      • natalkas04 Re: sklep z ciuchami 28.04.08, 12:25
        tzn.?
        • Gość: .... Re: sklep z ciuchami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:32
          I myślisz , że tak latwo otworzyc sklep z takimi ciuchami, oni sami
          otwierają w galerii takie sklepy
          Przykro mi ale chyba nic z tego
          • Gość: Olo Re: sklep z ciuchami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:33
            Otwórz otwórz.
            Wtopisz to sie wtedy opamietasz.
          • natalkas04 Re: sklep z ciuchami 28.04.08, 12:35
            W galeriach tak, a ja nie zamierzam w galerii ( której i tak nie ma). A wiem że
            towar takich marek można kupować w hurtowniach bez problemu więc nic nie stoi na
            przeszkodzie.
            • Gość: xp Re: sklep z ciuchami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 13:05

W hurtowniach? Ale to chyba jakieś wybrakowane partie albo małe ilości końcówek
              kolekcji... Był kiedyś taki sklep w Częstochowie na placu Rady Europy ze znanymi
              markami (Levis, Zara, Reserved itp), po 2 latach chyba splajtował.
    • Gość: layla Re: sklep z ciuchami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 14:53
      świetny pomysl - bardzo brakuje w cz-wie takich wlasnie marek jak H&M podobno ma byc gdzies otwarty w tym roku no ale nic nie szkodzi by byly 2, ZARA tez jest ok.. dziwne ze nikt nie wpadl na ten pomysl jeszcze - po fajniejsze ciuszki trzeba jezdzic do innych miast niestety..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka