natalkas04 28.04.08, 12:15 Witam. W niedługim czasie chce otworzyć sklep z ciuchami. Napiszcie jakiego typu przydałby się w Częstochowie, zastanawiam się nad markami typu: ZARA, H&M itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: sklep z ciuchami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:20 akurat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: sklep z ciuchami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:32 I myślisz , że tak latwo otworzyc sklep z takimi ciuchami, oni sami otwierają w galerii takie sklepy Przykro mi ale chyba nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: sklep z ciuchami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:33 Otwórz otwórz. Wtopisz to sie wtedy opamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
natalkas04 Re: sklep z ciuchami 28.04.08, 12:35 W galeriach tak, a ja nie zamierzam w galerii ( której i tak nie ma). A wiem że towar takich marek można kupować w hurtowniach bez problemu więc nic nie stoi na przeszkodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: sklep z ciuchami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 13:05 W hurtowniach? Ale to chyba jakieś wybrakowane partie albo małe ilości końcówek kolekcji... Był kiedyś taki sklep w Częstochowie na placu Rady Europy ze znanymi markami (Levis, Zara, Reserved itp), po 2 latach chyba splajtował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: layla Re: sklep z ciuchami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 14:53 świetny pomysl - bardzo brakuje w cz-wie takich wlasnie marek jak H&M podobno ma byc gdzies otwarty w tym roku no ale nic nie szkodzi by byly 2, ZARA tez jest ok.. dziwne ze nikt nie wpadl na ten pomysl jeszcze - po fajniejsze ciuszki trzeba jezdzic do innych miast niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś