natalia2008 28.04.08, 12:25 jeszcze raz zaczne ten temat prosze o pomoc mam zdjagnozowany tradzik rozowaty i szukam naprawde dobrego lekarza prosze o jego dane gdzie przyjmuje, tel do rej., oraz cene wizyty. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rabitek_a Re: dobry dermatolog 28.04.08, 13:01 ZGŁOS SIE DO PANI DR kUSIBY NA WASZYNGTONA. ALE NIE ZNAM NR TEL. TO JEST KAMIENICA NA ROGU WASZYNGTONA I STRYJENSKIEJ. bLISKO AKADEMII JANA PAWŁA Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2008 Re: dobry dermatolog 28.04.08, 20:45 dobra poszukam dzieki czy ktos jeszcze ma jakies propzycje Odpowiedz Link Zgłoś
rabitek_a Re: dobry dermatolog 29.04.08, 10:11 ta lekarka ma tam w tej kamienicy swój gabinet i wykonuje tez rózne zabiegi dermatologiczne. nie powinnas miec problemów ze znalezieniem gabinetu.idąc od AKADEMII JP II ulicą Waszyngtona to jest dosł. kilka kroków po prawej stronie. tam jest tez gabinet kosmetyczny ( niezły - korzystam z niego Guinot) pozdrawiam i zycze powrotu do zdrowia D. Odpowiedz Link Zgłoś
skugge Re: dobry dermatolog 29.04.08, 15:03 rabitek_a napisał: idąc od AKADEMII JP II ulicą Waszyngtona... Akademia Jana Pawła II? hmm, interesujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik Re: dobry dermatolog IP: 212.160.172.* 29.04.08, 17:00 hehe, może co dla niektórych trzeba uściślić, że to o częstochowę chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2008 Re: dobry dermatolog 04.05.08, 20:06 dzieki a czy ktos ma jakis jeszcze typ Odpowiedz Link Zgłoś
kasi3k1 Re: dobry dermatolog 04.05.08, 20:38 moja tesciowa mila problem odwiedzila kliku lekarzy bez skutku. dopiero za namowa mojej kolezaniki odwiedzila gabinet pai dr lelit- zareby po 1 wizycie obajwy ustapily na 2 byla tylko kontrolnie obecnie nie ma zadnych sladow.koszt wizyty 80 zl. w poniedzialki nie musisz sie rejestrowac na inny dzien musisz sie zapisac www.estetica-med.pl/kontakt.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwa Re: dobry dermatolog IP: 195.205.202.* 04.05.08, 22:45 www.dermed.com.pl/index.php Zarejestruj się do prof. Andrzeja Kaszuby. Z tzw. lekarzami z Częstochowy, daj sobie spokój. Niestety, częstochowscy dermatolodzy nie umieją wyleczyć człowieka z trądzika różowatego. Niestety, przekonałam się o tym. Pozdrawiam i życzę zdrowia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 23:15 wyleczył do następnego nawrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 09:31 Fakt faktem w Częstochowie nie ma dobrego dermatologa.z drugiej strony dermatologia jest trudnym zagadnieniem. A co do trądzika różowatego-on jest trudny w leczeniu i nie ma co winy zwalać na lekarza. Sama go posiadam, i wiem jak to jest. Maściami sie zaleczy na jakiś czas i tak paskudztwo powraca. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2008 Re: dobry dermatolog 10.05.08, 18:08 no wlasnie ja bylam leczona sterydami przez 3 lata non stop i teraz jest efekt oplakany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 14:05 hm... czyli tak samo Cię leczyli jak mnie. Mam wielkie żal do pani ''doktor'', choc pewnie w tym też moja wina, ale ja nie wiedziałam ,że to steryd, nie znam się na tym...a dziś płakać sie chce. Ale jakoś z tym trzeba żyć, choc czasami mam takiego doła. Zyczę powodzenia, może kiedyś zwalczymy to . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: dobry dermatolog IP: 212.160.86.* 11.05.08, 21:43 Mialam kiedys trądzik rożowaty,pomogla mi sie go pozbyc pani dr Rychter.Kiedys pracowala na Barbary.Teraz podobno pracuje w przychodni na Zana.Kuracja byla dluga ok 1 roku.Mialam robione testy na helicobakter-pylori.Wzielam leki na żołądek,i duze dawki metronidazolu i inne specyfiki.Pomoglo,ale nalezy przestrzegac diety i unikac nadmiaru słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:12 ja tez polecam Panią doktor Dorotę Rychter, z sukcesem zdiagnozowała skórną odmianę celiakii czego nie rozpoznało wcześniej wielu lekarzy. Przyjmuje w ramach NFZ na ul Wolności dawna przychodnia Kolejowa dwa razy w tygodniu a pracuje w szpitalu na Barbary ma duże doświadczenie kliniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:39 A ja nie zgodzę się z uogólnianiem pojęcia że nie ma dobrych lekarzy dermatologów w Częstochowie, ja osobiście zostałam wyleczona z trądzika różowatego przez panią dr Sabinę Kubacką, świetny lekarz a przede wszystkim wspaniały człowiek. Naprawdę polecam a ta chorobę da się wyleczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 10:17 A czy ktoś leczył trądzik różowaty u pani doktor Posiłowej? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2008 Re: dobry dermatolog 12.05.08, 18:31 czasem trudno sobie czegos odmowic ale jak pozniej nie mozna na siebie patrzec w lusterko to sila wyzsza dzieki umowie sie tez do niej sprobowac trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2008 Re: dobry dermatolog 12.05.08, 18:28 no wlasnie ja tez nie wiedzialam ze to steryd i tez czasem mam wszystkiego dosyc ze plakac sie chce jestem najpierw umowiona z kusiba zobaczymy dzieki rowniez zycze glowa do gory i niepoddawac sie to najwazniejsz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttt Re: dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 00:13 leczyłaś się u dermatologa czy rodzinnego, czy też sama, kupując leki raz przepisane. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2008 Re: dobry dermatolog 14.05.08, 14:50 to chyba oczywiste ze u dermatologa ale jak mi spieprzyla i nic nie pomaga teraz to znowu sie tym samym paskudztwem musze leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2008 Re: dobry dermatolog 19.05.08, 21:34 a moze ktos ma zdanie o dr kindze nicer Odpowiedz Link Zgłoś
njurek7 Re: niedobry dermatolog 19.05.08, 21:51 natalia2008 napisała: > a moze ktos ma zdanie o dr kindze nicer Odpowiedz Link Zgłoś
winter.online Re: niedobry dermatolog 20.05.08, 10:08 dowiedz sie o kosmetykach atw na trądzik różowaty, trochę wspomagają leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 15:55 bardzo dobrym dermatologiem jest hasim elnur- Pan ma ciemny kolor skóry stąd to nazwisko.Studiował w austrii i ma bardzo duża wiedzę. Przyjmuje w budynku komobeksu wizyta 70 zł. telefon 605-365-131. Chodze do niego od 5 lat i mam cały czas bardzo ładna cerę, a było kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś