marlena_iwona 17.05.08, 10:45 Chciałam zasięgnąć opini o tym banku a szczególnie o wpłatomacie,bo mBanku mam dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KLIENT Re: multiBank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.08, 12:47 Jeżeli chodzi o wpłatomaty to nie używam.Jeśli zaś o sam bank to jestem z niego zadowolony,typowy internetowy bank.Wszystko można sobie załatwić nie wychodząc z domu,klikając we własną klawiaturę i myszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkx Re: multiBank IP: *.152.lesio.net 17.05.08, 14:10 Raczej żadziej sie psują zwłaszcza iż są dwa a nie jeden. Reszta podobnie jak w MBANKU tyle iz tu sa opłaty za konto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: multiBank IP: 89.174.23.* 17.05.08, 20:57 W Polbanku masz tez konta za free i gotowke wplacasz w okienku. Na pewno pani sie nie zepsuje:) Co do mBanku, to maja plany umieszczenia wplatomatu w Galerii Czestochowa, ale ta jeszcze nawet sie nie buduje... Odpowiedz Link Zgłoś
marlena_iwona Re: multiBank 17.05.08, 21:22 Moja psychika nie wytrzyma do tego czasu dlatego szukam innej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkx Re: multiBank IP: *.152.lesio.net 18.05.08, 07:18 No jesli do szcześcia niezbedny Ci jest Wpłatomat to poza duetem M - multi Bank wpłatomat posiada jeszcze ING BŚ JEST TAM też I KNOTO ZA DARMO. I SA TEŻ 3 WPŁATOMATY. W tym jeden w samym centrum w II al. NMP - JEST TEZ WPŁĄTOMAT W DAWNYM URZEDZIE WOJEWÓDZKIM NA sOBIESKIEGO I W ODZIALE NA PROMENADZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyziek_0....... Re: multiBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 08:19 A ja mam konto zarówno w multi jak i w ing. Dlaczego w dwóch? - bo chciałem sprawdzić w którym z nich klient jest traktowany jak należy. Wnioski: w obydwu bankach mają Cię głęboko w ........! Przykład: przejedż się do placówki ING. BS która znajduje się w okolicach " Jagiellończyków " na Rakowie. W placówce tej, jeśli chcesz pobrać pieniądze z konta, które nie jest obsługiwane przez bankomat, musisz odstać w kilometrowej kolejce. A wierz mi, godzina stania to standard. Chyba że masz pecha, wtedy stoisz i dwie. Te same zarzuty dotyczą multibanku. Chciałem coś kiedyś załatwić w placówce na Dekabrystów. Po godzinie stania / za własnymi pieniędzmi / szlag mnie trafił i zwróciłem uwagę któremuś z pracowników, że może warto by o sporej grupie petentów, czekających w kolejce, poinformować kierownictwo hali, by oddelegować kogoś dodatkowo do obsługi, przynajmniej do czasu rozładowania kolejki. Efekt: omal nie zostałem usunięty siłą z hali przez ochronę. Wnioski: - jeśli nie musisz, nie korzystaj z usług tych banków. Nie rozumieją, że istnieją dzięki takim jak ja czy Ty. Może więc parę takich opinii ukaże im, że klienta w zasadzie powinno się szanować. Tym bardziej, że ich zysk powstaje dzięki nam. Pozdrawiam, niezadowolony z obsługi klient w/w banków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkx Re: multiBank IP: *.152.lesio.net 18.05.08, 08:35 Problem w tym iż jesli ktoś chce wpłatomaty to poza MBNKIEM, MULTI BANKIEM, ING BŚ, POZOSTAJE CHYBA JEDYNNIE EUROBANK ale to taki dziwny bank i tam obsługa konta to raczej dodatek do kredytów a poza tym ilosc bankomatów własnych raczej skromna 3 szt w Cz-wie + jeden w AUCHAN. Osobiscie i z własnego doswiadczenia wiem iż stosunek do klienta jest bardzo podobny wszedzie czyli ogólnie wszedzie maja go w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cb Re: multiBank IP: *.biuro.trustnet.pl 19.05.08, 23:59 bardzo polecam. maja takie dziwne usługi jak np. wydrukowanie (za darmo) potwierdzenia przelewu z konta, które było zamknięte ponad rok temu (zlikwidowana działalność gospodarcza) i to od ręki. w mBanku właśnie zamykam rachunek firmowy, który wprawdzie jest darmowy, ale po podliczeniu prowizji za wypłaty z bankomatu za ostatni miesiąc (przy rachunku firmowym nie są darmowe nawet w Euronecie) wyszło mi ponad 50 zł :/ wpłatomat w Multibanku działa idealnie. po max godzinie pieniądze są na koncie. niezależnie od godziny wpłaty. CB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depreściak Re: multiBank IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.08, 00:07 Gość portalu: cb napisał(a): > w mBanku właśnie zamykam rachunek firmowy, który wprawdzie jest darmowy, ale po > podliczeniu prowizji za wypłaty z bankomatu za ostatni miesiąc (przy rachunku > firmowym nie są darmowe nawet w Euronecie) wyszło mi ponad 50 zł :/ Mam to samo plus wieczne awarie wpłatomatu(JEDNEGO w całym mieście!). Konta w tym banku nie życzę nawet wrogowi. Odpowiedz Link Zgłoś