automechanik 18.05.08, 13:33 napiszcie jak wyglądają zarobki mechaników w Częstochowie, ja zarabiam średnio 1500zł, naprawa hamulcy zawieszeń ,czekam na wpisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mie.gna. Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.08, 18:19 Czy dobrym jestes mechanikiem.Czy jak bys mial warsztat samochodowy dal bys go rade sam prowadzic?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 22:45 witam oczywiscie ze tak jestem juz 10 lat mechanikiem i u nie jednego pracowałem i dał bym rade poprowadzic warsztat lepiej od nich bo nie robił bym takich błed0w jak moi pracodawcy jeden podstawowy to .im wiecej maja to wiecej chca . widza ze pracownik sie stara to nie umia docenic zeby mechanik mial satysfakcje z pracy tylko gniesc wicisnac do ostatniej kropli potu i mało mało jeszcze by chcieli a od siebie nic.PEWNIE ZE POPROWADZIŁ BYM WARSZTAT SAMOCHODOWY w miłej przedewszystkim atmosferze gdzie pracownik byłby doceniony bo mechenik doceniony jest efektywniejszy a szef zadowolony. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macher Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.21.pl 18.05.08, 18:31 1400 na reke po 8 latach pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:55 To trzeba otworzyć własny warsztat , ja place za wymianę klocków 60zł (po znajomosci) amorek 40zł, za kpl poduszek silnika i skrzyni (3 szt) 140zł , sama robocizna części moje i z tego co widze opłaca sie miec swój warsztat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 19:50 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:01 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.alfanet24.pl 22.08.09, 05:02 1500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.09, 13:51 Bardzo dobrze placi Pan Wojcik w serwisie Fiata przy ulicy Hutnikow Najmniej zarabia nowo przyjety 3000 na reke plus za zbieranie lisci i zamiatanie podworka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 85.202.149.* 21.06.08, 00:14 ja mając swój własny warsztat dziennie srednio mam 400 na rękę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psuj Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 17:19 sam pracujesz w swoim warsztacie i masz 400?? ja też średnio mam coś koło tego ale z tego odchodzi pensja dla dwóch mech plus inne koszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 21:52 Dobry mechani ma zawsze szanse zarobić ponad 2ooo.zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car servis Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 12:03 zatrudnię mechanika samochodowego, kontakt autoserwis.ap@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.alfanet24.pl 21.08.09, 23:47 sa mechanicy, czy wszyscy wyjechali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 23:26 ja również jestem na swoim , i też średnią mogę wyliczyć na 400 dziennie , ale nie na rękę!!! z tego odliczyć trzeba czynsz zus podatki pensja dla pracownika który nawiąz€jąc do pytania zarabia średnio 1600-2000 i inne koszty, to często zostaje mi mniej niż mojemu pracownikowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Skoro wokół 1500 netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 07:58 to kto zarabia te krocie , bo średnia w kraju jest ok 3200 zł. brutto , W innych zawodach i miejscach pracy też pensje ok 1500 zł netto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Skoro wokół 1500 netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 06:46 To ja Ci powiem kto - wszyscy Ci którzy nie mają czasu się wypowiadać na tym forum bo pracują. Ja też jestem mechanikiem, może nie samochodowym i 1500 to tak bardziej na dzień zarabiam ale nie chce mi się o tym publicznie rozprawiać, bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cdma.centertel.pl 14.03.10, 00:29 To zwolnij pracownika jak tak tobie jest zle!!!!!!!!!!I sam Rob!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 85.202.149.* 21.06.08, 23:29 ja akurat mam warsztat na swojej działce i nie mam pracowników więc koszty związane z tym mi odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZXC Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 21:31 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 17:17 podbijam temat, ja mam 1700 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 19:06 A ja 1800 zl. i raz w tygodniu moge wy-ruchac zone wlasciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomasoo Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mtm-info.pl 19.09.08, 23:07 ja zarabiam ok. 3 tys miesiecznie jako mechanik aa pracuje tylko po szkole .. mam dopiero 19 lat ;] i robie juz wszytsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macher Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 00:07 trzy tysiaki za pracę po szkole, może jakiś wolny etat by się znalazł........ja zarabiam średnio ciut ponad połowę tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shatan Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.12, 12:14 witaj i po jakiej szkole taki hajs trzepiesz??? bo ja sie krztałce na mechanika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawekem Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ludowa.netcominternet.pl 20.09.08, 08:12 A może ktoś z dyskutujących chciałby podjąć współpracę przy prowadzeniu warsztatu potrzebuję kogoś z doświadczeniem nie jest potrzebny wkład własny . slawekem@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 18:32 jeśli ktoś byłby zainteresowany pracą jako elektromechanik to proszę o kontakt, odpowiem na każdego maila. Bardzo dobre warunki pracy i płacy, iza_19@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 17:41 jestem zainteresowany Twoja propozycja.Jak miałoby to wglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 20:35 Dobry mech.samochodów ciężąrowych zarabia 3-4 tys. na rękę ale dobry i samodzielny .To tak z branży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macher Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 15:01 pracy mechanika samochodów ciężarowych nie można porównywać z osobowymi, tak jak nie można porównać cen za ich naprawy....ciężarowe nieporównywalnie wyższe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macher Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:19 ciekaw jestem czy coś się zmieniło w branży.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 21:29 napiszcie Panowie czy coś się zmieniło w tej dziedzinie w cz-wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do automechanika Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 13:22 Rozumiem ,,,,ze temat pracy to bardzo poważny temat na forum.Ale wymiana hamulcy,zawieszenia to nie jest żaden problem-tego możesz się nauczyć po kilku dniach i już jesteś małym mechanikiem.Ale żeby naprawić wiele innych podzespołow to już poważniejsza sprawa i to wszyscy udający mechaników powinni zrozumieć.Ja w swoim trabancie remont kapitalny robiłem 3-4 razy włącznie remontem całego silnika- wymiana wału korbowego na podwórku.,Ale to były inne samochody.Dzisiaj budowa samochodu jest trochę inna i np.elektronika to poważny problem przy naprawie jak się nie ma specjalistycznego sprzętu.Wogóle dzisiaj to wszyscy na wszystkim się znają ,ale jak przyjdzie coś konkretnego naprawić w jakiejś branży to nie ma fachowca z prawdziwego zdarzenia a nie do picowania.Naturalnie każdy chce się nauczyć jak najwię cej i być uniwersalnym i wtedy zakłada swoją firmę i próbuje swoich sił na własną rękę.Życzę wszystkim sukcesów w swojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.202.* 02.03.09, 13:47 z tego co czytam to mechanik zarabia ok. 1500-1700zł ile godzin dziennie pracuje?i soboty na pewno też .Ja pracuję w trw w dziale utrzymania utrzymania ruchu przy 160 godz miesięcznie mam 2500na rękę a z nadgodzinami nawet ponad 3000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 11:28 w czewie nie ma co liczyć na rewelacyjne zarobki, ceny usług też są jakie są , co bezpośrenio przekłada się na zarobki....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: zarobki mechanik IP: *.chello.pl 08.03.09, 16:51 ja codziennie dojeżdżam do Wręczycy Wielkiej, dostaję 3000zł na miesiąc, ale na umowie mam tylko minimum (około 1200) zakład się rozrasta, za dwa lata będzie to konkurencj dla moto- techniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: zarobki mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 20:06 możesz napisać co konkretnie robisz za 3000zł, tzn czy są to jakieś drobniejsze naprawy, remonty skrzyń, silników, elektryka ????, napisz też ile godzin dziennie, ja zarabiam max 2000 ale robię tylko drobniejsze rzeczy, pracuję od 8 do 17, do tego dwie soboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: zarobki mechanik IP: *.chello.pl 08.03.09, 22:44 najfajniejsza sprawa to bite z zachodu, dużo się z elektroniką trzeba narobić ale i silniki też trzeba wyremontować(jak są to i 12h na dobe), no a jak nie ma tego to drobnica wtedy pracuję 8h/dzień (na paliwo i chlebek) w soboty tylko dłuższe roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLES Re: zarobki mechanik IP: 195.205.202.* 09.03.09, 09:31 ja się nie na rabiam wtrw 2500na rączke icały socjal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomala-lbn Re: zarobki mechanik IP: *.chello.pl 11.03.09, 17:40 Witam w LBN za 8h i jedną sobote dostaje 2500 na dr.etacie w warsztacie ojca dorobie 2000-3000 w zaleznosci od czasu i wykonanej roboty.Przeprowadzam sie do Puław ,tam zaproponowali mi 1400 i 25% od roboty.Chyba udcziwie tak mi sie wydaje.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY Re: zarobki mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 22:41 okolice cz-wy , mechanika sam osobowe 1700 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: zarobki mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 00:28 up!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: zarobki mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 15:49 1400 netto czy brutto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: zarobki mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 12:44 Czy obecna sytuacja na rynku pracy wpłynęła jakoś na zarobki? Jak wygląda to w porównaniu z poprzednim rokiem? U mnie jest troszkę gorzej, pracy mniej a koszty utrzymania wyższe, czekam na odpowiedzi............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mechaników Re: zarobki mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 10:15 Pracy dla dobrych mechaników jest pod dostatkiem-przeczytaj jeszcze raz.A dla takich mechaników co piszą bzdury na forum to zawsze pracy będzie mało bo do partacza nikt nie pojedzie.Ucz się i pracuj a nie udawaj,że już dużo potrafisz.To inni klienci oceniają twoją pracę-a jeśli ty ją oceniasz sam to znaczy ,że nikt do cie bie do naprawy nie przyjedzie bo pracę wykonujesz nie solidnie a żądasz wysokich pieniędzy za słabo i nie dokładnie wykonaną pracę.Trzeba wziążc się do uczciwej pracy a wyniki finansowe bedziesz miał na pewno lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: zarobki mechanik IP: *.alfanet24.pl 25.12.09, 16:50 Jesli na Wreczycy Wielkiej, to fakt, bardzo duza konkurencja dla moto techniki (prawie) w centrum miasta. Juz sie was boją, bo wiecej klient dolozy do paliwa niz zyska na nizszej cenie;] Odpowiedz Link Zgłoś
witkac_radeszin_sebienia Re: zarobki mechanik 14.03.10, 00:50 Więcej ! Więcej tych wykrzykników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpal Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sedlak.pl 08.10.09, 10:24 Hej tutaj znalazłem ciekawy artykuł - www.wynagrodzenia.pl/artykul.php/wpis.1929/p.78 wygląda że średnia płaca mechanika to ponad 3500 zł brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nat0.sta.nsm.pl 12.11.09, 20:35 witam pracuje 2 lata w ASO japońskiej marki w Gdańsku, pełny etat 160 godzin w miesiącu, pełny socjal, 3500 zł na ręke, dostajemy co kilka dni nowe -czyste kombinezony co jakiś czas nowe buty,i co 6 miesięcy szkolenia na wyzsze poziomy w warszawie,za wszystko płaci firma, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.09, 00:16 Toyota to dobry pracodawca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otoon Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 23:26 warsztat peryferie Cz-wy, max 2000zł, 2 soboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 16:38 serwis okoloice cz-wy 1800zł, drugi rok pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasciciel serwisu Re: zarobki mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 18:34 A ja szukam mechanika 8h pełny etat płacę od 2000 na rękę i nikogo mądrego nie ma do roboty. Specjalizacja motocykle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re: zarobki mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 20:40 Czy w tym zawodzie jest szansa zarobić godziwe pieniądze?? Wg mnie ogólnie nasz region nie wyróżnia się zbyt wysokimi zarobkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: zarobki mechanik IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.10, 08:58 Jestem mechanikiem, osobówki znam bardzo dobrze, motocykl ostatni raz naprawiałem 30 lat temu. Trudno o speca od motocykli jeszcze teraz tych nowoczesnych. Dlatego nie dziw się że nie trafia się mechanik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zarobki mechanik IP: *.poczesna.netcominternet.pl 02.04.10, 18:36 tak troszkę z innej beczki jaki jest koszt wymiany wahaczy w oplu corsie B ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja Re: zarobki mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 10:34 Widać jaki marny poziom reprezentujesz.Pytasz o cenę -nie obchodzi cię czy częśći będą oryginalne ,jakieś marne używane czy pospolita chińszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: zarobki mechanik IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.10, 09:09 Trzy stówki z ustawieniem zbieżności, (na dobrych zamiennikach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkelradom Re: zarobki mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 22:21 Jeśli chodzi o zarobiki dla mechanika motocyklowego, to lepiej nie proponować tych 2000 na rękę. Dlatego, że dla doświadczonego mechanika samodzielnego to będzie śmiech na sali a dla uczącego się całkiem dobra kasa. Tyle że weź takiemu daj panewy do roboty ;/. Ja takie doświadczenie zdobywałem na swoim moto. Sam pasowałem panewki wg. serwisówki. Robię tylko motocykle po znajomych i przez 2 tygodnie w lipcu zarobiłem 3500zł Odpowiedz Link Zgłoś
aleks652 Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.10, 15:26 Z zarobkami mechanika jest tak jak z wszystkimi innymi. Zależy gdzie pracujesz i jakim jesteś fachowcem. Mój sąsiad ma 3tys. netto miesięcznie + nadgodziny. Dziwak ale facet nawet po dźwięku potrafi zakumać co w aucie nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 17:49 możesz napisać gdzie w naszym świętym mieście mechanik zarabia 3000netto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 18:22 MOŻLIWOŚCI ZATRUDNIENIA Mechanik może pracować w warsztatach i serwisach samochodowych, stacjach kontroli pojazdów, firmach transportowych posiadających własny serwis itp. Pracę znajdzie również w przemyśle motoryzacyjnym zarówno przy produkcji samochodów jak i jego podzespołów. ZAROBKI Pensja mechanika zależy od miejsca zatrudnienia. W kraju w zależności od regionu jego pensja waha się między 2,5-3,5 tys. zł brutto. Najlepsi mogą liczyć na jeszcze wyższe zarobki, bo pracodawcy starają się w ten sposób powstrzymać pracowników przed wyjazdem zagranicę, gdzie pensje są dużo wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brayan Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.11.10, 00:26 Ja w BMW servis zarabiam 2000 na ręke. 5 dni w tyg, 8 godz dziennie. chętnie przeniosę sie do innego miasta, Wrocław, rzeszów. jezeli ktoś jest zainteresowany współpracą czy otwarciem warsztatu proszę pisać. adam.st089@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 10:10 dwie soboty, zależnie od przerobu 1800-2000zł, robimy cały zakres mechaniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.alfanet24.pl 05.12.10, 10:56 Teraz rozumiem, dlaczego tak zdzieracie z kierowców na byle naprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 18:59 W polsce nie jest łatwo.Pracuje w skandynawi podstawa to 15 tyś zł.Znam takich osobiście którzy mają 25. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 19:39 do Tomka: wynagrodzenie o jakich piszesz to w Polsce mają chyba prezesi banków, ja prowadzę warsztat samochodowy i mając zatrudnionych dwóch mechaników nie mam takich przychodów ( z czego muszę zapłacić wynagrodzenia ,zusy i inne wszystkie koszty) , czasem się zastanawiam czy nie lepiej gdzieś wyjechać, przepracować 8-10 godz za konkretne pieniądze, i mieć spokojną głowę , jeśli chodzi o temat wątku to zarobki mechaników kształtują się na poziomie 2-2,5tys, wszystko zależy od przerobu no i przede wszystkim kompetencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nax Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.04.11, 20:21 Mój mąż prowadzi warsztat, nie wynajmuję , gdyż prowadzi na własnej działce, płaci mały zus i po roku w branży średnio zarabia 8tysiecy na reke. Panowie otwierać warsztaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 15:53 co nowego w branży?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.246.16.* 03.08.11, 12:36 Technik mechanik UR w dużej firmie mjącej cvztery fabryki w Polsce. 3300 pln do łapki co miesiąc. Czysta pensja bez nadgodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.189.26.93.rev.sfr.net 20.08.11, 02:39 Szukam mechanika z dyplomem do pracy we Francji. Okolice Genevy ( szwajcaria ). Zarobki to 9.20 euro na godzine. 35 godzin tygodniowo na reke okolo 1100 eurona miesiac kontakt qwer@inbox.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 21:05 1100 euro na miesiąc niby dużo, ale jak mamy z tego tam żyć to chyba lepiej pracować tutaj, chyba że po wyborach coś drgnie, jak na razie to tylko ceny paliw ostro drgną ,i mamy europejskie póki co ceny ................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 02:08 1000 euro na miesiąc ?? Ładny wyzysk!!! Jak to polaczek Polaka potrafi wykorzystać żerujac na naszej biedzie... załosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulu Zgla Mechanik ,hahaha, nie wymieniac naciągacz !!! IP: 213.25.162.* 30.03.12, 00:19 Czy zna ktoś prawdziwego mechanika? Ja znam jednego. JEDNEGO. Ale mi chodzi o prawdziwego mechanika nie MONTERA - WYMIENIACZA - NACIĄGACZA. Uczciwego, prawdziwego mechanika znam tylko jednego. Nie będę pisał kogo , bo nie o to chodzi. Reszta to hołota, która zarabia bardzo dużo kasy na współpracy z firmami dostraczającymi nowe cześci np. intercars czy edpol i inne, przy tym mają blade pojęcie na temat mechaniki. I jeszcze ten panujący brud, wsiada taki debil upiep...rzony, usmarowany do czystego samochodu, zero kultury, zero jakiiegokolwiek pomyślunku. debil taki kierownice upaprze, siedznia upaprze, lakier poobija. debile. A wy frajerzy cieszycie się ze mechanik wam czesc nowa wkłąda i jeszcze jedzie po nią , a zwasze on na tym ma 30 procent !!!!! lub więcej !!!frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fenicjanin Re: Mechanik ,hahaha, nie wymieniac naciągacz !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 20:54 Miało być o zarobkach, a tu sami ściemniacze wypisują swoje żale do fachowców. Panowie ! Porozmawiajmy o KASIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi obi łan kenob Re: Mechanik ,hahaha, nie wymieniac naciągacz !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.12, 10:00 Jakich fachowców, pisze gośc , że to nie fachowcy tylko NACIĄGACZE - WYMIENIEACZE - HANDLARZE !!! Cwaniaki te się znają jak oskubać klienta i tyle !!! Prawdziwych mechaników niestety brak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Mechanik ,hahaha, nie wymieniac naciągacz !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.12, 14:23 Brawo !!! Racja!!! Wreszcie ktoś o tych nieukach powiedział prawdę. brudasy , dotykają brudnymi łapskami kierownicy, foteli , brak kultury !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTTT Re: Mechanik ,hahaha, nie wymieniac naciągacz !!! IP: *.isp.tvkg.net 13.05.12, 22:25 Sluchaj kolego pracuje w zawodzie mechanika 20 lat jezeli uwazasz ze w calej polsce jest tylko jeden dobry mechanik to jestes pusty jak bęben Afrykanski. Jak bym mogł ogladnac twoje auto to stwierdzil bym kim jestes. jaki pan taki kram!!! Dobrzy mechanicy sa jeszcze w naszej OJCZYŻNIE wiec ich nie obrazaj. bo zacofany to jestes ty!!:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Mechanik ,hahaha, nie wymieniac naciągacz !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 21:28 ups Kolego ,nie wazne gdzie,wazne Kto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwesterbb Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.10.15, 19:01 Dlatego moim zdaniem najbardziej opłaca się otworzenie własnego warsztatu samochodowego. Mozesz postarać sie o dotacje i zainwestować w to. Jak się już zdecydujesz to możesz skorzystać z pomocy www.warsztat24.com . Tworzą oprogramowania specjalnie dla warsztatów samochodowych ale również strony www, a teraz każda firma nawet warsztat powinna miec stwoją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
sto.zyg Re: zarobki mechanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.17, 12:13 zarobki zwiększysz dzięki zainwestowaniu w system zarządzania firmą - system CRM. Ulepszy sposób prowadzenia frimą, poprawi kontakty z klienatmi i przybliży Cię do sukcesu. Tutaj link: kamflex.pl/blog/47#program-do-warsztatu-samochodowego Odpowiedz Link Zgłoś