ja_corka 23.05.08, 02:23 Wszystkim Iwonom w dniu ich Imienin, a w szczególności mojej KOCHANEJ RUDEJ Wszystkiego najlepszego. Tira stóweczek. Beczki złota, Pałacu Kultury oddanych serc Uśmiechu Radości, zdrowia i miłości Od Asiuli z RODZINKĄ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ,, Re: Wszystkim Iwonkom IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 03:22 NO prawda Dzisiaj IWONY Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Wszystkim Iwonkom 23.05.08, 10:19 Dzięki moja roztomiła........ Ty wiesz , co chciałabym powiedziec......... Spotkamy sie ,to powiem............ A Wszystkim innym Iwonom........... Wszystkiego NAJ.............. Ruda sie kłania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesol Re: Wszystkim Iwonkom IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 12:40 No to ja też IWONKOM wszystkiego NAj Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: Wszystkim Iwonkom 23.05.08, 12:45 Rudzielcu Kochany !!! W dniu Twych imienin, w dniu Twego święta, serce mi bije, serce pamięta, niech więc życzenia lecą listownie, bo nie mam szansy przekazać słownie, niech lecą prędko do swego celu, niech będą pierwsze wśród życzeń wielu :) Radości i uśmiechu na co dzień oraz marzeń tylko takich, które się spełniają !!!! Jeśli czytają to inne Iwonki - dla Was mam również wiele serdeczności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka uspokuj sie Re: Wszystkim Iwonkom IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 20:28 hshahhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
basia56czwa Dla Iwonki ! 23.05.08, 13:17 Niech ten radosny dzień. Na zawsze Twe troski , Odsunie w cień . I niech sie śmieje do Ciebie świat , Blaskiem szczęścia i długich lat ! Bardzo miło wspominam chwile ,spędzone z wami .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Wszystkim Iwonkom IP: 80.53.238.* 23.05.08, 15:59 Mały jest świat i mali są ludzie, jedno jest wielkie - pamięć przyjaciół. Oby nigdy jej Tobie nie zabrakło. Angela z Rodzinką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg_alo Re: Wszystkim Iwonkom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 19:43 Iwonko... samych słonecznych dni... do końca świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbąszyń Zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 20:04 Najmilsze zyczenia dla Iwonki wróżki od nas i całej Wielkopolski !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stotima Re: Wszystkim Iwonkom IP: *.d4.club-internet.fr 23.05.08, 21:53 na Starym Rynku czyli gdzie??? Autor: 08.07.05, 15:42 iwonnkaa napisała: > Pod wielkim drzewem............... > Poznasz roześmiane bractwo, napewno rzucamy się w oczy nie ma watpliwosci. Potwierdzam. Dlatego tez przybylem na ostatnie Spotkanie 3. kwadransy wczesniej, wlasnie aby sie przekonac czy "rzucacie sie w oczy". Corka z wielkim pudlem i na nim znaku "spotkanie forumowiczow" czy cos w tym rodzaju napisem "lamala" prawo na oczach Rzecznika i Redakcji przechodzac w niedozwolonym miejscu ulice aby dotrzec na srodek miasta. Pozniej wszyscy "zlamalismy" prawo zbierajac sie na srodku do wspolnego zdjecia GWCzestochowa. 08.07.05, 15:42 Mile zdjecie:))) Pozdrawiam storima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Wszystkim Iwonkom IP: *.d4.club-internet.fr 23.05.08, 21:56 powyzej A Autorka to Czas;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pammiętnik Re: Wszystkim Iwonkom IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 00:01 To Storimo zamiast Zyczeń dla Iwonki krótkie wspomnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Dzieki z całego serca , kocham Was 24.05.08, 12:30 Dzięki , dzięki dzieki......... Odpowiedz Link Zgłoś