fantazja23 20.06.08, 11:32 Witam, czy ktoś może mi polecić dobrego laryngologa,który przyjmuje prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do fantazjii Re: laryngolog IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 15:08 Urszula Andree, ul. Botaniczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zowik-nieporadek Re: laryngolog IP: *.centertel.pl 20.06.08, 16:53 Barbara Różycka-Górak, ul. Lubliniecka (na Lisińcu, od ul.Wielkoborskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: laryngolog IP: *.rak.spidernet.pl 24.06.08, 12:46 Tylko nie Jakubiczka.Ten debil nadaje się tylko na weterynarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianka Re: laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 09:47 dr MORAWSKI - przyjmuje w Medyku na Wolności w co drugą sobotę. Jest ordynatorem w warszawskiej klinice na Banacha. Wizyta 100,oo zł. Odradzam Andre - Przebiła mojej mamie bębenek w uchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurka dziobka Re: laryngolog IP: *.centertel.pl 25.06.08, 09:55 leczyłam sie u dr Morawskiego, zdziera nieco kasę i nie bardzo okazał sie pomocny. O Andre też słyszałam, i tez nie polecam. Różycka jest ostra, ale dobra - tak słyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:25 Również polecam dr Morawskiego, może jest drogi, ale jako specjalista jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś