Dodaj do ulubionych

Hipnoza regresywna

09.07.08, 09:41
Czy możecie mi polecić dobrego psychologa na terenie Częstochowy, który
zajmuje się hipnozą w ogóle, a najlepiej, jeśli zajmowałby się hipnozą regresywną?
I jeszcze pytanie o cenę, ile może kosztować taki 60 minutowy seans hipnotyczny?

Dziękuję za wszelki informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja po hipnozie Re: Hipnoza regresywna IP: *.centertel.pl 09.07.08, 18:15
      w czestochowie hiponoza zajmuje sie mgr J. Chaładus. Nie mam poza
      tym innych wiadomosci.
      W Krakowie natomiast moge z calą pewnoscia polecic w 100%
      profesjonalna dr Anne Trzeniecka-Green. tel. 605253521
      Korzystalam z jej seji. Jest certyfikowanym psychoterapeuta,
      psychologiem.
      Licencjonowany hipnoterapeuta.
      Placilam rok temu 80 zl za sesje 50-90 min. Mozna jechac co 1, 2 lub
      3 tyg.
      Jest świetna!
      • czarodziejka.0 Re: Hipnoza regresywna 10.07.08, 08:13
        Dobrym spacjalista od hipnozy jest pan Kaczorowski.Ale gdzie przyjmuje nie mam
        pojecia.Nie wiem czy nie w warszawie.
        • Gość: misiek Re: Hipnoza regresywna IP: *.realestate.net.pl 10.07.08, 14:25
          daj sobie spokoj bo jeszcze sie dowiesz ze w poprzedni zyciu bylas
          jakims pastuchem albo siorpalas pytonga jakiemus kmiotkowi co doil
          krowy
          • Gość: zowik-nieporadek Re: Hipnoza regresywna IP: *.centertel.pl 10.07.08, 14:50
            Hmmm no nie każdego taka informacja zwaliłaby z nóg i doprowadziła do
            psychiatryka. Jesli Ty jesteś na tyle słabiutki, że nie przeżyłbyś tej
            informacji, to Twój problem. A jak ktos chce spróbować, to gdzie Cię to boli?
            • Gość: ACIKI Re: Hipnoza regresywna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:35
              Kaczorowski na pewno pare lat temu przyjmował we Wrocławiu. Potworne
              pieniądze bierze, kilka stów za seans. Dziwne miejsce, stara
              kamienica, ciasnota, smrodek, i kupa ludzi w poczekalni. Interesik
              kwitnie po tym jak go tvn wylansował. Ryczec mi sie chciało ze
              smiechu jak próbowal mnie zahipnotyzować. Potem było mi już mniej do
              śmiechu kiedy się dowiedziałam, że bylam w jego gabinecie prawie 4
              godziny, a myślałam , że najwyżej 30 minut. Cos dziwnego stało sie z
              czasem...
              • Gość: za_palniczka Re: Hipnoza regresywna IP: *.centertel.pl 11.07.08, 09:20
                I ile od Ciebie wziął za ten seans, że tak zapytam??
                W ogóle to dziękuję wszystkim za wskazówki!:)
                • Gość: misiek Re: Hipnoza regresywna IP: *.realestate.net.pl 11.07.08, 09:48
                  tylko dwa razy od innych bral przez caly miesiac
        • Gość: Maria Re: Hipnoza regresywna IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.08.13, 22:27
          Wiem że teraz przyjmuje na ul.Gostyńskiej 13 Wrocław -Mirkow na wylocie na Warszawe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka