Dodaj do ulubionych

kto zna "OKF" ?

IP: *.premex.pl 30.09.03, 21:34
Przeczytałem, że w Ośrodku Kultury Filmowej ma być Piwowski - ten
od "Rejsu". Ludzie, co to jest ? Coś na kształt Rumcajsa ? Trzeba się
zapisać jako członek ? A gdzie to w ogole jest ? Można zaprosić dziewczynę ?
Obserwuj wątek
    • ski_board Re: kto zna "OKF" ? 30.09.03, 21:55
      Jak sądzę, znają wszyscy, którzy przynajmniej raz szli III Aleją. Ośrodek
      Kultury Filmowej to normalne kino. Tylko małe i z niekoniecznie typowym
      repertuarem. Kupuje się bilet na dowolnie wybrany seans, drugi bilet funduje
      dziewczynie, wchodzi, siada, patrzy w ekran i ogląda. Natomiast Piwowski będzie
      tam jurorem konkursu na amatorski film wideo. Z październikowego programu OKF-u
      (www.okf.prv.pl) nie wynika, by miał się spotkać z widzami.
      • mmaly Re: kto zna "OKF" ? 30.09.03, 22:16
        WOW.
        Jestem z lekka w szoku, że ktoś nie wie, że jest OKF.
        No ale dobrze, niech się wszyscy Ci narzekający na brak kina w Częstochowie dowiedzą, że jest tutaj MIĘDZY INNYMI takie właśnie ambitne kino studyjne.
        Studenci z Częstochowy mieszkający na miasteczku akademickim w Krakowie mają takie ulubione kino MIKRO. OKF to mniej więcej to samo.
        I też ma swoją stałą klientelę. To takie kultowe kino w środku miasta.
        Lepszy jeden OKF niż 100 IMAXów albo Multiplexów. (przy czym zastrzegam, że dla każdego rodzaju placówek jest w mieście miejsce)
        • Gość: Filip Re: kto zna 'OKF' ? IP: *.look.ca 01.10.03, 05:38
          Jak sądzę, znają wszyscy, którzy przynajmniej raz szli III Aleją. Ośrodek
          Kultury Filmowej to normalne kino.
          ________________________________________________________________________________

A ja nadal nie wiem gdzie to jest...?

www.okf.IIIaleja.czestochowa.PL
          • ski_board Re: kto zna 'OKF' ? 01.10.03, 12:31
            I nie musisz, skoro siedzisz w Kanadzie.
    • Gość: Anka Re: kto zna 'OKF' ? IP: 195.116.246.* 01.10.03, 07:21
      To jedyne dobre kino w tym mieście. Coś na kształt katowickiego Światowidu. To
      tzw. kino studyjne, nie wyświetlają tu żadnej kiszki tylko dobre filmy. Mieści
      się tuż obok dawnego budynku Cepelii pod Jasną Górą. Jak można tego nie
      wiedzieć. WSTYD!
    • szymekg Re: kto zna 'OKF' ? 01.10.03, 17:11
      OKF to bardz, ale to bardzo dobre kino. Pod kazdym względem. Parametry jak z
      mulitpleksu, a kino mąłe i przytulne nie stawiające widza jak klienta który ma
      kase chce ja wydac i najlepiej, żeby potem sobie poszedł. Sala 100 miejscowa,
      klimatyzowana z ekranem perełkowym, systemem dzwieku przestrzennego dollby
      prologic, wygodne foltele prosto z sali sesyjnej urzedu miasta. Lokalicacja w
      budynku miejskiej galeri sztuki, wejscie od strony sklepu Karchera ( to jest
      łatwiej znaleźć) od Don kichota na lewo i pod dachem.( To kolorowe pudło to
      własnie sala z zewnątrz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka