Dodaj do ulubionych

Najpierw się upili, potem się ukarali

29.07.08, 08:14
A kto na nich doniósł?
I co ma zrobić rodzic którego nie stać na wynajęcie opiekunki a chciałby się
napić alkoholu?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Najpierw się upili, potem się ukarali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 08:28
      Waznym jest, ze GW ma atrakcyjny nawet śmiem napisać sensacyjny
      temat do spłodzenia.
    • Gość: jou Re: Najpierw się upili, potem się ukarali IP: *.zone4.bethere.co.uk 29.07.08, 09:03
      ch3heg, bez przesady!
      dla mnie to juz na alkoholizm wyglada ?!
      ktos kto nie naduzywa alko raczej nie doprowadza sie do takiego stanu !
    • Gość: ddd Najpierw się upili, potem się ukarali IP: *.ludowa.netcominternet.pl 29.07.08, 11:52
      ale afera!a w ilu polskich domach jak jest jakaś impreza rodzinna jest alkohol i
      co dzieje się komuś krzywda przecież temu dziecku nie działo się nic złego.mnie
      tu śmierdzi zwykłą sąsiedzką zawiścią.
    • dominik.wu Tępić alkoholików "rodziców" 29.07.08, 12:28
      ch3heg
      tylu bzdur w jednym poście, to nawet ja nie nasmarowałem.
      > A kto na nich doniósł?
      Sąsiedzi - i bardzo dobrze. W mediach trąbi się od dawna o przyjęcie takiej
      postawy wobec krzywdy dzieci. Ja też bym doniósł, i ty także powinieneś.
      > I co ma zrobić rodzic którego nie stać na wynajęcie opiekunki a chciałby się
      > napić alkoholu?
      Wewnętrzna sprzeczność: RODZIC chcący się napić ALKOHOLU. Jeżeli chcesz pić
      alkohol (w ilościach "libacyjnych"): pij, ale nie rób dzieci. Jeżeli chcesz mieć
      dzieci, nie chlaj.
      Dziwię się Twojej postawie.
      A do tych, którzy tak namolnie krytykują GW za swoją aktywność, mam parę słów.
      Zawiść i żółć z was wyłazi! Uważajcie nieudacznicy, żebyście się nie zachłysnęli.
      • Gość: wera Re: Tępić alkoholików "rodziców" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:15
        Popieram Cię "dominik.wu". Sama jestem matką 2-letniej dziewczynki i nie
        wyobrażam sobie że mogłabym się napić i nie być w stanie zaopiekować się nią.
        Szacunek za wypowiedź.
      • ch3heg Re: Tępić alkoholików "rodziców" 29.07.08, 22:30
        dominik.wu napisał:
        > Sąsiedzi - i bardzo dobrze.

Nie jest to napisane w tekście dlatego pytałem - widzę, że masz jakieś dodatkowe źródło informacji.

>Tępić alkoholików "rodziców"
        A co to ma wspólnego z tym artykułem?
        Czy może wiesz znów więcej od nas - ci rodzice z artykułu to alkoholicy?

> A do tych, którzy tak namolnie krytykują GW za swoją aktywność, mam parę słów.
        > Zawiść i żółć z was wyłazi! Uważajcie nieudacznicy, żebyście się nie zachłysnęl
        > i.
        Ja dziękuję za taką aktywność. Czy w mieście nie ma ważniejszych spraw wymagających interwencji redaktorów?

• Gość: sławek Re: Najpierw się upili, potem się ukarali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 22:01
      Ktoś kto na nich "doniósł" postąpił bardzo rozsądnie, bo być może zapobiegł
      tragedii. Ja mam dziecko i czasem zdarza się, że podejmując gości trzeba napić
      się alkoholu. Ale mamy z żoną zasadę, że jedno z nas zawsze jest abstynentem.
      Dziecko, to wielka odpowiedzialność, może kiedyś to zrozumiesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka