ch3heg 29.07.08, 08:14 A kto na nich doniósł? I co ma zrobić rodzic którego nie stać na wynajęcie opiekunki a chciałby się napić alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Najpierw się upili, potem się ukarali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 08:28 Waznym jest, ze GW ma atrakcyjny nawet śmiem napisać sensacyjny temat do spłodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jou Re: Najpierw się upili, potem się ukarali IP: *.zone4.bethere.co.uk 29.07.08, 09:03 ch3heg, bez przesady! dla mnie to juz na alkoholizm wyglada ?! ktos kto nie naduzywa alko raczej nie doprowadza sie do takiego stanu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Najpierw się upili, potem się ukarali IP: *.ludowa.netcominternet.pl 29.07.08, 11:52 ale afera!a w ilu polskich domach jak jest jakaś impreza rodzinna jest alkohol i co dzieje się komuś krzywda przecież temu dziecku nie działo się nic złego.mnie tu śmierdzi zwykłą sąsiedzką zawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.wu Tępić alkoholików "rodziców" 29.07.08, 12:28 ch3heg tylu bzdur w jednym poście, to nawet ja nie nasmarowałem. > A kto na nich doniósł? Sąsiedzi - i bardzo dobrze. W mediach trąbi się od dawna o przyjęcie takiej postawy wobec krzywdy dzieci. Ja też bym doniósł, i ty także powinieneś. > I co ma zrobić rodzic którego nie stać na wynajęcie opiekunki a chciałby się > napić alkoholu? Wewnętrzna sprzeczność: RODZIC chcący się napić ALKOHOLU. Jeżeli chcesz pić alkohol (w ilościach "libacyjnych"): pij, ale nie rób dzieci. Jeżeli chcesz mieć dzieci, nie chlaj. Dziwię się Twojej postawie. A do tych, którzy tak namolnie krytykują GW za swoją aktywność, mam parę słów. Zawiść i żółć z was wyłazi! Uważajcie nieudacznicy, żebyście się nie zachłysnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Tępić alkoholików "rodziców" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:15 Popieram Cię "dominik.wu". Sama jestem matką 2-letniej dziewczynki i nie wyobrażam sobie że mogłabym się napić i nie być w stanie zaopiekować się nią. Szacunek za wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg Re: Tępić alkoholików "rodziców" 29.07.08, 22:30 dominik.wu napisał: > Sąsiedzi - i bardzo dobrze. Nie jest to napisane w tekście dlatego pytałem - widzę, że masz jakieś dodatkowe źródło informacji. >Tępić alkoholików "rodziców" A co to ma wspólnego z tym artykułem? Czy może wiesz znów więcej od nas - ci rodzice z artykułu to alkoholicy? > A do tych, którzy tak namolnie krytykują GW za swoją aktywność, mam parę słów. > Zawiść i żółć z was wyłazi! Uważajcie nieudacznicy, żebyście się nie zachłysnęl > i. Ja dziękuję za taką aktywność. Czy w mieście nie ma ważniejszych spraw wymagających interwencji redaktorów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Najpierw się upili, potem się ukarali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 22:01 Ktoś kto na nich "doniósł" postąpił bardzo rozsądnie, bo być może zapobiegł tragedii. Ja mam dziecko i czasem zdarza się, że podejmując gości trzeba napić się alkoholu. Ale mamy z żoną zasadę, że jedno z nas zawsze jest abstynentem. Dziecko, to wielka odpowiedzialność, może kiedyś to zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś