justak1 29.07.08, 09:23 mam pytanie- czy w Częstochowie istnieje lekarz, który wierzy w pasożyty w organizmie ludzkim i podejmuje się ich zwalczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: lekarz, który wierzy w pasożyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 12:26 tak, wiem ze jest, bo znajomy ostatnio mial taki problem i sie wlasnie u niego leczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_palniczka Re: lekarz, który wierzy w pasożyty IP: *.centertel.pl 29.07.08, 13:01 Tak, jak nie internista, to gastrolog:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosefinder Re: lekarz, który wierzy w pasożyty 29.07.08, 17:32 Ale tu chyba o coś innego chodzi... Ty mówisz zdroworozsadkowo - w np. owsiki nie trzeba wierzyć :)))) , istnieją sobie bez względu na naszą wiarę w nie, a autorowi tematu o jakieś bardziej egzotyczne rzeczy chodzi ;). Poczekajmy, może doprecyzuje jaki pasożyt wymaga wierzącego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_palniczka Re: lekarz, który wierzy w pasożyty IP: *.centertel.pl 29.07.08, 20:31 Kurcze nie wzięłam poprawki, że zdarzają się lekarze - pasożytniczy ateiści:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lekarz, który wierzy w pasożyty IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.08, 22:56 Proponuje: Łańczak Waldemar, 42-200, Częstochowa, Boya-Żeleńskiego 10, 0 34 368 16 82. Znajoma miala problem z pasozytami u dziecka. Pomogl w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: lekarz, który wierzy w pasożyty IP: 89.174.23.* 29.07.08, 23:39 To on już nie tylko kręgosłupy nastawia, palenia oducza przez komputer? Rozszerzył ofertę naciągania o jakiś "cudowny" chiński preparat na pasożyty? Radzę omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lekarz, który wierzy w pasożyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 11:57 Pana łańczaka radzę omijać z daleka.Z uczuleniem na twarzy trafiłam do pani dermatolog, która przekonała mnie, że najlepiej naturalnymi metodami pomoże mi ten właśnie pan łańczak i przez okno pokazała mi jego gabinet.Pan ten oczywiście obiecał mi pomóc, ale niestety potem było już tylko gorzej.Kazał mi przychodzić trzy razy w tygodniu.Za każdym razem inkasował 50 złotych, a było to 6 lat temu.Wspólnie z tą panią dermatolog przeprowadzał na mnie różne zabiegi, łącznie z autoszczepionką, podobno i obiecywał, że mnie wyleczy. W kazdym razie po trzech miesiącach "leczenia" moja twarz wyglądała jak befsztyk tatarski, nie poznawałam siebie w lustrze ,potworne sączące się wrzody pokrywały moją twarz.Żeby wyjść z tego okropnego stanu musiałam leczyc się ponad rok u dobrego, normalnego dermatologa, który jak mnie zobaczył to się zagłowę złapał.Pan Łańczak doprowadził mnie do takiego stanu ,że mogły mi pomóc tylko bardzo silne leki,a potem kolejne lata na usuwanie blizn , które i tak pozostały i to nie tylko na twarzy.Te lata to dla mnie przerwa w życiorysie.W zasadzie to powinnam była podać tego pana do sądu , ale nie miałam wtedy do tego głowy.Dlatego teraz przestrzegam przed tym człowiekiem kogo tylko mogę. Wiem że osób , które on naciągnął obiecując im wyleczenie było znacznie więcej .Spotykałam je u niego w "gabinecie".Jeszcze raz przestrzegam przed tym panem "doktorem" bo tak zwracali się do niego ludzie, traktując go często jak ostatnią deskę ratunku, a on to skrzetnie wykorzystywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Łańczak nie wyleczy może tylko zaszkodzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 12:03 Przestrzegam przed tym panem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: lekarz, który wierzy w pasożyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 14:06 Sprawdzona i skuteczna przyjmuje na północy. www.okozdrowia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: lekarz, który wierzy w pasożyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 14:19 A tylko jedna uwaga nie kupuj bezmyślnie tych wszystkich preparatów oferowanych przez Panią Wierę. Dobra dieta wystarczy. Poza tym obowiązkowo książka Huldy Clark "Kuracja życia". Współczesna medycyna ma niewielki i nieskuteczny arsenał do walki z pasożytami, trzeba sięgnąć po metody naturalne, które nie wyniszczają organizmu i likwidują problem. W sklepie zielarskim obok kościoła św. Barbary, kupisz znany i dobry środek Vernikadis. Oprócz tego warto wybrać się do ojców Bonifratów (Kraków). Jeśli chodzi o diagnozę to zainteresuj się biorezonansem. W Częstochowie raczej małe możliwości.trzeba trochę pojeździć po Polsce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: lekarz, który wierzy w pasożyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 16:04 ludzie co wy piszecie . przecież w medycynie znane są choroby pasorzytnicze. Każdy lekarz wie jakie leki zastosowac na danego pasorzyta. Problemem moga być bardzo egzotyczne "robale" ale myślę , że internista będzie wiedział gdzie Cię skierować. Ja w medycynę "ludową" nie wierzę i znachorów omijam z daleka. pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa do becia IP: 85.202.147.* 09.08.08, 16:29 może zamiast rozpisywać się na tematy w internecie lepiej spojrzeć do słownika ortograficznego? Odpowiedz Link Zgłoś