nippy7 31.07.08, 17:44 Wie ktos z was jaki i czy w ogóle daje sie prezent, kiedy idzie sie na sam ślub dobrej koleżanki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AL Re: prezent na ślub IP: 193.138.241.* 31.07.08, 20:12 lepsza kasa, ale skoro znasz koleżankę to wiesz czego jej potrzeba, jakiś sprzęt agd? obraz? super zestaw kieliszkó? mega komplet ręcznków? sadzę , że prezent min. 200-300 pln , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: prezent na ślub IP: *.42.inds.pl 31.07.08, 21:47 Prezentów raczej nie rób, wiadomo że każdy woli kasę, a sprzęt agd, obraz czy ręczniki kupią sobie taki, jak im będzie pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
kr2y5i3_k Re: prezent na ślub 31.07.08, 21:50 może coś takiego allegro.pl/item397077640__posciel_prezent_na_slub_slubny_od_primasorti.html Odpowiedz Link Zgłoś
nippy7 Re: prezent na ślub 01.08.08, 07:16 wszystko ok, ale ja ide TYLKO na ślub, dlatego nie wydam 200 czy 300 zł, zrobiłąbym tak gdybym szła tez na wesele. dlatego potrzebuje rady co do samego ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saj Re: prezent na ślub IP: 85.202.151.* 01.08.08, 09:07 na pewno jakieś kwiatki, chyba, że młodzi preferują np. pluszaki (była kiedyś taka moda - oddawali później dzieciom) a poza tym proponowałbym jakiś gadżet np. są takie książeczki 'instrukcja obsługi małżeństwa' ale myślę, że jak idziesz na sam ślub, to generalnie nie ma się co rzucać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prezent na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 20:45 Na sam ślub-kwiatki wystarczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: prezent na ślub IP: 195.42.249.* 01.08.08, 14:44 jak na slub to proponuje ladny album na zdjecia, dobra książke kucharską, lub kamasutre:), moze byc dobre wino lub dwie filiżanki do kawy. Ja uwazam ze drobny prezent lepszy od kwiatka który zaraz zwiędnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: prezent na ślub IP: 195.42.249.* 01.08.08, 14:45 jeszcze mi przyszlo do głowy ze kiedys dawalam komplet ręczników lub pościel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_palniczka Re: prezent na ślub IP: *.centertel.pl 01.08.08, 21:09 Jeśli idziesz na sam ślub, to kwiaty wystarczą, kasę to raczej daje się na "ocepiny":) na weselu. A jeśli już to nam na ślub cywilny - bez wesela - kupiono m.in. komplet ręczników, dwie piękne białe porcelanowe filiżanki, ktoś wykonał coś dla nas osobiście z metaloplastyki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_palniczka Re: prezent na ślub IP: *.centertel.pl 01.08.08, 21:10 Aha no i z tych filiżanek pijemy sobie herbatkę/ kawkę np. w rocznicę ślubu, albo z okazji jakichś ważnych dla nas momentów. Mamy je odłożone tylko na wieczór "we dwoje".:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: prezent na ślub IP: *.apus-net.pl 03.08.08, 13:28 ja kupiłam prezent....elektryczny grill tylko na ślub!!!!!jest na modzie i "młodzi"zachwyceni!!!!!kosztował troszkę więcej niż porządny bukiet kwiatów!!!a jak nie to dawali też superanckie albumy na zdjęcia, lub komplet 2 filiżanek z porcelany ....ale wszystko kosztowała i tak ok. 200zł!!!!A zresztą to i tak kupisz to no co Cię będzie po prostu stać!!!Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nippy7 Re: prezent na ślub 04.08.08, 08:42 dziekuję za wszystkie podpowiedzi, były bardzo pomocne, zdecydowałam sie na komplet cukiernica, pojemniczek na mleko i dzbanek, wszystko takie srebrne(ale chyba nie dokonca-w kazdym razie badzo mi sie podoba). Odpowiedz Link Zgłoś
shintzie Re: prezent na ślub 13.08.08, 11:49 A szukałaś tutaj: www.pasazhandlowy.eu/ Maja prezenty na wiele okazji . Mozna coś znaleźć fajnego dla siebie. Ja zakupiłam tutaj ramkę na zdjęcia z obrączkami na ślub przyjaciółki. Byłam starszą wiec wybrałam dużą ramkęi całą ze srebra. www.pasazhandlowy.eu/produkt-316.html - trochę droga , ale było warto. Odpowiedz Link Zgłoś