pawci5 07.09.08, 22:02 Proszę o informację gdzie można wyprać tapicerkę samochodową.Co polecacie i jaka jest orientacyjna cena tej usługi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryb Re: Pranie tapicerki w aucie IP: 195.16.88.* 08.09.08, 14:28 Było już parę razy na forum. Użyj szukajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapiszona syn Re: Pranie tapicerki w aucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 16:12 1. Co to jest szukarka; chyba wyszukiwarka 2. Tapicerki w samochodzie nie powinno sie prać. Zapewne jeździsz niemieckim szrotem o kręconym liczniku i jak upierzesz tapicerkę to po jakimś czasie będzie wyglądała jak psia kupa (i znów ja będziesz musiał prać). Kup sobie pożądne auto, np. Rovera i o praniu tapicerki nigdy nie pomyslisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Pranie tapicerki w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 17:15 Ja kupiłem auto w salonie 3 lata temu i po każdej zimie robię pranie tapicerki. Tak żeby zachować czystość w aucie. Polecam myjnie na jagiellońskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawci5 Re: Pranie tapicerki w aucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 11:51 Proszę o bliższe namiary na tą myjnię-chodzi mi adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Pranie tapicerki w aucie IP: 195.16.88.* 08.09.08, 20:17 Jasne. Kiedy tapicerka się ubrudzi auto należy zezłomować i nabyć następne. Oczywiście każde tylko nie niemieckie, a już idealnie żeby to był Rover. Możesz mi wyjasnić dlaczego to w Roverach nie myśli się o praniu? Mają folią obłożone siedzenia, czy po prostu się nimi nie jeździ, tylko ogląda? I raczej nic Ci do tego kto jakim autem pomyka, Panie jasnowidzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxy Re: Pranie tapicerki w aucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 21:15 gosciowi chodzi o rower? przeciez w rowerach nie ma tapicerki-rama,pedały i kierownica nawet nie ma wspomagania jedyne co ma to poduszki jak sobie wlozy pod dupe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Pranie tapicerki w aucie IP: *.strefa.com 08.09.08, 23:39 cd.2 np.rovera i o praniu tapicerki nigdy nie pomyślisz...bo będziesz zajęty naprawami a nie wyglądem auta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Pranie tapicerki w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 13:06 Przpadkiem nie pierz w myjni na 1 Maja tam są partacze dosć ze Ci słabo wypiorą to w dodatku własciciel jest cham. Na zwrócona uwagę ze jest nie dokladnie tapicerka wyprana usłyszałem stek wyzwisk Obecnie piorę w myjni przy ul. Wręczyckiej drożej ale jak solidnie. Kawa herbata picie uprzejmość do przesady a właściciel sprawdza sam osobiście i wszędzie zaglada jak jest uprane .Osobiście tam Ci polecam. Zona pali w samochodzie a ja nie więc chcę czy nie muszę od czasu do czasu wyprać bo śmierdzi papierosami Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOmasz Re: Pranie tapicerki w aucie IP: *.apus-net.pl 09.09.08, 15:00 Ile kosztuje pranie tapy tam na wręczyckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pranie tapicerki w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 17:40 A co to jest "tapa" ? Ale prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pranie tapicerki w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 17:41 Gość portalu: TOmasz napisał(a): > > Ile kosztuje pranie tapy tam na wręczyckiej? Jak bys zapytal ile kosztuje pranie twojego śmierdzącego FIUTA, lepiej by to wygladalo cwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Pranie tapicerki w aucie IP: *.apus-net.pl 09.09.08, 18:21 Nie wpie..j sie, nie będe ci w ogóle tłumaczył na czym polega tfuj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pranie tapicerki w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 18:25 wytłumacz na czym polega muj problem, bo tfuj to pod górkę do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pranie tapicerki w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 18:46 jemu chodzi o tapczan! Odpowiedz Link Zgłoś