Dodaj do ulubionych

mega service

21.09.08, 17:48
mam prosbe czy ktos zna ta firme jakie zarobki warunki
Obserwuj wątek
    • Gość: Abc Re: mega service IP: *.alfanet24.pl 21.09.08, 18:26
      Jak wszedzie w tych Work Szajsach.
      • Gość: były pracownik Re: mega service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 07:27
        Bez umowy,minimalne wynagrodzenie,pełny etat.Paranoja.
        • Gość: Wykorzystany Re: mega service IP: *.xdsl.centertel.pl 22.09.08, 17:34
          Mega serwis tym tworem powinna zainteresować Państwowa Inspekcja Pracy
          i Państwowy fundusz rehabilitacji - tam to nawet nie mogłam dostać normalnej
          umowy o pracę nie mówiąc o zaświadczeniu z pracy.
          • Gość: ivona Re: mega service IP: *.chello.pl 26.09.08, 16:54
            pracuje już dosyć długo w tej firmie i nie narzekam,wszędzie czasem jest
            daremnie ale jak każda prac czy tu czy tam...
            myślę że dla kogoś kto chce pracować nie ma wymówek,a jeżeli jest tak jak
            mówicie to dlaczego brak reakcji od"poszkodowanych"
            • Gość: Wykorzystywany Re: mega service IP: *.xdsl.centertel.pl 26.09.08, 18:01
              Bo poszkodowani pracują za "psie pieniądze" za które nie są w stanie kupić sobie
              komputera, a co dopiero mówić o internecie. Który pracownik, np z Auchan dostał
              wyższą pensje niz najniższą krajową, chyba tylko Ty i opisujesz tu, że
              pracownicy się nie skarzą i nie narzekają.
              • Gość: ivona Re: mega service IP: *.chello.pl 26.09.08, 19:27
                każdy jest mądry anonimowo, a jak poszkodowanym tak źle to chyba jest u nas w
                kraju prawo pracy, czy też sąd pracy, taki jesteś mądry a może po podstawówce
                nie my wyższych zarobków, może troszkę nauki by Ci nie zaszkodziło i może byś
                zarobił więcej co?? wykorzystany ty nawet nie wiesz co to słowo znaczy ...
                • Gość: Bez komentarza Re: mega service IP: *.xdsl.centertel.pl 26.09.08, 20:45
                  Już niewykorzystywany i człowiek. Komentarz jest zbędny Pani Iwono !!!
                  • Gość: lulu Re: mega service IP: *.chello.pl 26.09.08, 20:48
                    myślę że nic tu nie da kłótnia się, a iwona ma racje jeżeli ktoś się czuje
                    wykorzystywany to są ludzie którzy na co dzień się tym zajmują, a praca ta czy
                    inna, zawsze pracować trzeba, nikt nikogo nie zmusza do pracy w mega servisia,
                    umowy nie są podpisywane pod przymusem chyba nie :)
                    • Gość: ivona Re: mega service IP: *.chello.pl 26.09.08, 20:49
                      nic dodać nic ująć ;)
                      • Gość: arrus Re: mega service IP: *.chello.pl 26.09.08, 20:52
                        każdy tylko potrafi narzekać , zamiast się zabrać do roboty panie nie wykorzystywany tylko człowieku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka