mieszkam_w 02.10.08, 10:18 Czy był ktoś ostatnio na rozmowie w firmie DSA? co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzisiaj Re: DSA_AXA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 09:20 dzisiaj jest "kasting" w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: DSA_AXA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 11:58 też bardzo jestem zainteresowana opinią na temat tej firmy bo wybieram się na rozmowę tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katie Re: DSA_AXA IP: 193.93.90.* 15.10.08, 12:48 Ja dzisiaj przeczytałam ogłoszenie, napiszcie cokolwiek jestem bardzo ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleofas Re: DSA_AXA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:38 pracuje w DSA juz od 6 miesiecy i bardzo sobie chwale tą prace, robie co chce i kiedy chce..:0 ciesze sei ze mogte w pewnym sensie pomafgać ludzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzia Re: DSA_AXA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 04:02 Dear Cleo, Ludzkość jest ci niezmiernie wdzięczna, że w pewnym sensie możesz jej pomagać. Przy okazji nie szkodź sobie. Napisz jak wygląda twój standardowy dzień, o której zaczynasz i kończysz, ile minimum telefonów muszisz wykonać, ilu klientów odwiedzić, koszty paliwa, jaka jest stopa zwrotu. Chwaląc tę prace nie wypada pochwalić się, ile zarobiłeś brutto/netto w poszczególnych sześciu miesiącach i kto opłaca składki na ZUS. Możesz załączyć linki do skanów RMUA. Mieszkasz sam czy z rodzicami, ile masz osób na utrzymaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik DSA Re: DSA_AXA IP: 94.251.128.* 02.11.08, 10:20 potrzebna własna działalność gospodarcza i duża upierdliwość w stosunku do ludzi. Można powiedzieć, że prawie bezczelność w działaniu :-) Praca tylko dla wytrwałych i bez skrupułów. Odpowiedz Link Zgłoś