Dodaj do ulubionych

Wyświetlacz OPLA Vectry B

23.10.08, 01:20
Pada mi wyświetlacz w oplu i chciałem naprawić. Ale nie mam pojęcia
gdzie można się udać w cz-wie w tej sprawie .Prosze o PODPOWIEDZI.
Obserwuj wątek
    • Gość: Angel Re: Wyświetlacz OPLA Vectry B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 09:11
      www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=1924&c=267&f=18
      pozd
    • Gość: Angel Re: Wyświetlacz OPLA Vectry B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 09:12
      elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/opeldisp.htm
      • Gość: michal_mc Re: Wyświetlacz OPLA Vectry B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 11:26
        Cześć.
        Miałem ten sam problem, czyli padnięty wyświetlacz.
        Któregoś dnia wyjąłem go(jest przy tym troche pracy ale da się to zrobić samemu)
        i wysłałem go do naprawy, do miejscowości Odolanów.
        Jedni z najlepszych fachowców w Polsce. Bał bym się go dawać nie doświadczonym
        "expertom". Ponieważ jeśli raz się nie uda to nie ma już szans na powtórkę.
        Po 3-4 dniach wyświetlacz wrócił z powrotem w nienaruszonym stanie i oczywiście
        naprawiony. 100% satysfakcji, świeci pięknie i cieszy oko.
        Nie podam Ci oficjalnie na forum numeru i adresu firmy ale mogę wysłać Ci mojego
        maila. aimsis@wp.pl
        Pzdr.
        • Gość: gosc Re: Wyświetlacz OPLA Vectry B IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 11:52
          Mozna tez poszperac na Allegro, osoby tez z doswiadczeniem w tej kwestii sie tam
          oglaszaja na co daja gwarancje.
          Pozdrawiam.
          • Gość: bigbrader Re: Wyświetlacz OPLA Vectry B IP: *.116.125.116.tvksmp.pl 23.10.08, 17:27
            Dołączam się do opinii kolegów sam naprawiałem u gościa z allegro koszt 50zł
            robiłem to trzy krotnie zawsze 100% zadowolenia łącznie z tym iż gość wysyła
            instrukcję demontażu-polecam tę formę
            • Gość: -- Re: Wyświetlacz OPLA Vectry B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 21:36
              > robiłem to trzy krotnie zawsze 100% zadowolenia
              Ja miałbym 100% zadowolenia jakby wystarczyła tylko 1 naprawa, a nie aż trzy...
    • laparo1 Re: Wyświetlacz OPLA Vectry B 25.10.08, 18:06
      Dzięki Wszystkim za podpowiedzi.Myślałem,że jest możliwość zrobienia
      tego w Cz-wie ale nikt się tym nie zajmuje w naszym mieście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka