Dodaj do ulubionych

Węzły chłonne

11.11.08, 12:52
Witam, czy ktoś wie jak nazywa się specjalista od węzłów chłonnych? i czy
takowego znajdę w Częstochowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paolo Re: Węzły chłonne IP: *.alfanet24.pl 11.11.08, 13:22
      Hematolog. Jest w Przychodni Matki i Dziecka na Sobieskiego. Dr
      Malgorzata Klimza
    • Gość: dramaturg Re: Węzły chłonne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 23:17
      witam. W koncu poprawne pytanie, a nie na skróty- od razu USG wezłów. a odp.na
      to pytanie to: hematolog, onkolog, zakaźnik - w zależności co spowodowało
      powiększenie węzłów. A do którego sie trafi to zależy od badania opisanego w
      poprzednim Twoim wątku plus kilka innych badan obrazowych dla oceny ew.
      zaawansowania choroby.
      • a-agniesia Re: Węzły chłonne 12.11.08, 09:34
        Mam pytanie do dramaturg-a, jak słusznie zauważyłeś to mój drugi wątek dotyczący
        tego samego tematu, tematyka zainteresowała Cię "bo tak" czy może jesteś lekarzem?
        Pozdrawiam
    • Gość: medyk Re: Węzły chłonne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 11:26
      na początek polecam lekarza rodzinnego, węzły mogą byc powiększone z
      powodów infekcyjnych, ropnych (wtedy wskazany chirurg),
      onkologicznych, hematologicznych, reumatologicznych,
      autoimmunologicznych, atopowych wystarczy?
      • benio-net Re: Węzły chłonne 12.11.08, 11:49
        Dobrze to opisałeś.Jest to łatwe do uleczenia.Rzecz w tym,że lekarze nie wiedzą jak leczyć przyczynę.Leczą tylko skutek.Polak nie choruje na coś takiego.Chorej może pomóc tylko wywar z gałązek czarnej porzeczki.Dam jej przepis, jeśli zapyta o to!Innej możliwości nie widzę.Czy leczę? Jestem lekiem na całe zło.Zło też mogę leczyć, choć nie muszę.Rodzaje chorób, wiążą sie z grupą krwi.Lekarz, który tego nie wie, jest tylko rzemieślnikiem, uczącycm się na własnych i cudzych błędach.Ja muszę wiedzieć wszystko!Wszak jestem Wiedzą.
        • Gość: medyk Re: Węzły chłonne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 12:26
          a tyś z którego wariatkowa się urwał????
          • benio-net Re: Węzły chłonne 12.11.08, 18:17
            Grzeczniej chłopcze, proszę.Masz 20 lat i już jesteś taki mądry? Wiedzę czerpiesz z wikipedii? Co Ty wiesz o leczeniu? Nic.Nie znasz podłoża chorób.Nie radzę zaczynać.Znam Twoje imię i miejsce zamieszkania-ulicę i numer bloku i mieszkania.Chcesz zacząć na tym forum? Ja Ciebie nie obrażam.To wszystko co do Twojej osoby.Bacz, bym Ci tego nie wypomniał w stosownej chwili.
            • Gość: agata do agniesi IP: *.rev.inds.pl 12.11.08, 21:43
              A ja też chętnie poczytam gdzie się wybrać bo mam powiększone od jakiegoś czasu
              i ani zwykłe antybiotyki ani zastrzyki przepisywane przez internistę nie za
              bardzo pomagają :/
              Daj znać, jak gdzieś dobrze trafisz.
              Pozdrawiam i życzę zdrowia :) I wytrwałości :)
            • Gość: sikariotes do beni Re: Węzły chłonne IP: *.rev.masterkom.pl 13.11.08, 11:02
              A ty gdzie "pracujesz", wiedzo? Ile płaci ci Powiatowy Urząd Pracy
              za spędzanie zycia przy kompie? A zwłaszcza ile ci daje z moich
              podatków za tę biegunkę słów przy zaparciu myśli?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka